Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
1-2
Komoly katalán hibát követően a Bayern könyörtelenül kihasználva a helyzetet gólt szerez.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
jól indul ez a meccs... azért ez a bayern védelem se atomstabil... mennyi lesz itt? 5+ gól a végére?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Eddig űrfutball nagy adok kapokkal mindkét oldalon. Vajon ezt meddig tudják tartani? Mennek mint a gép, mintha a 3. gól aranygól lenne, és a győztes mindent visz.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Lendületes kezdés.
Alaba azt se tudja ,hogy hol van.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
LyonnaisFan1
őstag
A gól-gólra fogadók olyan 1.60.-ért most jól jártak. Sok nem kellett hozzá.
-
Tibiajax
nagyúr
alabának màr rég a barcában kéne lennie -
LyonnaisFan1
őstag
Micsoda balfazs gól, háháh
Devecseri te vagy az?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
Alabaaa
Tibiii ne add fel![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
jaj ne már. rögtön a meccs elején tele kell okádnom az idekészített vödröt?
-
ZavaBalazs
őstag
puszi Tibi
szerk: na Alaba most szedett le 2 millát a következő szerződéséből
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
The average age of Barcelona's starting XI tonight is 29 years and 329 days, making it the oldest line-up they have ever named for a Champions League match. Know-how.
-
Enzolord
addikt
válasz LyonnaisFan1 #135086 üzenetére
Amugy olyan borzasztó hibák voltak a Fradi részéről, főleg védelemben, hogy megye 2ben lebasznak érte. Hihetetlen volt.. valóban nem érdemeltünk győzelmet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
LyonnaisFan1
őstag
Minden elismerés az mtk csapatának
Igazságos döntetlen. A fradi nem érdemelt győzelmet, ahogy vereséget sem. Az első játékrész az mtk csapatáé volt, aztán a második játékrészben fordult a kocka.
Ami a fradi cseréit illeti: Sokat nem tett hozzá a játékhoz sem a Somália, sem a Varga. Ebben a Somáliában még mit látnak? Uzonitól sem eshettek hasra a szurkolók.
Summa Summarum: A Djurgardens ellen több kellene mindenkitől. A svédek ellen sok esély nem lesz, ha csak 3-4 játékos tudja húzni a szekeret. Ma Tocmac és Laiduouni nyújtott elfogadhatót. Ezzel a francia gyerekkel még jól járhatnak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Barcelona XI: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Roberto, De Jong, Vidal; Messi, Suárez.
Bayern XI: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago; Perišić, Müller, Gnabry; Lewandowski.
-
mephi666
nagyúr
nekem most hirtelen olyan érzésem van, hogy ma sima barca siker lesz erős ez a münchen, szép sorozata is van, de minden szép sorozat egyszer véget ér és ahogy a 'poolnak is kis csapat ellen szakadt meg a szériája, a münchennek ez megszakadhat ma kevésbé kis csapat ellen... a barca meg botladozott, ideje tisztességes eredményt hozni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
... és 2:0 helyett 1:1
Klasszis megvillanással döntetlen az állás. Ami biztos, hogy jó folytatás várható. Az mtk is menni fog a másodikért, ahogy a fradi is. De idővel az mtk volt előbb megbékélni a leendő döntetlennel.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Viszlát #135081 üzenetére
Élvezhető. Az mtk nem ijedt meg, és beleszállt a fradiba, akik eléggé fáradtak?! Mire? Mitől?
A fradinál a Tocmas és az új gyerek nyújt elfogadhatót. Israel pedig mint egy öregember úgy néz ki, a mezszáma ma lehet a valós életkorát mutatjaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Viszlát
addikt
válasz LyonnaisFan1 #135078 üzenetére
Az hagyján, de egész jó kis pörgős meccs, csak vacsora mellé kapcsoltam be, de aztán maradtam.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Richard!
addikt
válasz LyonnaisFan1 #135077 üzenetére
Nem lesz sérült, mert új lábakat kapott/növesztett (ez még nem tisztázódott).
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LyonnaisFan1
őstag
Hejj micsoda MTK találat. Megérdemelten.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Richard! #135076 üzenetére
... hogy aztán újra lesérüljön. De számra csapok, ne legyen így. Legyen már egy végigjátszott meccse.
-
Richard!
addikt
Csoda történt!
Dembélé 260 nap után hivatalosan is meggyógyultMa kezdődik életed háralévő része
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #135073 üzenetére
Meg fognak sűni benne.
Be kell iktatni 8 eü szünetet, nehogy hőgutát kapjanak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Ezt a zöld-fekete idegenbeli gúnyát még szokni kell...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
És kezdődjék az új MB1 szezon, rögtön egy örökrangadóval.
Kiváncsi leszek az MTK-ra, hogy Borissal mire mennek a zöldek ellen.Hiába újoncok messze nem várom őket kiesőnek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LyonnaisFan1 #135069 üzenetére
a kamu idegen gól
Ugye tudod ,hogy azt amúgy Bernardeschi miatt fújták be?Persze így is lehet ,hogy az se volt szabálytalan, de nem a Bentancur féle becsúszás miatt jött a tizi.
-
LyonnaisFan1
őstag
"A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Lyon a Manchester Cityvel találkozik Lisszabonban. A mérkőzés egyik nagy győztese az Ajax lehet – amennyiben Pep Guardiola együttese kiüti francia csapatot, a holland bajnok bejut 2020–2021-es BL-kiírás csoportkörébe. Az összecsapást a holland Danny Makkelie vezeti majd, könnyen lehet, hogy ez kiveri a biztosítékot a franciáknál..."
Nem hiszem, hogy helyén való lenne reklamálni a kiesés esetén. A Juventusos történet után kicsit halkabbnak kéne lenni, mert az a kamu idegen gól saját erőből aligha jöhetett volna össze.
Győzzük le a Cityt, és a bíró legyen csak szereplő, ne főszereplő.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
nagy a csend..
ennyire fosik mindenki a bájerntől, mi?nem csodálom. én is
-.- -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #135065 üzenetére
most engem csak az uefa-cup érdekel. '92 és '97után csodás lenne egy ilyet nyerni. ez a csapat még nem bl-győztes csapat, de egy uefa-ra már megértek
a kupához vezető út viszont kegyetlen lesz. a sakhtar-t ha megverjük...akkor szerintem megvan a kupa
de nagyon félek, hogy nem fogjuk
a német csapatok ellen nem féltem. most igen -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135064 üzenetére
Kenegetjük itt zsírral Tibcsi lelkét.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #135063 üzenetére
ez idő alatt 5 bukott döntő 97, 98, 03,15 és 17
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #135062 üzenetére
24 éve, ha jól számolom.
-
bagyulajuve
addikt
a Juve a BL-ben olyan, mint az Újpest az mb1-ben: majd jövőre
Resistencia eterna
-
veterán
válasz Peterhappy #135054 üzenetére
Sokáig azt éreztem, hogy a Lipcse, mint egy mini Bayern!
Upamecano for President! Nem csodálom, hogy Willy nem kerül vissza a kezdőbe.Olmot meg egy éve gatyába ráztuk!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #135054 üzenetére
reggeli kommentben mit írtam? valahogy éreztem, hogy meglesz ez a meccs... tenni kellett volna rájuk egy ezrest
valószínű nem nyernek több meccset, innentől csak a tisztes helytállás a cél... a gól sem gulácsin múlt: kis híján a 11est is kifogta
-
NyxNyxNyx
addikt
Most idén komolyan a Barcának kell szurkolnom a BL-ben?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #135052 üzenetére
Masodjara is a "masodik hullam".
Nem valami szerencses szofordulat ez manapsag.Hijjj Petikem...
Ez mar megvan
Hijjj Petikem
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
lol, kimegyek a konyhába keverni egy jaffaszörpöt, közben hallom, hogy gól ...szépen megpattant a lövés
amúgy méltó ellenfele egymásnak a 2 csapat... sokat hibáznak és egy komolyabb ellenfél már felborítaná a pályát... jó kis meccset összehoznak így
-
Napfénysüti
nagyúr
És ott a gól!
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
elfáradt a lipcse
-
BenHans
addikt
válasz Peterhappy #135049 üzenetére
Nézik, nem írogatnak.
Amúgy tényleg nem rossz.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Peterhappy
őstag
Naaa, hol vagytok?
Ez eddig az ujrainditas ota az egyik legjobb meccs*!* Legalabbis amit en latok
Nagyon tetszik a RebDull. Es le a kalappal az ATM elott is, fura latni, hogy ennyire focizni akarnak, de jol all nekik a stilus!
@BenHans: jogos
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
ez kemény volt
Resistencia eterna
-
veterán
Gula... Az pedig 11-es volt...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #135045 üzenetére
...szerintem ha ez a "nyuggerklub" képes lenne a normális együttműködésre és megfelelő kiszolgálást kapna, hozná meccsenként a minimum 3 lőtt gólt még évekig majdnem minden csapat ellen
-
venember83
nagyúr
Keane az év elején kiállt Ole mellett, amikor sokan támadták őt, nem is jöttek az eredmények, s igaza lett.
-
gyuromoj
veterán
Napi olasz pletyka:
Messi faterja vett egy házat Milánóban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz omfgk #135031 üzenetére
...ha ők a pafc-ban állnának így össze, azt is képes lennék megnézni ...komolyan nem értem, miért nem szerveznek ilyen gálameccseket, amiért nem kapnak a játékosok pénzt, irgalmatlan jegyárakkal megtöltenek egy 75-80ezres stadiont és az egész befolyó összeget eljótékonykodják... minden posztra meghívnák a legjobbakat és csak fociznának egy jót... játszhatna egy csapatban a cr-messi duó, amire azért tuti hogy sok ember kíváncsi lenne... meg azért a poolból elférne ott taa, robertson és van dijk is bőven... nagyon jó "all star" csapatot össze lehetne rakni ellenfélnek meg pl egy spanyol válogatottat bedobni (közülük nem jut eszembe most amúgy se senki, akit beraknék a másik csapatba)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #135017 üzenetére
12 a lyonra, ajándék
Na jó ez Barokkos túlzás, de miért ne? Már sikerült a ManCityt legyőzni, győzzük le újra őket.
Jajj de jó, hogy Vasárnap nem kell mennem dolgozni, így a meccsre sör, bor, remélem lesz öröm is inni hozzá.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
addikt
válasz Peterhappy #135028 üzenetére
Az angol NSO...
-
Peterhappy
őstag
dailymail-nek (csupa kisbetuvel) azt se, amit kerdez, de EZT azert itthagyom csamcsogni
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #135026 üzenetére
szerintem 4. kalap: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
a hétfői győzelemmel az inter a 3. kalapba került a bl-sorsolásnál.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #135021 üzenetére
...kérjék el a helyére kölcsönbe kádárt
-
addikt
válasz venember83 #135021 üzenetére
Rugani egészséges.
Akkor mi a probléma?
-
venember83
nagyúr
Még el sem kezdődött a szezon, de Matthijs már kiesett három hónapra: [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #135016 üzenetére
én b@sztam el az eredményt: először amikor a meccsre kapcsoltam 1 percen belül lőtt egy gólt az atalanta... majd a 90. perctől néztem végig és akkor lőtt 2-t a psg nem kellett volna akkor már odakapcsolnom a meccsre és maradt volna 1:0
azért szépen megállták a helyüket a pályán: többet futottak, támadtak is rendesen... épp csak szerencséjük nem volt... (szép lett volna pedig, ha a több oldalról sújtott kisebb csapat legyőzi a nagyot)
a 2. gólt azért neymar és mbappe segítségével szépen összerakták...
ma pedig jöhet a lipcse-atletico... remélem gulácsi kivédi a szemüket is (kár, hogy a járvány előtt eldobtuk a bl-t... ha az atletico helyén ott lennénk, elég esélyes lenne a továbbjutás... ma viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt behúzza a lipcse)
érdekességnek ránéztem bet365-ön az oddsokra: nem gondoltam volna, hogy a bayern ilyen szorzót kap... lesznek még itt meglepetések
lipcse - atletico 3.6 / 3.1 / 2.2
barca - münchen 3.4 / 4.1 / 1.95
city - lyon 1.22 / 6.5 / 12"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
Olyan almos voltam este, alig birtam nyitva tartani a szemem. Mobilon, fostubus streamen szenvedtem vegig a masodik felidot, volt hogy a telefon kiesett a kezembol, majdnem belealudtam. Erre a p$g megforditotta... majd szetvetett a duh, itt kinlodtam meccs utan mire vegre fejbeqrt az alommano.
A jobbik csapat ment tovabb, de miert ne juthatna tovabb neha a kiscsapat? Foleg egy ilyen szimpatikus olajmagnas egyuttes ellen...Egy jo atm, p$g, Man$ziti, Bayern negyes, es nalam ennyi volt a BL-szezon...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135013 üzenetére
Kiderült amúgy ,hogy melyik Barcásnak lett pozitív a tesztje?
szerk : Todibo. Akkor ez nem befolyásol semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
csóri atalanta
-
addikt
válasz ZavaBalazs #135011 üzenetére
Lewa helyett Suarez?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Richard! #134977 üzenetére
jó, hát hülyék mindenhol vannak. én olyan barcás twitter oldalt találtam (asszem totalbarca volt a neve), aminek sikerült egy kominált kezdő 11-ben ilyen csodákat kihozni, hogy Piqué, Lenglet CB páros, Buszkeksz - FDJ - Thiago középpálya, Griezmann balszárny 7-4 a barca javára a kezdőben. aztán jöttek rá a válaszok, hogy "Semedo mostanság egész jó, inkább őt tenném Kimmich helyére, Sergi Roberto meg jobb középpályás Thiagónál..."
amit láttam belőle, az alapján sajnos megérdemelt a PSG továbbjutás, még ha rohadt bosszantó is, hogy csak 5 percet kellett volna kibírni
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Tibiajax #135008 üzenetére
Nem olyan biztos az. De először derüljön ki, hogy ki lesz az ellen.
Vagy magyar párharc lesz, vagy nem.
Lőw "nekem nem törött a lábam" Zsolt vs. Gulácsi és Villi Orbán.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #135005 üzenetére
Lipcse se fog komolyabb ellenfélt jelenteni, mint az atalanta..
az atletico már igen, előveszik megint a szokásos köcsögfocit, aztán annyi is lesz.
de hátha nem.. rohadtul nem vagyok kiváncsi simeoneékra -
bagyulajuve
addikt
Franciaország - Olaszország 2-0
Resistencia eterna
-
kacsyx
aktív tag
Remélem azért Neymarkának egy kis koronát vittek magukkal.
-
LyonnaisFan1
őstag
Tuchelnek most mentették az állását, de csak napokkal.
A leendő ellenfél ellen kevés lesz. Egy teljesen lerobbant Atalanta ellen még sikerült, de már egy Leipzig/ATM kettőssel szemben nem lesz ennyire kondi fölényben a hajrában.Az Atalantának ettől függetlenül jár a kalapemelés. Emberfelettit mentek, nem sokon múlott.
-
addikt
Muriel...
-
kacsyx
aktív tag
Semmi pánik, ilyen játékkal az első rutinosabb csapat ellen elvéreznek olajosék.
-
bagyulajuve
addikt
szegény bergamóiak
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest