Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz messi6502 #84913 üzenetére
Még most is benne lehetett volna, hogy megpróbál egy normális szezont játszani.
De most volt a nyáron, legyünk őszinték, két xar megpattanó lövése, ami most eladta a buta araboknak.
Egy bundásban már ez nem biztos, hogy összejött volna a következő egész év alatt.
Minden alkalommal a pénzt választotta, ez mindent elmond róla. Ezen az EB-re kijutásés az ottani szereplés sem változtat.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Enzolord
addikt
válasz messi6502 #84884 üzenetére
El vagy tévedve az igazi Vörös Ördög megfogalmazással.. Az mindig is Manchester szebbik fele lesz....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
válasz messi6502 #84876 üzenetére
Ez mondjuk nem feltétlenül jó szabály, hogy mindig az első ítélet az irányadó. Ha én belerúgok valakibe, és ezt a bíró lefújja a javukra, de aztán a sértett ezen felmérgesedik és ő is belém rúg, én kapok a rúgásért sárgát, meg ő is, de az ő javukra lesz a szabadrúgás.
-
-
Richard!
addikt
válasz messi6502 #72858 üzenetére
Veretes a névsor
F.C Barcelona Legends stars for the match:
Gaizaka Mendieta Zabala, Ludovic Guily, Edgar Steven Davids, Gianluca Zambrotta, Francesco Coco, Anderson Luis De Sousa 'Deco', Luis Garcia, Juiliano Belleti, Jesus Mariano Angoy Gil, Juilio Iglesias Rouqet, Albert Tomas Sobrepera, Luis Carreras Ferrer, Roger Garcia Junyente, Oscar Arpon Ochoa, Santiago Ezquerro Marin, Barjuan Esclusa Sergi, Albert Luque Martos, Simao Sabrosa, Patrick Stephan Kluivert (Captain)
Ma kezdődik életed háralévő része
-
B0V9B
tag
válasz messi6502 #72148 üzenetére
Sok mindenről nem maradtál le, 13 ponttal megy a PSG és a tökutolsó megy hozzájuk ezen a héten. Az egyik leglefutottabb bajnokság idén a német mellett, sajnos.
A tegnapi Mignolet butaság után remélem végre Bogdán megkapja a lehetőséget majd az EL-ben is, legalább erre az utolsó meccsre, ami már nem létfontosságú a Poolnak mert továbbjutottak.
-
B0V9B
tag
válasz messi6502 #67802 üzenetére
Tuti hogy nem a Cityből fog visszavonulni, megfogja ő ezt unni egyhamar és választ a Real és a Bayern közül. Jelenleg ez a 3 csapat (Barca, Real, Bayern) az amely minden BL sorozatnak úgy indul neki hogy reális esélye van a győzelemre, persze meglepetés mindig lehet, sőt van is és jót is tesz a focinak ha jönnek a Juvék és besurrannak szép csöndben a döntőbe úgy hogy senki sem számít rá és mindenki lesajnálja őket, de a tények mellett nem lehet elmenni. Ha egy top csatár vagy és BL-t akarsz nyerni (már ha a kupák megszerzését előbbre helyezed a pénznél) akkor ehhez a 3 csapat valamelyikéhez kell tartoznod.
-
B0V9B
tag
válasz messi6502 #67800 üzenetére
Kérdés az hogy egy Agüero meddig akar itt maradni, már volt angol bajnok kétszer is, BL-t meg nem nagyon fog nyerni itt. Kérdés az hogy mi tudja még motiválni, mikor mindenki tudja (ő is) hogy szinte a világ bármelyik csapatában (Najó, MSN kilőve) kezdő játékos lehetne, egy olyanban is amelynek reális esélye van BL-ben odaérni a végén.
-
B0V9B
tag
válasz messi6502 #67798 üzenetére
Erre gondoltam én is, de a mostani keretben 2 van, igaz ez a 2 angol is. Ha felhoznak 6 embert az ifiből és beírják őket a listára, akkor meg a 25 fős keretből elfoglalnak 7 helyet (6 ifi meg a 3. számú kapus), ami 18 játékost jelent. Ha jönnek a lapos eltiltások meg a sérülések akkor lesz 12-13 bevethető mezőnyjátékosuk mondjuk egy Barca vagy Bayern elleni BL mérkőzésre. Húzós.
Mourinho is emiatt a szabály miatt akarja leigazolni Rob Greent cserekapusnak. Cech-re kíváncsi leszek hol folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz messi6502 #67790 üzenetére
Hogy pontos legyek, mert utana olvastam itthon:
60 millio euros buntetest kapott a city es a psg is. Szep kis summa. Viszont par even belul visszakaphatnak a buntetesbol 40-40 milliot ha jo kisfiuk lesznek.Jobban utana olvasva a ffp-nek, a city nehez helyzetben van, mert ahhoz hogy frissitsek a csapatot csomo mindenkit el kene adni, es hat egy ilyen szezon utan nem felfele mennek a jatekos arak. 1 angol van naluk a keretben, ami szinten nem oke , vagy venni kell, vagy ifibol felhozni. 2-t minimum kell, ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz messi6502 #67785 üzenetére
City kapott asszem egy 20-30 millio fontos buntetest is.
Nagyon orulok Milan erositesenek. Mar csak edzo kene[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
DeathAdder
veterán
válasz messi6502 #64141 üzenetére
"Fontos kihangsúlyozni, hogy a BL, valamint az EL-ben való szereplésért ugyanannyi pont jár,"
Tehát nem releváns, mert nyilvánvalóan tetőről leszarja sok nagycsapat az EL-t, túl sokk meccs, túl kevés pénz, ezért is vezették be hogy a győztes legyen automatikusan BL induló ezzel is inspirálva őket, amivel látszólag az Everton meg is próbál élni ugyanis a top4-re semmi esélye nincs idén!
na de mindegy, meddő vita ez szerintem
-
törölt tag
válasz messi6502 #64131 üzenetére
"Amúgy az erőviszonyokat miért nem a nemzetközi meccsek mutatják a legjobban? Mi más? A hajtás?"
Erről az előbb leírtam a véleményemet. Az egész bajnokságról nekem ez nem ad objektív képet.
Kiemelve egy-egy csapatot nyilván nem az angolok most a legjobbak, de amit az előbb is mondtam: szerintem ott van a legtöbb nemzetközileg is erős csapat, akik egymáshoz képest is közel állnak. Kb a vb győztes német csapathoz tudnám hasonlítani. Egyénileg nem feltétlenül a legjobbak, de csapatként nagyon erősek. Remélem értitek mire gondolok...
Jó dolog ez a uefa-együttható, de személy szerint én egy olyan bajnokságot nem fogadok el legerősebbnek, ahol rendre ugyanaz a két csapat van elszakdva kilométerekre a többiektől és csak néha tudja őket megközelíteni egy-egy harmadik csapat. Nem tisztán a kiegyensúlyozottságot kell nézni, de azért ez sem elhanyagolható tényező a szememben.
Abban egyetértek, hogy ez egy nagyon tág fogalom, mindenki másképp, más szempotok szerint értelmezi. Ezért is most már kiszállnék a vitából, leírtam mindent, amit gondolok. Nekem ez a személyes véleményem, ha valaki nem tudja felfogni és elfogadni, amit mit írok, az már nem az én bajom.
#64132) DeathAdder:
"Vicces hirtelen mennyivel hatványozottabban lett fikázva a PL mert az egyetlen említésre méltó angol csapat a BL-ben idegenben lőtt gólokkal kiesett európa egyik leg elitebb csapata ellen
Ha egy sejk felvásárolná a Bragat és 10 éven belül 3 BL-t nyerne és ő lenne a következő kiíríás toronymagas esélyese, akkor a Portugál lenne az egyik ha nem a legerősebb bajnokság az uefa szerint... "+1...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz messi6502 #64121 üzenetére
Először is bocsánat, hosszú lett, akit nem érdekel ez a vita inkább ne olvassa.
Szerintem ott van a legtöbb erős csapat. Mégegyszer elmondom, nálam nem lesz attól egy bajnokság erősebb a PL-nél, hogy van benne max két csapat, ami jobb mint az angolok.
Barca, Real jobb mint bármelyik angol csapat, de a bajnokság is kettejük küzdelméből áll, a többiek fasorba sincsenek általában. Atleti utóbbi pár évben jó még, tőlük a Valencia nincs még sokkal most lemaradva, de ennyi... Bl-ben is csak erre a 3 csapatra lehet számítani minden évben. 3 jó csapat nekem nem elég ahhoz, hogy a spanyol ligát nevezzem a legerősebbnek.
Bundesligát 11 ponttal vezeti a Bayern, de az utána lévő pár helyezett között is hasonló szakadékok vannak. Bl-ben szintén csak a Bayern nyújt kiemelkedőt, esélyes hogy egyedüli német csapat lesz a 8 között.
Franciáknál elég kiélezett most a küzdelem, de a BL-ben soha nem nyújtanak annyit, hogy azt mondjam, övék a legerősebb bajnokság.
Olaszokról annyit, hogy a Juve van egyedül a 16 között.
Angoloknál azért nem mindig csak ugyanaz a két csapat tud alkotni valamit európai szinten, az más kérdés, hogy most úgy látszik, hogy nem jön ki nekik a lépés (azért még ne temessük őket). De maga a bajnokság is sokkal kiegyensúlyozottabb. Lehet mondani, hogy a Chelsea meg a City dominál most, de ha összehasonlítjuk a tabellákat, akkor a fentebb említett bajnokságoktól még mindig szorosabb az angol (kivéve a franciát). Sőt, a 2. és 3. helyezet között most még kevesebb is a különbség mint az 1. és 2. között, tehát nem lehet azt mondani, hogy annyira elszakdtak volna a mezőnytől.
Az igaz, hogy a bajnokságok erősségét a nemzetközi szereplés alapján kéne mérni, csak abból nem kapunk objektív képet a többi 20 csapatról, ha bajnokságonként 2-2 csapatot hasonlítunk össze. Jobb a Real, a Barca és a Bayern a Chelseanél vagy a Citynél? Szerintem igen. Csak a saját bajnokságukat toronymagasan uralják ezek a csapatok, az angoloknál meg a top7 még kis túlzással bármi lehet.
Nálam nem az dönti el hogy melyik bajnokság a legerősebb, hogy éppen ki nyeri a BL-t, hanem az, hogy melyikben van a legtöbb olyan csapat, amely verenyképes egymással és nemzetközileg is. És ebben nálam a PL a nyerő.
Ez az én vélenyem, ebben leírtam mindent, amit gondolok. Nyilván nem muszáj egyetérteni velem, lehet hogy nincs igazam, de én így látom a helyzetet.
-
DeathAdder
veterán
-
BenHans
addikt
válasz messi6502 #63647 üzenetére
Csiszolódnak már ott a jövő kulcsemberei... Sterling(20) első sorban, aztán Coutinho(22) aztán ott van még Moreno(22) és Emre Can(21) És az idő múlásával egyre jobbak lesznek, ha megtartja őket a Pool akkor a jövőben komoly gerince lehet a csapatnak, de ez csak az én meglátásom. És nekem CFC szimpatizánsként is tetszik a Liverpool játéka.
Köszi Pool & Coutinho!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz messi6502 #61132 üzenetére
+1
Messinek bőven helye van a top3-ban...
real drukkerek/messi haterek hörögnek szerte a neten...pedig nincs miért.
Az egy dolog hogy CR idén jobb Messinél, de emiatt miért ne kerülhetne be, nyerni valószínűleg nem fog.Neuer meg nem fogja megkapni, örüljön a nevezésnek, azt csókolom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest