Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Karim Benzema has scored 15 goals from 5.81(xG) in the Champions League this season.
-
dellfanboy
őstag
fernandinho csupa kisbetuvel
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
addikt
Kane-el jobban jártak volna az tuti.
Go Gunners!
-
veterán
válasz Tibiajax #163688 üzenetére
+ sok
De tényleg, mi a qrva anyjának kell cserélni ilyen meccsen?
Behozni az angol bohócot meg a járókeretest.
Ha a felállással nem, akkor a cserékkel baromkodja el a tutit?Mint mikor 99-ben a barom Hitzfeld levitte Matthaeust!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cyberkind
félisten
Lol, a kis british cunuskák a big black cock tv-n kezdenek idegbe jönni, hogy Sterling azonnal sárgult, de bezzeg Casemiro nem.
-
david368
aktív tag
Egyebkent ez a biro is rohadtul a realnak fuj, nezzetek meg a 11est, szerintem rohadtul elerte Dias a labdat. VAR ilyenkor merre van?
ui.: egyik csapatnak sem szurkolok -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #163689 üzenetére
Szerintem ez Carlo érdeme, valahogy nem stresszeli szarrá a játékosokat, csak hagyja játszani, de nem tudom.
-
DeathAdder
veterán
Tudjátok mi a félelmetes, hogy ezek botrány játékkal is, kiesésre állva szó szerint röhögtek egy védekező szöglet előtt a BL elődöntő második meccsén. Félelmetes bazdmeg, micsoda győztes mentális
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
guardiola, te mega balfasz… lehozni de bruyne-t is, meg mahrezt is, grilist meg fernandinhot meg fel, akit már az előző meccsen is elbaszott, mert rajta ment el vinicius..
hihetetlen
-
Soulfly842
addikt
Nem kell ide de Bröjn. Gárdióla jól cserélt
-
addikt
Kis meddő mezőnyfölény aztán ki is esett a City.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
válasz bagyulajuve #163684 üzenetére
Beszarás de tényleg, képtelen vagyok ezt elhinni.
-
addikt
Ezt a leolvadást....
Go Gunners!
-
hobizoli
nagyúr
tizi
több drón kell ;P
-
mephi666
nagyúr
Megint bejött, miért "veszélyes" a 2 gól előny... bármikor vissza lehet hozni ekkora rövidzárlattal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Mi folyik Gyongyoson?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
háát bazmeg..
ez se kbszott pápa-gyimrót meccs….. -
cyberkind
félisten
Én nem tom' mi van, a stream késik, de már megvan, viszont akkor se érdemli meg a csapat, mert szar.
-
hobizoli
nagyúr
ezert egy lukas garast nem adtam volna 5 perce....
több drón kell ;P
-
IreN!CuS
őstag
A csótányos hasonlat megint betalált
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Soulfly842
addikt
Vaaaaaaaa
Hajrá!
-
Napfénysüti
nagyúr
Abüdösúristenit, soha ne írd le a Realt!
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
hihetetlen bazdmeg, 2 percet fociztak megint
-
bagyulajuve
addikt
ez váratlan fordulat
Resistencia eterna
-
cyberkind
félisten
Legalább Pérez papa bedurranthatja a rakétákat mert durvára kell fiatalítani, és szinte minden poszton.
-
addikt
...pedig Vini lábában volt a győzelem. Én azt hittem, hogy a Real be fogja húzni.
-
cyberkind
félisten
Nemá', Grealish döntőt fog játszani.
Casemiro meg elpárolgott a helyéről.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
brutál profin működik a city védelme, nem tud semmit varázsolni sem benzema sem vinicius a tizenhatoson belül. kaput azért el kéne már találni legalább.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #163657 üzenetére
Foden eset után el is játszotta a nagyhalált, nehogy már nagy szenvedés közben lapot kapjon top3 retek nálam ez a gyökér, dickford... meg az a nagyorrú richarlison is ott kullog kicsivel mögöttük
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
Ruben nagyon rendben van..
nem feltétlen mint férfi, nem vagyok homokos, de szóval nna. ultra high end védő, nincs ezen mit szépíteni
és ahogy nézem a lassítások kockáit, ode is teszi magát ma este keményen -
atee_13
őstag
válasz mephi666 #163652 üzenetére
Debröjnét elkaszálja hátulról térdmagasságban összekulcsolva egyértelmű sárka
Lerántja hátulról mez nyakánál Fodent mez nyúlik 15 centit egyértelmű sárga
és mindez kb35 perc alatt és természetesen a pályánDe már sejtem a reakciókat, mit tudott volna tenni, Foden meze kezdte
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #163655 üzenetére
Itt kinek lehet a mije?
-
DeathAdder
veterán
-
IreN!CuS
őstag
-
-
Tibiajax
nagyúr
faszomíróó, ne toporzékolj..
te csak csússzál be, ahhoz értesz[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Második sárgát Uszód meg te nagyon szimpatikus habcsok játékos , hogy kellene lecserélni téged te szégyen
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
válasz mephi666 #163644 üzenetére
Ő csak egy a sok közül, akiket eltiltottak vagy lefokoztak mert elfújták a meccsünket.
De igen ő volt az aki azzal magyarázta a hülyeségét, hogy nincs tizigyanús esetben előnyszabály, igen, volt ennyire hülye, ez nem vicc.
Amúgy a lesszabályt hírből sem ismerő szerencsétlen aki megadta a lacika győztes gólját a Spezia ellen már nem vezethet idén. Persze a madarak előtte még nagy pátoszos közleményt adtak ki így még viccesebb az egész vergődésük egy egyértelmű dolgon.
Csak Roma meccsért bűnhődött eddig a szezonban vagy öt, de nagyon szomorú lenne a stat ha az összes büntetett bírót nézzük mert minden fordulóra lenne egy szerintem.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
Vini mellett Walker a teszetosza kopó
Ejj balhé... lesz itt még piros is
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #163642 üzenetére
Csak Édesron lesz a középcsatár
-
mephi666
nagyúr
Orsato vezeti a meccset... ez nem BenHans kedvenc bírója?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163641 üzenetére
Jaja, láttam: ránézésre 120kilós, széttetovált, sittesnek tűnő arcok főzték a pincében hatttalmas kondérokban a ragut oda mondjuk előre asztalt kell majd foglalni, mert nonstop teltház van
Ui: a city majdnem benyelte a legutóbbi madridi látogatást... kíváncsi vagyok, hogy most focit mutatnak-e, vagy alibizést
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
pepi ma sem gondolta túl a kezdőt
szerintem valami nincs rendben nála
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163638 üzenetére
Marhahús, szalonna van benne bőven, szósz nagy része zöldség, meg ott a tészta... rendesen laktató legközelebb baconnel csinálom, az még adhat hozzá kis izt jó kaja, ezt is felírom a listára, hogy olaszoknál majd egyszer meg kell kóstolni, hogy legyen viszonyítási alap
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163634 üzenetére
Majd meglássuk, szerintem fejlődhet még...
...ez meg a múltkori fogadalmam után: ízre szerintem mindent kihoztam belőle így első próbára, kinézetre mondjuk Gianni szebbet főz, de ez a legkevesebb... tejszín picig megszaladt hatttalmas Bologna (lett egy hatttalmas kondér ragu)
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #163625 üzenetére
Semmi nincs belemagyarázva részemről.
Leírtam, h ha veszélyezteti a testi épségét akkor piros szabálykönyv szerint. Veszélyeztette (csere+VB meccs kihagyás) lapot nem kapott. A példa annak érzékeltetésére szolgált, h ahhoz, h veszélyeztesse a testi épségét egy másik játékosnak valaki nem kell feltétlen látványos erőbevetés vagy egy látványos szabálytalanság. -
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #163632 üzenetére
de pl. grílis ugyanez volt
a villa magasan legjobb játékosa, élmény volt nézni az egyénieskedését, a direkt futballját, de a szitiben egy fogaskerék kell legyen a komoly gépezetben, próbálják is átnevelni, ami jövőre sikerülhet, de erre ráment legalább egy szezon az már biztos, mahrez esetében dettó ez volt
túl direkt, túlságosan progresszív ami megsínyli a labda nélküli játékát, ott kéne még sokat fejlődnie
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163630 üzenetére
a sereghajtó Palace-ben olyan kulcsember, mint KDB a cityben ...rúgja a gólokat, adja a gólpasszokat, támadást épít, védekezik... kidolgozza a belét is folyamatosan... a gólok kb 1/4-ében része van... szerintem simán fel tud(na) nőni egy nagyobb csapathoz is... 22 éves és messze nem olyan botlábú, mint pl Henderson volt ilyen idősen ...és ő is kulcsember lett a 'poolban... bírom az ilyen mentalitású jómunkásembereket... ha csapatot kellene összeraknom, előbb választanék 1 Gallaghert, mint pl 3 Grealish-t
-
Tibiajax
nagyúr
Ki mit vár az esti meccstől?
- szavazás -
1. Madrid
2.Cityjöhetnek a vote-ok.
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #163624 üzenetére
hát majd kiderül, azért ő már bizonyított nagycsapatban és válogatottban is, gallagher meg eddig egy playstation játékos
kíváncsi vagyok mennyire lesz ő elég egy topcsapatban, bár nyilván fejlődhet még, de ha valóban akkora szupertehetség akkor 22 évesen azért lehet nem lenne még mindig kölcsönbe adogatva
-
addikt
válasz mephi666 #163628 üzenetére
Hogy a fenébe ne lett volna szándék, simán látszik különféle kameraállásokból, különösen az egyikben. És igen, addig jobb volt a Liverpool, aztán ahogy kiállt Salah, rögtön megtört a lendület és megváltozott a meccs képe. Azt már nem tudjuk meg, hogy az eset nélkül melyik csapat nyert volna, de nagyobb esélye lett volna a Liverpoolnak, mint így.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #163625 üzenetére
Ezt mondom: tanul az ember esni és mindkét kézzel próbál ösztönből tompítani... Ramos csak jobbal tompított ...nem azt mondom, hogy akasszák fel, de simán benne van, hogy 10-20 év múlva bevallja, hogy szándék is volt a mozdulatában... ezt csak egyedül ő tudja biztosra
-
vans?
őstag
United szurkolo is lesz ma este a csapatban, akikkel nezzuk a meccset. A cel kozos. De szep lenne...
hábm bábm
-
bagyulajuve
addikt
válasz atee_13 #163623 üzenetére
ezért írtam, hogy másképp látjuk
azzal nem vitatkozom, hogy Ramos alattomos, de én hiába próbálom belelátni, hogy ez egy szándékos esemény sor lett volna,
van egy nagyon rövid momentum, amit már korábban is mondtam, amikor tényleg mintha húzná, miután Salah csimpaszkodik Ramos karjábasajnálom én tényleg próbálom bűnösnek látni Ramost de nem tudom ezt mondani, hanem hogy ez egy rendkívül balszerencsés eset volt
Az Alves esetet nézve, ott egyértelműbb, hogy gyakorlatilag oldalról nekiugrik, nem egy viszonylag hosszabb küzdelem van a labdáért - ja és itt is azért Alves is belecsimpaszkodik Ramos karjába
mj:
1. sok éven át fociztam egész pontosan futsaloztam, igaz az messze van a "rendes" foci szabálytalanságaitól - de azért párszor estem és sokszor kellett mindkét kezemet használni a tompításhoz, meg a tengelyem körül megfordulni, mert vitt a lendület és ha mondjuk ott alászorul a keze a másiknak biztos törik/szakad, de szerencsére sosem volt olyen eset, hogy egyszerre estünk
de olyan volt, hogy amikor kihúzták a lábam és nem tudtam időben magam alá tenni a kezem tompításként, akkor meg bordám tört2. Nem azt mondom, h piros csak azért járna csak mert "lifegősre törne a lába", ezt már csak te látod bele az írásomba
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163622 üzenetére
Megegyezhetünk: jöjjenek mindketten szvsz Gallagher 5 év múlva előbb fog járni...
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #163620 üzenetére
"nem tud úgy földre esni, hogy" mondjuk azt, h nem vetődik be az ellenfél elé mikor rájön, h vert szituációban van. Nézd meg a linkelt Alves videót teljesen ugyan az a kivitelezés, spanyolt nem nézek, de nem lepődék meg ha onnan is lennének ugyan ilyen megmozdulásai.
Persze jó hogy nem már ott tartunk,h ráesik hátulról valakire aztán jön a magyarázkodás, h hát hová tudta volna tenni szerencsétlen ramos a kezét.
Pár éve volt Son everton ellen valakit buktatott hátulról (már nem emlékszem a nevére valami spanyol)nem volt nagy szabálytalanság kicsit összekoccantotta a lábát. Aztán lehetett látni, h emberünknek lifegősre tört a lába olyan szerencsétlenül esett. Kapott egy pirosat nem is reklamált, holott a szabálytalanság meg se közelítette a ramosét. Veszélyeztette a testi épségét jött a piros.
Salát le kellet cserélni VB első meccset ki kellett hagynia ergo veszélyeztette a testi épségét, amit persze egyből lehetett látni első lassításra is. Nonszesz, h csak akkor járna piros, ha lifegősre törik a lábát. Mint ahogy az is, h mentegeted a folyamat legvégét. Holott a folyamat úgy kezdődött, h ramos meg lett verve amit nem akart hagyni és jött az alattomosság. És a tragédia nem az alattomosság mert ez benne van, kapja meg érte a büntit és mindenki csak ramost szidja nem a margitot, de még szabálytalanság sem lett. És volt még azon a meccsen egy piroslapos fejbekönyöklése is ami szintén büntetlen maradt. Nyilván lehet halandzsázni, h VVD meglökte meg mit tudott volna tenni meg bla bla bla, de aki játszott tétmeccset valaha is az tudja, h ha akarja nem könyököli fejbe a kapust attól a kézrátételtől.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #163619 üzenetére
menjen is, isten hírével
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #163609 üzenetére
+mephi
én nem így látom, hanem hogy esés közben Ramos keze és teste között 30 cm hely van és akkor Salah miért nem húzza ki a kezét? - nyilván mert mocsok gyorsan történt az eset, rendkívül szerencsétlen és utána már amikor földet érnek akkor tényleg beszorul oda Salah keze, de azt nem látom, hogy mit tudott volna tenni Ramos-t...nem tud úgy földre esni, hogy abban a pozícióban a teste és keze össze ne zárjon, utána meg együtt csúsznak
ez az érdekes a világban, hogy ugyanazt nézzük, de mást látunk - agyi percepciónk különbözik
Atee - természetesen járt volna a piros neki
csak halkan jegyzem meg, hogy nem bírom Ramost, sem a Real-t - igaz a Liverpool-t sem, tehát viszonylag elfogulatlanul próbálom nézni az esetet - és Salah-t bírom, sokáig az egyik legalulértékeltebb játékosnak tartottam, de most már mindenki tudja, hogy piszkosul jó játékos
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #163617 üzenetére
...előbb adjanak el nekünk olcsón Gallaghert
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #163614 üzenetére
Na de meglép e az FA, h kizárja őket a PL ből? Az az igazi pikantériája a sztorinak.
Mondjuk nyilván a Sun ra hivatkozás sem a hitelesség szobra " The Sun reports that if Abramovich does not drop his demand for repayment, the possibility of the club being banned from the Premier League is ‘a real one’."
-
atee_13
őstag
Expressz gondolom nem a stabil megvalósulási szentgrál, de érdekes amit pedzeget
-
bandus
veterán
válasz mephi666 #163610 üzenetére
azért ezt a tudatos dzsúdó mozdulatot belemagyarázni ebbe... hát nem tudom. ez szerintem minden, csak nem tudatos és szándékos. nyilván egy szar szituáció, de tudatossággal vádolni ramost bőven túlzó. nyilván egy vesztes döntő után évekkel ez marad csak a szurkolóknak
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #163607 üzenetére
ja így indult... ennél szebb ölelkezések is előfordulnak gyakran, csak utána esés közben sem engedte, hogy az a kar onnan távozzon, ha már egyszer odakerült... jobbal tompítja a saját esését: normál esetben ilyenkor ösztönösen is mindkét kézzel tompítani próbál az ember (ha így tesz, Salah elhúzza a karját, nincs semmi), de a bal inkább tudatosan fogja Salah karját...
majd 60 évesen ír egy önéletrajzi könyvet és abban bevallja, hogy szándékosan akasztotta be Salah karját... nem akart azért komolyabb sérülést okozni, csak azt akarta megmutatni, hogy ki a faszagyerek a pályán
ui: ma délutáni terv a bolognai ragu... megvettem hozzá mindent, soha nem főztem eddig ilyet... remélem sikerül olyan jól, mint a Bologna-Inter 2-1
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #163607 üzenetére
akármennyit nézem azt látom, hogy ramos tartja a kezét salah-nak és úgy esik el..
miért nem próbálta elengedni, vagy eltolni bárhogyan gyorsan, vagy akármi?
olyan mint ha dzsiudzsicuval levinné direkt a földre az egyiptomit... -
atee_13
őstag
válasz amstorm #163604 üzenetére
Arról sincs tudomásod mit lehet csinálni a pályán akár csak papírforma szerint is, nemhogy realitásban.
Nincs értelme fejtegetni a teljesen vak gondolataidat.
Az hogy miért megy a margitozás sem egy atomfizika, vissza tudnád keresni itt is, ha lenne rá affinitásod. De inkább irreleváns hülyeségeket pötyögni könnyebb
Mártírozgatást csináld nyugodtan immunis vagyok rá.
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #163578 üzenetére
meg lehet nézni a videót, első mp-ben látszódik, hogy Salah kezdi a szabálytalanságot, lökéssel és még bele is kapaszkodik Ramos kezébe, utána a mp töredékére Ramos a saját irányába húzza a kezét, de amikor már esnek mind a ketten, akkor a bal kezével Ramos próbál talajt fogni -
szóval szerintem lehet utálni Ramost, mert sok genyóságot csinált már, és rendkívül antipatikus, de itt Salah is ludas volt bővenResistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz bandus #163605 üzenetére
a két dolog nem zárja ki egymást, attól hogy ramos egy patkány az egy felülteljesített egy emberes liverpool volt tele középszerű játékosokkal, akitől még a sevillát is esélyesebbnek tartották a végső győzelemre, az a csapat az a reál ellen valószínűleg 10ből 9x elveszíti azt a döntőt
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #163602 üzenetére
szerintem az ugyanolyan szemellenzés, hogy emiatt kapott ki a liverpool. értem, hogy érzékenyen érintette őket salah lecserélése, de van rajta kívül másik 10 ember, és nem igazán mutattak sokat abban a döntőben.
-
amstorm
aktív tag
válasz atee_13 #163600 üzenetére
Gondolom ugyan ennyire volt verve a tam tam amikor CR-nek az EB döntőn odapakolt Payet és nem kapott érte semmit. Ezerszer ütközze le így egy védő az embert minthogy ebből gólt kapjon a csapat. Tudom, tudom csúnya rossz Real. Bár a margitozásból ítélve nem is értem miért várok objektív véleményt, mehet az utálat.
Efficiency is clever laziness.
-
bagyulajuve
addikt
most már tuti benn marad a Loki, csak hogy igazi futball is legyen a téma, nem csak ilyen biszembaszom sampinyon liga
Resistencia eterna
-
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #163600 üzenetére
ennyi: kontaktsport igazoljunk már akkor jégkorongból 100-110kilós védőket, akik bemutatnak olyan bodycheckeket, ami után az ellenfél 60kilós támadói közül meccsenként minimum 2-3at kórházba kell vinni törött bordákkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest