Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
Üdv. a csapatban, Mata! Elvileg a 7-es mezt kapja.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
baluka26
nagyúr
válasz cyberkind #36697 üzenetére
Ha en a Mou-fele csapatot szeretnem latni, melysegesen egyetertenek.
Csakhogy nekem RDM es foleg Benitez Chelsea-je jobban bejott.
Akkor nagyon orultem Mou erkezesenek, de jobb pet volna, ha marad Rafa.
Nem emberi, nem is szakmai, hanem elkepzelesbeli dolgok miatt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
cyberkind
félisten
-
Sztbeni
őstag
Buffoné a nap balfasza cím. Nem csak a piroslap miatt, előtte is szar volt.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
baluka26
nagyúr
válasz cyberkind #36678 üzenetére
Ez a te kibaszott szégyened, Mou.
Kezd minden, ami miatt a Chelsea szerethető volt számomra szétesni..Mata, Bison. Helyettük mindenféle buzeránsokat hoznak. Nem csoda, hogy alig követem idén a meccseket, max csak nagyobb rangadókat.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok!!
forza lazioo !!!!! -
Sztbeni
őstag
Ez a Napoli egyre nevetségesebb. 92 milliót basztak el nyáron, és ennyit érnek... Vicc
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Enzolord
addikt
Miért, hova ment volna?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36685 üzenetére
Ezen jót röhögtem , kell neki a játéklehetőség, így bárhova elment volna ahol állandóan kezdő lesz.
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #36682 üzenetére
Meg hát lényegesen nagyobb csapat a United, mint a Chelsea...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Azért az komoly, hogy sziti 2-0-ról 4-2- re fordított.
YNWA
-
Integra
titán
dortmundot az ág is húzza... blasczykowski valszeg keresztszalag szakadás...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
és tessék, rudnevs máris meglövi az első gólját a hannoverben... hihetetlen
-
viharhozo
addikt
"Xhaka Neuerrel beszelget, Gagelmann az orajat nezi. Neuer es Gagelmann nemetek, Xhaka es velhetoen az ora is svajciak."
Azert Hajdu B.-ben lehet bizni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
Integra
titán
jól néz ki jupp, jót tesz neki a munkanélküliség, kisimult az arca
-
viharhozo
addikt
Moyes mit keres Mönchengladbachban?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Integra
titán
pfff, 9 perc és már vezet a bayern
-
Sickboy25
addikt
-
szab.tam
nagyúr
stadionépítés ellenzők közül sokan hiányoltátok, hogy miért nem épülnek a köznépnek is pályák.
most néztem a híradóban, hogy 190 db. különböző méretű műfüves épült, mlsz + helyi, önkormányzati támogatással.
(amiket idáig személyesen láttam zuglóban, azok világítással is felszereltek. korán fekvő lakók nyár este biztos örülni fognak)
és ezidőben az igazolt járékosok száma megduplázódott.ez azért az utánpótlásnak jó irány.
meg hogy erdménytelenségre hivatkozva megköszönték pár utánpótlás edzőnek a munkáját...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
EDZŐ
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #36652 üzenetére
Ingyen ráadásul, ha jól tudom. A Milan nagyon ráállt az ilyen üzletekre.
A MU szurkolóktól kérdezném, hogy ki vagy kik kellenének még a csapatba? Ha felépül Rooney meg RvP, mögöttük Mata, mögötte (egy jó formában lévő) Fellaini. Azért ez nem rossz.
Szélső? Meg gondolom a védelem foghíjas még.
-
cyberkind
félisten
Essien AC Milan.
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #36637 üzenetére
Abból a 47000 ből már meg lehet élni.. lehet, hogy a kormányunk erre gondolt, amikor kijelentette, hogy 47000 ből már meg lehet élni, csak nem ért ide az euro?
-
fatal`
titán
válasz venember83 #36645 üzenetére
Még a harmadik is pótselejtezőt ér. De Pinyővel jó lesz, ha ötödik helyen befut a csapat.
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #36645 üzenetére
Már a 3. hely is jó lesz... Az is tovább megy...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
IreN!CuS
őstag
válasz IreN!CuS #36642 üzenetére
Bocs a dupláért ,de ez a komment mindent visz :
"Azért az milyen kemény, hogy a 4. kalapból ha mondjuk megkapjuk Wales csapatát, akkor egy Bale-Ramsey duó jöhetne a Guzmics-Devecseri fal ellenében, még belegondolni is rossz, hogy a 4. kalapban is van sokkal jobb válogatott, mint a miénk... :/"
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
A 2. kalapból húzzák a magyar válogatottat az Eb-selejtezőkön
Have fun :
Német
Magyar
Norvégia
Skócia
Albánia
Málta[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
El Mundo szerint Bale ára biztosításokkal és menedzseri díjakkal együtt felment egészen 265 millió euróig is!
XD
-
gyuromoj
veterán
CR7 fizetése:
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #36634 üzenetére
Ezt nem így látom, bár örülnék, ha igazad lenne... Egy nagyon fontos dolog, hogy a védelem egy rakás fos, ezen viszont nem gondolnám, hogy Mata segítene...
P$G bejelentkezett Pogbáért... 70 milla
gyuromoj: + a reklám és egyéb bevételek
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
törölt tag
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #36629 üzenetére
Ti ezt komolyan hiszitek, hogy egy játékossal bármi változik?? Jön Mata és egyből repíti az MU-t 4. helyig és a BL címre??? Ne máár...
-
szami777
addikt
válasz DopeBob #36628 üzenetére
Mou-nak kell valaki, aki közönségkedvenc és akkor azt padoztatja, tönkreteszi. Nem tudom miért, talán csak megmutatja, hogy ő a Jani a háznál. Ezt csinálta a reálnál is és ezt csinálja a CFc-nél is. A különbség annyi, hogy mata fél év után megunta és tovább áll (vb előtt fél évvel rendjén is van) Tudnám miért azzal kellett csinálni ezt, aki az elmúlt két évben a legtöbbet tett a klubbért
Szerintem ez személyes dolog lehet.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #36629 üzenetére
Akkor így még egyértelműbb, hogy miért MU Nem tudtam, hogy a PL már túl van a félidőn
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz Assimilator #36626 üzenetére
Szerintem meg az MU-n kívül másnak most nem adták volna oda... biztos kell úgy gondolkodnak, hogy egy erősebb MU esetleg pontot rabol majd az ellenfeleiktől, ők persze így megverik majd őket
Mondjuk azt nem értem, miért lett Mata kegyvesztett? Nem hiszem, hogy elfelejtett volna focizni... kb az elmúlt két év legjobb CFC játékosa
MZ/X
-
Enzolord
addikt
válasz szentes711 #36622 üzenetére
Ez minimum 2 sárga..
-
Assimilator
őstag
válasz homeless09 #36625 üzenetére
Szerintem a MU kegyetlenül jól fog járni, ha igaz. Én Mou helyében fejbe lőttem volna magam, de ha nem is, biztos nem országon belül engedtem volna el, főleg nem annak a MU-nak aki nem engedte Rooney-t.
-
homeless09
őstag
A Chevrolet elvileg elszólta magát tegnap twitteren...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #36619 üzenetére
Az interjú jó, de a cím...
"Azt hiszem Ádámnak nem volt ez egy rossz félszezonja, ahhoz képest ahonnan ő jött, és mekkora a jelenlegi tudása, de Szalaiból nem lesz fél év alatt új Huntelaar. "
≠
Szalaiból nem lesz új HuntelaarHa igaz is az utóbbi, Ő ilyet nem mondott, amit jól is tett. Nem azon van a hangsúly amit a cím akar mondani. Falra mászok az ilyenektől.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #36619 üzenetére
hajdúbéből sem lesz id. jenő...
Tibiajax
én azt hittem, már csak nálunk és a balkánon vannak strepsic féle gyökér hentesek.
egyébként a 6-12 hónapos büntik ugyan nem gyógyítják meg a sérültet, de az elkövetőt, és főként a lelendő mészárosokat talán gondolkodásra késztetik.***
(#36621) Integra
semmi konkrét.
1xrűen csak poén akart lenni.
gyenge lett, még dolgozom kicsit rajta. ok.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
szalaiból nem lesz új huntelaar - hajdú bé pityus interjú
-
Enzolord
addikt
[link] United meccsen tolta a bíró.. Nem tudom, hogy volt e már belinkelve, de nagyon jót röhögtem rajta.. Sajnos más ok nem volt ezen a meccsen a röhögésre..
-
-
ted_mosby
senior tag
Hivatalos Rossel lemondása Ha még nem volt
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
[link]
Nem tudok angolul, de nagyjából vágom miről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenMediaVault
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.