Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
epicdev
junior tag
Tegnap rossz helyre írtam, ide akartam:
Értékeléshez kérek tanácsot, mert felment bennem a pumpa, hipergyorsnak hirdetett kütyü ténylegesen floppy sebességet produkál.Megírjam nyíltan, hogy hamisítvány, vagy átverés, vagy udvarias körmondatokat írjak, hogy nagyon szépen csomagolt és jók a tartozékok, csak egy hétbe telik a tíz percesnek hirdetett dolog?
-
válasz
epicdev
üzenetére
Ez lesz az egyik megoldás. Én a szabályozási logikájukat nem értem, mert ahogy megnyilvánulnak az olyan mintha egy másik dimenzióban élnének.
Nem Temu, Shei, Banggood, AliExpress árasztja el az EU-s országokat termékekkel, hanem az EU-s polgárok élnek a vásárlási lehetőségekkel és vásárolnak, importálnak.
Ha egy nem ok nélkül lett kitalálva hogy legyen egy 150 €-os vámmentes határ, már akkor képtelenek voltak a kis értékű dolgokat megvámolni, a ráfordított munka nem érte meg.
Most amikor számítógépesítve van az egész és egy vámolás fillérekbe kerül jönnek rá hogy veszélyesek, sok hulladékkal jár a sok csomag, rossz minőségűek és ezért vámot kell kivetni rájuk. Miért nem kérik meg az embereket hogy ne vásároljanak olcsó kínai dolgokat, pénz nélkül megoldva az összes gondjuk.
Ha ez nem tetszik hogy az emberek elköltik a pénzüket és határon túlról vásárolnak akkor ezt a valódi indokot hozzák fel magyarázatként. Nem, mellébeszélnek, hazudnak.
Valójában az ez évi csomagforgalmat figyelembe véve találtak egy 15 milliárd € bevételi forrást. A bevezetés után is minimum ennyi meglesz, még ha az emberek vásárlási megregulázása miatt csökken valamelyest a forgalom.
A vicc az egészben hogy csak el kellett volna törölni az értékhatárt és a most is élő vámolási rendszert használni minden termékre, ahol %-os értékek vannak megadva vámra termék kategóriánként. Mert ez lett volna a tisztességes, nem a fix értékű vám. -
-
-
válasz
epicdev
üzenetére
Még mindig igaz a vámolásról az amit itt írtam #22639
A BG rrendezi ezt, ha kivetnek a 150 € alatti vámmentes dolgokra 3 € vámot, akkor azt jelenti hogy minden annyival ésazáfa vonzatával többe fog kerülni. Ez a szabály az importált dolgokra érvényes, bármely EU-n kívüli országból érkező termékekre, nemcsak az említett cégekre. Az amit írnak egyébként kamu indoklás.
Itt az a gond hogy a fix érték egy 5 $-os valaminél 264 % míg egy valami 123 $-nál 2,84%. -
epicdev
junior tag
https://telex.hu/gazdasag/2025/12/14/dpd-csomagszallitas-futar-munkaerohiany-karacsonyi-csuszas-keses-elegedetlen-ugyfelek
-
epicdev
junior tag
Tegnap nagyot nevettem, egy hete rendelt dolgokra év végi kiszállítást ígértek kihangsúlyozva, hogy kínai cég postázza, erre tegnap reggel postás bedobta rajta szlovák céggel feladóként.
Ezek szerint van szlovákoknál telephelyük, lerakatuk, leánycégük?
Legyen kérdés is, fél füllel hallottam a temus és egyebek kapcsán vámolási tervet.
Ez szelektív vám lesz adott cégekre, vagy minden kínai forrást, így BG-t s érinteni fog? -
-
Tudtok mondani valami csomagkövető oldalt ahol hitelesen tudom követni a csomagom útvonalát. Mert csak a bangoodon belül látszik ami látszik, más oldalakon, appon belül, amiket használok, semmi részlet nincs, csak hogy kapott egy express one-s számot. De se az eredeti számmal, se a express one-ssal nem látszanak azok a részletek, amik a bangood appon belül.
Van valami hiteles és normális csomagkövetö app vagy oldal még, ami használható? -
cree
tag
Szoval dec 6 átata a paketa az one express nak de ö még nem reagált ez gyanus mert elég gyors ilyen szempontbol a paketa egyik legnagyobb szélhámos cég talán amit találkoztam idáig de temus jotétjeiről miket müvel! one express még mindig egy olyan állapot van mind nálad a képen!
-
Sziasztok. Rendeltem az előbb egy tabletet Bangoodról, már egy ideje nem rendeltem tőlük, de korábban sosem volt probléma. A kérdésem az lenne, ha elsőbbségi szállítással december 22-26-ra írja a szállítást, az valós lehet vagy jöhet előbb is?
Egy Alldocube IPlay 70 mini pro-ról van szó. Írják, hogy már csomagolják is.Ui: Még annyi, hogy várhatóak ki fogja kiszállítani itthon? Tableteket régen az Express One szállította.
-
Jarod1
veterán
Na megjött a Douclife rc05 ös gamer szék
Genesis széket váltott, minőségi anyagok.
[link] -
válasz
epicdev
üzenetére
Ha kevesebb üzenet kell akkor csak a képen láthatóakat jelöld:
My Account, Account Management rész My Messages és a fogaskerék ikonos Message Setting
Lehet hogy elegendő lenne a Promo Notices-t nem jelölni a Ticket notes ritkán jön.
Van még a hírlevél feliratkozás a My Account, Account Management rész, Account Settings-nél a My Profile alján azt nem jelölve szintén csökken az üzenet áradat.

A készlet információt nem igazán veszem pontosnak, ha fontos dolgot vennék akkor mindenképp rákérdezek hogy tényleg van-e és tudják is küldeni.
Az Aliexpress témához meg csinálj egy új Gmail vagy egy Yahoo Mail fiókot az talán segíthet.
-
epicdev
junior tag
a BG oldalán sem érdemes HUF-ra állítva fizetni,
Most már látom.

Az értesítésekre, én naponta egyet kapok az aktuális ajánlatokról,
Nekem állandón jönnek, hogy amiket megnéztem, annak most más az ára, vagy csökkent a készlet, és még van 8 hasonló, mellette meg jönnek, hogy a következő vételhez igényeld az újabb kedvezményt, stb.
Csupa olyasmi, ami csak bosszant.De leginkább az, hogy alig van valami, amit érdemes megvenni.
Alival sokkal jobban ellennék most, de hát valamiért nem tetszett nekik, hogy gyorsan sok termékükre kattintottam regisztráció előtt.
-
válasz
epicdev
üzenetére
A szerverük nem biztos hogy kínai kiszolgálón fut.
Az értesítésekre, én naponta egyet kapok az aktuális ajánlatokról, elolvasom vagy nem és törlöm. Nálam nem változik a deviza, de nem is törlöm a sütiket és a gyorsítótárat, nem inkognitó üzemmód van.
Nem hajókáznak, légi úton jön. Legfeljebb ha raklapnyi motyót rendelsz az jönne úgy, de az legalább 60 nap mire megkapod.
EU-n belülről 2-5 nap, Kína, Hong Kong 12-15 napon belül a normál kézbesítés ami általában a megadott időn belül van jóval.
A megmaradt készlet feltételezi hogy volt teljes készlet, bár ezt nem jelent semmit számomra.Ez meg nem egészen így van: A fizetésre pillanatnyi árfolyamot használ, alig pár perc telt el a termék kiválasztása és a fizetés között, de máris kissé eltérő árat (magasabbat) vont le a kártyáról.
Az árfolyam a kártyakibocsájtónál jelentkezik, itt a BG oldalán sem érdemes HUF-ra állítva fizetni, vagy USD vagy EUR. Ennek megfelelően nem fog változni a kiírt USD vagy ha EU-s az EUR ár a két mozzanat közt. -
epicdev
junior tag
Első tapasztalataim:
A cég lehet, hogy kínai, de a weboldalán NY-i dátumot és időt használ.
A fizetésre pillanatnyi árfolyamot használ, alig pár perc telt el a termék kiválasztása és a fizetés között, de máris kissé eltérő árat (magasabbat) vont le a kártyáról.
A fizetéstől számítja a megrendelést és attól kezdve vállalt 24 órán belüli postázást betartja.
(Pontosabban megjön a levél, hogy a termék postázásra került.)
Standard Shipping-et választottam, napra pontosan 6 héttel későbbre adott kézbesítési napot (gondolom, ez változik, nyilván a postázás is ténylegesen hetente párszor történik, ahogy a hajók indulnak)A kínálat és mennyiség alapján úgy tűnik, itt valójában megmaradt készlet kiárusítása zajlik, elég sok a "már csak 1-15 db van" felirat és amikor nincs, akkor is csak kettőt tudtam venni belőle, pedig tizet akartam.
Két idegesítő dolog van.
Az egyik az, hogy tojnak rá, hogy nem dollárban vásárolok, minden egyes belépéskor át kell állítanom, hiába írja ki, hogy elmentette a beállítást, legközelebb ugyanezt játssza.
Ráadásul rengeteg spam-et küld és ott is hatalmas dollár árakkal, nem győzöm törölgetni őket.A másik az idióta üvöltöző akciós ajánlataik, amik értelmetlenek, mert csak 50-500 USD feletti vásárlásra vonatkoznak, ilyen termékük alig van, vagy legfeljebb egyet vesz az ember belőle, kisebb összegű dolgokból pedig nekem eddig nem engedett nagyobb mennyiséget.
Ráadásul a spam reklámok nemcsak a képernyőn ugrálnak fel, hanem levélben is megjönnek, kilépés után takarítani kell a levelesládát is.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Elő szokott fordulni ilyen, 10-14 napon belül fel tudják tölteni a készletet a legtöbb esetben. Ha nem szállítják le akkor pénzed visszakapod, nincs határidő hogy meddig kapd vissza a pénzt, nem veszíted el.
-
DonThomasino
veterán
Vettem egy terméket, Okt. 26- án amit elvileg Nov. 1. el szállítanak.
Jött egy email tegnap hogy elnézést még nem tudták beszerezni,
várok vagy visszatérítés. Rányomtam hogy várok most azt írja
Becslések szerint a November 15, 2025 előtt.Mennyire hihető ez ...van olyan hogy csak hitegetnek és soha nem érkezik meg?
Meddig kérhetek visszatérítést? -
válasz
epicdev
üzenetére
Van ennél rosszabb webshop, egy idő után meg lehet ismerni és nem lesz használat gondod. A termékek minősége azért nem mindig az eladón múlik, ár-érték arány.
itt van ez a Fimi a többsége elégedett, egy valaki adott rossz minősítést, de nem látom azn minőség összegfüggést.
Itt egy LYZRC L900 amit magyarok is vásároltak volt elégedett és olyan is akinek nem felelt meg.

Ezt meg szoktam nézni, hogy van-e magyar vásárló értékelése. Azt is hogy mi a negatív értékelés tartalma.
Ennél a C-FLY Faith Mini-nél még videót is tett fel valaki
Az sem mindegy hogy milyen arányban vannak a pozitív értékelések a negatívokhoz viszonyítva. 4,62 felett azért jó, de persze ez azt jelenti hogy volt aki kifogott egy rosszul működőt. Mondjuk ha itthon veszel üzletben egy drónt ritka a hozzáférhető minősítés a bolt eladott termékeiről.
Azért a drónok többségénél a gyári repülési idő maximumot nem igazán találjuk meg, teljesen mindegy hogy ki adja el.
Lényeg az hogy ami érdekel annál találsz értékelést és figyelembe tudod venni vásárlás előtt.
De azért van kitalálva a garancia. Itt a magyar nyelvű oldaluk termék kategóriánként. -
epicdev
junior tag
Az első vásárlás kedvezmény az nem mindenre használható, de vannak akciók és kuponok.
Elég kaotikusnak látszik a weboldalt böngészve, napi változások vannak, reklámjelleggel?
nekem nem volt általad említett negatív tapasztalat
Keress rá "drone with camera" dolgokra, van olyan, ahol közel ötszáz értékelés van ott, az oldalon, az 1-3 csillagosak irják, hogy nem működik, az akku, motor, stb. percek/órák alatt bedöglik, csak kinai leirás miatt használhatatlan, 4-5 csillagosoknál is ott szerepel, hogy csak pár percig működik pár órás töltéssel, de gyereknek jó lesz.. stb.
-
válasz
epicdev
üzenetére
Több éve vásárolok innen de nekem nem volt általad említett negatív tapasztalat, mobil, tablet, 3D nyomtató meg egyebek, műszer,inverteres hegesztő.
Hol olvasod a negatív tapasztalatokat, nekem a Reddit nem számít mert aki elégedett az nem nyavalyog ott, így nem lehet tudni hogy mi a tényleges arány.
Egy tény, hogy nem a BG gyártja a dolgokat, ők csak eladják és nálunk sem ellenőrzik a kereskedők a termékeket, a garancia van előírva, itt is létezik. Szóval ha van hibás termék arról nem az üzlet tehet.
Az első vásárlás kedvezmény az nem mindenre használható, de vannak akciók és kuponok. Másik dolog az hogy ellentétben az AliExpressel, itt a szállítás úgy működik hogy vámolás után EU-n belüli szállítás és így nincs esetleges + költség. -
epicdev
junior tag
Üdv, gondolkozok banggood-os regisztráción, de úgy látom, a nyitó oldalon az erőszakos kedvezmény erős korlátokkal működik.
Az megoldható, hogy kiválasztok pár dolgot, amire szükségem van, és azokra kérem a kedvezményt, vagy ezek óránként változó reklám kedvezmények?
A másik dolog, ami visszatart, hogy engem érdeklő tételeknél nagy ellentmondások vannak, sokan panaszkodnak, hogy rossz, működésképtelen, törött terméket kaptak, vagy éppen hiányzott fontos alkatrész, és az elégedetteknél is van megjegyzés, hogy a termék csak rövid ideig működött.
Akkor elektronikai termék és műszer és hasonló vétele itt kerülendő?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mindegy honnan rendeled, nincs extra költség. Ez Kínai raktár lesz.
Ha kupon kell rá, küld el a terméket pirvibe. -
DonThomasino
veterán
Szeretnék rendelni egy 10.000 HUF alatt de sehol nem látom honnan érkezik,
egyetlen szállítási opció van csak.
Banggood Priority Shipping
Ships from Closest Warehouse
Milyen extra költségre számíthatok itt ?
-
válasz
koszos91
üzenetére
Az átvételt a szállító jelzi nekik, ha a mást küldtek van jelezve akkor visszaküldés és ha rendben megérkezett akkor jön vissza pi, de hanem kapnák meg akkor kezdődik a bonyodalom, elméletben fizetik a visszaküldést, de van amikor neked kell megelőlegezni. Én tényleg inkább elpasszolnám, bár ha ajándék akkor lehet hogy a mini pc-nek jobban örülne az illető
-
koszos91
tag
Köszönöm a gyors válaszod!
Még annyi kérdésem lenne, hogy kell ezt feléjük jelezni, hogy másik terméket küldtek, vagy csak hagyjam jóvá, hogy megérkezett és pont?
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rendeltem a Banggood-ról egy tabletet és a mai napon meg is érkezett a csomag, csak az a problémám, hogy helyette kaptam egy mini pc-t!
A termék ugyan abban az árban van ezzel nincs is gond, csak a tablet ajándékba lett volna. Most ilyenkor küldjem vissza vagy hagyjam a p*csába adjam el és rendeljek egy másikat? Vagy szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Amennyiben cégre szeretnék vásárolni van már lehetőség adószámot megadni, vagy ez még mindig nem megoldott?
Keresőt néztem, 2022-ben ez még nem igazán volt lehetséges ahogy láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dark Souls sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest