- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
scincole
csendes tag
Itt van a teljes mai beszélgetés Rodgersről, Carragher, Henry, Souness.
-
scincole
csendes tag
válasz Citroware #70087 üzenetére
Azon az "outscore taktikan" kivul nem tudott ertekelheto koncepciot felmutatni, ami hosszu tavon sikeres lett volna, hiba probalt ki mindent. A sorozatos hibaibol nem tanult, ujra es ujra elkovette oket. Sokkal tobbet vartam tole, foleg jatek es taktika tekinteteben. Latszik rajta, hogy nem hulye a focihoz, de ez talan meg nagy falat volt neki. A masik, hogy bizom az FSG-ben, megmutattak mar Bostonban, hogy tudjak mit csinalnak, hiaba masik sportag ez.
Merem ajanlani a Fonatot, ha eddig nem ismerted volna.
-
scincole
csendes tag
válasz Citroware #70076 üzenetére
Egy helyben toporgas volt masfel evig, ugyanazokat a hibakat kovette el ujra es ujra. Bekerult egy rossz spiralba es fogalma nem volt, hogy kell kijonni belole. Nem tudta potolni Suarezt, hiaba kolthetett sokat. Tavaly ev vegen kapott egy utolso lehetoseget a tulajoktol, uj edzoket kert, megkapta, ove lettek az igazolasok, nyugodtan keszulhetett, de nem tudta felrazni a csapatot. Szerintem tavaly tavaszra teljesen elvesztette az oltozot, az ev vegi foldbeallast nehez massal magyaraznom. Nem vagyok az oktalan edzocserek hive, de szerintem megerett ez a kapcsolat arra, hogy vege legyen, felteve persze, hogy tudjak, hogy tudnak egy minosegi edzot szerezni. Klopp for president. (Twitteren nagyon nepszeru ez a sztori. Ja es a pletyka az volt a heten, hogy a mai meccstol fuggetlenul kirugjak most a valogatott szunetben.)
-
scincole
csendes tag
Na nem mintha az NSO-t védeni akarnám bármilyen szempontból, mert hát nem szolgálnak rá, de a Sportgéza és az ottani Joó Gábor megtestesítenek minden rosszat, amit "sportújságírás" néven el lehet követni. Az origónál viszont ott van Hegedűs Henrik, a.k.a. heinrich az (egykori) NST-ről.
-
scincole
csendes tag
válasz DeathAdder #64323 üzenetére
Hát most hétvégén MU, utána Arsenal, két cumival vége mindennek, ellenben 4+ ponttal bizony kemény hajrá várható. Hétvégére remélem a játék feljavul, a mai nem volt igazi.
-
scincole
csendes tag
-
scincole
csendes tag
válasz BenHans #62636 üzenetére
Skrtel se alattomos. Kemény, olykor túlságosan is, a levegőben használja a könyökét, ahogy sokan mások, de nem rugdos, nem csipkelődik, nem színészkedik. Ő is egy egyszerű ember (a szó jó értelmében), egyszerűen játszik, ha hibázik és elkésik és szabálytalan, akkor az, de nincs alattomosság a játékában. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz.
-
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62633 üzenetére
Nem olyan hatalmas teljesítmény ez, hidd el. Ha nem látjátok (xsany77 és BenHans is) a szándékosságot, kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért mindig vele fordul ez elő? Ha merő véletlen lenne ez, akkor a meccsenként előforduló 10-15 ilyen szituációból miért nincs szinte soha, legalábbis elenyésző esetben taposás?
Gerrard nem szent, nem is mondtam ilyet. Régen hajlamos volt a durvaságra, de fiatal volt, teljesen leszokott róla. Időnként színészkedik. DE! Alattomos SOHA nem volt. (És ismétlem, Gerrard - koszta "párharcban" Gerrardot nevezni alattomosnak... nem érzed?)Aki tiszta szívből gyűlöli az MU-t és ellenségként néz rá nem ellenfélként azt minek minősítenéd?
Tudomásom szerint Gerrard nem tett semmi ilyen kijelentést, de ha tett is volna. Kit érdekel? Talán lehugyozta az Old Trafford falát vagy elégetett egy MU mezt, vagy tett valamilyen dolgot az MU ellen, amit igazán a szemére lehetne vetni? Hevesebben játszik az MU elleni meccseket, de ezt a másik 21 pályán lévő játékos is megteszi. Teljesen félrement ez, Gerrardot tiszteli a MU szurkolók többsége szerintem.
Rooney, ezzel ellentétben, tényleg nyíltan vállalja, hogy utálja a Liverpoolt, és tudod hogy vélekedek erről? Nem érdekel. Ami azt illeti, még kedvelem is, mert egy igazi egyszerű, őszinte munkásgyerek, sokkal kevésbé "romlott", mint a mai focisták nagy része. Most hogy rossz csapatot választott... istenem, megesik.Az meg, hogy szerinted ki hogyan vélekedik a csapatodról, meg hogy az "irigyek" mit csinálnak, nem nekem szól, sokkal inkább magadnak, nincs hozzáfűzni valóm.
[ Szerkesztve ]
-
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62631 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy van még ember, aki védi kosztát (szándékos kis betű), akárkinek is szurkol. De akkor belemegyek a részletekbe:
Most komolyan, ha félre is tesszük azt a tényt, hogy eljátszotta már minden "ártatlanság vélelme" kártyáját, és egy csúnyán nézésért is eltiltanám egy életre, itt a skrteles eset, nézd már meg még egyszer. Oda léphetne, ahova akar, de egyértelműen Skrtel lába a cél.
Az meg a másik, hogy pont egy ilyen meccs után, ahol azt afőköcsögötféleszűt hatszor kellett volna kiállítani és eltiltani, Gerrardot alattomosnak mered nevezni... amúgy se érdemli meg ezt a jelzőt, egyáltalán, de így meg aztán rendkívül vicces is. -
scincole
csendes tag
válasz tigomigocika #62628 üzenetére
Vicces vagy...
-
scincole
csendes tag
válasz DeathAdder #62418 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem a rendes játékidőben nem számít az idegenben lőtt gól, de a hosszabbítás után már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest