Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
Urak,
ki mit tippel a ma esti Celtic-Fradi-ra?
Türűűűdrááá!
-
kacsyx
aktív tag
válasz bagyulajuve #135995 üzenetére
Franciaországban született.
-
kacsyx
aktív tag
válasz DeathAdder #135992 üzenetére
Jelenleg igen, de pár éve pl. Laporte franciaként náluk játszott. Régi sztori ez, csodálom, hogy nem tudtad.
-
addikt
válasz DeathAdder #135992 üzenetére
Gyakorlatilag a kezdetektől fogva így volt náluk.
Volt pár kivétel is azért.
Például Laporte.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
Az komoly, hogy az Athletic Bilbao, kb. a világon egyedülálló módon annyira beágyazott a közegébe, hogy csak és kizárólag baszk játékosokkal lép mindig pályára?
Épp ez jött szembe, és alig hiszem el, a jelenlegi keretre mondjuk abszolút helytálló ez a megállapítás.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #135988 üzenetére
és mi lenne, ha a real madridba menne??
valahogy azt a klubot senki nem említi meg..meg a rajzon sem állt be a sorba zizu bácsi -
vond
MODERÁTOR
Nagy zöld-fehér derbi lesz este. Ki mit tippel?
Ja, utána meg lesz egy Celtic-Fradi is.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ringman
nagyúr
válasz omfgk #135980 üzenetére
Most épp fene tudja, mert voltak év közben szerzodeshosszabbitasok, de az atigazolasi szezon végén szokták közölni az összes csapat berezeset.
Nettó 100 és 150 közöttire tippelek a jelenlegi keretnél.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #135957 üzenetére
nem azt kérdeztem, hogy melyiküket látnád szívesebben a döntőben, vagy hogy kinek van nagyobb reális esélye a végső sikerre, nem elemzést kértem.
: )
azt kérdeztem, ahogy elkezdődött a meccs, melyik csapatnak tudtál drukkolni, tudtál-e igazán drukkolni egyiknek a másikkal szemben? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135972 üzenetére
cuki, ahogy Klopp is beállt azért, a sor végére.... a hülye vigyorával
-
törölt tag
válasz venember83 #135981 üzenetére
Pedig ennek a storynak így lenne jó vége ha a Juveba kötne ki Minden pályán lévő játékosra jutna egy aranylabda... ennyi járna nekünk hogy megnézzük őket egy csapatba.
-
addikt
válasz venember83 #135979 üzenetére
A Inter most mennyit költ fizetésekre?
Azért az durva lenne ha Messi egymaga mondjuk 40%-ot szakítana a teljes bérkeretből.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #135975 üzenetére
Beppe részben CR leigazolása miatt lépett (Agnelli és Paratici átnyúlt a feje fölött), igazán érdekes lenne, ha az Intertől Messi leigazolása miatt távozna, miközben ingyen igazolásként nyilván egyértelműen megéri (francokat!!!), hisz csak a (nettó 60 milliós) fizetését kell állni.
[ Szerkesztve ]
-
kacsyx
aktív tag
A Bayernbe biztos nem fog menni, mikor Alabával -aki ebben a csapatban nagyságrendekkel fontosabb játékos mint Messi lenne - 1-2 millión variálnak. Meg hát az a gyenge Bundesliga is nagy visszalépés lenne a nívós spanyol bajnokság után.
Nem lesz itt semmi vándorlás, kigolyózza a vezetőséget, kap még több bért, hogy maradjon és feltöltik a csapatot pajtikkal.#Peterhappy:
Roy Chipolina ?[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
"Egy olyan csapat csapatkapitányával is tárgyalunk, akire eddig gondolni se mertünk volna!"
Kubatov Gábor -
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #135975 üzenetére
vagy marad ő a barcánál, miután bartomeu-t eltakarították, még nagyobb hőssé válik, majd pár év múlva 10méteres szobrot kap a pálya mellett
ui: ennek annyi hátulütője van, hogy milyen fényben tünteti fel a klubot, ha 1 (pályája vége felé járó) játékos nyíltan ilyen nyomást tud a vezetőségre gyakorolni?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
conte szerintem eriksent sem akarta, remélem őt sikerül beépíteni, de az kizárt, hogy pl. eriksen+messi egyszerre pályán legyen.
egyrészt a kínaiakból kinézem, hogy leigazolnák presztízsből, másrészt azért ennél profibbnak tűnnek.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
válasz DeathAdder #135967 üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy pl. Griezmannt ő kérte...
(#135973) omfgk: Akár egy 80-100M-s vételárat is összekaparnának valahogy.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
Ez a jómadár azt állítja ,hogy Messi a City-t választaná.
Ő volt az aki a Neymar sztori-t lehozta elsőként.
https://twitter.com/marcelobechler
A nagy kérdés ,hogy akkor most ingyen elmehet-e vagy sem.
Hosszabb volt a szezon így meghosszabbodik a határidő is?
Lényeges kérdés. Ha ingyen vihető akkor csak a fizuját kell előteremteni.Azt simán előhúzza a farzsebből a City.
Pikk-pakk megugranának a nézőszámaik.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #135971 üzenetére
Nézem ezt a képet, de nem tudom elképzelni, hogy Ole, Tuchel, Pirlo, Conte vagy Klopp örülni tudna egy ilyen kaliberű érkezőnek, aki nagyon könnyen a klub fölé pozicionálhatná magát (a Juventus esetében már van egy ilyesmi játékos a keretben ugye). Pep sem hiszem, hogy őszintén örülne Leo érkezésének, de ő talán könnyebben kezelni tudná a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz viharhozo #135969 üzenetére
This is Messi's wage package at Barcelona according to Football Leaks: 60.395.769 euro basic yearly wages (£988.000 a week), £9.100.000 per year on image rights, £13.000.000 a year on possible bonuses plus signing on & loyalty fee (£120.000.000 over 5 years).
ezt nehéz lenne tartani bárkinek is, másik dolog hogy milyen tudatos szakmai alapon működtetett európai topklubnak kellhet, amikor már a psg is túl van azon, hogy a fenszi nevekben lássa a siker kulcsát. Juventusnak jó marketingigazolás lehet, ha a fiat még bírja, de inkább egy Beckham FC néz ki ebből (de leginkább csak hülyítés az egész)
-
DeathAdder
veterán
Igazi példakép ez a messi is, az elmúlt években szinte mindent az ő szája íze szerint alakítottak a csapatnál, el lett zavarva aki nem volt neki elég jó, vagy szimpatikus, még az edző is ki lett csinálva aki le akarta cserélni, aztán lelép mikor ég a ház
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #135964 üzenetére
Kevernek egyet: Mbappé -> Barca, Suarez+Messi -> PSG, hogy újra együtt legyen a trió
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Napfénysüti
nagyúr
-
addikt
válasz omfgk #135955 üzenetére
Én akkor sem tartom jó befektetésnek azt, ha valami évről-évre már egyre kevesebbet fog nyújtani. Akkor inkább egy fiatalt kell elhozni, az fejlődik, egyre jobb lesz.
Csak olyan klub lesz hajlandó megvenni, amelyik hirtelen akar nagy sikert, és nem törődik annyira a hosszútávú jövő építésével.Na most a helyzet az, hogy a top klubok között körülnézve, egyedül a Liverpoolban van hiány támadóra... Ugyanis a M-F-S támadóhármasnak nincs cseréje, már rég nem jött senki, egyedül Origi az aki néha jól áll be, de ennyi. Az összes többi klub televan. De nagyon rendszeridegen lenne, Klopp a támadóktól is elvárja hogy védekezzenek, ez instant emberhátrány lenne védekezéskor. Bár annak idején Coutinho-val elbírt a csapat 4 támadót, de nélküle jobb lett az egyensúly...
Esetleg a United nincs még tele sztártámadókkal, de az összes többi klub fullon van, nem tudom, hova fog kelleni. A Premier League-be szerintem annyira nem illene, maximum a City-be, de ők is televannak.
Esetleg még a Bayern, az szereti olcsón elhozni a játékosokat, Coutinho helyére, akitől ugyebár megválnak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
veterán
válasz Tibiajax #135925 üzenetére
Ezt nem könnyű eldönteni. A Bárkánál akár a kialakult helyzet miatt, vagy nem is az, hogy a Bayernnek jobban, hanem továbbgondolva, ha a Bayern megy tovább, nekik több esélyük marad a végső sikerre - ez is lett.
Ez a Bárka nem hozott volna le még két meccset, ráadásul akkor úgy tűnt, hogy a City lenne a következő.
Igazából mindkét csapatot két vereség "betonozta be" nálam.
Milan és MU. Évet és eredményt nem is írok, tudod te azt.
Csak azt sajnáltam utána, hogy 2001-ben a Velencia volt az ellenfél, akik kikaptak 11-esekkel. A denevérek voltak az akkori Atletico, két döntő, két zakóval.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz Citroware #135951 üzenetére
Még mindig a világ legjobbja Messi, csak kell köré egy csapat ami tényleg jó.
Kell egy csapat aki helyette fut és helyette védekezik.
Nem pedig egy kivénhedt Barca. Ott van mellette Suarez. Még egy ember mínusz. Egy öreg és lassú Busquets, Pique.
Egy gyengécske Alba.Griezmann, Dembelé... Soroljam még?
Egy top csapatban még lehetne 2 jó éve.
Szerintem simán érthető ,hogy egy ekkora játékos nem akarja végig várni a Barca újjáépítését. Mert most ez fog kelleni. De ennyi ideje már nincsen a top szinten.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Citroware #135951 üzenetére
Szeretnék olyan kialvó tűz lenni, mint Messi
Így magában elfüstölögve azért hozott egy 24+20(?) idényt egy botladozó csapatban.Az biztos, hogy a végére nem is el-, inkább megfáradt és demotivált lett, de magamba nézve, ha egy idióta volna a nagyfőnököm és a közvetlen főnököm, s nem lenne értelme a munkámnak, ahogy a vállalat se tudná, mit akar és miből finanszírozza, lehet hogy az én munkamorálom is megcsappanna, bármennyit is keresnék...
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #135952 üzenetére
Szerintem erről van szó.
-
venember83
nagyúr
Az sem zárható ki, hogy csak Bartomeu lemondását akarja kikényszeríteni.
-
addikt
válasz mephi666 #135950 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy hova fognak menni. Melyik csapatnak kéne egy hamarosan kialvó tűz, aminek lassan a füstje nagyobb mint a lángja? Maximum egy ilyen PSG-szerű csapat, amelyik még mezeladásokkal számol, de ők már fullon vannak a támadósort illetően, akkor valakinek mennie kéne.
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #135947 üzenetére
már 1 órája itt is feljött a téma
amúgy szomorú ez az egész sztori annyiból hogy "így menjen bárki a barcába: lehúzhat ott valaki 20 évet is, alakulhat így is a búcsú" ...a reált emlegetik nagy játékostemetőnek, de a barca se sokkal különb... sikerült már nekik is bevásárolni úgy, hogy utána padra se került a 100milliós játékos ínséges évek várnak rájuk
lassan lehet fogadni, hogy "suarez+messi" csomagot vesz valaki?
-
mephi666
nagyúr
válasz villamos #135937 üzenetére
ezt eddig nem is láttam... volt itt azért szép adok-kapok pillanatok alatt
kezdődött egy lökéssel a részéről, amire ristevski elesett és úgy forgott, hogy nyújtott lábbal adott egyet zsóri jobb combjába... ő erre húzta is fel a lábát, majd törlesztésnek taposott egy látványosat... erre ristevski felugrott, hassal tolt rajta egyet és jött a hatalmas esés-arcfogdosás-színészkedés... mindkét félnek jár simán pár meccs: nem pályára való ez a viselkedés, gondolkozzanak csak otthon
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #135940 üzenetére
akkor most már skriniar is maradjon, de ezt már írtam párszor.
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #135936 üzenetére
jól tette, tanult szabics hibájából, ő hamar igazolt el szerintem anno az osztrákoktól.
-
addikt
Minden sportoldalról már ez a sztori fröcsög.
Kivéve nso...
Lassú a google fordító.Meglátjuk mi lesz.
Lehet ez csak nyomásgyakorlás és megpróbálja megtörni Bartomeu-t.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz omfgk #135938 üzenetére
lőrinc még csak most fogja felajánlani neki a fél balatont, hogy a pafc-hoz igazoljon utána pedig az lesz a kampányszöveg, hogy "mindenki utazhat messi-földre nyaralni anélkül, hogy el kellene hagynia az országot"
ui: viccet félretéve szerintem a psg a reális... citynél szétdarálják, inter-psg párosból meg a franciáknál van neymar (a régi párja) és ott van mbappé is, aki a "legjobbaktól" tanulhatna és még hosszú út állhat előtte
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Messi kapcsán sorban jönnek a pletykák.
https://twitter.com/RobHarris/status/1298316348834099203
https://www.marca.com/en/football/barcelona/2020/08/25/5f454932268e3e17088b4578.html
Lionel Messi wants to leave Barcelona.
As incredible and unbelievable as that might sound, the player has sent a certified fax to the club asking to be released from his contract through the triggering of the clause that allows him to unilaterally leave at the end of each season.
In theory, this clause had to be activated before June 1, but the unusual circumstances of the coronavirus-enforced pause in the season mean that he may be able to request an exit now in the off-season.
Messi spoke with new coach Ronald Koeman last Friday and told the Dutchman that he saw himself more out of Barcelona than in.
Now, he has taken steps towards an exit that would shock the world of football if it comes to fruition.
For the captain of the club to want to leave after two decades wearing Blaugrana is one of the biggest stories of this wild year.Ez nagyot fog szólni ha igaz.
Iniesta szerződésében is volt egy hasonló záradék, hogy felállhat és mehet ha szeretne...
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Négymeccses eltiltást kapott Zsóri Dániel
Megérdemli, ebből talán majd tanul...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
mephi666
nagyúr
egyre nagyobb lett a hallgatás szoboszlai felől, már szinte biztos voltam benne, hogy nem megy ő sehova maradt a salzburgnál
nem gondolnám, hogy rossz döntés volt: ha ott kihozza magából a maximumot, simán mehet még feljebb az értéke és akkor jöhet a nagy ugrás
-
sh4d0w
félisten
válasz venember83 #135930 üzenetére
Én úgy emlékszem, Francesco Coco-t adtuk érte...
Tibi, nagy bajban leszel, ha Messi a Juvéba megy
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135932 üzenetére
Moratti tudna mesélni biztosan.... erről is
ráadásul pont a városi riválisnak..mmmm[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135930 üzenetére
mennyi volt az a 'némi apró'?.. attól függ
jó, hát nem ő volt az egyetlen a futballvilágban, aki valamelyik nagyklubban elkezdte, de végül egy másik nagyban lett világhírű. ő egyike volt ezeknek.. van ilyen
inkább azon szoktam elgondolkozni, mi lett volna - mondjuk egy alternatív univerzumban -, ha R9 nem milánóba megy, hanem mondjuk a juvéba, annak idején.. vajon akkor juvés lettem volna?
ez a kérdés csak azért lehet pikáns, mert én akkora, de akkora R9 mániás voltam, meg hát a világ is, kb, hogy az már fájt.. ő volt A futballisten, nekünk -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135927 üzenetére
jó, azért még ne kezdjük el egymás fszát szopkodni
: )))
jó srác, ennyi.
a klubot ettől függetlenül még utálni fogom.. főleg amíg ott lesz krisztiánó király jani isja, és még mielőtt..
eszedbe juttatnék egy múlt homályába vesző képet is gyorsba[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #135919 üzenetére
Goretzka meg időben elkezdett gyúrni, hogy elbírja azt a kupát
Ui: nekem a 'poolból Henderson tűnt fel valami újabb képen, hogy lett karja rendesen... covid lehet jó volt arra, hogy az unatkozásra hajlamosabbak nonstop emelgették otthon a súlyokat
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #135917 üzenetére
antonio jófej srác, és ért is el valamit végre a klubbal sok év után, de valamiért mégis az az érzése a többségnek - nekem is -, hogy csak megbukott a rendszere végül
professzor Allegri biztos másabb lenne. de hogy melyik irányban mozdulna el ezekkel a játékosokkal... -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #135913 üzenetére
nézd a jó oldalát, ha megy conte és a 3védős rendszere, akkor marad skriniar és vsz. nem igazoljuk le dzekot és/vagy zsirut
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135912 üzenetére
ma reggel jöttem el Milánóból, még ott volt. sőt, állítólag a sportigazgatói széket is megpályázza, ma marad.
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #135905 üzenetére
felcsútot is érintheti ez?
nagyon sajnálnám, inkább essenek ki rendesen a pályán.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
viharhozo
addikt
válasz Citroware #135903 üzenetére
Errol a meccsrol inkabb Rizzolit kene mutogatni az elso gol elott. Neymar muesik, Rizzoli nyul a zsebe fele, h sargat adjon, aztan rajon, h Okoskatorp 5 perccel azelott mar kapott egyet, tehat ki kene allitani, de azt nem szabad.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #135905 üzenetére
Kár érte, kiváló slovan volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Sokat degradáltam már Messit, de azért a nyikhaj legalább tudta, hogy kell ellőni Neuer mellett a labdát.
Messi vs Boateng és NeuerHasonlít a gól arra, amit Coutinho lőtt De Gea-nak annak idején, amikor De Gea a világ talán legjobb formában lévő kapusa volt.
Coutinho vs De GeaÚgy tűnik a világ legjobb kapusai ellen így kell...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #135900 üzenetére
..nincs véletlenül még egy zsepid? ezt már telesírtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest