Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Bernardeschiről csak azt tudom, hogy qrvára elhúzhatna már a Juventusból. Sajnos a cekcuális plefelensziáiról nem tudok semmit. Kérem, kapcsolja ki.
-
mephi666
nagyúr
válasz Datsyuk #143495 üzenetére
Özilről (is?) ment anno még a pletyka, hogy búza, aztán kiderült, hogy mégse? volt már pár ilyen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Datsyuk
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143492 üzenetére
mondjuk aztán lehet, h tévedek én is..
de nemtom, valahol annak idején én ezt olvastam, hallottam
két nyilvános gay volt/van az ismert profi focivilágban, az egyik ugye Lesaux volt, a másik meg götze
de nem, nem tévedtem, ahhoz túl sok a találat.. és a gaydar sem véletlen[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #143488 üzenetére
azta k....
jó, ő csak kirakat.
de most tényleg csak nekem van meg, hogy götze homok? ennyire nem publikus? -
Cartevo
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #143488 üzenetére
Fúj, undorító.
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #143484 üzenetére
Dybala egy nagyon tehetséges srác, de valamiért mindig beugrott nekem egy párhuzam közte és Götze között, és ez egyre inkább erősödik.
--------
Ja, igen, fáj tegnapról az a 0-0.
Mondjuk amikor a belső védőink közül marad egy Mancini, és a trigoriai kriptából kell kiásni az arccal lefele temetett Faziót és Jesust, már annak is örülök, hogy nem kaptunk gólt.Ez a keret akkor lesz kész, ha lesz egy kapusunk aki nem néma, és nem úgy hallgatja a bajnokság indulóját, mint egy szurikáta őrszem, aki meglátta a dögkeselyűt.
Amikor a nagyszívű lelkes amatőr Bruno Peres nincs itt, a táppénzfüggő Santon és Pastore máshol lábadoznak összesen 7,5M€-ból tengődve, a helyükre ki is jön egy szélső védő és egy középpályás a vérszívó fajtából.
Dzeko kora miatt kimegy úgyis, kell egy minőségi center helyette, és új esélyt kell adni a nyáron visszatérő Cengiznek és Kluivertnek.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #143483 üzenetére
jó lenne, ha magára találna, de így hogy ilyen betegség olyan sérülés hátráltatja, nehéz lesz
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #143482 üzenetére
Nem javul a térde. Fájós térddel pedig nem játszhat, mondta Pirlo. McKennie csípője is fáj, de ő sziklakemény srác, összeszorítja a fogait, s játszik, mert játszania kell. Ugyancsak Pirlo mondta.
Amúgy: Momblano szerint sikerült megegyezni a szerződéshosszabbításról Dybalával. Talán még játszani is fog idén. Vagy pályára lép. Isten tudja már, hogyan fogalmazzak vele kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Cartevo
őstag
válasz LyonnaisFan1 #143472 üzenetére
A gazdagokat (dobogósokat) veritek, a többiekkel nyűglődtök. Tipikus edzőbuktató társulat.
-
venember83
nagyúr
Chiellini
Bonucci
Cuadrado
Arthur
Dybala
RabiotJó, hogy csak a Crotone az ellenfél. Igaz, botlott Pirlo csapata már jó sokszor idén igencsak váratlanul kiscsapat ellen is.
-
Tibiajax
nagyúr
A Derby della Madonninán aratott sima, 3-0-ás győzelmével az Inter óriási lépést tett a bajnoki cím felé. A mérkőzést követően Antonio Conte elégedetten nyilatkozott, különösen Perisic és Eriksen fejlődése miatt érez büszkeséget.
roooofl
azért.. a Mester is érzi, hogy ki a két leggyengébb láncszem, akik miatt imára kulcsolták milliók a kezüket - én magam is... de lám, végül az imák meghallgattatásra találtam, ím.
xd -
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #143475 üzenetére
a kérdés valóban költői volt, olyan nem lehet sajnos, h mindenkinek jó legyen.
a Barcát -megmondom őszintén- én egy kicsit most elengedtem.. saját lelki békém megóvása érdekében. nem azért, mert egyből feladom a szurkolást mert divat vagyok meg ilyenek, nyilván nem erről van szó. ahhoz azért már elég régóta szurkolok nekik
de a helyzet - én szerintem- jelen pillanatban a nou campban olyan szinten szörnyű, kilátástalan és már már groteszk, hogy fáj, ha csak rágondolok
Messi, legfőbb örömünk forrása egyszerűen már kevés. nem 21 éves már, nyilván ki is ismerték, a védők a fiatalságukkal már fel tudják venni a versenyt vele, többen is vannak, egyre nehezebben érvényesül. örülhetünk még a csoda pontrugásainak, a csoda indításainak, néha az akciógóljainak is, de ezért tegyük össze a kezünket amíg tehetjük, mindig is ezt ugattam.. nézzük Őt, amíg nézhetjük, mert nem lesz ilyen player jó ideig. vagy lehet, nem is lesz, a mi generációnkban már. a barcában sem, de lehet, a világon sem
de körülötte ami van, az... nem is mondom, hisz tudjátok ti is
ami engem bánt mindazokon kívül, maga Messi helyzete. olyan játékosokkal van körülvéve, akikkel nem fog tudni kupákat nyerni, ez egyértelmű mindenki számára. amikor nézem a mostani barca-meccseket és őt a pályán, folyamatosan az jár a fejemben, hogy a faszba képes még játszani egyáltalán? motivációja mi lehet? bl-re esélytelen, bajnokságban egy kis csapat ellen lehet persze kicsit brillírozni még, és akkor jaj a drukkerek megint reményt kapnak, de aztán jön egy erősebb csapat, komolyabb védelemmel, vége. bl-ről nem is beszélve inkább.. persze, egy fradi ellen még mindig jók ők is, de csak ne jöjjön más.
mi motiválhatja őt, anyagi kötődés? a klub anyagilag a csőd szélén, ki tudja, hogy fognak ebből kilábalni. el kell mennie, nincs szerintem más megoldás
és mi lesz a barcával ő nélküle? ő jelentette a barcát az utóbbi 15 évben nekünk, a világ számára. mindenki más másodhegedűs, körítés volt. persze, hogy milyen volt ez a körítés, az nem volt mindegy persze.... a '10es évek elejei és a '15-ös barca volt a csúcs, Juniorral megélhettük a csúcsok csúcsát, a szuper-trióval, ott megkaptunk mindent. a himalája legtetejét, a torta habjának tetejét.. de onnan, azóta szép lassan lejtő. egyre gyengébb játékosok, egyre lassuló Messi, egyre mélyebb zuhanás a pénzügyekben.. lehet, most értünk vagy érünk nagyjából el a gödör aljára. itt nincs min már idegeskedni, kedves barca-drukker barátaim.. totál felesleges kínozni magunkat
én abban reménykedem, innen csak feljebb lesz majd az út. de egy totális új barcával majd.persze, Messi nélkül nagyon furcsa lesz. szinte elképzelni sem tudjuk még, mennyire...
én magam sem -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #143476 üzenetére
Viccen kívül, szerintem Gattuso miatt az elmúlt időszakban nagyon megugorhatott a magyar Napoli drukkerek száma a pályán és mellette sem adta/adja soha 200% alá... olaszok közül nálam ott van Buffon mellett az elsők közt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #143475 üzenetére
Persze, a kérdés költői volt. Mindenki nem lehet boldog. Pl. a Napoli maroknyi magyar szurkolója sem örülhetett a verésnek, amit a bergamóiak a déliekre mértek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #143472 üzenetére
akkor...mindenki boldog?
-
LyonnaisFan1
őstag
Palizer - Monaco 0-2 vége!
Ennél jobban nem is zárulhatott volna a hétvége. Nyert a Diósgyőr, Nyert a Lyon is.
Bár a Benfica volt olyan szíves, és nem tudott megverni egy Farense-t idegenben, pedig annyi ajtó ablak helyzetük volt, amit még ExDvtk játékosok is berúgtak volna, gondolok itt Rudi Pedrora, vagy éppen a Hassanira.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143469 üzenetére
Hajdúbé lassan az új Gundel, annyi hülyeséget mond Kabakot is keverte TAA-al
Innen amúgy azt hittem, hogy Anfield lesz:
-
DeathAdder
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143466 üzenetére
Mármint, hogy pesten meglett a 2 idegenben lőtt gólunk, mire az anfielden jön egy 1-3 / 0-3 ...vicces lenne biztos, de leginkább kínomban röhögök majd
Ui: na, ma este én már nyugtatónak meccsek helyett O'Sullivan döntőjét nézem egyre jobban tetszik ez a snooker... ágyból nézve kellemesen nyugtat, álmosít... karácsonykor is jókat aludtam rá
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #143466 üzenetére
lásd: 2003-as BL-elődöntő.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #143465 üzenetére
Más pályákon is.
Hazai pálya előnye max ha annyiban is segített, hogy nagyobb nyomás volt a játékvezetőn, szóval inkább ez szűnt meg, és emiatt lényegében teljesen eltűnt a hazai pálya fórja a meccsekről.
Ennek kapcsán érdemes lenne átgondolni az idegenben lőtt gólok szabályát is, bár én alapjában véve bírom ezt a szabályt, de tök vicces lenne a Lipcse ellen idegenben szerezett góllal kiesni Budapesten
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143464 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy akinek idén szurkolok, az sz*pik vagy 2-3 góllal semleges vagyok az olasz focival szemben, juve semleges, inter kicsit mínuszos, milan meg a pozitív felé húz, szurkoltam is nekik kicsit ma, erre kaptak 3-at
Ja, az anfield légköre volt mindig a 12. játékos, erre a köcsög korona elintézte
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #143458 üzenetére
várjáál, vigyázz, conte az edző, sose felejtsd
Ő felkészülés első napjaiban szokott lelépni, vagy kirúgják, szóval ne félj, nem maradtok edző nélkül. Beppe és Tonio munkája csak beérik a második évben. Megérdemli az Inter, s mostantól heti egy meccs jön, mivel semmilyen kupával már nem kell foglalkozni. Ez azért rohadt nagy előny. Igaz, a Juve sem áll messze ettől, a Portót megverni nem lesz egyszerű.
mephi666: Ne aggódj, a Chelsea a saját edzőjét szokta buktatni, nem az ellenfélét.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
98 éve volt utoljára ilyen, hogy egymás után 4 hazai meccset bukjon a pool... következő ellenfél meg a chelsea az anfielden ezen már csak röhögni tudok
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #143458 üzenetére
remélem nem nagy a baj, de most genoa-parma ellen kell focizni a köv. 2 fordulóban, szóval nélküle is nyerni kellene.
btw sensi megint sérült, szerintem conte edzésmódszerével esélytelen nálunk
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #143455 üzenetére
lukaku ibrának szólt be valamit a gólja után?
max annyit, h te buzi.. de, most nem tértek jobban ki egymásra. nyilván figyeltek erre
remélem barella nem sérült meg a végén.
ott bizony szakadt pedig izomrost... a rohadt életbe. ismerős.. amikor már le kéne jönni a pályáról, akkor még gyors meghúzodsz
talán nem lesz vészesbagyulajuve várjáál, vigyázz, conte az edző, sose felejtsd
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #143453 üzenetére
handa bravúrjai is kellettek azért, de még a lecserélt perisic és eriksen is boldognak tűnt.
lukaku ibrának szólt be valamit a gólja után?
remélem barella nem sérült meg a végén.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #143451 üzenetére
Az élről hiányolta. Ahova remélhetőleg már nem ér oda.
Legalább ennyi értelme legyen a mai (csetlés-)botlásnak. -
Tibiajax
nagyúr
-
veterán
válasz Napfénysüti #143444 üzenetére
Üdvözlöm kókler Kúmant! Szerencsére nem láttam. Csapatépítés... ja fél éve, másnak 1-2 hónap elég
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #143445 üzenetére
A milánói derbiről hiányzik neked a Juve, jól értem?
-
mephi666
nagyúr
De Vrij meg olyan mélyre ment, hogy megfejelte Ibra cipőjét
Pff Lukaku is (félpályáról engedték végigmenni)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Ilyen tempóra akár én is képes lennék gazdálkodnak már most a hajrára az energiájukkal
A szétszórt védekezés miatt amúgy szép helyzetek alakulnak sorban, Ibra is próbál villanni, de eddig nem jött be neki semmi...
Most akartam írni, hogy a Milan rákapcsolhatna és verhetne már 2 gólt, de így akkor legyen 3
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #143202 üzenetére
Ma téged igazolt.
-
Ringman
nagyúr
nem sétálgatás, taktikus játék
szerk:
ez szép gól volt.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #143444 üzenetére
Remélem Kúman kap egy +5 éves szerződést ilyen teljesítmény mellett elfogadhatatlan lenne ha nem hosszabbítanánk a csoda hállándal , mellette piké/lenglet/dembi/grizi/busi is kaphatna egy örökélet+1 napos kontráktot és akkor szerintem rendben is lesz a barca jövője
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
-
Napfénysüti
nagyúr
A Barca megint elbalfaszkodott 2 pontot...
Més que un club!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ibra es Lukaku kozott vajon lesz balhe a masodik jatekreszben?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
eddig jaóóóó.....
-
mephi666
nagyúr
Na a milan védők akkora lukat hagytak a kapu előtt, hogy Lautaronak egy vörös szőnyeget is lerakhattak volna a fejeléshez
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143437 üzenetére
tudták, h estig melózom, nem érnék addigra haza, aztán egyeztettek a serieA tim-mel, hogy inkább délután nyitják meg san siro-t, hogy láthassam én is a meccset, egészében, élőben
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #143437 üzenetére
a távol-keleti nézők miatt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143434 üzenetére
1.kérdés passz
2.kérdés. azért nem oszlatják szét a tömeget, mert Itáliában óriási hagyományai vannak a futballnak, az olasz emberek ráadásul az átlagosnál picit vehemensebbek is, így jobbnak látja a policia, ha nem avatkozik a kiszabadult érzelmek útjába. -
Ringman
nagyúr
na fozza inda, igazi 6pontos meccs a mai!
-
Tibiajax
nagyúr
Milánóban már megy a buli [link]
-
vans?
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143430 üzenetére
van ez a mondás, hogy "aki naptári évfordulókor vezeti a pl-t, általában az hozza a szezont..." 2 éve ez bukott nálunk és most is úgy állunk, hogy 7 pont előnyből mára 16 pont hátrány lett úgy, hogy a city 1 meccsel kevesebbet játszott... 11 meccsen a megszerezhető 33 pontból gyűjtöttünk 8-at (cp elleni 7:0 óta) (valahol lehet elszámoltam, de pár pont ide-oda ekkora különbségnél nem sok vizet zavar)
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #143420 üzenetére
Ezért nem kell fészbúkot olvasni. Az meg nem gyengén árazná a bajnokságot ha ha ennyi rokkant mellett is simán hoznák. Csoda hogy decemberig megvolt az első hely, bár akkor még nem volt ennyi sérült.
Én remélem Lampard elmegy a Celticbe és lesznek parázs Rangers Celticek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #143428 üzenetére
inkább, mint vereség...
-
Tibiajax
nagyúr
the day has finally come
fozzza, inddddaa.
-
gabross
tag
válasz Citroware #143424 üzenetére
Én még akkor fizettem elő rá, míg azon ment a premier league is. Megbízhatóan működött, meccset, összefoglalót később is vissza lehetett nézni. 12 euró 1 hónap és bármikor lemondhatod, 30 napig ingyenes is.
A Sky-t a Magentán keresztül fizetem elő, de a Sky Go-val nem vagyok annyira kibékülve. Persze tv-n is lehetne, de laptopon nézem a mecseket.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #143416 üzenetére
Igen, de nem rögtön. A nyilatkozatai alapján elég világos, hogy a Liverpool után nem tervez másik klubcsapatot bevállalni, talán visszavonul: túl sok ez neki, többet szeretne lenni a családjával, fontos neki a magánélet is. Válogatottat esetleg bevállal, mert az nem vesz el annyi időt és energiát tőle. Szerintem abszolút kézenfekvő és fogadni mernék rá, hogy a liverpooli pályafutása után pihen egy kicsit, és az első adandó alkalommal leül a német válogatott kispadjára.
-
addikt
válasz vans? #143423 üzenetére
Mennyire vagy elégedett vele?
Én gondolkodtam, hogy előfizetek rá. Magyarországon egyébként elérhető egyáltalán? Mondjuk én Ausztriában vagyok, itt igen.
De úgy döntöttem, hogy inkább nem kell, mert csak néhány BL-meccs van, amiről így lemaradok, illetve a fakupa/ligakupa, ahonnan a Liverpool minden évben korán kiejti magát, így olyan sok hiányt nem szenvedek el nélküle. -
mephi666
nagyúr
Na, fb-n már Klopp menesztését vízionálják páran... (meg Gerrard érkezését: aminek én örülni fogok, de tudok még rá várni pár évet... szerezzen csak pár bajnoki címet előbb, valamint rutint... ne jusson Lampard sorsára) megnézném, hogy ki-mire lenne képes ezzel a szétvert kerettel: Hendó sérülése se biztató, de nincs még hivatalos vélemény... Kloppot nem bírálnám: A-terv kiesett VVD sérülésével, azóta B-C-D-E-stb is... lassan nem marad betű az abc-ben, hogy milyen tervnél jár
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz ZavaBalazs #143416 üzenetére
Pletyka szerint Hansi lesz az utód.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #143415 üzenetére
Nincs igazi vezére a csapatnak... VVD és Henderson is tökéletes erre a feladatra, valamint Milner is be tud segíteni, erre VVD egész szezonra kiesett, Hendó meg hátulról nem tud úgy irányítani és a gyors támadók is lazán körbefutják... fejetlenséget látok folyamatosan, ami nem volt korábban jellemző... Fabinho jó pótlék volt a megszokott posztjától eltérő helyen, erre ő is off... nagy hármas meg szét van zuhanva fejben... Jota nagyon jó vérfrissítés volt a csapatnak, lőtte a gólokat is sorban, erre ő is sérült... Gomez a védelemben egyik kedvenc, szintén lesérült... komolyan lehet megérné elküldeni mindenkit pihenni, hogy a bl-meccsekre 150%on pörögjenek, pl-ben meg az ifit játszatni, ahogy ment ez korábban pl fakupameccseken (aztán a bl indulást ne top4ként érjük el jövőre, hanem címvédőként )
-
ZavaBalazs
őstag
na, inkább azt mondjátok meg, hogy a várható EB-s zakó + Löw menesztése után Kloppó leül-e a válogatott padjára?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
gabross
tag
válasz atee_13 #143411 üzenetére
értem én, h sok a sérült és most még hendonak is izomsérülése lehet, ami megint nem 1 hét. de más csapatnál is vannak/lesznek/voltak sérültek. elöl viszont a "világ legjobb támadóhármasa" játszik, mögötte wijnaldum, barcelona elleni hősünk, thiago, akit ha szeretünk, ha nem, a bl döntő egyik legjobb játékosa volt tavaly, curtis jones, akit phil fodenhez hasonlítanak a szakik, mit veszel ebből észre az elmúlt 2 hónapban?
elég a kifogásokból, meg kell halni a pályán az everton ellen, nem flegmán visszafordulni egy elpattanó labda után, nem legyinteni, ha nem érek el egy átadást... a fejekben valami nagyon nincs rendben, nem lehet mindent másra fogni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #143412 üzenetére
még erre is rákontrázok: a 2 előző szezonban 76(!) meccsen volt összesen 4 vereségünk... most szűk 2 hónap alatt összejött 1.5-szer ennyi vagy úgy is vehetnénk, hogy a hihetetlen hazai veretlenségi sorozat után 1 hónap se kellett, hogy 4-szer egymás után kikapjunk az anfielden...
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #143409 üzenetére
pl-ben karácsony előtt volt a 7-es a cp-nek, azóta 2 GY 3 D 6 V és 9 rúgott / 15 kapott gól (már ha nem számoltam el) ...ez a durva: ment a 7es 1 meccsen és azóta 11 meccsen jött össze épp csak kicsivel több gól... kb minden pozitív rekordsorozat el lett dobva és a negatív rekordokat kezdi döntögetni a csapat egy éles váltással
-
atee_13
őstag
válasz gabross #143409 üzenetére
BR nél hiányzott a csapat komplett közepe? Két középső védő 2 középső középpályás?
Értem én a pontot, de akkor minden csapat máshogy teljesített, a mostani tabella sem lenne ennyire gázos, ha a 2. és a 10. között össz visz nem 10 pont lenne. Jelenleg sok az a csapat aki nagyából ugyan úgy teljesít. -
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #143407 üzenetére
erről beszéltem itt: 0-2 lett, közben ha csak az elcseszett bírói döntéseket nézzük, a jogtalan és jogos 11-est megfordítva is lehetett volna simán 1-1 nem lepődnék meg, ha idővel "var-botrány" lenne és kiderülne, hányszáz meccset csaltak el a videószobából...
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #143404 üzenetére
Úgy botladozott már a kontakt előtt, hogy azt kereste, hogy essen át TAA-n... másik oldalon az 50kilós Manét lelökik dulván a padlóla, semmi ő is szívesen elesett, de pool javára talán havonta 1szer néznek a varra
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #143401 üzenetére
háttal csúszó játékost tarkón térdeli és tizi kimegy megsasolja tizi
ettől függetlenül is buktunk volna, de ilyen gané játékvezetést
Azért túlozni nem kell, ott nem volt sérült a fél kezdő, kieső hely egy EL csoportban amiből klopp döntőt hozott ki ugyan azzal a kerettel úgy, h volt 3 kezezés a 16 on belül amiért 0 bünetetőt kapott a pool
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Pff ezt a 11est: botladozik, átesik TAA-n, esni akart, úgy ment oda... mert nem maradhat el meccs sz*patás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk