Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #42100 üzenetére
hazard, ramsey 23, még belefér szvsz, bale is ennyi volt, amikor tavaly megkapta.
sturridge 24, lehet most megkapja inkább, jövőre már úgyse jelölnék ebbe a kategóriába.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz gyuromoj #42099 üzenetére
ja, hogy az utánpótlás torna.
így ok.nem értem. ezt a sport tv mindig szokta élőben közvetíteni.
de ahogy elnézem, most csak hétfőn adja le az utolsó 3-at.az esti, felnőtt meccs már innen lesz, vagy az még fehérvárról?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
válasz szab.tam #42103 üzenetére
Hetfon avatjak a stadiont csak, akkor gondolom meg Fehervaron lesz.
Napfénysüti
Nem voltam elajulva toluk... lehet csak izgultak az elso meccs miatt.
25. perctol emberelonyben voltak, masodik felidoben a Pana sokkal veszelyesebb volt.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #42100 üzenetére
A szabály az, hogy 23 évesnek kell max lenni a szezon kezdetekor.
Szerintem Suarez és Hazard fogja kapni, de Sturridge még beleszólhat a fiatal kategóriába.
Szerintem Suarez helye biztos, pár játékos feltöltötte twitterre a szavazatát, nem láttam még olyat, hogy ne Suarezt jelölték volna.
YNWA
-
Skipp
senior tag
válasz Napfénysüti #42104 üzenetére
A második részére: Lencse, Cvitkovics meg a többiek. Na pont ennyire gondolom én is jónak.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #42107 üzenetére
igen, közben már vágom a témát.
utánpótlás centrumnak nem rosssz ez így.
csak hát hiába van erős vas, némi szoftvert is kéne lassan hozzá gyártani...a videó a stadiónról és környékéről.
de mindenképpen hanggal nézzétek meg.
sikerült egy olyan monumentásian fenköltet alákomponálni, mint amikor az emberiség maradéka, élő reményként, űrhajókkal más bolygóra költözik egy amcsi film végén...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz szab.tam #42109 üzenetére
Az infrastruktóra jó de ha a képzés vagy a merítési lehetőség arra hogy minőségi játékosokat neveljenek ki nem megfelelő akkor kár az egészért.
Pár éve egyébként volt "szerencsém" Felcsúton játszani de akkor még nagyon nem így nézett ki az egész persze. Volt kb 3 művüfes pálya meg egy füves nagypálya valahol a 3-as, 4-es helyén. Mi azon játszhattunk. De arra emlékszem hogy ez a körítés megyei foci révén már akkor döbbenetes volt (például az öltözők).
Mindezek mellet Loki szurkolóként én még mindig ellenzem ezt a nagy stadionépítés dolgot. Debrecenbe se kellett volna még üzemeltetni se akarja senki.
Épp tegnap néztük apámmal hogy ahol most épülnek stadinok ott milyen az átlag nézőszám. Körülbelül 25 de nagyon maximum 50%-os kihasználtság várható a különböző helyeken sok milliárd forintért cserébe...Azt amúgy láttátok hogy a 4-es VIP páholy külön a miniszterelnökségnek van?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #42112 üzenetére
Nem okozhat változásokat, mivel már rég leadták a szavazatokat és az eredményhirdetés a pool-dinamo napján lesz.
YNWA
-
Tibiajax
nagyúr
válasz cyberkind #42113 üzenetére
1-es pont a lényeg, más nem.
az átigazolási időszak kezdete után 15 napig lehetősége nyíljon új játékosok szerződtetésére
ezt én nem értem, de már én is csirkeagy vagyok.. hát nem az a lényeg éppen benne a Fifának, hogy így kapjon büntetést ez az aljas, alattomos, gonosz klub, hogy ne tudjon senkit szerződtetni?..de Boer semmiképp se jöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
lacy86
addikt
Nah a felcsúti stadion nem segitett a "Puskas" sracokon!
-
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #42123 üzenetére
de. csak ő valszeg az infó rádióban nézte a meccset...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #42125 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #42126 üzenetére
egyébként klubrádiót akartam írni, de már tök8...
a fradi stadion állásáról egy pár perces dzsátubéjos videó.
foci off, de ha már videó...
"polgár jenő" után megvan a "fűzfásunk" is...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
Pozitív gólkülönbség, fukk yea
Tibi Polgárjenő
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
hah, de jó ez a dortmund-mainz meccs...
de, mi lesz a dortmunddal, hogy lewa sem lesz jövőre, kit fognak a helyére hozni, aki hasonló kvalitású és szintén ilyen gólerős......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
yessss, Inter vezet
Parma meg 1ember minusz
-
Prien
addikt
Dortmund - Mainz, jó kis meccs. (EUsport2)
A kevés is több a semminél.
-
Dinter
addikt
Most nézem, a Real ezen a hétvégén nem játszik?
-
Integra
titán
na, ha ma nem sikerül megverni a wolfsburg-ot, akkor búcsút inthetünk a bl-nek jövőre... nincs mese, élet-halál meccs :-/
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Holnap már játszik Özil?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
ennyi volt.......
szegény slomka, szegény szurkolók..... május 25-én remélhetőleg tényleg új korszak kezdődik és nagyon úgy tűnik, hogy másodosztályból indulva... szarok rá, csak történjen már valamina, hol a diablo3, nem bírom ezt a szenvedést tovább nézni
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
Képes lesz a Chelsea egy Sunderland ellen elbukni a bajnokságot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest