Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Chelsea-nek vajon meglesz a szokásos 1-0?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #38993 üzenetére
Tudom, hogy ezért nincs, de szakadjon meg a Digi úgy ahogy van, mindenhol csak tányéros megoldás játszik, az Internetük sem a legjobb..
Miért nem lehet a UPC-nél plusz havi x összegért adni a Digi 1-2t..
Kötsög banda.. Volt Digim, de mikor költöztem, azt mondták, hogy kijön 1 ember leszerelni, vigyem át a városon, és valamikor egy másik kijön felszerelni...
De, mivel földszintre költöztem, adjak még anyagköltségre 15k-t pluszban az 5k le föl szerelésre, valamint az engedélyeket szerezzem be, hogy felvihessék a tetőre a tányért...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #38995 üzenetére
pontosan, én is csak éjjel kapcsolok néha a Discovery - NG - Spektrum hármasra, de sosincs semmi jó... ismeretterjesztés? régen erre lettek kitalálva, ma körülbelül mindenhol a licitvadászos túléléses istenfasza meg karöltve az aranyásók meg favágók életével
inkább nézem a Paprika TV-t, több érdekességet látni ott, mint a fenti hármasnál összeadva, és még tanulsz is valamit legalább
hajrá Arsenal!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cyberkind #38992 üzenetére
Én annyira nem bánom a Discovery hiányát. Elkorcsosult az a csatorna is. Egyre kevesebb mérnöki érdekességet mutatnak és egyre több az "egyszerű pénzszerzés"-re kiélezett műsor (aminek persze nagy része kamu)
Amit nem szeretek a digisportban, hogy csak a közvetítésekre érdemes odakapcsolni, mert a kitöltő műsoraik nem valami jók és 1 nap sokszor leadják. De ez legyen a legnagyobb baj.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Hogy az anyukájának csináljon kistestvért az aki miatt a Tetves Digin lesz a Roma Inter....
A remek Sportklubon meg a Fosó Bordó meccset adják...
Szomorodjon meg az összes...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #38986 üzenetére
ezeket legalább fel lehet ismerni...
-
Integra
titán
másfél óra és kezdődik a 100. északi derbi, nem lesz szép meccs, forrni fognak az indulatok, győzelem lesz
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lacy86
addikt
válasz DeathAdder #38986 üzenetére
Kiraly!
( mikre ra nem ernek az emberek ) -
DeathAdder
veterán
Epic
-
DeathAdder
veterán
válasz szab.tam #38984 üzenetére
Azt nem tudták, hogy mikor szakad félbe.
De miután félbeszakadt már tudták, hogy melyik térfélen kell játszaniuk 5 percet, és melyiken egy teljes félidőt, így nekik a sáros részen csak néhány percet kellett szenvedni ellenben a Juve-val, akinek egy egész félidőt.
Na majd csak letisztázzuk márAmúgy meg nem azon ment el a manu meccs. Ahogy hallottam országosan gyenge teljesítményt nyújtottak, ami nem a pálya számlájára írható!
Pörszi sem arra panaszkodott, hogy szar volt a pálya, hanem h saját csapattársai zavarták a posztján -
szab.tam
nagyúr
válasz DeathAdder #38983 üzenetére
értem.
a törökök a meccs előtt előre tudták, hogy ki és melyik térfélen kezd, és azt is, hogy a bíró mikor szakítja félbe a meccset.
ezzel szemben a görög rendezők pedig véletlenül sem tudták kimatekozni a félidei szünetben, hogy a vendégek melyik térfélen fognak védekezni a 2. félidőben.
értem...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathAdder #38981 üzenetére
ja, az más.
nem láttam a meccset.
azt hittem, az egész pálya tré volt.
ok.ha jól értem, ez már a meccs előtt alakult ilyenre.
tehát valszeg a 2 félidő miatt felváltva kapták volna.
(levonva az első félidei össz pályaromlást.)
és ugye ott a pénzfeldobás.
tehát nem lehetett előre tudni, ki kapja, mikor, melyiket.viszont a görög pályát félidőben locsolták fel félig.
úgyhogy szerintem azért tényleg picit más....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathAdder #38979 üzenetére
semmit.
az én példámmal nem paralell.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
éppen nézem az olympiakos - mu meccs ismétlést.
bocs, ha volt már téma.50. perc tájékán elhangzik, hogy a hazaiak a szünetben trükkösen csak a mu térfelét locsolták, hogy a magas vendég védők jobban csúszkáljanak.
hogy ennek mennyire volt jelentősége, más kérdés.de rendezői oldalról ilyet miért lehet megtenni szankció nélkül?
én az ilyen és hasonló alattomos húzásokat nagyon komolyan megbüntetném.
legközelebb a hazaiak majd műhold mintájára felhoznak egy félidőre egy esti műnapot ( ), ami a vendégek kapusának a szemébe süt?[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
99% Pique hosszabbít 2017-ig.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #38953 üzenetére
Yeeee....
Végre minőségi meccsek...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
Vb 2014: Diego Costa a spanyol keretben!
Diego Costa meghívót kapott a spanyol labdarúgó-válogatott keretébe. A vb- és Eb-címvédő ibériai csapat jövő szerdán Olaszországgal játszik felkészülési mérkőzést Madridban.A brazil születésű Diego Costa a klubcsapata, az Atlético Madrid otthonában, a Vicente Calderón Stadionban mutatkozhat be a spanyol válogatottban. Vicente del Bosque szövetségi kapitány Thiago Alcántarának és César Azpilicueta is meghívót küldött, Álvaro Arbeloa, Fernando Torres, Juan Mata és David Villa viszont nincs ott a 22-es keretben.
A SPANYOL LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), Víctor Valdés (Barcelona).
Védők: Juanfran (Atlético Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (spanyol), Raúl Albiol (Napoli).
Középpályások: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Koke (Atlético Madrid), Thiago (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Jesús Navas (Manchester City), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), David Silva (Manchester City).
Támadók: Pedro (Barcelona), Álvaro Negredo (Manchester City), Diego Costa (Atlético Madrid).
NSO
(fő admin)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
A Belgák mezei. Nagyon szép.
gyuromoj: Azpihoz nem merték odaírni, hogy Chelsea?
Azok a nevek, akik kimaradtak, más válogatottban alapemberek lennének...
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #38952 üzenetére
az. és jobbra az a kis házikó a vezír nyaralója. a magyar janukovics...
-
Sickboy25
addikt
Gyerekek most már mindenki fejezze be ezeknek az okádék meccseknek a nézését, mert kaptok két nagy lángost
Gondolom a szenny nézése közben el is siklottatok, hogy milyen nap van ma... Nah milyen?? Nah... Senki? Akkor megmondom:
Őrület hullám kezd kialakulni a magyarországi városok és falvak lakossága körében, zombiként éhezve, csöpögő nyállal várják, hogy felkeljen téli álmából a legnagyobb, ami nem más, mint a MENNYEI:
18. Forduló kezdetéig hátralévő idő:0 Nap 9 Óra 7 Perc 49 Másodperc
És nem semmi összecsapás lesz a nyitó találkozó:
PAFC - PAKS szenzációs, nézők kígyóznak a pénztárak előtt, a söröket a helyi kocsmák nem győzik csapolni, óriási, hatalmas . PAFC ultrák folyamatos támadásai a vendégek ultrái ellen, dudaszó és ének hangja messzi kilométerekre elhallatszik... Nah gyereke ez az igazi fociláz!!!
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
L_YKing
addikt
A Barca elméletileg leigazolta a Horvát fiatal sztárt Alen Halilivicot
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
belemet kifosom, anelka helyében már nem is szenvednék a futballal, régen visszavonultam volna ebből az okadék nyilvánosságból
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #38947 üzenetére
Írtam, hogy ki kellett volna állítani... És igen, akkor valószínűleg nem jutunk tovább. Hibás bírói ítélet. (a mozdulatot nem minden oldalról lehetett tisztán látni, de ez most mindegy)
Még csak azt se lehet mondani, hogy 1 irányba fújtak. A döntő ítélet(nemítélet) a Spurs javára született, de konstans szar volt a bíró.
salival: Tök egyértelmű piros lap, fejelő mozdulat. Nem tudom ezen miért lovagolsz. A Soldado-s esetet lehet felhozni és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Jászai Mari díjas Vertonghen bírói asszisztálással sikeresen elcsalta a meccset. Mehet jövőre a Barcába Busquets-et korrepetálni.
YNWA
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #38942 üzenetére
Csak idén lett mindenki külföldi. Ez nekem sem tetszik, de elkerülhetetlen. Amúgy Lennon nem tom mikor pár hónapja Vagy mintha Walker is lőtt volna.
A meccshez: Soldado-t is ki kellett volna állítani, de az ukrán csávót is. Vertonghentől nem volt sportszerű, de ennyi. Konstans szarul vezette a bíró a meccset, nem kell itt mindenféle idióta elméletet gyártani... A góljuk nem volt les?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Kérdés a Spursben mikor szerzett utoljára angol nemzetiségű játékos gólt?
-
pohár
félisten
vasárnap a City otthon fog játszani a Sunderland ellen a kupadöntőben, vagy erre van egy semleges stadion?semmi, megtaláltam, a Wembley-ben lesz majd
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
te miért szorítasz ennyire mindig az orosz, ukrán, üzbég, kazah, tadzsik, lett, moldáv meg ilyesmi csapatoknak?..
-
Sztbeni
őstag
Mennyire örülnék ha a Dnyipro az utolsó percben egy szabálytalan góllal menne tovább...
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Tibiajax
nagyúr
de kibszott fekete ez az adebayor
-
DeathAdder
veterán
Ezt a Dnypro csak a hülye kockafejű magas vérmérsékletű mentalitásának köszönheti!
-
Prien
addikt
-
DeathAdder
veterán
Gyerünk csirkék, lehet még nem dőlt el!?
-
Integra
titán
okádék és még a végén csóri kap pirosat...
azért megkérdezném, hogy soldado mi a rákért nem kapott azonnal pirosat, erre meg befújta... szánalmas[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Ezt inkább nem kommentálom...
Összecsalják a továbbjutást...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Gyerünk csirkék
-
Sztbeni
őstag
ГОООЛ ЗОЗУЛЯ!
-
7600 GS
addikt
Pápá Spurs.
-
DeathAdder
veterán
Eldőlt
-
Integra
titán
apuci ökölbe szorított keze vagyok..[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Na a fiúk megint odaszarnak a pályára... Lehet lefekszem aludni.
Egyébként durva egy mezszponzor mennyit számít a mez külsejében. HP-val nagyon szép a mez, nem is tudok nagyon szebbet, de ez az AIA meg egy borzadály. És jövőre ők lesznek a főszponzor... Pedig annyira örültem a HP-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
soldado megcsókolhatja a spori cipőjét, hogy nem hajította ki a meccsről..
-
Sztbeni
őstag
A Ludogorecnek örülök, de a Sahtar egy szégyen, amit ma művelt. Remélem a Dnipro és a Csornomorec továbbmegy
-
DeathAdder
veterán
Szegeny Swansea, mennyire igazsagtalan ez a futball
Es ez a nagy Napoli ... -
Sztbeni
őstag
Istenem, mi a faszt művelnek ezek a donyecki szénbányászok...
-
Prien
addikt
Trabzonspor-Juventus tippek? Story 4-en indul nemsokára.
A kevés is több a semminél.
-
DeathAdder
veterán
Mi a tököm van nápolyban, helikopter köröz?
Annyira idegesítő h nemigaz -
gyuromoj
veterán
válasz Ps Vita #38873 üzenetére
Örülök hogy megint sikerült belenyúlnom.
(#38890) vans?
Annyira azért nem vagyok mázlista. Amúgy akkor még suliba jártam, nem volt saját jövedelmem.Összességében megérte ismét, olyan élményekkel lettem gazdagabb hogy hihetetlen.
Kezdődött azzal hogy Dortmund-ban utánunk szállt le a BVB gépe és kint várta őket a busz. El kaptunk pár embert: Reus, Sahin, Mkhitaryan, Klopp
Utána az esti meccs után ottmaradtunk nézni ahogy Varane, Coentrao és Arbeloa levezető edzést végeznek. Szerencsére utánuk elkezdtek szállingózni a többiek az öltözőből és szinte 2-3 méterre voltunk az egész csapattól.
Bónuszként eljött előttünk Oliver Kahn és Howard Webb is.
Nem rég értem haza, jöhet a megérdemelt pihenés.
Szeptemberben folytatás.Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #38906 üzenetére
Bő a keret
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #38904 üzenetére
Fogadtál? Vagy miért muszájból?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Finom stat, jó biznisz volt
Ma pedig muszájból hajrá Spurs, szívből pedig hajrá Swansea
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #38902 üzenetére
akkor választanom kell helyettük valami mást a City/Villarreal mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló