Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz bandus #183696 üzenetére
És heti 500k-t keres a belga narancs, kurva jó deal volt, én még most is azt mondom, hogy CR-t elengedni (főleg a kiszivárgott 19-20-as mezek alapján, amit vele promóztak volt ) talán az összes Pérez éra legmagasabb hibája volt, azóta nincs hozzá hasonló játékosa a csapatnak.
Richard!
Kitölti a szerződését 24-ig, felveszi a heti 500k-t, és happy.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #183696 üzenetére
...a számok nem ezt erősítik unitedben kb minden 4. meccsen szerzett gólt, madridban meg minden 9-ediken
Years Team Apps (Gls)
1992–2003 Manchester United 265 (62)
2003–2007 Real Madrid 116 (13)...a szanaszét fikázott Bale pedig átlag minden másodikon
2013–2022 Real Madrid 176 (81)
...nekem meg még mindig Owen fáj, hogy a francért kellett elvinni: (más poszt, de 1/4 annyi meccsen szerzett ugyanannyi gólt, mint Beckham)
Years Team Apps (Gls)
1996–2004 Liverpool 216 (118)
2004–2005 Real Madrid 36 (13)[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bandus
veterán
válasz atee_13 #183688 üzenetére
4 szezonban játszot majd 120 meccset, szerintem az nem rossz. összehasonlítva mondjuk hazarddal, aki alig több mint 50-et (4 góllal). na ez a temető neki :/ beckham szerintem nagyon jó volt a madridban.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
Szerencsétlen Lecce ma úgy érezheti, egy döntetlent megérdemeltek volna.
-
cyberkind
félisten
válasz atee_13 #183691 üzenetére
Elég nagy a hype mindkét játékosnál, a teknősnél még érthető is, de a másiknál csak az angol mivolta miatt. Ha viszont úgy nézzük a képet, hogy a mostani Madridból kik azok, akik igazán odatették magukat a nyilvánosságban, akkor oda jól jönne Bellingham, meg talán tényleg jó is lesz, de nem értem miért akar Spanyolba jönni.
-
sh4d0w
félisten
Remelem a Budafok megruhazza a zetet
https://www.coreinfinity.tech
-
cyberkind
félisten
válasz atee_13 #183688 üzenetére
A marketingértékre gondolok, a többi totál más volt, gyakorlatilag amikor a MU megmondta az összeget a Madrid-nak, ők kiröhgték és simán kicsengették, vele indult el az, amit most már minden klub igyekszik kiaknázni a nagyobb játékosaival, gyanítom ez a fő dolog a Bellingham deal-ben is, és ez lett volna Mbappé-val is, csak ő nem nagyon akarja ezt odaadni vagy megosztani se.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #183684 üzenetére
"Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better."...fogadunk, hogy 'pool elleni meccsen megkapja a dalt, ha ott köt ki?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #183675 üzenetére
Azt jó ez nekünk, még egy british pléjör, aki hatalmas ígéret meg tehetség, de minden eredmény nélkül egy vagyon?
Mindenesetre valaki nagy pléjör az jönni fog vagy jönnie kell, mert évek óta nem jött senki, a köcsög Mbappé meg nonstop zsibizik, de neki speciel már helye nincs is a kezdőben.
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #183681 üzenetére
LOL Lehet ők tudják jól, most miért piszkálod őket.
Patrick Berger mostanában a legjobb forrás BvB fronton. Gyorsan posztolt is egyet: Real Madrid and Jude Bellingham are far advanced in negotiations. Borussia Dortmund has not yet been informed and no negotiations have taken place with the club. Asked price: 150 million euros. @berger_pj -
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #183679 üzenetére
Remélem nem adják be a derekukat, ha núnyez áron megveszik én keresek egy rövid kötelet és egy magas fát
mindenesetre az nso most is nyomon van
"A királyi gárda képes volt meggyőzni a 19 esztendős kiválóságot arról,
hogy őket válassza a sokkal több pénzt ígérő angol klubok, így a
Liverpool vagy a Manchester City helyett -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #183677 üzenetére
100+20 nál azért komolyabb összegek röpködtek inkább olyan 150-200 körül, na mindegy majd kiderül.
Na nem mintha a 100+20 kevés lenne -
Datsyuk
aktív tag
A BvB 150 Mio.€ körüli összeget kért...a Madrid 100+20 ajánlatot dobott be. Remélem nem adja be a derekát a vezetőség és akkor egy 125 - 130 Mio. € + bónuszokkal kiegyeznek.
Real Madrid hat Bellingham die beste Perspektive aufgezeigt und hat daher nun die besten Karten auf die Verpflichtung. Der BVB verlangt 150 Mio. €, aber Real wird versuchen den Preis zu drücken. [Ruhrnachrichten][ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
kérdés, hogy lesz-e belőle Modric 2.0, akinek lassan jöhet a megérdemelt nyugdíj... arra is mondjuk kíváncsi leszek, hogy a nyáron lejáró szerződését hosszabbítják-e... 37 évesen kb bármelyik topcsapat kezdőjében elférne
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #183675 üzenetére
Ár van e?
-
DeathAdder
veterán
Real Madrid are close to complete deal to sign Jude Bellingham, confirmed. Negotiations are progressing to the final stages.
Personal terms are almost agreed — Juni Calafat, crucial again.
New meeting has been scheduled to complete the agremeent with Borussia Dortmund.
románó
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szotyika77 #183657 üzenetére
Én max a vezetőségben tudnám elképzelni amolyan tiszteletbeli tagként.
Játékosként már nem.Alemany távozása nagy érvágás.
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #183669 üzenetére
Tegnap azt olvastam valahol, hogy Vlaho-t az Arsenal vinné.
Érdekes ez, mert alapvetően nagy igény mutatkozik befejezőemberekre, MU, Bayern, akár Chelsea, Arsenal, tehát az eladás elvileg megoldható, csak az ár kérdéses. De ha de Ligtet sikerült beszerzési áron alul eladni, akkor Vlaho esetében sem valósítható meg másképp, akkor viszont a 15-20-25 milliós veszteséget Maxi kifizetésére és eltávolítására kellene fordítani, s nem elengedni azt az embert, aki 25-30, akár 35 gólos szezonra képes (megfelelő támogatás mellett) és fiatal.
-
Peterhappy
őstag
válasz szotyika77 #183665 üzenetére
Egyetértek.
Tegnap azt olvastam valahol, hogy Vlaho-t az Arsenal vinné.Amúgy a Barca elvileg nem is vásárolhat játékost, kizárólag ingyen igazolható játékosokban gondolkodhat, míg eladásból nem lesz nullszaldós és nem csökken jelentősen a bérkeret. Nem véletlen szavazta le a liga(!) hogy Messi visszatérhessen. És lehet, hogy a liga halálra sz.patja a Barcát a jó és kevésbé jó szabályaival, de ezzel spec. szerintem már-már megmentették a csődtől a Barcelonát.
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #183652 üzenetére
Még szerencse, hogy lassan vége az idénynek, mert lehetne itt rekordokat dönteni.
Amúgy tegnap egyértelműen elszámolta magát Lampard, egy nagy hülyeség volt 4 védőzni, rendre 5 támadó jutott rájuk, meg a 2-3 védekező középpályásunk kereste a helyét. Az első két bekapott gól Ctrl+C, Ctlr+V; az elsőnél Enzo támadókat megszégyenítő módon átlépte a labdát.
Akik akartak volna bármit is játékosok a padon ültek, Mudryk, Joao, Ziyech.
Takarításra és rendrakásra van szükség.
Pottert megérte ezért elküldeni; folytatnám Tuchellal a sort. -
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #183662 üzenetére
Igen, ez vérciki.
Nyilván felültervezték magukat, azt hitték alhangon egy BL kieséses szakasz meglesz, elég nagyot bukott a Barca a nemzetközi (le)szerepléssel. De ez az "optimistán bele a reménytelenségbe" attitűd nagyon hibás gondolkodás. A stadiont még megértem, az idővel pénzt fog termelni, visszahozza az árát a huszoniksz év alatt - de sorban eladogatni a bevételt érő jogokat, elkótyavetyélni fillérekért játékosokat, és méregdrágán sztárokat igazolni, vagy közepesen drágán tucatjátékost hozni - nem is tudom, melyik a nagyobb luxus.
Szerintem még a sociok is aláírnák, hogy legyen pár, kevésbé kiemelkedő, kevésbé sikeres szezon, de anyagilag jöjjön egyenesbe a klub. Mert a Barca neve még így is jól cseng, minden nyáron jön 2-3 név, akik kevesebb pénzért is hajlandóak itt focizni - hogy aztán legalja módon elbánjon velük a vezetőség (lásd Depay, Kessie, Auba, de a Braithwaite sztori sem volt túl szimpatikus na... ) . És hoznák Messit (mert szponzormágnes, de amúgy meg úgy is anyagi bukta), miközben pl. egy Gavit meg nem lehet regisztrálni? Van baj. -
szotyika77
aktív tag
Dehogy férne bele, szerintem ígyis tovább nyújtózkodnak, mint ameddig az a bizonyos takaró ér.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Peterhappy #183660 üzenetére
Sajnos van még 1-2 olyan játékos akiért nemhogy pénzt, de a tollat és a papírt se kellett volna pocsékolni.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #183663 üzenetére
...mint Coutinho
oké, hogy a játékosok fizetése és pl az enyém közt nem lehet párhuzamot vonni, mert a bőven elégnél is nagyságrendekkel többet keresnek még akár csökkentés után is... de ez kb olyan, mintha keresnél egyik helyen nettó 500ezret, elcsábítana egy másik hely hogy ugyanazért a munkáért 1milliót adnak havonta... átmégy és 1hónap múlva benyögik, hogy "rosszul megy a cégnek, menj már bele hogy 500-at fogsz továbbra is keresni" ...aztán ha nem mégy bele, te leszel szemétládának beállítva...
-
veterán
BL esélyes csapatba akart menni!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #183660 üzenetére
'22 nyarán leszerződtetik ingyen, adott fizetéssel, majd pár hónap múlva már a klub fizetéscsökkentést akar kieszközölni egy olyan játékostól, akire igazából olyan óriási szüksége nincs is, a pályára lépések számából következtetve. Profizmus ez a sztori minden szempontból.
szotyika77: Ja, Xavi a nagy felépítő. Amúgy sem lenne szerencsés Lewa mellé igazolnia. Másrészt a kb. tízmilliós bére beleférne a klub költségvetésébe?
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #183658 üzenetére
Vlaho is jöhet cserébe, hátha Csávi felépíti.
-
Peterhappy
őstag
Jaja, állítólag Kessie az egyetlen, aki nem ment bele a fizetéscsökkentésébe, emiatt nem kívánatos személy No comment.
Szerencsére Messi érkezésére most már kevesebb az esély, abba belerokkanna a klub. Már Lewa-t sem lett volna szabad elhozni, pláne nem pénzért, pláne nem annyiért, amennyiért. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #183658 üzenetére
nekünk nem kell kösz, vihetitek
-
venember83
nagyúr
Ja! Kessiét az InterMilan nézegeti!
Elvileg a Juve is, és játékost vagy játékosokat vonna be az ügyletbe. Gondolom, Melót és/vagy Zakariát. Mindegy, kár ezzel foglalkozni. Mármint a Juventusszal.
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz Tibiajax #183656 üzenetére
Bármennyire szeretem Messit és a Barcát, énsem szeretném, hogy ismét barca mezt húzzon. Nem fiatal, nem gyors, ismeri mindenki, lejárt már az ő ideje top csapatoknál. USA várja, ott még tudna varázsolni.
A barcába gyorsléptű emberek kellenek, a jobb oldalon ottvan Dembi és Raphinha, ők megoldják azt az oldalt. Bal oldalra hoznék valakit, illetve Aubát visszahoznám Lewa cseréjének, szerintem ő remekül tudott beszállni a meccsekbe.
Részemről a középpálya is rendben van, De Jong, Pedri, Gavi, cserének Busi, P.Torre stb..Ja! Kessiét az InterMilan nézegeti!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szotyika77 #183655 üzenetére
Messi nem kell már a Barcába!! lelassult, öreg, kiismerték. nem tud már gyorsabb lenni a fiatal izomgépekkel szemben
de nem ezzel van a fő baj, hanem hogy majd megváltóként tekintenek rá a barcánál megint, mindenki tőle várja meg ismét a csodákat. amik viszont rohadtul nem fognak már jönni, max a filléres labdát, meg átadások..
de kurva nagy csalódás lesz.
és ez az, amit nagyon nem szeretnék.
de az lesz -
szotyika77
aktív tag
,,Mateu Alemany, a Barcelona jelenlegi sportigazgatója június 30-án távozik – ezt maga a klub jelentette be a hivatalos közleményében. A bejelentés abszolút váratlanul érkezett, nem volt ennek előzménye. Mateu Alemany egy nagyon fontos szerepet töltött be a klubon belül. Nem megerősített információk szerint Alemany olyan anyagi ajánlatot kapott az Aston Villától, amivel a Barcelona nem tudott versenyezni." [link]
És elvileg nem támogatja Messi vsszahozatalát a klubhoz.Más: a Real Madrid kedd este vereséget szenvedett a Real Sociedad vendégeként (2-0), ezzel a Barça már a következő fordulóban bebiztosíthatja a bajnoki címét matematikailag az Espanyol elleni városi derbin jövő vasárnap egy győzelemmel!
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #183651 üzenetére
...mondjuk 1. félidő végén azt hittem, hogy lesz még pár hazai gól, csak 2. félidőre jött a megszokott bealvós figura (amivel sikerült 2-2 gólos előnyöket is leadni) ...a hétvége neccesebb lesz, mert hazai pályán nem szokása a szarkáknak kikapni: a 'pool verte őket oda-vissza, a city idegenben és a cselszki még Potter bounce alatt... (na meg csirkék és WestHam az elején, de az már rég vót') ...ott kötelező lesz mindkét félidőt olyan intenzitással tolni, mint a cselszki ellen az elsőt nem tudom, hogy Arteta mit csinál félidőben az öltözőben? Micimackóból olvas fel nekik? vágjon le inkább egy kecskét bozótvágóval, majd itasson mindenkivel a véréből, miközben valami jobb death metal szól: ne puhuljanak már el így mindig... egy jobban összerakott csapat simán ledolgozta volna a 3 gól hátrányt... márpedig a castle-nek áprilisban volt 4-5-6 gólos meccse
-
venember83
nagyúr
válasz grizlisandor #183637 üzenetére
Frank Lampard az első edző a PL-ben Mick McCarthy óta (2005. december), aki képes sorozatban 10 meccset elveszítenii. Szerencsére már csak pár forduló maradt a szezonból.
-
addikt
Mudryk nekem sem a szívem csücske, de azért ez a lézershow nem volt valami szép.
A 3 pont legalább zsebben, a Castle ellen nehezebb lesz.Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...jön Gallagher: 5perc alatt többet ér majd a labdába, mint Abumereráng 1 félidő alatt ...meg a világverő Mudryk is érkezik
-
grizlisandor
veterán
Gabriel az első félidőben is sántikált, miért nem pihentette Arteta. Most jó dolog csúnyán nézni, ha ápolást kér...
Gallagher készül, remélem Enzo megy le, támadókat megszégyenítő módon lépte át a labdát az első kapott gólnál. Kante visszább lépne.
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #183642 üzenetére
Napokban beszéltem haverral, hogy lehet az lenne a legjobb...
Szépítünk, wtf. Kovacic felébredt, Mandueke belebotlott.
-
addikt
Nelson jöhetne már.
Go Gunners!
-
grizlisandor
veterán
válasz everest140 #183640 üzenetére
Olyan alapvető taktikai problémáink vannak, hogy rossz nézni.
Azpi felett is eljárt az idő, Mandueke meg ügyesen vezeti a labdát, erős a jobb oldalunk...
-
mephi666
nagyúr
...nem tudnak felszabadítani, boxon belül labdát adogatnak el, azt sem tudják, milyen rendezvényen vannak... kb a fél cselszki lábon hordja ki épp az agyhalált... ha nem Kepa védene és nem lenne hátul egy T. Silva, simán lenne 6-0... Chilwell jó még, de a maradék 8 játékos sokat nem ér
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #183642 üzenetére
...matematikailag de a többi kiesőjelöltnek ehhez kb mindent nyerni kéne... nagy blama, hogy a világ összes pénzét elverték játékosokra és 2 edzőt lerendeztek 1 szezonban (Lampardot nem is veszem ide) aztán a kiesők közelében fognak végezni
...most meg a vén Thiago Silva menti a seggüket
Xhaka... hirtelen lehetett volna +2 gól 2perc alatt... vagy +3: Gabriel elég tisztán érkezett
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
az megvan hogy még kieshetnek?
még mindig nincs meg a 40 pontjuk 5 forduló maradt és játszanak idegenben a boszmosszal, otthon az erdővel, aztán sziti idegen, mu idegen, és nc otthon -
everest140
tag
válasz grizlisandor #183639 üzenetére
Nem is értem az amerikaiak mit gondoltak, majd Lampard az edzősködéssel fogja megváltani a világot 2 hónap alatt? A mérlege eddig sem volt túl jó edzőként tehát nem zsákbamacska volt felkérni megint.
Ennyi erővel Potter maradhatott volna nyárig. Ennyit még ő is tudott volna hozzátenni.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Szerintem meccs után lampardout, ha beleszaladunk egy Spurs szintű pofonba.
Aubamaky labdát nem látott eddig.
Érdekes gólöröm volt GJesus és az ukrán között!
-
mephi666
nagyúr
gk-ben a city húz 11el még most is... olyan ellenfél ellen kell ezen faragni, aki ezt engedi... most úgy tűnik megvan a partner, hajtani kéne tovább...
...na de nem kéne itt erőltetni a hétvégén látott 'poolos balfaszkodást, ami ment a 15. perctől kb 80percen át
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Var?! Ott elmaradt egy tíz...
Lampardout meccsekkel miért keserítem az életem?Odegar jól babaszta, kovacic majd jövőre védekezik.
Közben megint odegar. Kante támadó középpályás dolgot el kellene engedni... -
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #183634 üzenetére
...lehet, hogy úgy voltak vele, hogy már a 3. edzőre költenek a szezonban, a világ összes játékosának felét is megvették... áldoznak kicsit a bírókra meg a varszobára is
...jó ez a 4védős rendszer, hogy már másodjára felejtik el, ki az Arsenal egyik legjobbja ott szaladgált megint tisztán, védők meg covid-safe távból figyelték
ui: én nem félnék attól, hogy most indulnak meg a kékek, amikor 9 szopott gólra tudtak egyet válaszolni...
Gabriel... jéééezus 3-0... Lampson úgy fog lógni a zakó, mint egy menyasszonyi uszály
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha egy üzlet beindul...
Veszélyes állás.Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...na ez 11es... nem is nézik? ...ezek után érdemes megnézni, mit fújtak be a KTE ellen kézre, ami miatt a csk-nkat is kiállították 2. sárgával...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...erősen küzd a cselszki, hogy legalább a félpályán átgyötörjék a labdát... Lampard mutogat, hogy menjenek... ja... majd félpályán átkínlódott és eladott labdákból kapják jól a kontrát
Odegaard be is baszta nekik finoman
-
DeathAdder
veterán
válasz cyberkind #183629 üzenetére
2024 +1 év
nagyon jól jár vele az Arsenal, vagy aki megveszi
évről-évre fejlődik, elit módon védekezik átmenetben és blokkban is, és képes felcipelni a labdát, tudja lassítani a játékot, emellett született vezér. simán ligaelit lesz, bárhová kerül mint hatos
labdával amúgy tényleg túlértékelt, de nélküle tökéletes, plusz nyilván elinflálja az, hogy WHU-ban low blockból nyargal fel sokat
de amúgy labdával konkrétan mindenki kompromisszumos, mert nincs még egy Rodri a piacon
-
paatrick
őstag
Hát nem ez az első Barca meccs mostanában amivel konkrétan vallatni lehet kíváncsi leszek végül ki tudnak-e kapni 10 embertől, mert még az is benne van.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #183619 üzenetére
Feczko Tamas, Kuttor Attila, Kuznetsov Sergey
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #183624 üzenetére
De valamit jól csinál, mert nem a megvesztegetési botrányát hoztad fel, pedig azzal bukta a legnagyobbat
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #183614 üzenetére
A Milan 11 ponttal rendelkezik kevesebb ponttal, mint tavaly ugyanekkor, az Inter kilenccel, a Juve kettővel, de Maxi fiai tavaly is kutyaütők voltak, ezek azért mind nagyon kellenek a nápolyi scudettóhoz.
Ennyi.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #183621 üzenetére
Nem véletlen Big Sam
Nem a szél fújta oda azt a Big et
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #183620 üzenetére
pontosan ez történik, dobnak minden koncepciót csak azért hogy valaki benntartsa
milliókat is megér a leedsnek ha valaki benntartja őket, és csak a szezon végéig szerződtetik
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #183618 üzenetére
Sam a megoldóember, nem? Ha bent akarnak maradni, nincs más út.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #183618 üzenetére
...még 1-2 szezon és meglesz nekik Kondás Elemér is
-
DeathAdder
veterán
marcelo bielsa -> jesse marsch -> javi gracia -> sam allardyce
leeds united
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #183615 üzenetére
...sima hazai 3-1 ezt a cselszkit kb csak a 'pool nem tudja rendesen megütni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #183613 üzenetére
..és a mai esti meccs sem lesz egyszerű az ágyúsoknak
míg a szitinek meg kb mindegy kivel játszik, mindenkit ver
-
venember83
nagyúr
A Milan 11 ponttal rendelkezik kevesebb ponttal, mint tavaly ugyanekkor, az Inter kilenccel, a Juve kettővel, de Maxi fiai tavaly is kutyaütők voltak, ezek azért mind nagyon kellenek a nápolyi scudettóhoz.
Mondjuk valószínűleg a legszomorúbb a Samp, mert a 12 pontos mínusz kb. garantálja a kiesést, ami elég égő egy ilyen hagyományokkal rendelkező csapattól. Csóri Hellas sem kutya a -18 ponttal tavalyhoz képest, de ők megmenekülhetnek.
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #183610 üzenetére
azt hiszem gagliardininek idén jár le a szerződése és nem akarunk hosszabbítani vele, azon sem lepődnék meg, ha brozovics is menne nyáron.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #183609 üzenetére
akkor el kell adni, az oaktree hitelét is rendezni kell.
Suning Working To Refinance €275M Oaktree Loan As Expiry Date Just Over One Year Away
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #183609 üzenetére
jézusom..
akkor ismét szűkös nyarunk lesz
sebaj Brozo még mindig bírja a futást, Grosens is meggyógyul addigra, Galliardini meg mindig ott lesz a kispadunkon -
addikt
Öreg alkesz jól elszaladt.
Nem is rossz meccs.
Közben egy súlyos sérülés.[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #183605 üzenetére
zhangéktól minden kitelik sajnos.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #183601 üzenetére
...nem kedvencem olaszoktól, de ha ők jutnak a bl-döntőbe, komolyan szurkolni fogok nekik
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #183596 üzenetére
egy olyan középcsatnak, mint amivé a Juve lett, fasza, ezért itt is kell tartani
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #183598 üzenetére
azt hiszem egy fillért nem fizettek a csapatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest