Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
eddig lófaszt nem csinált a Sheffield
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
Atleti piros?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
BenHans
addikt
válasz L_YKing #62691 üzenetére
Azt írtam hogy "annyira nem darálnak". Ez igaz is szerintem azok utána amit az első meccsen láttam. Ott ha visszakeresed még szurkoltam is a Barcelonának és komolyan ideges voltam az Atletire.
Most félidőben 7-7 a szabálytalanságok aránya a stat szerint, és úgy látom mindkét fél pakolgatja a piszkos kis szabálytalanságokat. De a matracosok ellen nehéz is szépen nyomni. Én most azt mondanám az első félidőt látva hogy nem szép a játék, viszont nem is kirívóan durva.
A játékvezetés viszont nagyon nincs topon és innen nagyon nehéz helyrehozni az elkövetett hibákat és attól félek csak rosszabb lesz...
szerk. Na jó itt baj van a fejekben Atleti részről. Mondjuk provokáció is van rendesen...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #62690 üzenetére
Nekem is kellene, csak ahol vagyok, nincs kábeles, a tányérost meg fel kellene vitetni a tetőre, ennek költsége plusz kb 25k, meg utána is kellene járni, hogy engedélyezzék..
Szóval fuck....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
Engem pont nem érdekel ki megy tovább, de azért érdekes hogy a katalánokkal milyen elnéző mindenki....
7-5 a szabálytalanságok aránya, és annyira nem darálnak, viszont az apró taposások és utánrúgások megvannak a Barcánál is.
A kamu bünti mellett jegyezzük már meg azt is hogy a Barca 3. gólja előtt azt hittem vízilabdára kapcsoltam olyan szép volt a blokk...
Itt nem a csapatok a szarok hanem a játékvezetés. A szabályszerű eredmény 2-2 lenne.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #62685 üzenetére
Digi
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #62683 üzenetére
2 gólt kapott a barca abból egy kamu 11-es , annyira nem él amit írsz szerintem
Azért meg kell mondjam ma szuzi megint nagyot játszik annak ellenére ,hogy nem jön a gól nála .
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
Két atombiztos védelem csatája ez a mai.
-
L_YKing
addikt
Szopooooka nyaloka igy kell eztet!!
-
szami777
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Ezt nektek mocskok...ezt...verjétek meg magatokat ez az gyerünk...
2:3 Két kontra
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
L_YKing
addikt
Na ezaz!!
-
L_YKing
addikt
Most mar nagyon sok lesz... Ez az atletico gusztustalan... Nem veszi eszre senki ?
Xsanyi77: es nekik all feljebb
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus Eriksen mekkora szabadrúgás gólt lőtt
-
IreN!CuS
őstag
MSN
-
L_YKing
addikt
Neeeymaaaar!!! Most mivaaan?
Nem lo 2-t az atleti
-
szami777
addikt
Torres
Mi van itt?????Azért remélem Atletit elpicsázzák valahogy.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
vans?
őstag
El Nino
hábm bábm
-
Enzolord
addikt
válasz #53932800 #62661 üzenetére
Cs ak a szokásos... Costáskodott...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
salival
aktív tag
Costát eltiltják 3 meccsre. Helyes. Kár hogy ezzel csak a Chelseat büntetik, poolnak nem jó.
YNWA
-
pohár
félisten
na, Gabriel Paulista ezennel eligazolt az Arsenalba
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #62649 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
CR elmeszelve 2 meccsre, de Atlético ellen már jön.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz tigomigocika #62639 üzenetére
Én Costát csak azért utálom mert a Chelsea-ben játszik. Az Atletico-ban nagyon szimpatikus volt, majdnem meg is vettem a mezét.
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #62642 üzenetére
ezzel azt akarod sugallni, hogy nem állja meg az állítás a helyét, hm?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
Jézusom, hát ezt is megértem
Gerrrard alattomos, mert egy klublegenda aki soha nem csábult el a kirakatcsapatok hívó szavára, és egy csapatnál töltötte el egész karrierjét, és utálja az ősi riválist
Made my day
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz tigomigocika #62639 üzenetére
Hány éves vagy?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
salival
aktív tag
Na, az ilyen gyökerek miatt nem írogatok már ide. Balukával még lehetett vitázni, de ilyen összeszedetlen szemellenzős betűhányásokat nem kéne a fórumnak elbírnia.
YNWA
-
tigomigocika
senior tag
válasz scincole #62637 üzenetére
"Az meg, hogy szerinted ki hogyan vélekedik a csapatodról, meg hogy az "irigyek" mit csinálnak, nem nekem szól, sokkal inkább magadnak, nincs hozzáfűzni valóm."
ha olvasol fórumokat és a hsz-eket is mert személy szerint azt is szoktam akkor láthatod a megnyilvánulásokat
amikor megnyerte a bl-t akkor gusztustalan mákos stb jelszóval illették a csapatot
amikor a köv évben kiestek a bl-ből akkor is a sok kárörvendő majd ki bujt a bőréből , erre megnyerték az el-t és ott is csak a fikázás megy...
amelyik csapat 2 egymás követő évben begyűjt 2 rangos kupát az minden csak nem a fent említettek,és nem ez amit bemásoltam nem nekem szól ,ne forditsd vissza a dolgokat
XBOX LIVE: rolandinho007
-
scincole
csendes tag
válasz BenHans #62636 üzenetére
Skrtel se alattomos. Kemény, olykor túlságosan is, a levegőben használja a könyökét, ahogy sokan mások, de nem rugdos, nem csipkelődik, nem színészkedik. Ő is egy egyszerű ember (a szó jó értelmében), egyszerűen játszik, ha hibázik és elkésik és szabálytalan, akkor az, de nincs alattomosság a játékában. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz.
-
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62633 üzenetére
Nem olyan hatalmas teljesítmény ez, hidd el. Ha nem látjátok (xsany77 és BenHans is) a szándékosságot, kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért mindig vele fordul ez elő? Ha merő véletlen lenne ez, akkor a meccsenként előforduló 10-15 ilyen szituációból miért nincs szinte soha, legalábbis elenyésző esetben taposás?
Gerrard nem szent, nem is mondtam ilyet. Régen hajlamos volt a durvaságra, de fiatal volt, teljesen leszokott róla. Időnként színészkedik. DE! Alattomos SOHA nem volt. (És ismétlem, Gerrard - koszta "párharcban" Gerrardot nevezni alattomosnak... nem érzed?)Aki tiszta szívből gyűlöli az MU-t és ellenségként néz rá nem ellenfélként azt minek minősítenéd?
Tudomásom szerint Gerrard nem tett semmi ilyen kijelentést, de ha tett is volna. Kit érdekel? Talán lehugyozta az Old Trafford falát vagy elégetett egy MU mezt, vagy tett valamilyen dolgot az MU ellen, amit igazán a szemére lehetne vetni? Hevesebben játszik az MU elleni meccseket, de ezt a másik 21 pályán lévő játékos is megteszi. Teljesen félrement ez, Gerrardot tiszteli a MU szurkolók többsége szerintem.
Rooney, ezzel ellentétben, tényleg nyíltan vállalja, hogy utálja a Liverpoolt, és tudod hogy vélekedek erről? Nem érdekel. Ami azt illeti, még kedvelem is, mert egy igazi egyszerű, őszinte munkásgyerek, sokkal kevésbé "romlott", mint a mai focisták nagy része. Most hogy rossz csapatot választott... istenem, megesik.Az meg, hogy szerinted ki hogyan vélekedik a csapatodról, meg hogy az "irigyek" mit csinálnak, nem nekem szól, sokkal inkább magadnak, nincs hozzáfűzni valóm.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz scincole #62632 üzenetére
Én pont ennél látom inkább azt, hogy nem volt szándékos, mert Skrtel lába is folyamatosan mozog a lába alatt.
Te itt ezt most lassítva nézed, szerinted mennyi ideje volt nézegetni hova lépjen???
Az Emre C.-s eset más, az azonnal piros akár azt mondja szándékos volt, akár nem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tigomigocika
senior tag
válasz scincole #62632 üzenetére
Akkor az esetnél hihetetlenül le tudta reagálni a dolgokat és még arra is volt ideje hogy félig repülés közben oda tudjon figyelni, hogy az amugy is ártalmatlan szomszédos védőnket megtapossa!
Hatalmas teljesítmény.
Alap h a CFC sokaknak szemet szúr és a bukásra vannak csak kihegyezve, alap, h jött egy vérbeli csatár akit a gólok IS minősítenek...
Az h Gerrard egy szent erősen megkérdőjelezem, viszont a foci tudását nem!
Aki tiszta szívből gyűlöli az MU-t és ellenségként néz rá nem ellenfélként azt minek minősítenéd?
S.G sem az a focista akiben nem teng túl a finoman fogalmazva is FINESZESSÉGXBOX LIVE: rolandinho007
-
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62631 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy van még ember, aki védi kosztát (szándékos kis betű), akárkinek is szurkol. De akkor belemegyek a részletekbe:
Most komolyan, ha félre is tesszük azt a tényt, hogy eljátszotta már minden "ártatlanság vélelme" kártyáját, és egy csúnyán nézésért is eltiltanám egy életre, itt a skrteles eset, nézd már meg még egyszer. Oda léphetne, ahova akar, de egyértelműen Skrtel lába a cél.
Az meg a másik, hogy pont egy ilyen meccs után, ahol azt afőköcsögötféleszűt hatszor kellett volna kiállítani és eltiltani, Gerrardot alattomosnak mered nevezni... amúgy se érdemli meg ezt a jelzőt, egyáltalán, de így meg aztán rendkívül vicces is. -
7600 GS
addikt
válasz tigomigocika #62628 üzenetére
lolololol
-
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62628 üzenetére
Vicces vagy...
-
tigomigocika
senior tag
Hali!
Azért bírom ,hogy mindenki Costa-t szidja, hogy így megtaposta, úgy megtaposta ezt meg azt...
Ere Can-t szándékosan, de Skrtel-t nem szándékosan...
Az meg h hirtelen , indulatos és ki is használják az ellenfelek azt nem is nézik sokan.
Gerrrard nagyszerű focista, de alattomos...
És olvasgaton facen is a kommenteket, hogy "beszart Costa Gerrardtól.." na ezt hagyjuk is mert nem szart be.
Amugy S.G szándékosan fejelt ami egyből piros.
Sokaknak szemetszú , hogy a Chelsea most jó szinten, és jól is focizik....
Eddig az volt a baj, hogy "park the bus"
Most meg hogy gólokat lő D.C által....
Egyes irigyeknek ez sem jó, naná...[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE: rolandinho007
-
bandus
veterán
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szab.tam
nagyúr
válasz L_YKing #62591 üzenetére
"Okosan jatszik, jol passzol... Rugjuk fel!"
leonardo a fradiban a végén megjátszotta a ripacsot, (azaz a média megjátszatta vele), de szeritnem az egyik fő ok ez is lehetett, amiért elszalald moniz papa után.
vajon mi lehet vele...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #62623 üzenetére
Azért csak meglett. utolsó 50 percben már nem nagyon izgultam, pool elfáradt.
Costa....nem lehet szeretni, viszont egálba kijön, ha a gólokat így szerzi tovább.
Jobban örülnék egy olyan gólvágónak, akit lehetne tisztelni és szeretni. (Drogba)Monokitól rég hallottam ilyen legalja közvetítést, nem tudom mi baja van.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz DeathAdder #62620 üzenetére
Egy Chelsea drukker 6 taposás után se szidja Costat a Torres évek borzalmai után.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #62616 üzenetére
Én se értem mivel jobb +30 percet játszani minthogy döntésre vigyék 90 alatt.
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #62615 üzenetére
Most komolyan miafaszomert kellett erre eddig varni?
-
pohár
félisten
na, látom a cigánygyerek hozza a formáját a Pool ellen is
-
KisTücsök
addikt
Ez meleg lesz. Nem szeretem az ilyen izgalmakat.
-
BenHans
addikt
Azért beszarnék ha Balo pont ellenünk gurítana egyet csereként beállva...
-
KisTücsök
addikt
Ez nagyon meccs lett.
Húú, jön Balo.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62609 üzenetére
Egy biztos: Monoki megint nem tudja, miről beszél.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62606 üzenetére
Hat nyugodt lehetsz, ellenben én nem. Ha nincs Courtois már 0-2 lenne.
Ilyenkor, amikor kell, megmutatja mekkora asz.[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Na takarodjál le pirossa teeee.............
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62604 üzenetére
Lassan az életemet is felraknám, ha tippelni kéne a Chelsea kezdőjét
Van mit helyrehozni, úgyhogy be kell húzni ezt.(Bementem hazafele mixelni, gondoltam megrakom a Chelseat, majd miután árkádból kifele jövet nézem a szelót láttam hogy a chelsea meccs helyett véletlenül teljesen mást raktam:
Metallurg Magnyitogorszk - Dinamo Minszk ukrán hokit, szóval csúnyán benéztem )
Én ezt betudom valamilyen jelnek, hogy lehet jobb, h nem raktam meg.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.
Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Moreno, Markovic, Gerrard, Coutinho, Sterling
Kíváncsi vagyok a sötét nagyúr mit húz ki a zsebből.
Szerintem nekünk ront, majd gyors gól és ráül az eredményre, amivel pihentetheti játékosait a City elleni rangadóra.
Vagy csak kivár ugyanúgy mint a múlthéten pihentetve ezzel a játékosait bízva benne hogy úgyis behúzzák. -
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #62600 üzenetére
Megszoknád hamar hidd el
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest