Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Na ennek a felcsuti Badar Sandornak tovabb hosszabbitjak az allasat.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #170596 üzenetére
sosem értékeltem a bomba gólokat, a hülye nagylövéseket.. azt mindenki tud.. és egyszer mindenkinek be is jön, akár még meccsen is
az amit rodrigó csinált, na azt már nem tudja mindenki
mit gondolsz, miért ollézik meg tombol a közönség? meg a kommentáros ollálázik?.. hát persze. mert a közönség ilyeneket szeret látni, nem a kösög tucat-erőfocit. csak hát a mai geci futball már csak az erőről szól. és ha valaki, valami csoda folytán betol két visszahúzást, és aztán még be is fejezi góllal, a közönség máris a heaven-ben érzi magát, hát nyilván.. nem ahhoz vannak szokva. De arra vágynak -
Pkc83
őstag
Ez az hajrá ZTE.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Tibiajax #170595 üzenetére
Valverde vagy 60 meteres elfutasa sem volt csunya, es ahogy mindenkit fakepnel hagyott.
Na meg ez mar megiteles kerdese kinek mi a Fantaszticskij nag gol.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #170591 üzenetére
rodrigó amit most lőtt, na az már tényleg szép volt
h bszná meg : ))Ringman az se volt egy nagy szám..
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
esposito tegnapi gólja, hát ilyet nem is tudom ki lőne a jelenlegi keretben: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #170591 üzenetére
Federico Valverde mekkora golt ragasztott, te jo eg.
..ebbe mi volt a nagy szám? -
LyonnaisFan1
őstag
Federico Valverde mekkora golt ragasztott, te jo eg.
Ezzel dontetlen a felidoben a Mallorca csapataval szemben.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #170589 üzenetére
Nagyon nagyon csúnyán megverné már csak taktikával is egy mostani középcsapat a régi nagyokat, de ez nem von le semmi az akkoriak érdeméből, más foci volt akkor, rengeteget fejlődött azóta.
De amúgy már Puskás Öcsi idejében is voltak olyan innovációk hogy pl. Hidegkúti visszalépkedett labdákért, és automatikusan magával vitte a védőjét, a kilépő hátvéd mögé nyíló területre meg a két összekötő tudott beindulni. Tán ő volt a korabeli első hamis kilences aki onnan rángatta magával a legfontosabb védőt, bár nyilván ahhoz kellett az akkori idők követő emberfogása is. Nem is csoda, hogy az Aranycsapat úgy verte agyon pl. az angolokat, akkor angliában olyan foci nem létezett, és teljesen új volt nekik amit Hidegkuti csinált, és teljes káoszt okozott a védelmükben pl. azon a 6-3-on, meg a visszavágón is
-
veterán
válasz DeathAdder #170588 üzenetére
Kispályás sűrűség, 20*30m-en 20 játékos, csak kispályával ellentétben itt ki lehet, ki kell lőni a labdát.
Szerk.: ez a kép remek példa, hogy egy Puskás Öcsi miért lenne darab-darab a mai fociban. Sőt továbbmenve, az akkori értékek ma xart sem érnének, mindenki tudja azt, amit ők tudtak.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #170586 üzenetére
Ott voltál?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #170583 üzenetére
ez melyik stadion? Kisújszállás?
-
Ringman
nagyúr
válasz sh4d0w #170581 üzenetére
nagyon leegyszerűsítve: jól tömörödnek, a védők, középpályások és csatárok vonalai egymáshoz közel vannak (a másik irányból is ugyanez, a jobb a bal szél között kevesebb a távolság, nem egyből az oldalvonal mellett van mind2 szélső)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
sh4d0w
félisten
Vki felhomályosíthatna, mi a franc ez a "kompaktak voltunk"... Kb olyan bullshit, mint a "töltsük meg tartalommal".
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #170577 üzenetére
nekem is ez jutott eszembe.
-
Tibiajax
nagyúr
ezt nem hiszem el
-
-
Richard!
addikt
válasz LyonnaisFan1 #170574 üzenetére
Szerencsére stabilizálták az állapotát a bácsinak. Legjobbakat neki.
Lewandowski pedig úgy kellett ebbe a csapatba, mint egy falat kenyér. Hihetetlen egy figura.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Ringman
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
A Cadiz-Barcelona meccs felbeszakadt a 81. percben.
Egy idos szurkolo lett rosszul. Egyelore rajta segitenek az orvosi szemelyek.
Folytatas egyelore bizonytalan.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Inda ezt kicentizte.
-
Tibiajax
nagyúr
végre...
innentől már mindig szép és jó lesz
-
dudu5130
őstag
Később nem lehetett volna?
-
Ringman
nagyúr
1 meccsen onana kezdett.
handanovic:
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #170565 üzenetére
hát ez van, nem tudom mi történt.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #170563 üzenetére
mert egy kurva eurocentje sem volt rá a suning groupnak.
a jelenlegi foghíjas keretben is van egy csomó játékos, akinek nem kellene kerettagnak lennie jövőre:
dzeko, handa, gagliardini, dambro, darmian, dalbert, devrij akinek lejár a szerződése jövőre, velük nem szabadna hosszabbítani (a holland drága és nagyon szar mostanában).correának és gosensnek meg nincs helye a rendszerben, ha marad inzaghi, akkor őket sem érdemes megtartani.
így megint 11 embert kellene keresni...
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #170559 üzenetére
voltak szarabb szélsőink is, kiegészítő játékosnak elfér a keretben, amúgy is homegrown playernek számít, ami előny a nemzetközi kupában. meg ő tényleg interista gyerekkora óta. de kezdenie nem kellene, ahhoz nem elég jó.
lautaro szar lesz lukaku nélkül, dzekoval tavaly sem volt az igazi, akkor sem, amikor a csapatnak ment.
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #170558 üzenetére
hát nem pont rá gondoltam . vsz. amúgy csak akkor kap pénzt a chelsea-től, ha a szerződése végéig nem vállal máshol munkát.
simeonével kiegyeznék.
-
Ringman
nagyúr
ezt a lelketlen szar játékot meddig fogják még tolni, edzőbuktatás, vagy csak simán gödörben van a csapat?
ha menne inzaghi, akkor tippre valami diktátor-típus kellene ennek a társaságnak, mint amilyen conte volt.
-
mephi666
nagyúr
most nézem Szoboszlai mekkorát akasztott a Dortmundnak... ezt is ki lehet tenni otthon a falra 3-0-ra behúzta a Lipcse a meccset... Dortmund = 0 kaput eltaláló...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz Richard! #170548 üzenetére
biztos onana elfáradt a sok védésben, handa nem vetemedik ilyenre, ő és dzeko bírja a kettős terhelést.
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #170532 üzenetére
pedig van aki megpróbálta: [link]
Because the queen died, we will not be playing our league game against Byron House tomorrow morning at 10.30am.
We will instead be aiming to play a friendly tomorrow morning, against Byron House, kick-off 10.30am.Update, someone’s snitched on us so now even the friendly is off.
So instead we’re having a training sesssion tomorrow morning, at 10.30am.
If that gets cancelled we’ll have a game of rugby seeing as that’s deemed respectful enough.
Byron House more than welcome to come along, just remember to maintain social distancing at all times to ensure… wait a minute we’re not in a pandemic any more are we?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #170551 üzenetére
értem.
és azt tudja valaki, az ilyen PSG - Brest meccseket egyáltalán minek játszák le?..
most én értem hogy unatkoznak, meg mittudomén.. de könyörgöm
bajnokág is le van már játszva, el se kell kezdődnie. az ilyen párizsi látogatásai a kisebbcsapatoknak meg aztán főleg -
Tibiajax
nagyúr
nna, tessék.
napoli, aki símán tönkreverte a giga sztár liverpoolt salahostul, kloppostul
és napoli, aki specia ellen már semmit se tud kezdenikérdezem én, tudja-e akkor azt valaki, hol a fszomban van a futballban a racionalitás?
-
Tibiajax
nagyúr
viszont! hogy legyen valami örömhír is, ma 6-kor ismét összeáll elöl az álomduó!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #170542 üzenetére
szurkol a franc a cselszinek.... nem amiatt ejtettem el a képet
ha kellene mondani egy nevet, minden időkből, akivel szívesen játszottam volna együtt a támadószekcióban, az ő lett volna..
Bár R9 meg Dennis volt a legnagyobb csatár-kedvencem, de valahogy mindig is őCrespo és Tíbór
hát jobbak lettünk volna Lautarónál meg dzsékónál, az biztos, bassza meg.....[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #170538 üzenetére
a jó dolgokat muszáj ismételni....
-
Peterhappy
őstag
válasz szotyika77 #170529 üzenetére
Nagy királyság volt a teremfoci. Barátommal simán végigjátazottunk egy real time 90 perces meccset.Pl. Ő a németekkel, egérrel, én Vanuatuval, billentyűzettel.
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
válasz Tibiajax #170532 üzenetére
Rá fognak faragni erre a pótlásra az angolok, mert nem igen van mikor bepótolni a vb miatti sűrű menetrendben. Ha tavaszra marad, akkor a fontos BL meccsek idején majd játszhatják orrba - szájba a PL meccseket, miközben a többi csapat pihen. Sajnos előre nem gondolkoznak, egyébként miért ne lehetett volna úgy játszani a hétvégén, hogy megemlékezéseket tartanak?
-
atee_13
őstag
potter lett a chelsea managere?
-
Tibiajax
nagyúr
Elmarad a Prem Líg-forduló.
fasza.. pedig úgy vártam a jó kis koradélutáni clash-t a Craven Cottage-ről... ha angol foci, annál nincs jobb
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #170526 üzenetére
a képen 6 inter-játékost és 2 inter-edzőt rejtettünk el
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szotyika77 #170529 üzenetére
az ilyenek miatt tart ott a magyar foci ott ahol tart. inkább becsúszik ahelyett, hogy hármat tudna passzolni emberhez
-
Tibiajax
nagyúr
hehe, ezt én is be akartam rakni..
micsoda keret volt, jézsuom
de hát ezért volt a seriaA a world best. az angolok a lófaszba se voltak még akkor. max a united meg az ágyúsok
-
Richard!
addikt
Aki őket ismeri, az már öregnek számit?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #170521 üzenetére
természetesen, és közülük is csak azok, akiket DeathAdder említ: az echte kékvérűek ...nincsenek sokan... (mondjuk van 1-2 kisebb kivételes csapat, de a top nagy része idegenlégiós)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz sh4d0w #170521 üzenetére
2021-22
lali 470 spanyol játékos 424,134 játékperc
serié 348 dígó játékos 267,793 játékperc
premier l 274 angol játékos 253,528 játékperc (nem brit, csak angol)
bundes 266 német 251,445 játékpercamúgy gyanítom a fent vitatott kérdés csak a fehér bőrű briteket érinti
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
20M compensation fee to Tuchel. £16M release clause for potter. £60M contract for potter.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #170519 üzenetére
Nem tudom hogy ebben a csomagban mi van benne, a lehetséges vevő a PIF, szóval a szaúdiak
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #170515 üzenetére
...a britek? mármint csapatonként az a 3-4?
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #170515 üzenetére
PL klubok döntöttek így egy sosem látott módon sűrű versenynaptárban, a kormány nem követelt halasztást, semmi más nem lesz zárva ott, krikett (ami nemzetközpontúbb) és más sportok sem állnak le
de ők tudják
-
Ringman
nagyúr
[link]
La famiglia #Zhang ha dato mandato a Goldman Sachs per la cessione dell’#Inter.
Richiesta 1,2 miliardi.
Questo non significa che i compratori arriveranno “domani”, ma è vero che il processo è innescato.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
grizlisandor
veterán
Igen, ezzel a halasztással én se értek egyet.
Korábban kezdték a bajnokságot világbajnokság miatt, a játékosok fáradták, nem baj majd még fáradtabbak lesznek a még feszítettebb tempó miatt.Persze nekem fogalmam sincs a britek mit éreznek az Királynőjül elvesztésével.
-
mephi666
nagyúr
fel van adva a lecke: most akkor a Szuszában játszani kell egy 1-8at, Üllői úton utána egy 8-5öt és kész is az 1885
#170513: szerintem is hülyeség a halasztás... szebb megemlékezés lett volna most egy ideig minden meccset 1perces néma csenddel kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #170511 üzenetére
gomezt a szélre, az az eredeti posztja, de várom a ronda angolfejű srácot hogy mire képes, hátha tudni fog vele konkurálni, valami ramsay a neve, de amióta leigazoltuk sérült. méltó a ramsey névre
_________
más
btw, szerintem óriási öntökönlövés 1, de valószínű hogy 2 fordulót halasztani, de ők tudják
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #170506 üzenetére
Ez a sikercsapatok átka, sokan elszállnak a sikertől, s onnantól kezdve már nincs csapat.
-
mephi666
nagyúr
ja, de TAA-t kivel váltogatnád? balra ott van Tsimikas, aki kifutja a belét is, de jobb szélre kit lehetne a helyére tenni? tényleg nagy lett az arc, de annyira így sem rossz, hogy padoztatni kéne... szerintem...
-
bagyulajuve
addikt
ez a cikkcím
Csercseszov az új Dobó István, na elmennek a picsábaResistencia eterna
-
veterán
Akkor nem csak én látom úgy, hogy ez egy kretén görcs...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #170503 üzenetére
igen, és akit még a padra kéne baszni az TAA és VVD
akkora az arc hogy már a stadion kapuján sem fér be, érted oké hogy jobbunkóból irányító és védekezésben átlagos, de ha kicselezik akkor őméltóságának már rangon aluli tovább folytatni a védekezési akciót, inkább sétafikál
ilyet phillips sosem csinálna, aki kurvaszar játékos de legalább meghal a pályán
Konaté mennyire is esett ki?
elvileg válogatott szünet után tér vissza
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #170504 üzenetére
Sajnos soha nem futotta be azt a pályát, amit fiatal korában jósoltak neki, sok sérülést összeszedett.
-
BenHans
addikt
Santon búcsúzik a futballtól (magyarra/angolra fordítva is érthető)
Ilyen az amikor sok háttérinfó ki sem jut, amikor fogalmunk sincs mi zajlik egy játékos fejében és testében.
Én magam részéről visszavonok mindent, ami rosszat mondtam rá valaha.
Nagyon sajnálom.
Batistuta is majdnem megnyomorodott, már olyan fájdalmai voltak, hogy amputáción gondolkodott.Grazie a tutti Davide!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #170501 üzenetére
csak annyit kérek, hogy Gomez-t és Milner-t kicsit pihentesse Klopp... menjen fel kezdőbe: Ali-TAA-Robertson-VVD-Matip-Thiago-Fab-Elliot-Diaz-Firmino-Salah aztán majd lehet próbálkozni 2. félidőben a Nunez, Arthur, Jota trióval... Konaté mennyire is esett ki? ő azért elég jól pótolta Matip-ot, ha épp gyengélkedett... Gomez-t bírom, de a legutóbbi teljesítménye gyászos volt nagyon... egy átlag formában levő Phillips is jobb lett volna
ui: én annyira azért nem aggódok... Anfieldről nem egyszerű pontokat elvinni senkinek sok betli után már hozni kéne simábban 1-1 meccset
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.