- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- gerner1
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- SCYROX V6 gamer egér
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
2-1
na -
Sirandrish
legenda
B@ZDMEG Varga...
Olyan üresen fejelhettél... -
mephi666
nagyúr
...ez a fejes mehetett volna kicsit arrébb... nincs kapus, aki kiszedi
-
hobizoli
nagyúr
b+...."valami ilyesmit mormolt Varga is"...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
dellfanboy #209087 üzenetére
Nem akarom védeni azt a szögletet, mert röhej volt, de nem lehet 1 embertől elvárni hogy vigyen a hátán egy csapatot.
-
PuffyDog
aktív tag
Az első félidő alapján Németország - Magyarország legalább 4-5:0
-
-
hobizoli
nagyúr
amig nincs minden pozin egy Szoboszlai lepteku, top bajnoksagok max elso 6-8 helyen allo csapataban jatszo jatekos, meg a csereje is hasonlo, addig nem tudom mit varunk el...?
nezd meg a Tony Kroos-t tegnaprol, a meccs vegen irjak a vele keszulo interju alatt az inzertben, hogy a 102 passzabol 101 volt pontos
ezmiiii?[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli #209074 üzenetére
Ez az, hogy minden k...szott világverseny előtt megy a hájp, és ezt büntetlenül megtehetik...
Anno talán a kilencvenes években valamelyik újságíró írt egy hosszabb írást arró, hogy mi okozza a magyar futball mélyrepülését. Volt ott szó a játékosok, az edzők, a sportvezetők, a bírók (!) és a szurkolók (!!!) felelősségéről is (nem is írt hülyeségeket az ürge egyébként), egyetlen egy apró pici dolog maradt ki: az újságírók felelőssége - ami pedig nem kicsi... -
Piftuka
veterán
válasz
Redneck #209052 üzenetére
"Ami az előző két EB-n és selejtezőn jellemző volt ránk, az most nincs. Harcosság és koncentráció."
Ez így ebben a formában nem igaz!
Éppen 3 éve, ezen a napon, az Európa Bajnokságon ugyanilyen semmirevaló teljesítményt nyújtottak a fiúk a portugálok elleni nyitómeccsen. Ha akkor 7:0-ás zakót kaptunk volna, az sem lett volna túlzás.
Emlékszem, hogy akkor a topic közösségének egy szignifikáns része "kárógónak" titulálta Tibiajax fórumtársat, és mindenkit, aki leírta mindezt.
Pedig sajnos teljesen reális, hogy most is jól látja a lényeget...
Az biztos, hogy a mostani teljesítmény minden várakozást alulmúlóan és elfogadhatatlanul gyenge. -
mephi666
nagyúr
...felküldeném Krisztofert, belőle válogatott meccseket nézve biztos nem tudtak készülni és a KTE-ben párosával lefoglalta az ellenfelek játékosait
szabályosan szerelni se gyakran tudták
209077: azért egy Bendegúzt illik komolyan venni, mert indul a bakterház
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
kb olyan szinten ment a hype par hete mar, mint a 86-s VB elott
amikor a telen tet nelkuli edzomerkozeseken qrva jol elvertek mindenkit IS a magyarok, aztan jott a VB-n a szovjetek elleni hat-nullás gyomros, amikor az 5. percben mar kettővel mentek az elvtársak
itthon meg ment a VB titkos eselyese a magyar csapat...
Szoboszlait az utolso 10-12percben nem is lattam....mintha nem is lenne palyan -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #209063 üzenetére
Ez a kele volt az aki a Britanniában fleszopta spilert valami olyan cikkel, h megugortuk azt amire azt hitték, h megugorhatatlan
-
Redneck
nagyúr
Han Solot idézném: "sejtettem hogy büdös lesz, de nem hogy ennyire"..
Nekem sem tetszett a nagy felszopás, mert nekünk csak akkor ment ha alázatosan és harcosan játszottunk. Az utóbbi időben ez a játék sajnos eltűnt tétmeccseken.Ne legyen igazam, de ezen az EB-n maximum 1 pontot vizionálok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dellfanboy #209069 üzenetére
Már nyomom is...kezdőre rakom a németeket
-
dellfanboy
őstag
válasz
Sirandrish #209066 üzenetére
izé az max Xboxon a fifába
-
Egon
nagyúr
Én szóltam már tegnap...
Egy középszerű csapat ellen sima zakó (tegyük hozzá: enyhe bírói ellenszélben), és ha kicsit pontosabban játszanak a svájciak, ugyanaz lehet a vége, mint a német-skót meccsnek, nyilván nem ide...
Sajnos nagyjából ennyit tudunk. Ezen a szinten lassú védelem és nemlétező középpálya: ez tökéletesen lejön a félidőből.
A meccs előtt látatlanban nagyon aláírtam volna a döntetlent is; most ahhoz is csoda kellene, a csodaváró-hergelő cikkek meg csoportmásodiknak (LOL) lenni is van esélyünk (büntetném az ilyen újságírást). -
paatrick
őstag
Úgy látom megint bejött a magyar recept. A szurkolók meg a média annyira felszopta a válogatottat hogy el is hitték magukról hogy már nagyon faszacsávók, nem is kell csinálni semmit, bugyik olvadnak az edzés alatt a sikongató szurkolólányokról mi vagyunk a sztárok. Most meg szembejött a valóság.
Hogy magamat idézzem:
"Én meg pont úgy érzem ti vagytok eltájolva.
Ebben a nagy veretlenségi szériában egy komoly csapat se volt, és még így is voltak nézhetetlen meccsek amit valahogy éppen megnyertünk.
Németek legyalulják a skótokat a nyitómeccsen 3-0-ra.
Majd minket is ugyanúgy 3-0-ra.
Ha esetleg kikapunk a nyitómeccsünkön máris game over."[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
dellfanboy #209065 üzenetére
Németeket elverjük 2:0ra, a Skótokat meg 3:1re...csak szólok
-
hobizoli
nagyúr
asszem arra a 14 mecces veretlensegre kar volt vergodni az EB elott
qrva gyenge a jatek, toketlenkedes a sajat 16-s elott, ebbol lett a masodik svajci gol is
egesz felidot kb a mi terfelunkon jatszottak le -
DeathAdder
veterán
pár napja Kele Jancsi podcastársával azt volt a téma hogy Sallai milyen alulértékelt fodballista (a maga 0,24 G+A mutatójával) és ha nem magyar lenne már a Prömier lígbe játszhatna, és válogatott is lehetne az ilyen Bowenek (0.66 G+A) helyett
ehhez képest most épp a svejciekről is úgy pattog le mintha valami óvodás nagyfiúk clash lenne
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat ez a gyengebbnel is gyengebb.
-
cami][us
senior tag
Nagyon tisztán lőhetett.
btw Rossi szerződése mikor jár le?
-
Sirandrish
legenda
Egyelőre nem az igazi ez az EB
-
cyberkind
félisten
Nagyot megy a válogatott.
-
-
hobizoli
nagyúr
baeg...
-
-
hobizoli
nagyúr
a Szalai Attilan rendszeresen atmennek vagy eladja
-
IreN!CuS
őstag
Lepkefing és a picsafüst között valahol
-
Redneck
nagyúr
Pedig fent erősen bent volt Szalai, de középen is egy fél láb és test. Mikor megláttam a csatárjukat, tudtam hogy bepukkant ma nekünk egyet.
Creative997:
Ami az előző két EB-n és selejtezőn jellemző volt ránk, az most nincs. Harcosság és koncentráció. -
Süti , Gula mifaxért állt meg félúton?
[ Szerkesztve ]
-
Beszorulós zártan védekező formáció talán jobb lenne. Borzasztó szellősek vagyunk így egy ilyen csapat ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Hát ez ma nem lesz örömteli szerintem. Nrm nagyon láttam a tüzet a szemekben...
-
LyonnaisFan1
őstag
Svajc gol
-
hobizoli
nagyúr
egy nyuszi oda, ez VAR szerint nem les
-
mephi666
nagyúr
...ez a Hajdúbéna már megint félrebeszél a statisztikái közepette: aszongya csak a 30as években játszottunk utoljára tétmeccset svájccal...
...én sajnos emlékszek ilyenre, mert mintha ezen ment volna el a kijutás:
Magyarország - Svájc 1 : 1
1997.08.20. 18:30...ui: basszemeg a lesgól nem les
...ja és előbb Szoboszlai sárgalapos lerántását szépen továbbengedte
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Eddig szuper pontatlan a jatek...
Itt a pofon
[ Szerkesztve ]
-
Ennyire nem kellene hátul tartani a labdát, mert ebbű baj lesz more.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
baze a nagyádi 82x válogatott...?
-
LyonnaisFan1
őstag
HAJRA!
Verjunk oda nekik. -
válasz
LyonnaisFan1 #209028 üzenetére
R.I.P.
-
flash-
veterán
válasz
hobizoli #209030 üzenetére
hát igen, meg az uefa ranglistán is feljebb vannak..
még talán a skociával szemben látok több esélyt, svájc felett vannak eggyel, de utóbbi meccsek eredményei alapján ők nem valami acélosak mostanság(finnekkel is csak ikszeltek, sőt észak irekkel is,aztán a tegnapi zakó....[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Köln városát már ellepték a zabolátlan svájci ultrák
állítólag most épp egy egyirányú utcába szembe vonultak be, nem tudom igaz e -
flash-
veterán
egyébként papíron és a formák alapján mai magyar meccsen ki az esélyesebb a győzelemre? svájc vagy mi?
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #209015 üzenetére
Persze hisz ők mindig skótok a gólokkal de most szereztek egyet.
-
grizlisandor
veterán
Marco Baroni ül le az SS Lazio kispadjára, érdekes választás, eddig Leccével Serie B-t nyert és kövi idényben bent tartotta a Serie A-ban a csapatot, majd a kiesés közeli Hellas Veronából majdnem középcsapatot úgy, hogy ki lett árusítva a java játékos. Bővebben Tükörszélső írt róla.
---
Elvileg eldőlt, hogy hosszabbítanak CG-vel, de jelenleg az EB-re koncentrál.
Pletykálnak érkezőkről:
-Jhon Durán az AV-ból, 20 éves CF, nem rossz a srác, de én valami tapasztaltabb támadónak jobban örülnék.
-Michael Olise a CP-ből, akivel már tárgyaltunk tavaly, hogy kivásároljuk, de zsákutca lett, végül szerződést hosszabbított. -
mvkly
senior tag
-
venember83
nagyúr
-
válasz
Peterhappy #208974 üzenetére
Zárható!
-
Farkassacred
őstag
válasz
7Heads Drago #209018 üzenetére
Mi volt a pobléma pontosan a telekomnál?
Nekem yettel tévén ment ez az első meccs, de kicsit furi volt. A többi csatorna frankó, de ez itt mintha "mikro laggolt" volna, de mellette mintha túl fürge is lenne.. Lg c3, simán lehet aztán hogy valami beallítás nem stimmel. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
7Heads Drago #209018 üzenetére
én inkább más kommentárra vágynék
-
7Heads Drago
veterán
Az M4-től jobb minöségű stream van valahol az EB alatt?
A telekom tv minösége is vicc.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Szép volt Can.
Németország - Skóciai 5-1 -
PuffyDog
aktív tag
Micsoda fejes.
-
Creative997
őstag
Skótok úgy örülnek a német öngolnak, mintha megnyertek volna a tornát
-
A franc... ez nem lesz les.
-
Egon
nagyúr
Ezt hívják erődemonstrációnak.
-
Neeeem... Jol van les lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
Na, a tippjatekomnak pont jo ez a 4-0, maradjon is igy
-
PuffyDog
aktív tag
A németekre gondoltam.
Lehet Samsung TV-n valami appon keresztül ingyen nézni a meccset?
-
Piftuka
veterán
válasz
mephi666 #208991 üzenetére
"...szponzorokat figyelitek? ...byd, alipay, visitqatar, hisense, kínaikrikszkraksz... na hopp egy lidl véletlenül becsúszott"
És becsúszott egy "Munich" is... (sic!
)
Komolyra fordítva... A Hisense nem meglepetés, mert már harmadik alkalommal, folyamatosan ők az EB fő szponzorai.
Egyébként ha belegondolsz, a szponzorok felhozatala passzol (sajnos) ahhoz, ami napjaink labdarúgásában történik...! -
Napfénysüti
nagyúr
Jó jó de engem csak az érdekel hogy az EB-t is megnyeri a Real?
-
-
Redneck
nagyúr
Németek vajon rúgnak még kettőt hármat? Elég kirívó a szintkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- CADA - Dömper MASTER távirányítós építőkészlet
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia (41)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia