Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#117801) lacos001 válasza Z.É.T. (#117799) üzenetére


lacos001
senior tag

Nnnnnaaa
Ezt betolod egy olyan igazi fészbúkcsopiba, tutiezerszáz, hogy max pár nap és találkozni fogok az írással.
Mindezt úgy, hogy nem ismerjük egymást és face közelébe sem vagyok. :D

(#117802) kekedi válasza kwzatz (#117798) üzenetére


kekedi
senior tag

Pont én is ezen nevettem.
De nyugi. Lesz erre is válasz.

(#117803) emvy válasza Sped (#117797) üzenetére


emvy
nagyúr

> Az immunitás elég komplex és bonyolult téma, minden aspektusát csak a szakmabeliek értik

*sem

while (!sleep) sheep++;

(#117804) Qtyii


Qtyii
tag

[link] A BAJ AKKOR KEZDŐDIK, HA OLTOTTAK ÉS OLTATLANOK VANNAK EGYÜTT, HISZEN AZ OLTOTTAK TÜNETMENTESEN IS MEGFERTŐZHETIK AZ OLTATLANOKAT
(bocs a nagybetűkért de csak így tudtam bemásolni)
Szóval akkor a virológus szerint az oltottak veszélyeztetik az oltatlanokat! Nos idáig jutottunk.
Ti hogy karácsonyoztok?

(#117805) kekedi válasza Qtyii (#117804) üzenetére


kekedi
senior tag

Mi karácsonykor meglatogatjuk a rokonokat. Főleg az asszonyet. Ott lesz egy kis összejövetel. Aztán másnap jönnek a többi rokonok.

(#117806) Dorian


Dorian
félisten

Természetesen Karácsonykor meglátogatjuk a rokonainkat és minden para nélkül jól érezzük magunkat együtt.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#117807) lacafaca válasza Qtyii (#117804) üzenetére


lacafaca
őstag

mi mindenképpen megpróbáljuk levadászni az omikront is...alfa megvót, deltával teljesen kizárt, hogy nem találkoztunk, ezt sem szeretnénk kihagyni a tanítási folyamatból, elvégre a család is hozza oltott/oltatlan országos arányt...bárhogyan is szeretnék ezek az elmeroggyantak tönkrevágni az ünnepeket, nálunk nincs esélyük :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#117808) BalanceR válasza kwzatz (#117798) üzenetére


BalanceR
addikt

Ok - okozat pajtás, OK - OKOZAT:
Azért "nem mehetnek sehová", mert mert azzal, hogy nincsenek oltva, magasabb kockázati tényezőkkel rendelkeznek. (akárhogy lehet csavarni, TÉNY, hogy oltva (kialakult antitestes védelemmel) drámaian lecsökken a súlyos lefolyás (kórház, hosszú kórházi kezelés szükségessége) esélye, így ha egy társadalomban vannak olyanok, akik nem hajlandóak a közösség érdekében valamit megtenni. (társadalmi érdek, hogy minél gyorsabban, minél többen essenek át a covidon [a sejtes immunreakció / nyálkahártya védelem a cél], úgy, hogy a lehető legkevésbé teheljék az EÜ-t). Jelenleg lehet "vitaminokat halmozni", meg "egészségesen élni", meg imátkozni a minden6óhoz, de az oltás a leghatékonyabb megoldás a fenti társadalmi érdek elérésére.
Nyilván, ha valaki erre nem hajlandó, kell valami B megoldás, és ez nem más, mint a korlátozásuk ezeknek az egyéneknek. Ha nem mehetnek tömegrendezvényre, zsúfolt plázába, moziba, színházba, szállodába... csökken a kontaktszámuk, így kisebb eséllyel fertőzödnek, kisebb eséllyel terhelik az EÜ-t. Viszont pont ez generál egy újabb hullámot azzal, hogy nem esnek át, nem alakul ki a maximális védelmük. A korlátozásuk miatt kisebb eséllyel kapják el (korábbi példa, hogy az omicron miért az oltottak között a gyakoribb egyelőre) , és tolódik az egész... Az "idei szezon" lecseng, jövőre megint ők lesznek azok, akik vagy nyomják az EÜ-t mert oltatlanul mennek neki, vagy korlátozni kell őket , és indul a lemez elölről...
Persze minden egyes hullámban egyre kevesebbet nyomnak a latba, de akkor is .
Tegyük fel a vakcinák elérhetőségének pillanatában mindenki felveszi az országban, akinek nincs kizáró tényezője:
Több oltott = kisebb EÜ terhelés = nincs szükség lezárásokra, korlátozásokra, elég a maszk (a vírusterhelés csökkentésére) , nagyon sokan estek volna át, oltva, "védve", megszerezve a maximális immunvédelmet az EÜ terhelése nélkül. A "szezon" végével így is lettek volna olyanok, akik nem kapták el, így a következő szezonban nekik (csak nekik) kellett volna felvenni egy boostert, korlátozás továbbra sem szükséges, a második körben már ők is fertőződnek (a maximális biztosítás mellet), így a társadalom túlnyomó többsége az EÜ terhelése nélkül átesett, megvan a sejtes immunitás, a b sejtek aktiválják magukat, ha kell + van nyálkahártya védelem, nincs harmadik hullám. Mindezt úgy, hogy nem kellettek komoly lezárások, korlátozások, és nem fosta össze magát az EÜ... De nem, mert "mindmeghalunk", mert csipsz van benne, mert a "fészbúkon olvastam hogy", mert "az én szervezetem bivaly"...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117809) NeoPampalini válasza lacos001 (#117801) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

"Ezt betolod egy olyan igazi fészbúkcsopiba"

Miért, nem onnan van? :D Mintha már találkoztam volna ezzel a szöveggel, de szerintem ez egy videó "leirata" (Stew Peters féle konteós showműsorban volt ez). :DDD

(#117810) Vebber válasza BalanceR (#117808) üzenetére


Vebber
tag

Ez az oltás dolog egyre ingoványosabb talajon áll.
Tegnap a főnök maga nyilatkozta az infón, hogy már negyedik oltástól több nem lesz, maga sem tartja szempontnak, elnagyolva, hogy akkor mi lesz, soha nem lesz vége, majd 10. oltás... meg a többi.

[ Szerkesztve ]

(#117811) t72killer válasza Vebber (#117810) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Orvosi szakvéleményt orvostól, nem populista politikustól...

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117812) Mr K válasza Vebber (#117810) üzenetére


Mr K
senior tag

Ha olyan helyen laksz, akkor FSME elleni oltásból akár 20 is benned lehet, mire nyugdíjas leszel. És?

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#117813) vito555 válasza BalanceR (#117808) üzenetére


vito555
tag

"társadalmi érdek, hogy minél gyorsabban, minél többen essenek át a covidon [a sejtes immunreakció / nyálkahártya védelem a cél], úgy, hogy a lehető legkevésbé teheljék az EÜ-t"

Én még az oltások megjelenése előtt átestem a betegségen a feleségemmel együtt és a szűkebb családomban is ez volt a helyzet.Szerencsére senki nem került kórházba általában enyhe pár napos lefolyás.Szerencsére a tágabb ismeretségi körömben sem történt haláleset,de kórházi ápoltat sem ismerek személyesen.Van olyan kolléga aki 2-3 heti táppénzzel otthonában küzdött meg vele és itt már háziorvosi segítség + gyógyszer volt.
Ezen emberek kb fele később az oltások megjelenésével beoltatta magát a többi nem.
Akkor remélem /és Rusvai is ezt sugallja/mi már nem vagyunk közellenségek akik kipusztítják a populációt és mérhetetlen terhet helyezünk az EŰ-re.

𝄢

(#117814) syberia válasza t72killer (#117811) üzenetére


syberia
veterán

Ide orvosi papírszakvélemény nem kell, a tények magukért beszélnek. :DDD

(#117786): Jó levezetés, valóban elhamarkodottan számoltam, de nem is vagyok akkora matematikus mint a kapcsolódó mém megszemélyesítője.

Egy kisebb ország korai adataiból még kora lenne nagyobb léptékű következtetéseket levonni, szerinted az oltottak javára fog eltolódni az immunizációs státuszt ignorálni tűnő omikron.
Szerintem legjobb esteben megmarad a fertőzési aránya, vagy a temrészetes immunitás javára billen a mérleg nyelve, de már többször írtam: több adatra lenne szükségünk.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#117815) Mr K válasza BalanceR (#117808) üzenetére


Mr K
senior tag

"társadalmi érdek, hogy minél gyorsabban, minél többen essenek át a covidon [a sejtes immunreakció / nyálkahártya védelem a cél], úgy, hogy a lehető legkevésbé teheljék az EÜ-t"

Tessék? Akkor leszek jó állampolgár, ha covid bulikra járok? Mit tudunk a (túlélt) Covid fertőzés hosszú távú szövődményeiről? Pl. a demenciáról? Azok mennyire fogják terhelni az egészségügyet és a társadalmat általában?

Vagy csak óvatosabban kellene fogalmazni? :U

#117813 vito555 Papírforma szerint oltások előttre datált átesésnél ("európai" variáns?) az Omikron fertőzés elleni védelem gyakorlatilag nulla (ha nem volt utána oltás). Hogy az intenzívtől véd-e, az még kérdéses.

[ Szerkesztve ]

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#117816) t72killer válasza vito555 (#117813) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Érdekes, minden 200. ember meghal és senkit sem ismertél közülük, biztos 199 ismerősöd van..

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117817) BalanceR válasza Mr K (#117815) üzenetére


BalanceR
addikt

:F
Mindtam én olyat, hogy járjon az ember covid bulikába?
Nem.
Azt, hogy szándékosan fertőződjön meg az ember?
Nem.
A covid már velünk marad, kizárt, hogy 1-2-3-4 éven belül ne essen át rajta mindenki, akármilyen utóhatása van, elkerülhetetlen hogy az ember beleszaladjon, lehet rettegni a longkovidtól, de egyszerűen elkerülhetetlen a fertőződés, hacsak nem élsz bunkerben egyedül.
Viszont az első találkozást vele mindenképpen oltva (friss, hat hónapnál nem régebbi oltással) szükséges megejteni mert:
1. Lényegesen kisebb eséllyel terheli az ember így az EÜ-t
2. Elősegíti a gyorsabb lefolyást , rövidebb gyógyulási időt, , így kevesebb ideig esik ki az ember a munkából (gazdasági hatás).

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117818) Vebber válasza t72killer (#117811) üzenetére


Vebber
tag

Amit írsz ellentmond annak is ami eddig volt.
Dr. Robert Malone Elég kompetens ugye? Javaslom a többi videóját is.

(#117819) pjen válasza t72killer (#117816) üzenetére


pjen
félisten

Jó pár fertőzött ismerősöm van, de szerencsére az én ismerőseim közül se halt meg senki covidban.

(#117820) Mr K válasza BalanceR (#117817) üzenetére


Mr K
senior tag

Ha társadalmi érdek lenne a húsfogyasztás drasztikus csökkentése (globális felmelegedés), akkor nem akkor lennék jó állampolgár, ha áttérnék a vegetáriánus étrendre? Ha "társadalmi érdek, hogy minél gyorsabban, minél többen essenek át a covidon", akkor jó állampolgárként nem kellene minél gyorsabban megpróbálnom elkapni a covidot? (Csak mert én eddig pont kerülni próbáltam...)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#117821) Silent77 válasza pjen (#117819) üzenetére


Silent77
veterán

Nekem 3 rokon párom részéről, és 2 ismerős.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#117822) BalanceR válasza Mr K (#117820) üzenetére


BalanceR
addikt

Csak ez a két véglet van? Töménytelen hús, és karalábé only?
Nope. Ha valóban tenni akarsz mondjuk a húsfogyasztás drasztikus csökkentéséért, elég, ha csökkented a húsfogyasztásod, nem kell nyersvegánná válnod.
Próbálhatod elkerülni a covidot, csak nem fog sikerülni....
A legtöbb, amit tehetsz, hogy betartod az orvosok, szakemberek (nem keverendő össze a kutuzsló fészbook doktorokkal, populista politikusokkal, önjelölt életmódtanácsadókkal) iránymutatásait, (pl maszkhasználat a szükséges helyeken) beoltatod magad, és ha fél éven belül nem kapod el, felveszel egy boostert, egészen addig, amég oltva át nem esel. Utána már igazából nem szükséges újraoltani, hacsak nem vagy veszélyeztetett csoport tagja (idős, krónikus, autoimmun beteg, túlsúlyos cukorbeteg).
Közben éled a megszokott életed, ha valahol kérik a kártyát, felmutatod. Ennyi.
Egy pár éven belül úgyis mindenki átesik, ugyan úgy lesz covidszezon később is, de nem lesz durvább, mint egy erősebb flu szezon.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117823) BalanceR válasza Silent77 (#117821) üzenetére


BalanceR
addikt

Olyat is lehetne itt posztolni, hogy oltva / oltatlanul átesve mennyire volt súlyos, mennyi idő alatt gyógyult, maradt e valami...
Saját közvetlen ismerettségi körömben (akikkel hetente legalább egyszer találkozok, vagy beszélek) kb 20 ember kapta el eddig, ezekből 4-5 nem volt oltva (még nem volt oltás)
Akik oltva estek át jellemzően 4-5 nap volt a lefolyás, ketten biztos, egy hétnél tovább szenvedtek vele, egy enyhén túlsúlyos oltott átesett számolt be permanens fáradáékonyságról. Egy kórházas volt, de reggel ment , estére kiengedték.
Az oltatlanul átesettek mindegyike 10+napig volt beteg, egyiknek kórház, oxigén lett a vége, (non invazív egy hétig), egy kivételével mind hosszú gyógyulási időt írtak le, hetekkel a gyógyulás után is után is jelentkező fejgörcsök, fáradékonyság, tüdőkapacitás csökkenés... Illetve több hónapos szaglásvesztés jellemző...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117824) vito555 válasza t72killer (#117816) üzenetére


vito555
tag

Lehet...bár szerintem több.

𝄢

(#117825) Mr K válasza BalanceR (#117822) üzenetére


Mr K
senior tag

De ha betartom, amit most javasolsz (oltások, maszkhasználat, stb.), akkor pont elkerülni próbálom a fertőzést, és ezzel pont hátráltatom a társadalmi érdeket ("minél gyorsabban, minél többen essenek át a covidon"). Mindegy, ezt már nem fogom szerintem megérteni, úgy hogy inkább elengedem. :R

Amúgy azoknak az igyekezete, akik jó állampolgár módjára átestek a fertőzésen (van kívánatos nyálkahártya immunitásuk), jórészt hiába fáradtak, mert itt az Omikron, akit ez hidegen hagy. ("Az omikronnal való újrafertőződés esélye a deltához képest 5,4-szer magasabb, az átesettség a korábbi variánsok ellen 85 százalékos védelmet jelentett fél éven keresztül, az omikron esetében ez a védelem 19%-os." (forrás))

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#117826) t72killer válasza Vebber (#117818) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Konteóterjesztő a republikánusok szolgálatában. És nem Dr, csak dr.

#117819: nálam 3 a mérleg, még az oltások előttről. 1 vuhani 2 alfa.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117827) IRO21 válasza BalanceR (#117823) üzenetére


IRO21
aktív tag

Az ismerőseid ugyanazt a variánst kapták el, vagy netán az oltottak később lettek betegek?

(#117828) IRO21 válasza Mr K (#117825) üzenetére


IRO21
aktív tag

Ha ez igaz, akkor a vuhanira készült oltások sem lehetnek jobbak, nem?
Kivéve, ha azért kell harmadik, hogy friss legyen, de akkor egy friss átesés is ugyanúgy (sőt jobban) véd.

(#117829) Mr K válasza IRO21 (#117828) üzenetére


Mr K
senior tag

Ezt a másik topicban kellene megkérdezned, mert én nem igazán értek hozzá. De valami olyasmi, hogy oltásnál a hosszabb idő utáni ismétlés a kulcs: egyrészt heves antitestes immunválaszt vált ki, másrészt szélesebb spektrumú antitestek keletkeznek (a B sejtek "érnek", stb.) És az oltás típusa sem mindegy: manapság egyre erősebben ajánlják ilyen szempontból (is) az mRNS-t.

Szóval egy friss fertőzés nem feltétlen véd, esetleg akkor ha már a második. (Akár oltásokkal (korábbi/későbbi) kombinációban is jó. Lehet.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#117830) BalanceR válasza Mr K (#117825) üzenetére


BalanceR
addikt

Megint a végletek...
Nem elkerülni próbálták, hanem kontolláltan folyni hagyni...
Ha el akarod kerülni, HazMat Suitban iszod a kézfertőtlenítőt, és ki sem mozdulsz a lakásból. :DDD

Az Omicron oké, hogy fertőzőbb, de kevésbé halálos, ráadásul olyan esetről nem tudok, hogy valaki aki átesett bármelyik korábbi verzión, belehalt, vagy súlyos állapotba került volna az Omikrontól.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117831) BalanceR válasza IRO21 (#117827) üzenetére


BalanceR
addikt

Szekvenálás nem volt, szóval biztosat nem tudok, az tudi, hogy volt közte brit, wuhani, és delta is.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117832) kwzatz válasza BalanceR (#117808) üzenetére


kwzatz
őstag

Az az, ami hiányzik "pajtás", az ok-okozat. És a logika. Egyre zavarosabb a történet, annyira bementél már a sűrűbe.
Most pl. arról beszélsz, hogy "tolódik az egész", de hát nem ez a cél? Hogy ne terheljük egyszerre le az egészségügyet? Most akkor mi a gond? :U Várom az újabb kisregényt, aminek se füle se farka és megint teljes ellentmondásba keveredsz vele önmagaddal. :D
És azok, akik átestek a fertőzésen? Jelenlegi - rendkívül gyorsan változó és kicsit szétszórt - álláspontod szerint mi a helyzet velük? Miért vannak korlátozva a fentiek fényében? Miért küldik el őket a munkahelyükről?
Ahogy írtam, itt már nagyon nehéz ebből kikecmeregni. Napról napra nehezebb úgy, hogy az ember konzekvens maradjon. Nyugtasson a tudat, hogy nem a te hibád, a lehetetlenre vállalkoztál.

kekedi: Persze, mindig van, de legalább egyre szórakoztatóbb. :D

[ Szerkesztve ]

(#117833) PROHARDVER!


PROHARDVER!

Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, akkor emlékeztetőül a topik moderációjáról! Ez továbbra is érvényben van, szóval az oltásellenes provokátorokból nem kérünk!

(#117834) BalanceR válasza kwzatz (#117832) üzenetére


BalanceR
addikt

Az, hogy nem látod az összefüggést, nem azt jeleni, hogy nincs, téged minősít , nem a levezetést.
Az "elnyújtás" addig volt cél, ameddig nem volt más megoldás (vakcina) az első / második hullám jelszava volt a "flatten the curve", ezzel volt tele minden. Azóta hallottad ezt a többségi szakértők szájából? Kurvára nem.
Amióta elérhetővé vált a vakcina, és bebizonyosodott, hogy a teljes immunitás nem megoldható vele sem, a kontrollált "elengedés" a cél.
Nincs értelme megpróbálni megállítani, mert lehetetlen, de nem lehet teljesen elengedni sem, mert pillanatok alatt túlterhelné az EÜ-t bárhol a világon, ezért a megoldás :
Vakcinákkal megadni lehetőleg mindenkinek a maximális védelmet, amit jeléen helyzetben csak lehet, és óvatosan ráengedni a tömegre a vírust, fokozatosan feloldani a korlátozásokat, ha megszalad, visszahozni párat. Ezt csinálja kb minden ország.
Ha elég magas az átoltottság, bár a fertőzésszám magas marad, de kórházba kevesen kerülnek, kevesen halnak meg (Portugália / Spanyolország...) ha pedig megugrik a kórházi terhelés, pár intézkedés vissza.
De ezt nem lehet úgy csinálni, hogy korlátlan számba elérhető a vakcina, de egy 30% szarik bele mindenbe.

És azok, akik átestek a fertőzésen?
- Hányszor írjam még le: szvsz. azok akik átestek, védettebbek nem is lehetnének, hacsak nem veszélyeztetettek, vagy EÜ dolgozók, felesleges tőlük oltást kérni.
(Az EÜ-ben azért, mert extrém vírusterhelés éri őket, és a vakcina boostol annyit, a sejtes védelmen, hogy ezt a többletet redukálja)

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117835) vito555


vito555
tag

Rusvai szerint az omikron elhozza a megbékélést.Jövő év második felére eljön a várva várt nyájimmunitás,onnantól kezdve a vakcinázás többé kevésbé felejtős...
Oltott és oltatlan békében él amíg... ;]
[link]

𝄢

(#117836) t72killer válasza vito555 (#117835) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Csak tudnám komoly szakik (mint pl még Merkely) miért égetik magukat ilyen hülyeségekkel/jósgömbmániával...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117837) BalanceR válasza t72killer (#117836) üzenetére


BalanceR
addikt

Ehhez képest a Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai Elemző Munkacsoport szerint: Az Ötödik hullám idehaza: biztosra vehető

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117838) pjen válasza BalanceR (#117837) üzenetére


pjen
félisten

Jövő év második celéig még két hullám simán belefér, aztán az omikron elhozza, vagy nem. Valamit mondani kell máshogy sose lesz Eü miniszter.

(#117839) t72killer válasza pjen (#117838) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nekem is az a gyanúm, hogy ezzel a tenyérjóslással ez a szándéka a jóembereknek. Józan szakértő nem áll neki jósolgatni, mert amit nem tudunk, azt nem tudjuk, pont. Nemhogy 50/50, de 80/20-ra se állunk neki határozott kijelentésekkel vagdalkozni.

A jövő év egyelőre totál 50/50: fogalmunk sincs, mennyire súlyos igazán az omikron - lehetséges tényleg "csak egy múló nátha, <0.1% mortalitással" ami ráadásul olyan mázlista hogy keresztimmunitást ad a többi covid-variánssal szemben. De az is lehet, hogy csak kicsit lassabban de biztosan dolgozik és ugyanolyan kaki, mint a delta, sőt az sincs kizárva, hogy ez már nem ad keresztimmunitást a deltapluszokkal szemben és azok szépen tenyésznek-fejlődnek tovább.
Totál lutri egyelőre.

#117840: pontosan. Egy-egy politikai vagy egyéb karrierre ácsingózó szaki összevissza-dumája tökéletes ÉS autentikus fűtőanyaga az antivaxxer oltalnak. Még rosszabb is, mint Pócsék, akiket úgyis csak a félkegyelmű/π IQ-val megvertek követnek. Egy-egy bukott értelmiségi példájával simán olyan helyeken nyer teret az AV propaganda, ahova korábban esélye se volt bejutni.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117840) BalanceR válasza pjen (#117838) üzenetére


BalanceR
addikt

Jah, csak így kb ugyanolyan kártékony, mint a Pócs, meg a többi sarlatán...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117841) Gaben360 válasza BalanceR (#117840) üzenetére


Gaben360
senior tag

Erre csak most jöttél rá?
Akad még rajta kívül is pár, de majd arra is rádöbbensz, szép sorjában.

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#117842) pjen válasza BalanceR (#117840) üzenetére


pjen
félisten

Igen, csak az a jóslat se lenne túl építő jellegű, ha azt mondaná a köv variáns teljesen kikerüli a mostani oltást és mindent kezdhetünk elölről. Végülis senki nem lát a jövőbe, akár igaza is lehet.

(#117843) Intruder2k5 válasza Vebber (#117810) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Mert közelegnek a választások, ezt kívánja a politikai érdeke. Ha szükséges lesz a döntések úgyis meg lesznek hozva, lesz negyedik oltás is, és ha kell akkor ötödik is, legfeljebb rákenik az operatív törzsre. De bár igaza lenne, és ne kéne...

(#117844) BalanceR


BalanceR
addikt

Valahogy úgy érzem, a hivatalos kormányzati tájékoztatás megint magyarázkodásba fog csapni hamarosan...
Kormány : Óóó... Még csak 15 Omikron fertőzöttet azonosítottunk az országban..
Független labor:
MÁR MINDEN 4. KIMUTATOTT ÚJ FERTŐZÉST AZ OMIKRON OKOZZA.
Oké, hogy nem akarnak pánikot kelteni, de így majd az fog lejönni az embereknek, hogy az Omikron még sehol, mégis mennek fel az esetszámok...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117845) pjen válasza BalanceR (#117844) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem tök mindegy. Igy is úgy is megjön. Talán jobb is ha gyorsabban.

(#117846) BalanceR válasza pjen (#117845) üzenetére


BalanceR
addikt

Nem azzal van a bajom, az a gáz, hogy megint a sunnyogás vagy töketlenkedés megy állami irányból.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#117847) t72killer válasza BalanceR (#117844) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

kérdés, hogy ok-e a pánikra az omikron feltűnése: amennyiben alapból enyhe vagy működnek az oltások ÉS a gyerekeket nem bántja, aggodalomra nincs ok.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#117849) pjen válasza BalanceR (#117846) üzenetére


pjen
félisten

Választás lesz. Ráadásul, ha még 1-2 évig így megy plusszos lesz a nyugdíj kassza. Valmiben nekünk is világbajnoknak kell lennünk, ha már fociban nem megy.

[ Szerkesztve ]

(#117850) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nyolcszor oltatta be magát egy belga férfi - Az emberi hülyeség határtalan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.