Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integra #38197 üzenetére
Közben PSG kivégzi a Leverkusen-t 0:3
Be van áldozva a támadás a védekezés miatt nem látom annyira negatívan a helyzetet amúgy.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Szánciiii milyen labdát kaptál....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Fejlődünk , öreg azért ráküldte ebből kéne több
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #38187 üzenetére
legyen is, ha ennyire töketlenek. megérdemlik akkor a vereséget. pedig egy idgenben lőtt gól nagyon kellene.
az a baj, hogy nincsen semmi beadás, mert senki sem megy be fejelni etc, hanem felkell vezetni teljesen a labdát. nincsen bent ember, amikor a labda a tizenhatosnál van a szélen.omfg, láttátok csábit? micsináltez? háleleszcserélve mindjárt...
hozzuk már be zsuniort, mert borzalmas ez az ötlettelenség elől. legrosszabb esetben mindig felrúgják és kapjuk a szabadokat, hátha abból lesz egy gól, hehe
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lacy86
addikt
Siman kez volt! Ezt nem latni!
Ilyen embert kell a vilagbajnoksagra , gratula! -
fatal`
titán
A Bayern elleni meccsre emlékeztet ez. Sajnos.
Iniesta is mi a szarért nem lövi el...
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ejj-ejj Valdes , oda figyelni am!
-
fatal`
titán
Ezt a beszari játékot, nem értem Martinot.
Simán ki fogunk kapni szerintem.
-
Integra
titán
megőrülök, mi a rákért nem lehet rálőni????????
city labdát sem lát, ha ez így megy tovább, max a kontrák maradnak.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
demichelis-el komoly bajok lesznek
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
X3B6O0X
aktív tag
A City-Barca akkora 1:1 lesz, hogy öröm lesz nézni.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
fatal`
titán
Na hajrá Barca!
-
lacy86
addikt
Lassan kezdodik a gigaszok harca!
Meg mindig tartom hogy egy f.sza meccs lesz!
-
Integra
titán
na, megjöttek a reálos bohócok büdösködni
-
Dinter
addikt
Hajra City.
-
Tibiajax
nagyúr
jajjj gyerekek, hajrá Barca.
Alexis, te is vágjál bzmeg vagy két gólt nekem, ha nem, megverlek
-
7600 GS
addikt
“I didn’t realise until about five years ago that Manchester had two teams,” said Alves.
“Of course Manchester United have been one of the most famous and successful clubs in Europe for many years – but I thought they were the only one.
“When Manchester City got new owners and started buying some of the best players in Europe everybody knew who they were – but until then I must be honest I didn’t know about them.
Sírok, hogy lehet valaki ennyire...?
-
vans?
őstag
Nagyon fogom szeretni azt, aki linkel egy jo minosegu streamet a meccshez.
hábm bábm
-
Richard!
addikt
tegnap a brighton-hull city fa kupa meccsen kii volt a kommentátor? /sport1/
Ma kezdődik életed háralévő része
-
lacy86
addikt
válasz szentes711 #38145 üzenetére
A masik meccset Kassai "apank" vezeti! , ugy hogy O mar kilove a listarol ( nem is baj )
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz szentes711 #38145 üzenetére
Nekem hajdú b hiányzik nagyon a BL-ből (meg a pool). Más vele a meccs hangulata
-
szentes711
tag
Egy jó meccs mellet jó kommentárt is várok.
Remélem Méhes Gabinak adják a meccset!"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #38143 üzenetére
1-2-nek örülnék és egy kib*szott jó meccsnek.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
veterán
válasz szami777 #38140 üzenetére
A Barcának az elszántan (állatmód) védekező csapatokba szokott beletörni a bicskája
Jó 20 éve szurkolok a két FCB-nek nem zetközi porondon, de idén nem tudom, hogy melyik FCB-t tegyem előbbre a szurkolási soromban?
A Barca kissé talán le van írva, a Bayern meg eddig remek![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #38138 üzenetére
De a citynek nincs betonvédelme, így szvsz biztos kapni fognak gólt.
Pont emiatt gondolom a barcát befutónak.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #38138 üzenetére
szerintem aguero nelkul is megeszik a barcat, bar ez nyilvan nem objektiv velemeny
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Tibiajax #38130 üzenetére
Én meg kimondottan nyugiban várom a meccset , szerintem semmi extra nem lesz. Egyik csapat sem fogja kiütni a másikat , nem lesz 5:4-es gólparádé , nyugis 1:0/1:1/2:1
-
7600 GS
addikt
válasz Assimilator #38133 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
elolvastam a zindex cikkét, de igazából anélkül is sajnos csak annyit tudok az esti meccshez hozzáfűzni, hogy
félek...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Az Angol Labdarúgó Szövetség jóvoltából a Bayern szurkolók a holnapi mérkőzés belépőjének felmutatásával egy ingyenes látogatást tehetnek a BL győzelem helyszínén, a Wembley stadionban.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sztbeni
őstag
válasz szentes711 #38086 üzenetére
Az arca kegyetlen ronda . Mindegy, zacskót rá, aztán jöhet
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #38125 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Assimilator #38124 üzenetére
Ahogy mondták majd jövőre nekik is sima kedd lesz.
Més que un club!
-
Assimilator
őstag
válasz homeless09 #38119 üzenetére
MU-nak is csak kedd, még. (de amúgy jó poén volt )
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #38121 üzenetére
Több, mint lenyűgöző az optimizmusod...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #38119 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy jövőre is így lesz...
Mert vissza fog nyalni a fagyi, és mindenhol kapni fogjuk, hogy No CL...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
Na, újra BL nap van végre...vagy ahogy a Liverpool szurkolók hívják, kedd....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz forceberg #38116 üzenetére
én sem írnám le, okozhatnak meglepetést még, de az biztos, hogy a pep féle tili-toli taktikát már rég kiismerték a csapatok és tudnak ellene védekezni. nem is ez a baj, mert mindig átcsorog mégis vagy fél tucatszor a labda, de rengeteg helyzet kihagyás van és a védelem hajmeresztő barcelona szinten nézve. és ennyi ezen a szinten pont elég a mafláshoz. ettől függetlenül hajrá barca
-
darál0w
Jómunkásember
nem tudom mit kell így kiakadni...nem feleségül készül venni, sőt nem is élni vele...csak tömi. arra meg tökéletes...leszarnám milyen feje, meg mekkora ludtalpa van, ilyen test mellett...
#38101) Integra na van legalább egy férfi...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Integra
titán
a szpesöl gyökér nem tökölt sokat wenger savazása óta, és már be is szólt a ma esti city-barca meccshez a barcának, de ebben most igaza van, évek óta ez a leggyengébb barcelona, a city esélyesebb a továbbjutásra.
-
Integra
titán
válasz viharhozo #38110 üzenetére
próféta szóljon belőled, komolyan..
meglátjuk mi lesz, mert hiába a játékoskra lebontva gyengébb keret a többi csapatoknál, rengeteg a sérült és képtelenek csapatként focizni. a védelem meg egyszerűen minősíthetetlen, de ahogy olvasom adler is beszopott kettőt a braunschweig ellen.. :-/
ez a buoy meg john szerződtetés meg... úristen, ezért kár volt, minek? ez a krezuzer is miért kellett? arnesen is követett el hibákat, de messze nem ekkora amatőr hibákat.. hogy rudnevs-et miért kellett kipaterolni 14 lőtt gól után.. csak azt tudom elképzelni hogy személyes ellentétek voltak. hannoverben meg eddig már hármat vágott. mindenki megtáltosodik aki kikerül a hamburgból.
számomra szimpatikus edző slomka, de ott is kérdés, mi a búbánat történt a hannoverben tavaly? főleg az előtte levő europa liga remeklés után érthetetlen. mi romlott ott el?
kmolyan, ha slomka ebből a bandából tényleg csapatot tud faragni és bent maradnak... mert ha végig nézem a következő meccseket, akkor nem sok pontot fognak szerezni[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #38111 üzenetére
Nem szép, viszont kurva ronda... Ennyi pénzem lenne, biztos nem ilyet pisztolyoznék halálra az asszony mellett
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #38070 üzenetére
Nem fog kiesni a Hamburg, Slomka jo edzo, a keret meg eros, es van meg 13 fordulo.
Nagyon nehez megtippelni, ki lesz a kieso a Bundasban. Egynek ott a Braunschweig, rendes gyerekek, de semmi kozuk az elso osztalyhoz (mint tavaly a Furth-nek). A masik es az osztalyozot jatszo meg szerintem a Freiburg es a Frankfurt lesz (sajnos), esetleg a hamburgi utat bejaro Stuttgart (naluk gyengebb a keret, ezert raknam elejuk a Hamburgot). A Nurnberg, a Hoffenheim es a Hannover egyszeruen jobb csapat, nem lesz gondjuk, a Brema megint megussza a dolgot (pedig rajuk ferne), a tobbieknek meg mar most van eleg pontjuk.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Assimilator
őstag
Na. Szerintem zárjuk a témát, mert Integra már nagyon messze jár és szerintem ennek rohadtul nem lenne itt a helye, off szinten sem.
Erről miért nem tudtunk? Hamburg: Dollt is emlegették, de Slomka lett az edző
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #38107 üzenetére
Veled kell, hogy egyet értsek... Ez a nő ne m arra való, hogy összebújva megnézzétek a Titanicot Valentin napon, hanem hogy úgy széthajtsd, mint Vitriol a Rigát....
Vagy ahogy egyik kedvenc ex-kollégám mondaná: Alákúrnák, de kajakra...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz NyxNyxNyx #38102 üzenetére
persze, hogy nem érted, mert nincs tapasztalatod ezen a téren még. ha majd lesz, hamar rájössz, hogy soha sem a leglegleg meg a tiptop a legjobb numera, amit ti jelenleg elképzeltek.
és ezeknek a nőknek kaparnák ki az általatok favorizált és idealizált szupermodellek és színésznők meg a többiek a szemét, mert pontosan tudják róluk azt, hogy arra képesek, amire ők sosem lesznek képesek. vagyis a kőkemény igazi vad szexre (amire a férfi alapból vágyik ha tisztában van azzal, hogy mi mozgatja és nem a társadalmi fals normák szerint él) ami ezeknek az általatok lenézett és fújolt nőknek a vérében van. a világ így működik, ha valaki nem hazudik magának....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Integra #38101 üzenetére
veszettül jó nő... hát nem tudom, nekem nagyon nem gyere be, bár ez elég szubjektív dolog...
én úgy érzem, hogy maximum egy liter Bacardi után tudnék vele kezdeni valamit, mert annyira mű, hogy az már fáj, plusz ronda is (hozzátenném a félreértések elkerülése végett, hogy (I)szerintem(/I))
az esztétikai műtét és ez megint más, hadd ne írjam már le másodjára is...
inkább kérte volna el a válogatottbéli társaktól Zsiru a kis picsa számát, akit pár éve körbeadtak
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #38101 üzenetére
Attól még nem lesz attraktív. Persze képeken sokkal jobban látszanak a hibák, de az is látszik hogy alapvetően ő egy mélyen átlag alatti kinézetű nő, aki ráköltött egy vagyont a testére hogy legalább dugásra jó legyen. És én tényleg nem értem ez hogy lett modell. A csaj egy kajla fej, kajla test szilikonnal dúsítva.
Elbeszélünk egymás mellett, értem miről beszélsz. Nem Giroud ízlését kritizálom és nem azt állítom hogy nem fogadnám el egy menetre, csak ezeket a "megértem" hozzászólásokat nem érzem jogosnak egy ilyen nő esetében.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
ti valamit nagyon félre értetek. az ilyen lányok nem feleségnek kellenek, hanem arra, hogy a seggükön keresztül keféld ki az agyukat. tudják ezt magukról ők is. ennek megfelelően ez egy veszettül jó nő, erre való. majd ha egyszer az életben megadatik, hogy ilyen nőket döngethessetek, akkor megértitek. addig fújolás meg a fals összeborulás és egymás hátba veregetése marad, meg az élet nagy "bölcsességei" tapasztalat nélkül
ja és hidd el, hogy a nagy implantátum ellenességed ellenére, majd ha a párod 2 gyerek után nem lesz olyan vonzó, gyárthatod az elméleteket meg a kifogásokat, titkon alig fogod várni, hogy elmenjen mellpasztikára a saját szexuális életetek és házasságotok megmentése érdekében.
na, erről ennyit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel