Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baaraanz
tag
PC lvl 99 : Ronaldo-t nem sűrün kapjuk önzetlenségen...
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
szami777
addikt
Az ilyen faszfej labdaszedoket....
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
IreN!CuS
őstag
Kis buzi madridi a labdát nem adja oda...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
-
B0V9B
tag
Talán azért fújnak több büntetőt a nagyobb csapatoknak, mert azok jobb és képzettebb játékosokból állnak és több időt töltenek az ellenfél tizenhatosánál, mint fordítva? Nem tudom, ez csak egy újabb káoszelmélet. Egyébként 2012-ben jön a világvége is de pszt!
-
itouchfan
senior tag
válasz ProEvoFan #66462 üzenetére
Van amivel egyetertek a mondanivalodbol...en se fujtam volna be de hat ez van. Es nem azert mert barcas vagyok hanem mert ugy latom.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
B0V9B
tag
válasz Cartevo #66465 üzenetére
Nem hiszem hogy ezen változtatni fognak, inkább azt olvastam hogy befogják vezetni a 4 cserét, de azt még nem döntötték el hogy alapból lehessen 4 csere minden meccsen, vagy csak a hosszabbításoson. Az előbbit feleslegesnek tartom (időhúzás, sok csere miatt leáll a meccs), a második már inkább indokoltabb lehet.
-
nagyúr
Ez befújható tizenegyes volt megrúgta a vádliját sajnos.
Més que un club!
-
nagyúr
Beszarás, Morata 2 gólt vág a Real ellen.
Més que un club!
-
IreN!CuS
őstag
Hosszabbítás on
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #66474 üzenetére
ez az. most már védekezd ki Juve!
meglesz az a döntőmeghozta a szerencsét a kabalamaci
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Tibiajax #66476 üzenetére
spameld akkor kitartóan
Motion_Blur : fognak még gólt találni , legalábbis így érzem. De legyen igazad
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
Bélának rövid a pálya , na csicsa megoldja
-
Dinter
addikt
Mutasd meg borsocska
-
IreN!CuS
őstag
válasz Tibiajax #66482 üzenetére
Neeem csicsáritóó , inkább hoz egy juve macit hátha 1:2 lesz
Ezt hogy hagytad ki te....te....istenem TIBI MACIT MOST
bagyulajuve: én káromkodtam egyet...nálad mi lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Marchisio
Resistencia eterna
-
vans?
őstag
-
cyberkind
félisten
Öröm látni hogy újfent nem változott semmi, ez nem a Real Madrid, ez egy nagy rakás szar.
-
-
gyuromoj
veterán
válasz Motion_Blur #66488 üzenetére
Legalább így megspóroljak nekem a repjegy, meccs belépő es szállás arat.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
ennyi. köszönet az objekítv és korrekt hozzállásért
Juve-maci most, még egyet vágjatok a kirakatbrigádnak, hadd szokják
-
cyberkind
félisten
Ez tény, a fiúk elintéztèk maguknak a korai szabit.
-
IreN!CuS
őstag
Most milyen gyorsan nyújtotta a labdát a labdaszedő
Ehh megint ott lehetett volna a 2. ....remélem most is fütyülik Casillas...
-
szami777
addikt
De ha legalabb kuzdene a margit....
Nehogy bemakkoljanak egyet a vegen mert en nem tudom mit csinalok...
Az olasz csapat kierdemelte ezt“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
fuh, nem gyengén szorul a segglyukam..
-
IreN!CuS
őstag
Casillas...a bedobás bazd+
Juve Barca váóóóó nem raktam volna sokat rá , de kurvára örülök neki , holnap kifejtem miért
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gratula a Juvénak, lesajnált csapatként bejutottak a döntőbe.
Més que un club!
-
bagyulajuve
addikt
Juhhéééé Juve!
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
Suárez, evra, chiellini a döntőben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés