- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Wendelke #34027 üzenetére
8.2.3.1 esetén egy korábbi tanixos dtb jó volt, azt nem tudom, hogy ami ott található az vajon az-e. Nem próbáltam. Az ISO-k lejátszása eygszerű, ugyanúgy működik, mint a többi anyag, simián rámész és elindul vagy hosszannyomod az OK-t és a Lejátszás menüpontot választod. Találkoztam olyan ISO-val, még régen, hogy elindult a háttérben, ilyenkor az oldalsávhoz kell menni és a Teljes képernyőt választani, a filmre ugrott.
Eygébként mi vitt rá, hogy S905W-t vegyél? S905X kb. ugyanannyi de "fényévekkel" jobb. Nekem csak próbából van TX3 Mini. -
-
Beni2360
félisten
válasz
Wendelke #33959 üzenetére
Ha nem kell sedelni akkor itt keress rá a filmre és megtalálod az adatbázisban levő filmcímet és nevezd át erre, akkor biztos megtalálja. Ez vonatkozik a sorozatokra is.
-
Technoman
őstag
válasz
Wendelke #26755 üzenetére
Pana TV-m van (TX-48AS640) és tökéletesen vezérli a Minix Neo U1-emet, söt -ha jól emlékszem- még a régebbi Venz V10-es boxomat is vezérelte. Természetesen, a box közvetlen ki/be kapcsolására nem alkalmas a Pana táv. De arra tökéltes, hogy a számgombokra ráprogramozzam a feliratok és egyebek ki/be kapcsolását.
-
Beni2360
félisten
válasz
Wendelke #26365 üzenetére
Állítólag a billentyűk nem megvilágítottak. 10 napja mérgelődött valaki.
Én most rendeltem egy Iweipoo GT01 ez mindent visz. -
Technoman
őstag
válasz
Wendelke #26106 üzenetére
Nekem is ilyenem van (világítós kivitelben)
Nekem nem sikerült mindenre beállítanom. A Minix boxomat így "hidegből" betudom kapcsolni Sajna, a 3 éves Pana TV-met már nem akarja vinni. Érdekes módon, viszont a 15 éves Yamaha erőlködőmre meg betudtam állítani
A lényeg, kaptam hozzá egy leírást, aminek az utolsó részébe taglalnak egy inkompatibilitási eshetőséget is. Sajna a leírás/doboz már nincs meg.
Érdemes lenne átfutni a leírást. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Wendelke #26106 üzenetére
Nekem is nehezen ment - aztán egyszer csak sikerült. De rájöttem, napi szinten ott van a jól beokosított Harmony tehát nem kell betanítanom az összes infragombot a légegeren. Annak majd csak a billentyűzet részét használom inkább - ami viszont nálam nagyon laggol. Néha 4-5-ször is meg kell nyomni egy gombot, hogy érezze a box, aztán meg van, hogy rögtön egyben kiírja a 4-5 gombnyomás eredményét (még jó, hogy többet nem költöttem rá, ráadásul annak is visszaadták a felét, mivel nekem se a megrendelt T3-at küldték és panaszt tettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Gamer pc
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro //
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro /
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest