Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26029) Kékes525


Kékes525
félisten

Miért nem látunk több halottat?

Ide kimásolom a válaszokat, csemegézzetek. Nem mindegyik tökéletesen csak erre a kérdésre vonatkozik, de remélem tudtok olvasni:

1. Ha nem tesztelik le az összes halottat, akkor vajon miből derülne ki, hogy koronavírusos? Másrészt nemcsak a halottak száma bizonyítja egy járvány kezelésének hatékonyságát, megfelelőségét. Te viszont ezt állítod. Másrészt az nem lehet, hogy a BCG oltás és nem a megfelelő járványkezelés miatt kevesebb a halott? Nem beszélve arról, hogy a gyógyultakhoz képest sok a halott, különösen, ha más országokat nézzük.

2. Még a halottak száma sem releváns, mert azok csak az előzőleg letesztelt koronavírusos betegeket tartalmazza. Ez viszont erősen false eredményt ad. Mert: Mi a különbség egy otthon fekvő rákos beteg esetleges halála és a klinikán kezelt koronavírusos rákos beteg halála között? Csupáncsak annyi, hogy az egyiket letesztelték koronavírusra. Ugyanúgy a másik rákos beteg is lehet koronavírusos. Sőt még az sem biztos, hogy nem mutatta a COVID-19 tüneteit.

3. Egy találós kérdés: Mi a különbség a kórházban meghalt koronavírusos beteg és a nem kórházban meghalt COVID-19 gyanús betegek között? Egyiket tesztelték, a másikat nem. Mindkét esetben az elhunytak általában idős és súlyos alapbetegségei voltak. Azok halálába is belejátszik a koronavírus, akiknél nincs tüdőgyulladás, ha mutatják a COVID-19 tüneteit. A COVID-19-nek nemcsak a tüdőgyulladás lehet a súlyos tünete.

4. A halottak száma csak akkor releváns, ha minden halottat letesztelnek. Az ok pedig az, hogy semmi különbség nincs a kórházakban meghalt koronavírusos betegek és az otthon vagy más kórházban meghalt esetleges koronavírusos betegek között. Mindkettő kategóriában súlyos alapbetegségek húzódnak meg.

5. "Ha nincs teszt akkor kevesebb a halott? "

Igen, akkor kevesebb a bizonyítottan koronavírusban meghaltak száma is.

Egy találós kérdés: Mi a különbség a bizonyítottan koronavírussal fertőzött kórházban meghalt beteg között, akinek súlyos alapbetegségei voltak, a más kórházakban vagy otthon meghalt súlyos alapbetegségekkel rendelkező halott között, aki mutatta a covid-19 egyes tüneteit, de nem ellenőrizték koronavírusra? Semmi.
Másrészt a koronavírus úgy is fertőzhet, hogy nem mutatja a jellegzetes tüneteit a beteg, de mivel súlyos alapbetegségei vannak így az a kicsi plusz tünet, amit a koronavírus okozott, az már elegendő a halálához. Ezek halálához is hozzájárult a koronavírus, de nem kerültek be ezek a rendszerbe. Így a statisztika szebb.
Ha pedig a járványkezelés minőségét nézzük, azt, hogy menyire jól kezeli a kormány a járványt, akkor a koronavírus halottai közé azokat is bele kell számítani, akik biztos, hogy nem fertőzöttek meg koronavírussal, de a kormány elkapkodott intézkedései miatt haltak meg. Lásd a kórházakból hazaküldött és otthonukban meghalt nagyon súlyos alapbetegséggel küzdő embereket.

6. A most tesztelt halottak között is nagyon sok van, akiknek súlyos alapbetegségeik voltak ugyanúgy, mint a legtöbb halott esetében is. Ha nem tesztelik le az összes halottat és közülük nem boncolják fel a koronavírusosakat, akkor nem tudhatjuk, hogy a vírus milyen részben okozta a halálukat. Ráadásul a koronavírusos halottak között sok olyan is van, akik nem tüdőgyulladásban haltak meg. Ez sem választhatja szét a kétféle halottat (koronavírusost a nem koronavírusostól).

Nagyjából mindegyik ugyanazt mondja, legfeljebb egy kicsit másként megfogalmazva.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.