Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #184698 üzenetére
ha a ma hajnalra történő lebetegedést annak lehet nevezni, akkor igen.
#184700 venember83
köszi![ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
bastoni pár gólpassza, jó lenne vele hosszabbítani: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #184695 üzenetére
...ott a hirtelen kialakult helyzet felismerése és azonnali megjátszása mindent felülírt plusz, hogy be is jött (és mintha nem is ő akarta volna elsőre rúgni: asszem Shaq sétált volna már a szöglethez, amikor TAA visszalépett és berakta Origi elé Shaqiri is csak lesett, hogy mi van )
...ahhoz képest, hogy 2. félidőre letekertük a powert, ez a Leicester ugyanolyan fogalmatlan maradt... Maddison is hiába szerzett a végén labdát, azt se tudta szerencsétlen, hogy merre induljon vele, annyira passzív volt minden társ a közelben... ha most itt 3at kaptak, a castle-től az első fél órában kapnak ennyit...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz pekoka #184693 üzenetére
TAA szögletnél is mindig gondosan igazgatja a labdát, amikor Salah állította le, biztos voltam benne, hogy nem TAA küldi rá helyből, viszont Salah se vállalja el... így maradt a legurítós figura, ami TAA jobbjára teljesen ideális volt ehhez nem lottózni kell, adta magát a szitu
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...ó de kibaszottul éreztem, hogy Salah visszafele fog kicsit húzni rajta és TAA bassza oda
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #184689 üzenetére
Nem nem szarkák ellen nyernek
-
DeathAdder
veterán
jó ezek hátul menthetetlenül szarok
ki fog esni a 2016os bajnok
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...ha nem kapcsolunk át balfasz módba, mint a csirkék ellen és a Leicester is beszorulva marad, mint a gólok után, ebből még 0-5 is kijöhet a végére nyomni kell tovább... nem szabad magunkra húzni őket... Salah+CuJo páros jól működik, Gakpo kicsit suta (3. gól a lábában maradt), Diaz meg hibázgat... szerintem a helyére jön Jota és pöröghetünk tovább...
-
mephi666
nagyúr
CuJo ...mintha ilyen figurát már láttunk volna
CuJo x2 méghozzá milyen szépen fordult vele... ezen mit varoztak? a védő lábfeje tisztán látszott, hogy beljebb van
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Soulfly842 #184670 üzenetére
Lukaku, Broja és DA Fofana megvan, már csak a körítést kellene kitalálni!
Ha az ifi védőket elkedi Pocsettínó beépíteni nem lesz baj, majd egy bal hátvédet kell lőni, mert ha Chilwell kiesik, akkor gatya van, mert Cucunak inkább a 3 belső védős játékrendszer feküdt nálunk, Hall gyerekre meg pár év kölcsönadás után visszatérünk.
Középpályán kellene nagyon szelektálni meg végre egy taktikát ráerőltetne a csapatra.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #184684 üzenetére
Diaz kezd legalább... róla mindig eszembe fog jutni ez, ahogy lerúgják miután kapu felé csúsztat fejjel... aztán Klopp-al az a kommunikáció, ami szavak nélkül is mindent elmond minden oké? oké... akkor fasza, menjél, küldjed neki... nyomjuk tovább
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #184682 üzenetére
castle-nek: Brighton, Leicester, cselszki
unitednek: Bournemouth, cselszki, Fulham sor jön...nekünk meg: Leicester, Villa, Soton...
4 pontokat kéne hoznunk mindkettőn... elég necces... még mindig tán azt mondanám, hogy a united hamarabb bukik bele abba a trióba, mint a castle
közben itt a mai felállás: Darwin pihen? Arthur meg padon? (el is felejtem mindig, hogy van Dijk karja hogy telibe van varrva, mert télen-nyáron hosszúban nyomja)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #184678 üzenetére
...megfordul majd a castle ellen, hogy 1 ponttal maradjunk le a bl-helyről és jobban fájjon
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #184679 üzenetére
Bizony, gigabravúr
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #184674 üzenetére
...mondjuk Villa ellen nem az ő érdemének írnám, amikor minden kapu felé tévedő labda úgy megpattant nálunk valakin, hogy abból garantáltan gól lett az a meccs a balszerencse áradása volt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #184669 üzenetére
izomfáradtság
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #184670 üzenetére
Felőlem át is állhatna ám
a sötét oldalraaz Arsenalhoz jövőre. -
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #184672 üzenetére
nem bánnám, csak X ne legyen, ha nyernek legalább az Everton kiesőhelyre kerül
(#184673) mephi666 védelmük valóban ótvar szar, de amúgy Smithel már egyáltalán nem olyan szarok mint amit az eredmények mutatnak, azóta minden ellenfelüket túlrúgták xg-ben csak szerencsétlenek voltak, és sok ziccert is kialakítanak. A történelmi Aston 7-2-es verés is az ő edzőssége alatt történt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #184671 üzenetére
nem mi fogjuk a statot borítani a Fulham is kitömte őket 1 hete, szerintem ma sem állnak meg 3 alatt bekapott gól alatt... főleg, hogy BR sincs már náluk, rá se kell tekintettel lenni bízok benne, hogy durván meg lesznek ma hágva a rókák...
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #184671 üzenetére
Vater megrakta a leicestert. Róla tudni kell, h nem szeret nyerni mixe. Szóval van esély
-
DeathAdder
veterán
0️⃣ Clean sheets since the World Cup for Leicester City
tehát tudjuk mi fog történni este
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #184657 üzenetére
Az jó, ha csak pletyka volt.
Egyszer ideje lenne már egy olyan klasszik támadónak is, akit szépen be is tudnak építeni a játékrendszerbe
Egyébként, ha már szóba került:
Ez szép...Levi Colwill vs Arsenal
95 passes
86% pass accuracy
1 key pass
13/20 accurate long balls
2/2 tackles won
3 interceptions
1 blocked shot
4 clearances
1/2 aerial duels won
3/4 of all duels won
One of the most talented young CBs in Europe. 🔥(Forrás: Football Talent Scout - Jacek Kulig)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz cyberkind #184665 üzenetére
Nem, most állítólag izomfáradtság, nem a térdsérüléshez köthető. Kiesett 20 napra, de már megkezdte a rehabot. Mintha nem azt csinálta volna az év jelentős részében. Mindegy, szerencsére a Juve számára már tétnélküli meccsek jönnek, ha más nem, utólag a szövetség és az UEFA majd tétnélkülivé teszi ezeket pontlevonással/eltiltással.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #184666 üzenetére
Csigaevést legaláb.
-
mephi666
nagyúr
válasz szotyika77 #184660 üzenetére
...már megérte elhozni akkor a teljes szezonra u21-ben hogy játszhatott? láttam valahol én is, de azt hittem elírás
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #184655 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
ne panaszkodj, Arthur meg a Napoli ellen játszott tán 13 percet és ennyi volt ez a szezonja az a 161perc több mint 10x ennyi
-
Tibiajax
nagyúr
lábadozhat, pihenhet
ebben a két szóban több irónia, gúny, szánalom és keserűség van, mint az én teljes hszemben
pedig abban is akadt[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Soulfly842 #184654 üzenetére
Felreppentek, most ő is meg a felesége is azt nyilatkozza, üzeni, hogy jövőre még marad nálunk; aztán meg jól ismerjük ezeket a kijelentéseket!
Thiago Silva eddig karrierje során, amit nyilatkozott tartotta magát hozzá, így nem aggódnék.Persze, de lehetne szép fokozaton beépíteni őket, nézd meg Aké, meg kellett találni a posztját.
Ampadu 42x Wales válogatott, Sarr se volt rossz 3 védős felállásban, 2 védős felállásban belső védőnek kevés, meg a bal hátvéd posztot erőltették neki, az se az ő posztja.Rüdiger, Christensen, Marcos Alonzo! Ezt nem szabadott volna engedni!
Értelmes támadófocink Sarri és Conte alatt volt, lehetett volna Tuchellal is, de nem hagyták kibontakozni.
(#184656) DeathAdder:
Na igen, Tomori meg Happy Zouma is el lett takarítva, idén milyen jók lettek volna... -
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #184654 üzenetére
az új Tomori akit el fognak adni és ott jó lesz, és vesznek helyére 100 millióárt valami fenszi nevet, mondjuk Gvardiolt
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #184653 üzenetére
Igen, de több tényező is amellett szól, hogy valós lehet. Pár hete élesen kritizálta Boehly-t, s most felröppentek azok a hírek, hogy szeretné kérni a szerződése felbontását és hazatérne mégiscsak a Fluminese-be.
Lehet van valóságalapja.
A fenti nevek még nem első csapat szintűek, Colwill-t nem figyeltem eddig, de most már fogom
Tavaly ugyebár elment Rüdiger, Christensen, Marcos Alonzo is.
A pótlásukra érkezők, hogy mennyire állnak össze azt majd jövőre meglátjuk.
Abban mindenesetre igazad van, hogy nem a kapott gólok számával van baj (más csapatokhoz képest sem), hanem a rúgott gólok számával.
De ha igaz a pletyka és Thiago Silva megy, akkor még kellhet valaki.
-
grizlisandor
veterán
válasz Soulfly842 #184647 üzenetére
Thiago Silva hosszabbított még jövőre nálunk focizik.
Kölcsönben van Ampadu, Sarr, akik belső védők meg vettük Gusto jobb szélső védőt, aki jövőre csatlakozik a csapathoz.
U21 csapatunk Colwill, aki most a Brightonban brillírozott tegnap meg több meccsen, Ian Maatsen a feljutó Burnleyben alapember. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #184648 üzenetére
de hülye vagyok, te ugyanezt éled át a juvéval most..
na hát akokr, ebben egy csónakban evezünk -
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #184647 üzenetére
Nem kell összezavarni a kékeket, még van 2 élethalál meccsük az uccsó 2 fordulóra, arra kell koncentrálniuk
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #184642 üzenetére
de talán megérted, miről beszélek
El nem hiszed, mennyire. Teljesen átérzem, amit és amiről írsz, minimális módosítással én is teljes őszinteséggel és mellszélességgel kijelenthetném kb. ugyanezt: és tudom, tudom, lehet kövekkel most megdobálni hogy nna, a nagy kitartó drukker.. de nem erről van szól. én szurkolok ugyanúgy az Öreg Hölgynek, ha meccset játszik valaki ellen nekik drukkolok. ez ma sem kérdés -
Soulfly842
addikt
Fabrizio Romano:
"Mauricio Pochettino will be in London this week to sign the contract as new Chelsea coach, expected to be valid until June 2026.
#CFC Poch will start discussing transfer plans with the club. New striker and new midfielder will join Chelsea for sure."
A védelembe nem is kell senki? az kész van?
(főleg, hogy Thiago Silva is valószínűleg hazatér Brazíliába)
Becsüld meg, a nők 98%-ánál kizáró ok valószínűleg, ha a saját esküvőd előtt még egy bő órával éppen meccsen vagy (kivétel, ha valaki focista.. )
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz mephi666 #184644 üzenetére
Tök jó
Én az esküvőnket próbáltam meg lekésni. Épp veletek játszottunk, de basszus, délután hármas meccs?! Nem volt százas, aki kitalálta.
Öt előtt egy-két perccel jutottam ki a stadionból, hatkor meg már a város másik végében kellettegy életre igába hajtanom a fejemörök hűséget esküdnöm. -
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #184641 üzenetére
IreN!CuS: gratula
nekem ilyen meccshez köthető emlékezetesebb dátumok:
2011.10.15. asszonnyal papíron akkor jöttünk össze, 'pool - united 1-1 volt... Gerrard, majd Chicarito góljaival... rendesen végigvodkáztam és söröztem a meccset, majd utána elmentünk inni2016.06.22. portugálok elleni 3-3... kb 4év sikertelen próbálkozás után aznap reggel csináltunk egy tesztet, ami negatívnak nézett ki, elég elb*szott kedvvel mentem céges útra miskolcra... első félidőn ültünk megbeszélésen főnökömmel, én tudósítottam neki telefonról, hogy "vezetünk Gera góljával" ...ő inkább gyorsan rövidre zárta a megbeszélést, hogy "takarodjunk a szállásra, dobjuk le a cuccot és keressünk valami evő-ivóhelyet, ahol látjuk a meccset" félidő végén már mentünk át a városon, kb 0 forgalom volt, akkor jött Nani egyenlítője majd 2. félidő elejétől már sörrel vártuk a folytatást valami étteremben... a meccs jó volt, de a még jobb, hogy utána már itthon 1-2 nappal később halvány pozitív lett a következő teszt ...és utána lement a terhesség mindenféle komplikációtól mentesen (1.5 évvel korábban is volt már pozitívunk, ami a 8. hét környékén "felszívódott")
2017.03.07-én született a fiunk, névnapom meg másnap volt jack daniels, kubai szivar, ami kell... nem rúgtam be durván, de nem is terveztem különösebben, mert minden nap első utam a kórházba vitt kocsival... tejfakasztás nem lett sikeres, de a tápszer sem volt szerintem rossz... főleg, hogy kb 2hét után végigaludta az éjszakákat a fiunk... este 9 körül bekajált és fel sem ébredt kb soha éjszaka... aludt reggel 6-ig kényelmesen 1 hétig voltak bent sárgaság miatt születés után... voltak ezalatt valami meccsek, de nem emlékszem már, hogy mik... rossz volt egyedül itthon, esténként legurítottam 3-4doboz söröket meccsek alatt, de ez kb csak a jobb alváshoz kellett
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #184639 üzenetére
megosztom veled, mert a barátom és topiktársam vagy. és most nagyon őszinte és sallangmentes leszek.
azért nem ugrálok, mert én ezt a Barcát, ezt a mostani keretet, amit látunk a pályán, én ezt nem szeretem.
nem a klubot nem szeretem, mert azt szeretem, 98óta szeretem.
de ez a keret azóta venember, azóta az első olyan keret, amiért én az égvilágon semmit nem érzek.. a kis de jongot - tudod forceberg kedvence- , őt igen, mert holland, meg ügyes gyerek, stb.. ő okés, de.. nagyjából ennyi. én ezekkel a mostani többiekkel többre nem jutok. és nem nagyon nézem a meccseiket sem, azon kaptam magam.. az este se néztem, elkapcsoltam. nem érdekelnek, egyszerűen....
én nagy barcás lettem, mikor a hollandok elkezdtek ömleni az ajaxból, éltemhaltam értük, Rivaldoval meg Figo-val szuperek voltak. sport tv első évei akkor voltak emlékszem, mindig ment a kiabálva drukk.. utána jött a ronaldinho/eto/deco éra, fantasztikus éra volt, imádtam..az Inter-t is háttérbe szorította emlékszem (R9 sem volt már akkor ugye ott). aztán meg jött Messi, és az igazi aranykorszak... csoda.
de ma, nem megy, egyszerűenés tudom, tudom, lehet kövekkel most megdobálni hogy nna, a nagy kitartó drukker.. de nem erről van szól. én szurkolok ugyanúgy a barcának, ha meccset játszik valaki ellen (kiv. inter, ajax, arsenal) nekik drukkolok. ez ma sem kérdés
de...
de talán megérted, miről beszélek
ezek a mostaniak, szedett-vedett nímandok nekem[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz IreN!CuS #184638 üzenetére
Jaja, ez amúgy állati igazságtalan dolog. Ilyenkor mindenki az Anyukának gratulál, de hozzád senki nem lép oda és rázza meg a pöcsöd, hogy szép munkát végeztél.
For fun: A nagyobbik Lányom épp Barca-Real kupadöntő napján született, fogalmazzunk úgy, intéztünk annyi tejet Anyának, hogy átaludtam a meccset, hosszabbítással együtt Épp Ronci győztes gólját ismételték, mikor magamhoz tértem.
A kisebbik Lányom az Albert Stadion búcsúmeccsén született, Fradi-Újpest 2-1, Cukic a 92. percben épp oda rúgta a győztes gólt, ahol akkoriban álltunk. A mai napig cukkolnak, hogy lemaradtam a meccsről.
A Fiam születése miatt pedig a Fradi-Vidi (4-0) kupadöntőre nem tudtam kimenni.
Most így belegondolva szerintem ezért nem lett több gyerekünk -
IreN!CuS
őstag
válasz sh4d0w #184626 üzenetére
Soulfly842, Phoen|x, Peterhappy, Tibiajax, venember83
Köszi srácok. Aztán majd nem éri meg szidni mert kihagyta Szegénynek eleve eldöntetett kinek drukkolhat a fociban meg az F1-nél. A többi kevésbé érdekel ott szabadon választhat.
Tibikém - egy Arsenalban kiegyezhetünk, de az Intert sosem.
Véember - Igen megvolt a VAR minden rendben megadták a gólt.
Peterhappy - Persze, tegnap hajlani 1-kor még teregettem annyira rúgtam be. Majd ma lesz pótolva, de ezt is csak azért, hogy legyen anyának teje. A legnehezebb részt megint magunkra vállaljukSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #184636 üzenetére
Költői kérdés?
nyugi, ebben a topikban ez itt megszokott dolog.. nápollyal is ezt csinálták, barcával is, nyilván a szitivel is. igaz, hogy vezetett midegyik 200ponttal, meg az év felétől egyértelmű volt hogy ki fog nyerni úgy domináltak, de azért még azért kérdezgetjük, tanakodunk, fontolgatjuk, hogy nna vajon vajon, lesz-e bajnok, vagy van még esééély, elég lesz-e az a 200pont előny, vagy nem... istenema szitinél mondjuk nem volt 200pont, de a közös derbiük óta nem volt kérdés ez sem, ki lesz a végén a nevető. sőt előtte már, amikor elbaszta az arsenal a két meccsét, akkor már tudható is lett hogy ennyi volt, érkezik a sziti.
de úgy szeretnek is sokan még kérdezgetni -
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #184634 üzenetére
Költői kérdés?
Egy meccsel még kevesebbet is játszott a ManCi. 3 meccsből egyet megnyer és kalap kabát. Tehát gyakorlatilag Game Over az Arsenalnak.
Így már csak papíron nem bajnok a City. Egy olyan csoda kellene ehhez, amit ritkán lát a futballtörténelem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bandus #184624 üzenetére
persze... de hát ne viccelj már. figyelj, azért nekik kibaszott egy nem könnyű életük van, csak ezt nem vagytok képesek megérteni, de még elképzelni sem
minden reggel fel kell kelniük. nem tudnak 10ig, de még 9ig sem aludni, mert mittomén reggelizniük kell, különböző sportosabb ételeket, meg ki tudja még mit. aztán ott a sportautó, amibe csak azért kénytelen beülni mert vagy szponzortól kapta, vagy az egyik fizujából volt muszáj beruházni rá, és azzal elindulni. edzés, edzőterem, massszázs, terapeuták, közös meeting a társakkal, kötelező nevetgélések, áhh.. valami kegyetlen. nekünk sztem egyébként fogalmunk sincs arról, milyen keserves sorsuk van nekik, és hát főleg ezeknél a nagy profi klubokánl, mint a Roma is. szinte meghurcolják őket egész évben, és az a heti alamizsna utalás ami érkezik a számlájukra, csak egy jelképes valami, hogy épp éhen ne haljanak. közben meg ott vannak ráadásul még a meccsek is, amikre napközben készülni kell, ha meg épp nincs meccs, akkor edzésen meg a gyógymasszőrök közt kell odatenniük magukat
és akkor még vannak kupameccsek is, ahol ha valamelyik gólt rúg, szenvedés, amit látunk a gólöröm alatt rajtuk, csak kívülről ugye muszáj azt mutatniuk, hogy jól érzik magukat.
és ezt gondold el, egész évben te, aug-tól egész májusig.. áááh
én nagyon nem irigylem őket. csodálod hogy májusra már holtfáradtak?? -
venember83
nagyúr
Most akkor tényleg nem lesz bajnok az Arsenal?
IreN!CuS: Huhú, gratula! A VAR validálta, lehet örülni, minden rendben? Szép kaland lesz, illetve megismételhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #184632 üzenetére
Nem akarom a hisztirohamot kapó Dortmund drukker sógorom ábrázatát nézni, ezért én is a Dortmund Salátástáljáért szurkolok Nomeg' a magyaroknak is! így gatyázzák el a gatyásokat!
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #184629 üzenetére
Ez a távoli jövő, előbb koncentráljunk a közelebbi célokra.
Élete játékával szombaton csenjenek pontot a Müntyentől és csináljanak bajnokot a Dortmundból. Majd utána mehet Londonba, Liverpoolba vagy az Újkastélyba. -
Soulfly842
addikt
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #184618 üzenetére
Lemaradtam róla, de cserébe megérkezett a legifjabb Barca drukker. Egyelőre még a szerződés részleteit tisztázzuk mielőtt leszerződünk az U8-ba mint a legújabb legjobb focista
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #184618 üzenetére
Igen, a Madrid meg puta, mint mindig, miért ilyen sötétek a drukkerek és játékosok is ottan?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Napfénysüti #184619 üzenetére
Nyugaton mar megoldottak.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Napfénysüti
nagyúr
Espanyol csürhe szurkolók, takarodhatnak a másodosztályba...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Bajnok a Barca!
Més que un club!
-
LyonnaisFan1
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #184615 üzenetére
Meg nő még vagy 10 centit.
McKennie hamarabb visszatért Torinóba, mint amire bárki számított volna.
Vagy Torinóba látogatott a McKennie hasonmásverseny győztese?[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #184612 üzenetére
Allegri láthatóan ideges, mert a srácok érezhetően gól(oka)t akarnak még rúgni és tudja, hogy Tibi csak akkor alszik jól, ha 1-0-ra nyer a csapata
...ez a kopasz Cremonese védő dolgozik rendesen... ķék-zöld lesz reggelre, annyi lövésbe beleállt már
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #184610 üzenetére
-
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #184609 üzenetére
16ról bebaszta, mint szél a budiajtót
-
bagyulajuve
addikt
Fagiooooooli
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
Fagioli.
Ostor az a lab.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
válasz Pkc83 #184597 üzenetére
Ok sem jobbak. Aki ertelmes jatekos volt, azt mindet elkuldtuk a szezon elott - lasd Zulj-Pokotny csere, Niko eltavolitasa (nem azert, mert nagyon golokat vartam volna tole, hanem mert akkor nem Kodro lenne az egyetlen tamadonk), elengedtuk Csobothot.
Arra azert kivancsi leszek, a tavozok hogyan fognak teljesiteni az uj allomashelyukon. Amikor fel evre elengedtuk Zivzivadzet, megtaltosodott az Ujpestben, aztan visszajott es jott a magyarosch stilus ("belesszarok"). Csoboth alig jatszott, elengedtuk, Ujpesten golokat lott.
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #184606 üzenetére
majd 1 szezon adatai alapján xg-ben a róma teljesít alul nagyon: [link]
de az inter is az utóbbi pár meccsen jött fel, előtte volt 1-1,5 hónapig tartó mentális blokk és/vagy balszerencse
xpts-ben meg inter+róma gyenge - ez a sok nem várt módon bekapott gól miatt is van (xga is piros)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #184604 üzenetére
Ez általános probléma, ahogy nézem, jelentkezik sokszor az Internél, a Milannál, sőt, még az utolérhetetlen Juventusnál is.
Egy ideig nem lesz ilyen kezdő, talán soha többet. Mondanám, hogy Pogbától meg kell válni, de a torinói vénasszonynak nincs sok módja erre, meg amúgy is divat jól megfejni a klubot.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #184603 üzenetére
meg nem lövik be az adódó helyzeteket.
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #184601 üzenetére
Túl korai volt ez, de Maxi ilyen, mindig türelmetlen és kockáztat. Calma, calma!
bandus: Elfogytak, sérülések, össze-vissza szezon, plusz eleve nem túl hosszú pad.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz LyonnaisFan1 #184601 üzenetére
sokáig bírta...
a rómával meg mi a bánatos lófasz történik, 12 pont az utolsó 10 meccsen, 3 pont az utolsó 5-ön, ez utóbbi esetén csak a sampdoriát előzik meg
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LyonnaisFan1
őstag
Pogba OFF?!
Jon is a csere.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest