Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #160599 üzenetére
Ne már? Dortmund-Rangers 0-2? Az kemény!
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #160597 üzenetére
5 perce nézem, de bársza-buci a riporter? annyira arra akar beszélni, s fáj neki, ha nem teheti meg (pl. visszajátszás alapján)...
sárga-fekete méhecskék' bajban, Rangers büntető videóbíró alapján!
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Forza Calcio!
Ferrántorresz < ElmasAmúgy nem lehet hogy csak elírás és Fernando Torres?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Soulfly842
addikt
Nápolyiiiii
mehetet vóna' hendivel!!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #160594 üzenetére
...azért Alisson fejessel se lenne csúnya
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz DeathAdder #160594 üzenetére
legszebb és legértékesebb győzelmek a csúnya győzelmek, régi vágyam hogy a mu-t kegyetlen szar játékkal verjünk meg egyszer egy 96. perces kamutizivel
Amit a kapus kivéd, majd a kipattanót lövitek be, úgy, hogy a kapufáról pattan be. Nem?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #160589 üzenetére
"egy szenvedős meccs volt egy csúnya góllal" igen én is így látom és örülök, h végre volt egy olyan meccs ahol nem az a forgatókönyv, h jól játszunk, de nem nyerünk. Ez egy kb 50-50 es meccs volt amit be tudtunk húzni. "mu meg a juventus is abból épített történelmet, hogy meg tudta nyerni az ilyen meccseket" igen szar játékkal is be tudtak húzni győzelmeket. Most ez is ilyen volt.
Én az inter felkészültségére gondoltam, h jó volt. Bekapták a 2 gól, de azért nem nélkülöztük a szerencsét. 2 kaput eltalált lövés volt mind a 2 gól azért ez is elég hollywoodi forgatókönyv. -
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #160587 üzenetére
Volt jópár figura, és az egyik gól lett, pont mint a burnley ellen hétvégén, az is egy szenvedős meccs volt egy csúnya góllal, de nem véletlen hogy a mu meg a juventus is abból épített történelmet hogy meg tudta nyerni az ilyen meccseket. 10ből 8x a pool megy tovább így értettem, lehet nem szép és jinxelek, leszarom, de innen már nem mennek tovább, még x-ről sem valószínű.
De ha mondjuk a kapufa bemegy az elején, kibírják a fokozott nyomást 90 percen át, esetleg vernek mégegyet kontrából, azt az előnyt akár meg lehet védeni idegenben. Van az a forgatókönyv hogy ez összejöjjön.
másodlagos lepattanókat meg azért elég nehéz begyakorolni
konkrétan a second ballok összeszedése az egyik legjobb skillje a csapatnak, majd amikor a pool ismét szar lesz, ezek nem fognak jönni, és lehet bírózni, hogy az utolsó emberként torokonkönyöklésen a bíró miért csak mosolyog
*bazzeg a második gólt nem is láttam, most nézem csak, azt hittem szabad utáni beadásból lett
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #160582 üzenetére
A figura oké, de gól nem gyakran van belőle. Ugyan úgy ahogy a másik oldalról mikor VVD a hosszúról próbálna bólintani, de az is csak ritkán gól. Egyértelmű, h begyakorolt figura volt, de máskor is van ilyen vagy más figura ami ritkán jut gólig, még ha fejes vagy lövés is van belőle erről írtam, h ez 10 szituációból 8 x nem igazán lesz gól.
Oké, h gól van rögzített után, de direktbe a beadásból már nem, a másodlagos lepattanókat meg azért elég nehéz begyakorolni. Arról nem is beszélve, h az se ritka, h mi rúgunk szögletet és megkontráznak belőle. -
Ringman
nagyúr
lautaro az utóbbi 10 bl-meccsén nem lőtt gólt, a bajnokságban a tizin kívül nem szerzett gólt 10 meccse. így nehéz lesz azért.
nyáron a kapus mellett minimum 2 támadó kell majd előre, mert dzeko nyilvánvalóan nem kezdő lesz jövőre, alexis meg sosem volt az, correa eddig a sok sérülés miatt flop.
nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de remélem perisiccsel sikerül hosszabbítani, tegnap is elég jól lenullázta trent alexander-arnoldot. [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #160583 üzenetére
ő kurvanagy igazolásnak tűnik
Ibrahima Konaté was the centre-back *everyone* should have been after from the moment he started standing out at Leipzig.
én nem nagyon nézek bundást, de akik igen többen mondták hogy nem értik mit látunk benne, bezzeg Upamackó, ehhez képest inkább ő tűnik flopnak.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #160582 üzenetére
Erről a Konaté-ról nem nagyon szoktak szólni, pedig lehet hogy érdemes lenne lassan felfigyelni rá... akkora, mint egy ló és kemény, mint a szög ...mellesleg fiatal is nagyon...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #160579 üzenetére
Látszott hogy begyakorolt figura volt, több hasonlóval próbálkoztunk a meccs folyamán, de utóbbi időben is eléggé rámentünk erre, nem véletlen hogy nekünk van legtöbb rögzített utáni gólunk, erre a tegnapin is jól láthatóan rámentünk, mert valószínűleg jörgenék is tudták hogy idegenben taljánföldön egy ismét nagy pályán szélében-hosszában szét fogják húzni őket, ami kiveszi belőlük a hatékony presszinget.
Ez már több csapatnak sikerült idegenben, sokszor még kiscsapatoknak is, de az anfield kisebb pálya úgyhogy az nagyon más lesz, bár nem lesz győzelmi kényszer úgyhogy nem kell rájuk borítani a pályát. Amúgy ahogy látom az internek is a rögzített szituk az egyik legnagyobb erőssége, és azt sikerült hátul elég hatékonyan lehozni.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #160579 üzenetére
Robertson látja reálisan... mondjuk nem hinném, hogy ilyen játékkal leadnák a 2 gól előnyt az Anfielden, de mindenesetre össze kell kapni magukat ez közel nem a megszokott teljesítmény volt... a 8 közé elég lehet a tegnapi játék, viszont utána már nem... a pl-t valószínű viszi a city, így rá kellene hasalni az egyéb kupákra: bl, fakupa, carabao...
Nem volt ennyire elégedett az első gólt előkészítő Andy Robertson: „Rendben, van kétgólnyi előnyünk, de ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé jussunk, ehhez jobban kell futballoznunk. Ha nem adunk bele apait-anyait az Anfielden, nem jutunk tovább.”
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #160576 üzenetére
"csak a pontrúgások maradtak ki" nem kisebbítve a fejest, de azért ez nem az a gól volt ami 10-ből 8x összejön.
Salah meg lábon rúgta a védőt és úgy pattant, h 2 bőr is lett.
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #160569 üzenetére
nézd, én rosszabbra számítottam (főleg barella hiányzása miatt, ill. azt hittem bastoni sem kezd majd), pl. arra hogy nem fogjuk bírni az iramot még 60 percig sem, na ebből 70 perc lett.
szerintem inzaghi jó edző, viszont a csatárok helyett nem tud gólt rúgni, handa helyett vetődni, az alábbi meg elég beszédes:
---
a milan egyértelműen túlteljesít a statok alapján, +10 xPTS---
ebbe a mini-elemzésbe meg tegnap botlottam bele: [link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #160573 üzenetére
Ugyanezt csinálta a burnley, szerencse volt ott is hogy weghorst még nagyon friss, mert simán megszerezhették volna többször is a vezetést. Az ilyen csapatok ellen ezt kell csinálni, nem azt amivel mondjuk a milán próbálkozott.
De az inter elemző stábja szerintem is 100% osan felkészült le a kalappal előttük.
csak a pontrúgások maradtak ki bár én nem hibáztatnám se a kapust se bastonit sokkal jobban nem lehetett volna emberen szabályosan.
venember83 - akár a juventus is alkalmas lehet rá, hasonló low blockkal mint a cselzi ellen, elöl meg pár helyzetből vlhao bever egyet. Adná az ég
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
"és ilyenekkel lehet szépen megfogni a nagyokat" és egyébként sikerült is, mert ha nem a nyugger dzsekó van elől, meg nem passzolni akarnak a 16 belül is helyzetben, hanem vagy egy kompetens játékos aki ütemtelenül ellövi, vagy egy jó csel után lő akkor gólokat is szerezhettek volna.
De az inter elemző stábja szerintem is 100% osan felkészült le a kalappal előttük.
De azért nem vagyok szomorú, h nyer a pool
-
venember83
nagyúr
Majd a Villareal esetleg. Valaki mindig megállítja a City menetelését.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #160565 üzenetére
tök jó ez az inter, nagyon degradáltátok őket, persze nyilván jelenlegi állapotokban 10ből 8x kiesnek ebből a párharcból, de ilyen védekezésben 424 (442) low blockkal azért a premier ligában sem gyakran találkozni (a burnley-n kívül, de azok csöveskutyák ), és ilyenekkel lehet szépen megfogni a nagyokat, atma, napolinak is sikerült már a BL-ben.
Azért a milán nagyon más volt, rohangáltak mint a fejetlen csirke, azt sem tudták milyen rendezvényen vannak, oszt érdekes azon meccsen mégis kisebb volt a gólkülönbség a két csapat között, nem is értem hogy vezethetik a seriét a 70 éves ibrahimoviccal
__
de am a bayernnel mi a fszom van? a reál, atma botrány, psg dettó, ne mondjátok már hogy alig marad értelmes csapat, aki kirakhatná a szitit
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
ez szarabb így, mintha agyonnyerte volna a pool a meccset és úgy kapunk kettőt.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #160561 üzenetére
meg egy kapus, mert a poolt 0 lövésen tartani nem lehet 1 (2) meccsen keresztül.
+ ne gagliardinik álljanak be a padról.
-
dudu5130
őstag
Ezt itt már el kell engedni túl vékony a pad ahhoz, hogy Liverpoolban erolkodjunk. Sajnos ugyanaz az forgató könyv mint a Real ellen. Két támadó hiányzik csak ehhez a szinthez ez ma is kiderult.
-
mephi666
nagyúr
Na, hát eddig ugyanolyan jól védem az inter kapuját 1000km-ről, mint Handa közelről
-
atee_13
őstag
Ezzel kellett volna kezdeni félidőben mehettem volna aludni
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #160556 üzenetére
hát ez az, nem értettem én sem miért passzolt.
skriniar remélem a jövő évtől csk lesz.
---
2/2 kaput találó lövés/gól...handa meg menjen nyugdíjba
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
eddig bírtuk, sajnos. koncentrálással is, erővel is
-
BenHans
addikt
De miért szökdelt a rövid felé, ha ott állt a védője?
Nemá', pedig Brozo és Skriniar valami olyan karaktert mutatnak amire most Rómában is nagyon nagy szükség lenne.Dzeko meg a facér' akarta bepasszolni, ahelyett hogy a visszafelé mozgó Alisson mellett elteszi.
Na mindegy, a pad sokkal jobb az angoloknál, de az Inter abszolút pályán van méghozzá esélyesként.Ilyen nincs, elfáradtak és még meg is pattant az a fos, hogy Handa végképp csak mozizzon.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Ringman
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
hehe, a szlovák fiú leszedi a kolumbiai putri cigánygyereket
megmutatja neki[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #160545 üzenetére
addig volt jó, amíg alá nem írták az új szerződést.ill. addig volt jó, amíg itt volt a belga.
szerk:
mintha a pool padja erősebb lenne[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
lautáró, megöllek!!!!!
hozzátok már le, és fel sanchezt, de most!!![ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
-
addikt
Nem olyan sima történet ez, azt gondoltam, hogy mostanra a vezetés már meglesz. A BL-kieséses szakaszra rendszeresen magasabb fokozatba szokott lépni a 'pool.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Ez a Henrik kellene minden meccsre elemezgetni: keni-vágja a témát, normálisan beszél, nem arcoskodik (pedig lenne mire ), nem paraszt... szimpatikus figura... most nézem, hogy csak 43 éves... azt hittem, hogy 50+
-
Tibiajax
nagyúr
francia rmc-n frankón mutatják szünetben a taktikai igazítást..
kár h nem értek egy szót se -
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #160534 üzenetére
Majd jön a dakotasrác, vagy a végén Origi és hozzák a gólokat
...amúgy ezt mondtam: mindenki papírformázik és ha az internek kis mákja van, akár vezethetnének is
Ui: amúgy nem vagyok elégedett... ez közel nem az igazi pressing... sok a hiba a pálya minden területén (és az inter is sokat hibázik, de nincsenek kihasználva ezek a hibák)
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Hát ez se jobb meccs mint a tegnapi. Annyit sajnáltátok itt az intert, h elhittem, h sima lesz
-
Tibiajax
nagyúr
brozovic elképesztő…
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #160529 üzenetére
Naaa, nagyon hozzászoktál, hogy Ronaldo két bicikli után felvarrta a rövid felsőbe.
Am ja, fura nekem hogy nem ilyen ide nekem az oroszlánt is módon ment 1v1-ben csatár létére, pedig ehhez nem kell világklasszisnak lenni.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
dudu5130
őstag
Lautaro takarodj!!
-
Ringman
nagyúr
nem hinném hogy ezt a pressinget végig bírnánk, főleg hogy a padról dimarco, rano, gagliardini dambro és darmian tudna beállni. (+ alexis)
-
Ringman
nagyúr
professzionális szemmel védés handától!
-
addikt
Micsoda szerelési technika.
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
Lautaro nyomott egy Ramost csak most Thiago karja bánta.
-
Ringman
nagyúr
baszki, kapufa
-
addikt
Nabaxxameg.
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #160513 üzenetére
Tudom, szokatlan az Internek, hogy a csoportkör után is tart még a BL lebonyolítás, de én azért bízom a csodában.
Kicsit hasonlít ez az Inter arra a bizonyos Rómára... ...talán ezért...és itt már van VAR, ha esetleg szoros lenne és röpizős.FORZA CALCIO!
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ezaz, lőni tüzelni kell a gcibe. nem kell befosni tőlük feltétlen
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #160518 üzenetére
remélem handa legalább annyira használni fogja a kezét mint de ligt!
akkor nem lesz nagy baj.
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá Inter!!
és ne felejtsétek, ez nem a venezia lesz most, szóval kicsit többet majd a szokásosnál, ha lehet!
ha minden kötélnszakad, a 80’ban jöhet még majd vecino[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #160515 üzenetére
...én azért nem írnám le előre a végeredményt, mert ilyenkor szokott általában beütni a szar tetszene egy sima, több gólos győzelem, de az elmúlt 30 évben megtanultam, hogy ilyen nincs.... akármikor borulhat a papírforma akkorát, mint a ház
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #160511 üzenetére
Csak a héten az ment a médiában, h mané megy a padra mert a helyére jött
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #160513 üzenetére
Azért ne mixelj a 'poolra, mert akkor tuti hogy lesz egy altató 0-0
Hehe, jó volt ez a kép... Van Dijk sor elején... biztos mondták neki, hogy "te menj előre, a te hangod mélyebb"
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
de az ellen még lenne is keresnivalónk.. talán
akármerről is osztom szorzom, szerintem nekünk nagyjából reszeltek
fel fogja őrölni a full erőnket a védekezés - az is kérdés lesz persze h meddig fogjuk bírni egyáltalán -, támadás már semmi nem lesz. simán leszednek mindent majd
perisic fog majd próbálkozni felfutással meg a hülye beadásával, de azon az angolok csak röhögni fognakmindegy, jó meccs lesz, két jó csapattal. sajnos az egyik sokkal jobb
have fun![ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Inter padjat nézve sírás kerülget
-
atee_13
őstag
Diaz cserek csücsül a padon
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #160501 üzenetére
hát a védelemből tegnap pár soron bohócot csináltak... Courtois-nak ha rosszabb napja van, simán lehetett volna 4-0 is Modric kidolgozta a belét a tőle megszokott módon, de már tényleg öreg...
-
Pkc83
őstag
válasz cyberkind #160501 üzenetére
Pont ahogy mondod. Legalább még 3-4 jó játékos kellene.
Kroost én már kibasztam volna 2 éve. Rengeteg alibi passz azt kb ennyi.Más:
Szalai a Baselhez igazolt és ezt nyilatkozta:"A testfelépítésem miatt mindig középcsatárt játszottam, meg tudom tartani a labdát és helyzetbe tudom hozni a társaimat. Persze arra is törekszem, hogy gólokat szerezzek."
Ennyit hazudni bmeg. Pont ezek nem mennek neki már évek óta.
-
addikt
Jó kis meccsre számítok ma.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
válasz Pkc83 #160500 üzenetére
Fog ez változni érdemben, rettenetesen jó játékos, ezt tegnap is láthattuk, konkrétan hülyét csinált Carvajal-ból. De amúgy igen, rengeteg posztra kéne világklasszis, itt jön be megint a hülyeség Hakimi személyében, akit elengedett a csapat...
A középpálya öregszik, Casemiro jó-jó csak gyökér, Modric öreg, Kroos szép lassan kiöregszik, a védelem se fiatal, illetve nem is világklasszis (csak Alaba), sok baj van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest