- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ebben az esetben az egybeirt alak a helyes, mert:
1. A „szopogató” melléknevet és a „tabletta” főnevet különírjuk az alábbi szabály alapján:
Ha a(z) tabletta éppen a cselekvést, tevékenységet végzi, esetleg a folyamatot átéli, elszenvedi, alkalmi jelzőről van szó, ezért a kifejezés különírandó. [AkH11-112, AkH12-118, OH-113]2. A „szopogató” melléknevet és a „tabletta” főnevet egybeírjuk az alábbi szabály alapján:
Ha arról van szó, hogy a(z) „szopogató” valamilyen képességre, rendeltetésre vonatkozik, a(z) tabletta nem vagy nem pusztán pillanatnyi cselekvést, tevékenységet végez, illetve folyamatot átél, elszenved, akkor a kifejezést egybe kell írni. [AkH11-112, AkH12-118, OH-113][ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
válasz Krugszvele #15 üzenetére
Ezen nem veszünk össze, írják így is, úgy is: [link]
-
Rive
veterán
Nagyon odalehetsz a zacskós kajákért
De azért legközelebb olyat válassz, amiről nem hagyják le az elkészítési javaslatot
Könnyebb, ha nem neked kell megkeresni[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
totron
addikt
Egyik kedvenc méltatlankodás fiatal háziasszony tollából, indukciós főzőlap témában: de hát a reklám azt ígérte, hogy nem lesz forró! (nem szabadott volna visszamelegítenie az edénynek semennyiben sem a lapot magát a leány fejében). Merthogy a gyerek megégetheti magát... A marketing sem tudja áthágni a fizikát, még ha szeretné is. De noname széjjelgörbült, papírvékony serpenyők esetei sem rosszak. Fizikai világot nem brandek írják.
Némi különbség tényleg lehetne a pörköltnek mondottnál.
-
-
ncc1701
veterán
Hát a babaolaj mér maradt ki?
-
fogselyem
senior tag
A múltkor egy szökőkút mellett mentem el, de nem szökött.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Krugszvele #1 üzenetére
Én is így magyaráznám el annak, aki megkérdezné, mi ebben a vicc.
-
Egon
nagyúr
válasz Klaus Duran #6 üzenetére
Cigánypecsenyéről nem is beszélve...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Szerintem soha ne vegyél vagy rendelj székely káposztát.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
A szoptatás öröme csoportba se lépj be a facebookon mert csalódni fogsz.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
gabyka
aktív tag
A szopogató tabletta sem szopogat...
-
Én egy ilyet láttam múltkor. Ráültem az asztalra, de elzavartak.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Narxis
nagyúr
Én reklamálnék a vevőszolgálati pultnál, hátha kicserélik.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Krugszvele
senior tag
Ez butaság, hogy várhattad ezt? A pörkölt azt jelenti a zacskóján, hogy meg van pörkölve a mogyoró!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10