Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24014) Dyingsoul


Dyingsoul
Topikgazda

Régen beszéltünk a Beat Saber kapcsán a cardiozásról és volt téma, hogy vajon a BoxVR vagy a BS mozgatja meg jobban az embert esetleg a többi ritmusjáték ami alternatíva lehet. Na én vettem mellkasra rögzíthető pulzus mérőt, nem orvosi de nem is a legolcsóbb gagyi cucc. Szerintem elég pontos. A mindenféle okosórákat és csuklóra rögzített megoldásokat ehhez hasonlítani sem lehet... Szóval BS-ben vannak bőven olyan map-ek amik fölviszik 180 fölé (vagy környékére de 160 fölé tutira) a pulzusomat. Szerintem ettől nem kell több. BoxVR-ban nem tudom mennyire megy fel, egyszer majd azt is tesztelem de a BS-el nagyon jól megvagyok. :D
Megnéztem pár számot BS-ben, készítettem felvételeket is. A tapasztalatom az, hogy ha csak lötyögök akkor 110-120-as a pulzusom. Ha kicsit "táncikálok" na akkor mindjárt 160 felett van a pulzus, azt mondanám tartósan. De még kis szünetekkel is könnyű 140 fölött tartani.
Két kicsit keményebb számot hoztam amin meg lehet ezt nézni (kezdőknek a Mortal is jó lehet mert van benne normal fokozat, az nagyon könnyű de a TTFAF már nem ilyen):
Videó: Mortal Kombat (Expert) ---- [link a map letöltéséhez]
Videó: Dragonforce - TTFAF (Expert) ---- [link a map letöltéséhez]

Annyi még, hogy bár nem nyugalmi állapotban kezdtem el ezeket felvenni, hanem előtte és utána is játszottam de ez nem befolyásolja a pulzust a map alatt. Hamar "beáll" az ember szíve a mozgásra.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.