Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Datsyuk #119094 üzenetére
Ilyen a Leicesternél is volt, hogy csináltak egy jó szezont amivel kvalifikálták magukat nemzetközi helyre, aztán (megint) a kiesés ellen küzdöttek akkor, amikor a BL-ben továbbmentek a csoportjukból, de azért arra még futotta, hogy a Sevillát is hazaküldjék a nyolcaddöntőben. Persze nem várható el, hogy a Schalke legyőzze ezt a City-t (ennyire kikapni akkor is csúf). A kommentem inkább az egész Bundesligának szólt, hogy miért nincsenek a Bayernen kívül olyan csapatok, akik egyáltalán versenyképesek tudnának lenni. (A Tottenham és a Liverpool nem olajpénz betáplálással jutott ide)
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Azért nagyon kemény, hogy milyen csapatok nem kerültek be a 8 -ba... Megnéznék velük egy folytatást pl. az EL -ben.
Atletico, PSG, Dortmund, Real, Roma, + Bayern vagy Liverpool. Besz@rás...
-
DeathAdder
veterán
Jó meccs volt a Leeds holnap még a Lyon kicsapja a bárszát és nem lesz spanyol a nyócba
Amúgy szép volt a tizi, de ha az Atletico a reál lett volna akkor az szabadrúgás kifelé és sárga lap.
-
kacsyx
aktív tag
válasz Citroware #119090 üzenetére
Akkor mi lesz? Semmi. Hozzátenném, hogy a Tottenham és a Liverpool is nagyobb keretből gazdálkodik a riválisainál. Más gazdálkodás, más értékrendek. De ha te annak örülsz és beárazásnak nevezed, hogy felduzzasztott klubok vernek meg olyan csapatokat, akik saját munkájukkal teremtették meg a vagyonukat, akkor jó meccsnézést kívánok a jövőben (ami már a jelen).
-
itouchfan
senior tag
Fino alla Fine, Forzaaaa Juveeeentus!!!!! Ottvan!
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
drachoHUN
senior tag
Na ma végre meglepett a Juve. Messze a szezon legjobb teljesítménye volt ez.
Forza JUVE!!!
-
addikt
válasz ZavaBalazs #119086 üzenetére
7:0 az mindenhogy sok, ez a csapat tavaly kvalifikálta magát valahogy a BL-be Németországban, de a másik párharcra is gondoltam ezzel. És ha holnap még a Bayern sem megy tovább...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez nekem egy kurva jó párharc volt. Atletico-nak szurkoltam első meccsen, hogy alázzák meg a Juvét, most meg a Juvénak, hogy legyen fordítás. Nagyon jó ez a BL eddig.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
kacsyx
aktív tag
válasz Citroware #119075 üzenetére
Miről beszélsz? Kíváncsi lennék mire menne a City akkora büdzséből amit a Schalke költhet. Valószínűleg már rég valami alsó eldugott bajnokságban küzdenének a kiesés ellen. Vagy szerinted összevethető a német klub meg a több milliárd eurókkal felduzzasztott angol zsoldoscsapat?
Most beleszaladt a Schalke a késbe, de még mindig százszor becsületesebb és tiszteletre méltóbb csapat Bundesligástól együtt, mint ezek a mű valamik. -
Viszlát
addikt
válasz bagyulajuve #119001 üzenetére
Na hallod, szavad nem lehet.
De azért a kis kopasznak szóljál, hogy ne férgeskedjen már, égeti itt magát meg az egész csapatot egy ekkora meccs végén...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
LendvaiFeri1
addikt
Szeddkibohóc
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
máyköl
veterán
-
villamos
őstag
És ismét meglepetés.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Enzolord
addikt
Ez a Chiellini mekkora egy szimuláló patkány. Hihetetlen irritáló egy valami..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
Azért a Premier League elég csúnyán hazaküldi most a Bundesligát, kíváncsi vagyok, vajon holnap a Bayern megmenti-e a németek becsületét.
-
veterán
Lehet, hogy a keretek közötti különbség, de ma Max megette reggelire. 1, azaz 1db kontrát nem tudtak megcsinálni az egész meccsen, 2-0-ról indulva... Filipe Luis meg Costa hiányával nem tudtak mit kezdeni.
Ez a Morata viccnek is rossz[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
Az eddigi 6 lezajlott párharcból egyedül a Spurs és a City ment tovább azok közül, akiket az első meccsek után továbbjutónak gondoltam.
-
Z'Z"
őstag
Simeone most keresheti a fütyijét.
-
villamos
őstag
Ennyike!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
BenHans
addikt
Ha a Juventusnak kell a továbbjutáshoz akkor ez tizi...
Remélem az UEFA megmagyarázza hogy ez miért volt tizi ha múlt héten nem volt az, mint kiderült a bírók mosdatásából (Porto - Roma)...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
Ebből a Bernardeschiből amit eddig láttam (nemcsak ma), az alapján iszonyat nagy tehetség.
-
hobizoli
nagyúr
tizi
több drón kell ;P
-
Cartevo
őstag
válasz Peterhappy #119058 üzenetére
vótmá
(#119014) -
Peterhappy
őstag
Igy 15 perc elteltevel. Hogy kivan az ATM golt szerezni? Vagy ez alapbol nem volt celjuk?
Vajon a Schalke edzo megtartja meg a meccs utani interjut, vagy az oltozoben kirugjak (ha felidoben nem tettek meg)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Dybala miért csak most állt be?
-
Peterhappy
őstag
Nemreg ertem haza hokimeccsrol, komoly a 2-0, ket CR gol, kemeny lenne, ha tovabbmenne a Juve is hatranybol. Man$ziti alaz, az varhato volt.
-
itouchfan
senior tag
Vicces így 2-0-nál visszaolvasni az utolsó 50 hsz-t... főleg Juve szurkolóként. remélem jön még egy gól, ATMA ma elég sovány.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
addikt
Amelyik csapat képes az ATM-nak egy meccsen 3 gólt lőni, az megérdemli a továbbjutást, de még többet is annál.
-
Viszlát
addikt
Eddig jól csináljuk?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
veterán
válasz villamos #119048 üzenetére
Bravúr helyett kapushiba, a vonal mögé vetődni.
+ ilyen is ritkán van, hogy Godín egy meccsen két labdának is aláfut...
Azért Simeone jól megszívatja magát, hogy Juanfran van a bal oldalon, mert így mindkét szél gyengusz.[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Ron kezdi behozni az árát.
-
villamos
őstag
Ennyike...
-
hobizoli
nagyúr
baze
több drón kell ;P
-
LendvaiFeri1
addikt
CR
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
villamos
őstag
Pitsába...
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #119042 üzenetére
szurkolj tibi, hogy simeone megnyerje a bl-t és a csúcsot elérve az interbe igazoljon.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
buszt gyerekek, busszt!!
-
Tibiajax
nagyúr
na akkor, hajrá
-
Ringman
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #119036 üzenetére
a lényeg az, hogy a kenőpénzek rendben mentek a fifának.
[link]
Exclusive investigation: Qatar’s secret $880m World Cup payments to Fifa
A lucrative TV deal led to Qatar being awarded the 2022 tournament 21 days laterEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
villamos
őstag
Itt még bármi lehet, "csak" 2-0 lett az odavágó, így kell majd az idegenben lőtt gól. Voltak itt meglepetések a múlt héten...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #119026 üzenetére
Ha a United idegenben tovább tudott menni a PSG ellen, akkor bármi lehetséges...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cartevo
őstag
válasz LendvaiFeri1 #119027 üzenetére
Dehogynem hiszi?
-
addikt
Én nem hiszem, hogy a Juve innen tovább megy.
-
Enzolord
addikt
válasz jbalint18 #119022 üzenetére
NyxNyx éppen nem olasz drukker, csak leírta, hogy idén minden előfordulhat a BLben
-
jbalint18
tag
-
venember83
nagyúr
válasz Cartevo #119016 üzenetére
Ezért is várom már valamelyik milánói gárda hamuból való feltámadását. De úgy tűnik, hogy jó alaposan kivégezték magukat a srácok. Sajnálni nem tudom egyik gárdát sem, de jót tenne az igazi verseny a bajnokság és a bajnokságban szereplő élcsapatok minőségi szintjének.
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #119011 üzenetére
Olasz szinten ez évekig elég a veretlenséghez.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #119011 üzenetére
némi pesszimizmust vélek felfedezni a soraid között..
-
jbalint18
tag
válasz bagyulajuve #119009 üzenetére
Madridban semmit sem tudtak mutatni az Atletico ellen majd és a visszavágóra ennyire feljavulnak ? Nagyon kétlem hogy ma a Juventus egy gólt is tudna nekünk rúgni . Egy izgalams 0-0 lesz De ne legyen igazam és legyen egy 0-2 megint
-
venember83
nagyúr
Egyre nehezebb dolog ennek a Juventusnak drukkolni. Nem látok elszántságot vagy harcosságot, nem látok taktikai variációkat, nem látok szervezett védekezést, illetve nem látok felépített támadásokat sem. Az sincs kizárva, hogy a meccset sem fogom látni. Elég nekem a közhelyekkel túltöltött, semmitmondó, realitást ritkán tükröző edzői nyilatkozat a meccs után.
-
veterán
válasz bagyulajuve #119009 üzenetére
Nem érzed a sörétes dupla csövét a hátadnál?
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #119006 üzenetére
van 2 db túlárazott egyszezonos játékos - zapata+milinkovic, + egy erőcsatár. a fio-s biraghi valami vicc (vagy jól játszik a srác)?
kösz de nem.meg eleve fázom a juventino-edzőtől - 3 védős rendszerrel súlyosbítva, utóbbi minden eddigi esetben csúfos kudarcba fulladt nálunk.
rakitic + godin jöhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #119004 üzenetére
2 csapatod egymas ellen játszik, ez egy Win-Win szituáció! 😁 Azért remélem, Torrente csapata megy tovább! 😁
-
Tibiajax
nagyúr
ezt ne kérd.. kérj bármit, tényleg csak ilyet ne
Ringman de most miért?.. már csak nainggolan helyére kéne egy jobb kutyaütő és máris verjük a juventust
-
Cartevo
őstag
Minden klubcsapatodnak lesz ma kupameccse.
-
itouchfan
senior tag
Én fogok.
-
bagyulajuve
addikt
de nehéz nap lesz ez, kisebb fajta csodára van szükség, szóval mindenki szorítson ma a Juventus-nak, léécciikee
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest