Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Lesz a nyáron Audi kupa
résztvevők: Tottenham, Real Madrid, AC Milan, Bayern
(azaz Tibi kedvencei )"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
Jordi Alba 2020ig hosszabitott
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #67295 üzenetére
én is így gondolom, de nem voltam benne 100%-osan biztos.
köszi.
de jobban belegondolva, tavaly is 1 meccs volt...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
-
szab.tam
nagyúr
szeritnetek egy ember lemondásától történni fog valami?
az egész semmi másról nem szól, mint amit itthon is átéltünk 1989 tájékán, hogy egy korrupt, harácsoló brigád kényszerből, de még elegánsnak tűnő módon, túlélve, hatalmat, vagyont és pézkeresési módot ment át.
ennyi.***
nem találom:
liga kupa döntő 1 meccses?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
höhö, lemondott Blatter
még jó, hogy orbán idejében gratulált neki
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
IreN!CuS
őstag
válasz NyxNyxNyx #67279 üzenetére
Azt hittem a zöld csodáról folyik a vita de ugye az nem Ferrari, de amúgy igen figyelmesebben elolvasni neked van igazad.[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #67275 üzenetére
azt szeretnéd, hogy kikérje a véleményed autóvásárlás előtt?
szerinted mennyire érdekli őt, vagy a topikból bárkit, hogy neked van-e bajod az ő (vagy bárki más) autójával (nőjével, házával, karórájával)? az ilyen hsz-eket egész nyugodtan megtarthatod magadnak, vagy linkelgesd az autós topikba, hogy neked milyen kocsik tetszenek.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #67271 üzenetére
Jokerdes...
Telefon javit neha es nincs kedvem visszamenni es javitaniVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Ezt most találtam igazi gyöngyszem :
5 tény a futballról:
- 11-en játsszák
- a Barcelonánál sosincs szükség edzőre, a takarítónők is tripláznának itt
- ha cselezni mersz, egy gusztustalan, szemtelen féreg vagy ( figyelsz gs ? )
- a Barcelona sose nyer tisztán
- a Barcelona sikerei mindig kimagyarázhatóakMit nekünk Lineker nagy mondása....
Tibiajax : mondjuk a vbnek vége most lehet argentin drukker
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
nem tudjátok, ki lett az olasz gólkirály?
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #67254 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
L_YKing
addikt
HSVVVVVVVVVVV!!!!!!!!!
-
L_YKing
addikt
HSV!!! Be kell húzni!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #67246 üzenetére
Köszi.
Fizikailag annyira nem vészes, olyan hú de nagyon sok dolog nem történik. Mondjuk az én csapatomban bőven több teendő szokott lenni mint egy tévés meccsen a top kapusoknak.
Inkább fejben fárasztó mert folyamatos maximális koncentrációt kíván. Szóval itt is el lehet fáradni, tévednek akik azt hiszik hogy a kapusok lazán lenyomnak egy meccset pihentetően csak másfajta módon fáradnak.
Egyébként 10 évig kézilabda kapus is voltam (van is egy NB2 ifi ÉNy bajnoki címem) az tényleg fárasztó fizikailag is de ott eleve jóval keményebb edzéseim is voltak.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #67243 üzenetére
Egy nagypályás focimeccs kapusként mennyire fárasztó fizikailag? A kézilabda kapusokat mindig látom, hogy átizzadják a pulóvert, de az más.
Egyébként gratulálok.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
-
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #67241 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #67242 üzenetére
Na a helyesírásom viszont egy katasztrófa, de mentségemre szóljon hogy kicsit elfáradtam az elmúlt 3 napban. Pénteken tekertem 75km-t emelkedőkkel, szombaton a kupa, vasárnap 91km bringa plusz még egy nagypályás focimeccs utána (3-0-ra behúztuk).
Most vasárnap lesz az utolsó nagypályás meccsem aztán szögre akasztom a cipőm.Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #67241 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Picit büszkélkedem: szombatopn volt Pesten a cégünk nemzetközi focitornája ahol 16 csapatból a 2. helyet értük el. Az elődöntőben 0-0 után háromból 3 hetest fogtam az ukránok ellen.
A leghjobb négy közé egyedüli magyar csapatként jutottunk, sajnos a spanyoloktól kikaptunk, tavaly is ők nyerték meg. 3. lett az olasz gárdda negyedik pedig az ukrán.
Elődöntő 3. hetese:Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
végre visszatért a nike a régi mezhez..
hátha nagyobb szerencsénk lesz benne -
-
-
whited
addikt
sziasztok
van itt valakinek MOL-os szurkolói Green Kártyája?
Tudna segíteni, hogy ha van MLSZ-es kártyám akkor hol és mit kell tegyek, hogy tudjak igényelni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
7600 GS
addikt
Paul Clement -> Derby County
-
NyxNyxNyx
addikt
-
7600 GS
addikt
5-1-re leléptük Észak-Koreát az U20-as VB-n.
-
Ringman
nagyúr
higanyt miért engedik tizit elvégezni?
talán négyet is elrontott idén.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Dinter
addikt
Azt. A. Ku##va
-
L_YKing
addikt
Olasz gollovolista eslo 4-bol 3 argetin
-
Dinter
addikt
Nem kis meccs ez a Napoli-Lazio..
-
L_YKing
addikt
Dardai lesz a Bl donto szakkommentatora!
Na vegre egy ertelmes lepesVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #67198 üzenetére
Hát Remy szerintem abszolút nem rossz csatár, engem nem zavar, ha maradna Costa mellett.
(Costa mehetne inkább, csak a szarért rúg ennyi gólt. )
Benteke-t is mondják, de ő is sérülékeny, meg ki tudja mit kezdene egy nagy csapatban.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest