Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
milyen gólt lőtt a nápoly, tuti, hogy nem így akartah, hanem beadni, de mégis így lett tökéletes kapus el is késett rendesen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sztbeni
őstag
válasz Cartevo #60196 üzenetére
Az is igaz. De múltkor volt az orosz tv-n szó róla, hogy az oroszok a stadionok költségének többszörösét költik infrastruktúra fejlesztésre. Erről példát vehetnének a brazilok. Meg mindenki
xsanyi77: A Dinamo értéke 145 milla, Evertoné 160. Zenyité 220. És a Premier League csapatok általában túl vannak pontozva
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
szami777
addikt
válasz Cartevo #60194 üzenetére
Ez nem jelent semmit.
Nézd meg angol csapatok ekkortájt hogy álltak a bl-el...
És hogy most.(#60193)Sztben: hát....erről ugyse gyozzuk meg egymast
Inkább méltó ellenfelek.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Sztbeni #60189 üzenetére
De miért gondolod hogy szarnak bele?
Ezek nem flegma óriáscsapatok, egyetlen kitörési lehetőség.
Evertonból pl simán kinézem, hogy feláldozzák a bajnokságot és ráhajtanak erre.
A ma mutatott játékuk is megerősít ebben.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Sztbeni
őstag
A Dinamo továbbment. Meg fogják nyerni az EL-t
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
L_YKing
addikt
ennek mi értelme??
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Cartevo
őstag
A Donyeck tartja fent Ukrajnát a listán.
-
br.rak
őstag
válasz tiv83us #60127 üzenetére
"Túlhájpolják" a meccset, a másik véglet a zdf/ard, amikor sokszor van kínos csend. A legideálisabb a kommentár nélküli hangsáv, mint a királyi tv-n a VB alatt.
A tegnapi fordulóról.
Chelsea: "idegenbenjóaziksz" JM, egy tavalyinál is fájóbb bukást kívánok neki, mondjuk most lehetne a döntőben, az elődöntős kudarcokhoz már jól hozzászokott.
Sporting: hajtós kis mérkőzés volt, és az egymás elleni a portugáloknak jó, ha a londoni kékek nem tudnak nyerni Gelsenkirchenben, akkor Londonban az utolsó fordulóban meleg lehet a pite...[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #60139 üzenetére
Skyon utana kikockaztak/nagyitottak, volt kontakt, szoval ott jogos a tizi.
Az Ajax meccs viszont nagyon durva volt. Jordi Alba eloszor megutotte, majd lerantotta, vegul pedig fejbe rugta El Ghazit. Mindezt az alapvonali birotol harom meterre premier planban. A latvanyosan fetrengo El Ghazi ellenere ter Stegen kontrat indit, aminek a vegen Veltman sargat kap, emiatt a masodik felidoben kiszorjak.
A Roma meg szerintem ultrafos volt. A 83. percig gyakorlatilag tamadast se vezettek, a Bayern joval tobbet futott naluk, holott a buszozo csapatnak mindig tobbet kene futnia a tamadonal. Teljesen motivalatlanok voltak vallalhatatlan teljesitmennyel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #60161 üzenetére
kabbe' tipikus esete.
de azért a táplálék vásárlása közepedte elég sok érzékenységem mutatkozhatott, hogy időt szántam a sérült lelkületű, mediterrán focit szerető fórumtásaim felvidítására, (serkentésre ), szánt fényképek elkészítésre.
nem?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ti ennek örültök, vagy nem örültök.
totál lényegtelen dolgok.
én meg annak örültem volna, ha a fulham nem ver be egy újabb gólt a blackpool-nak.*
de látom, hogy ez megmarad a ronci vs messziánok dt coppancs topikja.
viszont a teszkóban találtam pont ma egy jó képet erre.
a kis messi behúz a nagy, de meglepődődött arcú ronaldo-nak.
és sokan veszik ezeket a könyveket.
de még isaura kiszabadítása is igen jól fogy állítólag, és a rá gyűjtött pénz is egész jól folyik befelé....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szami777
addikt
Amit itt a BL-ben a city produkál.... Dortmund szindróma
____
Cheslea X, és még csak ötödike van
-
Sztbeni
őstag
CSZKA . Szerintem továbbmennek. Romát otthon elkapják, majd idegenben a Bayern B-t is.
-
Integra
titán
jól van, adriano már megint tripla, 5:0
chelsea ég, city is ég, schalke is
-
Integra
titán
válasz cyberkind #60152 üzenetére
cr most rúgta éppen szét dührohamában otthon a házimoziját...
tegnap is mit toporzékolt a végén, tanítani sem lehetne, mert ehhez születni kellközben meg a görög bíró rossz embernek adott sárgát
no, toure is közben piros, elszakadt a cérna
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Ajax -1 ember.
The End. -
tiv83us
veterán
Bahhh...
Moszkvat verni kell, City-vel minimum egy iksz.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
L_YKing
addikt
Szerencsétlen barcabalfasz banda... nem tudnak lőni vagy mi??
-
L_YKing
addikt
Maribor
-
szami777
addikt
City nehogy kiessen már, nem szabad csak a PL-re koncentrálnia.
-
Integra
titán
ribery szépen csinálta.. 1:0
porto kihagy egy tizit (szépen felső lécre, onnan meg ki a stadionból), de így igazságos, mert feldobta magát, a bíró meg megette.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Es ismet megy a Moszkva
Meg a Bayern is, fuck....
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
L_YKing
addikt
Micsoda góól
-
BenHans
addikt
Megent az oroszok! Jó srác ez a Dumbo vagyki... Jó is a sokgólos x
Óóóó Ribery te szép embeer.....
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Integra
titán
válasz cyberkind #60133 üzenetére
az bizony bekellett volna fújnia, klasszikus test nagyobbításos mozdulat, biztos átköltözött bele ter stegen szelleme egy pillanatra
lol, és erre milyen gólt lő a barca..
jól van, moszkva közben újra vezet
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Asszem Florenzinek ennyi volt a meccs... ez nem nezett ki tul jol lassitasban
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
cyberkind
félisten
Semmi különös csak egy be nem fújt bünti a Barca ellen.
Meglepődünk Vincent? -
tiv83us
veterán
-
BenHans
addikt
Vezet a Moszkva!
szerk. Egál. Ruszkik... Nembaj ez is jó.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz tiv83us #60127 üzenetére
Ez így van... Bár én az olasz kommentárt bírom legjobban, pedig azok sem piskóták.
Na de hajrá CSZKA nyomjatok egy X-et a Szitivel de remélem ebben a csoportban ma két döntetlen lesz vagy meglepi
Dajeee Lupiii! ♥
-
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #60119 üzenetére
Meg Gervinho se.
Robben nelkul a Bayern iden meg erdemi meccset nem nyert, golt is elvetve lott. Raadasul a kezdoben van a ket szuperfek, Rafinha es Bernat. Mivel a multkor messze Gervinho volt a legjobb a Romaban, ket fogatlan oroszlan csap majd ossze, ebbol akarmi is lehet.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
br.rak
őstag
Sporting CP - Schalke 04, szerintem ez izgalmas mérkőzés lesz, kár hogy streamet kell vadászni, már nagyon elszoktam tőle
-
br.rak
őstag
Elég gyér a mai tévés kínálat, gyak mindenhol a Barca és Bayern meccs megy...
-
Integra
titán
robben nem játszik
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L_YKing #60113 üzenetére
nagyon jó benyomást tett rám az este a 'Pool csapata. borzasztóan sajnáltam azt az egy redvás benzema-gólt, kár volt érte. ügyesen, tehetségesen játszottak, nem ijjedtek meg az utazó cirkusztól
persze, nyilvánvaló volt, h a hazaiak nem nyugodtak megvolna addig úgysem, míg egy gólt be nem lőnek, de tény akkor is tény, nem tudtak 1gólnál többet lőni
pedig a népnek madridi lelátón ez kijár, ezt tudják ők isArsenal tényelg egy lúzer csapat, megint bizonyította, ez egy vicc volt, egy komédia. olyan magabiztosak voltak, nem hármat, egyet se szabadott volna kapniuk
Dortmundra nehéz szavakat találni, annyira mocskosul egyben vannak, h hihetetlen. az épp aktuális német szereplésüket pont leszarom, nem mérvadó. elég látnom bármelyik bl-meccsüket, mennyire együtt vannak, mennyire technikásak és gyorsak, ez a Klopp egy ... nem is tudom egy csoda
elviszik sorban a nagy sztárjaikat, és mégis szinte ugyanazt a szintet hozzák. csodálattal nézem őket, komolyan mondom. áldom a sorsot, h esély sincs magyar klubcsapatnak összekerülni velük kupában, mert elképzelni nem lehet, mi lenne a vége. vajon megállnának-e 10 alatt a kapott góljaink. azt, h mekkora különbségek vannak bármely mb1-e csapatunk és a borussia között, elmondani nem lehet.. és nem a lóvékra gondolok
az a pechjük csak, h van egy még náluk is komplexebb erőt képviselő rablóbanda a ligában, másképp überallesek lehetnénekMonaco-t, Benfica-t meg be kéne tiltani, vagy legalábbis el kéne tiltani a bl-től jó ideig. főleg a hercegségiek.. persze, nyilván nekik is csak a lóvé az érdekes, jóhogy nem az, h a nézőket szórakoztasssák. azt a pár ezer állatot, aki van olyan vakmerő és a meccseikre kapcsol
-
L_YKing
addikt
válasz bagyulajuve #60114 üzenetére
először én is... De azért két embert is megcopat.
Kapustól nem rossz én azt mondom.. Valdés is csinált ilyet kevesebb sikerrelVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
[link] --- Leszopatta a népet
Tibi a gif-et kérném!!
-
törölt tag
-
törölt tag
A tegnapi liverpool: egyénileg nagyon jó kis játékosok ezek a srácok, de pont úgy fociztak, mintha mi ilyen ad hoc jelleggel állnánk össze a grundon. Ezek nem ismerik egymást a pályán!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #60106 üzenetére
jóvanna.
én most azon élvezkedem, hogy a real meccst gyakorlatilag egyedüliként úgy bírtam értékelni, (és megtenni), hogy 0 vagy 1 gól lesz. (under 2g.)
ebből elrecskázgatok egy darabig a szaktopikokban....
(és ez elhomályosítja minden további látásomat...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz br.rak #60104 üzenetére
hm.
látom, a teljes spektrumot látod.
szerintem ezt még ma senki nem gondolta át itt...de holnap biztosan.
-
br.rak
őstag
Ha az olimpiakosz és a juve pontegyenlőséggel lesz második az atleti mögött akkor az egymás elleni eredmény miatt a juve lenne a 3. ?
-
Integra
titán
válasz L_YKing #60100 üzenetére
kloppónak azért van stílusa, éppen adja az interjút, bejátszák közben reus gólját, megszólal miközben megállítják a felvételt és behúzza a számítógép a képen a lesvonalat: látom gyorsan bemutatjátok, hogy minimál les volt, köszönöm szépen... és folytatja tovább az előtte levő gondolatmenetét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.