Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119795 üzenetére
Csak valahogy ugy tunik nekem , hogy a nem erdekel az igazabol nem szeretem... Engem, ha nem erdekel egy csapat vagy nem birom akkor nem allok le ezt bizonygatni. Kicsit olyan mint amikor valaki sose nezi a valovilagot meg nem erdekli de azert mindig naprakesz az esemenyekbol vazze de rossz ez a mobilos iras
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #119789 üzenetére
Ja amúgy való igaz, mint a keresztapám: lefekszik nb1-et nézni aztán fél óra múlva már alszik biztos hogy több ezer ilyen nézője is van nb1-nek (ahogy minden másnak, szerintem toronymagasan az F1-nek a legtöbb) de biztos hogy több őszinte szurkolója van idehaza a magyar csapatoknak, mint a külföldieknek. Jobban tudnak azonosulni egy helyi csapattal, a klubokkal való identitás meg valószínűleg sok esetben örökletes.
De a 100 ezer sem egy nagy szám, ezzel talán még az nb1 csapatok stadionjait sem tölthetnék meg, ha mindannyian kimennének.
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #119785 üzenetére
Mondjuk arra nem gondoltam hogy ezzel bárki is akarna ferdíteni, nem is vágnak fel vele ilyen hivatalos kimutatásokkal, általában azok "szivárogtatják" akik ott vannak a tűz közelben, és elég egyoldalú a vélemény:
F1 toronymagasan > nb1 -> más
DE ha magamból indulok ki, nagyon kevés ismerősöm néz PL-t, nb1-et se sokan, de lényegesen többen.
Kb a focis diskurzusok 99%-át az interneten bonyolítom, mert a kibertéren kívül nincs akivel tudnék beszélni erről, sőt az összes barátom, haverom, ismerősöm ki nem állhatja a focit -
paatrick
őstag
válasz itouchfan #119776 üzenetére
Yo!
A Szalaist én írtam #119577-ben, bár durván hozzáköltöttél. Nem írtam hogy a Bundesliga szar, csak hogy a Bundesliga csatárok valamiért nemzetközi szinten nem hozzák magukat. Erre írtam Lewandowskit és nem tudsz semmivel rám cáfolni hogy de.
Szalai meg 17 évesen került ki a Stuttgart ifibe, tehát érthető miért van ott 10 éve (kis spanyol kiruccanás után). Nyilván megtanult perfekt németül, átvette az ottani gondolkodást. Ezek után persze hogy szívesen alkalmazzák más német csapatok. Plusz a testfelépítése is kedvez a német focihoz.
Ne nevesítsük de az elmúlt évben (?) volt olyan válogatott játékos akit azért nem igazolt le egy német klub mert baszott megtanulni németül.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
ZavaBalazs
őstag
válasz J.Hetfield #119792 üzenetére
figyelj, nem én küldtem el a másik felet a "bdös pcsába", meg nyilvánítottam magyarellenesnek, szánalmasnak. én csak az engem (is) betaláló embereknek próbáltam elmagyarázni, hogy az, hogy engem jóban-rosszban nem érdekel a magyar válogatott, az nem egy negatív dolog, hanem semleges. ha ezt sikerült volna elsőre felfogni, akkor nem írom le ennyiszer.
megmutatnád, hogy hol található a fikázás? a beszólogatást még értem, bár azt sem a válogatott, hanem a Bandita irányába eresztettem el, de hát na.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119787 üzenetére
Mi lenne ha nem irnal semmit? Mert ugye nem erdekel... Vagy talan megis, ha beszologatsz és fikazol.
-
NyxNyxNyx
addikt
Közben megvolt az első teszt esemény a Tottenham új stadiumjában. U18 győzelem a Soton ellen. Gyönyörű. Ki kell jutnom egyszer.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #119784 üzenetére
Ja amúgy ezt vágom. Azért megnéznék egy ilyet korosztályokra is lebontva.
Ez így hangzatos amúgy, hogy szurkolnak mindegy mi van, de pl a stadionokat már nem képesek megtölteni. Nem csak arról van szó, h a főleg a "rendszerváltás" előtti korosztály meló/akármi után behuppan pihenésképp a tv elé egy sörrel a kezében és messze csak valamelyik magyar meccset tudja a legkönnyebben elérni (meg amúgy is ebben nőtt fel)? Aztán 30 perc múlva meg már alszik... Bocs a közhelyekért, de más magyarázatot én nem tudok erre.
-
veterán
válasz itouchfan #119786 üzenetére
Én írtam(bár én a válogatott meccseket nézem, meg néhány Fradi meccset is) a te hsz-edre, mert soknak éreztem a szánalmas jelzőt, azokra a külföldi focit szeretőkre, akik negatívan látják a magyar helyzetet.
Az a kocka meg még az élén áll egyelőre.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
itouchfan
senior tag
válasz forceberg #119777 üzenetére
Én máshogy tudom a Vargás storyt, de nem lényeg. Nem akartam személyeskedni, meg beléd kötni, maradjunk annyiban, hogy érdekes nemzet vagyunk a kúltúránkat (és annak hiányosságait), illetve a futballkultúránkat (vagy annak teljes hiányát) tekintve.
Közben Deutschland meccsen fordult a kocka.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #119784 üzenetére
Nem igazán bízok én a hivatalos nézőszámokban, de azért erről egy forrást kérnék.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #119779 üzenetére
A tévénézők száma is sokszorosa az NB1 vs. bármilyen foci között.
NB1-nek a minimum 100 ezres nézőszáma mindig megvan, rangadókon ennek a sokszorosa. Utána jön a PL amit csak pár tízezren néznek maximum a legnagyobb eseményekkor is. (az F1 a legnagyobb külföldi sportesemény amit tényleg rengetegen néznek - csak tudnám miért )
Bármennyire is meglepő Magyarországon legtöbb nézője a magyar focinak van. És ők nem színes szagos élményre vágynak, hanem szurkolnak a kedvenceiknek, tudástól, formától függetlenül jóban és rosszban[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz ZavaBalazs #119771 üzenetére
Ha hangoztatod az érdektelenséget, annak megvan a többletjelentése.
Erre valók az olyan szófordulatok, mint a nem akarok ünneprontó lenni. -
Bandit79
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119771 üzenetére
Ok , már elengedtem dolgot ...én csak azt láttam hogy többen ilyen hozzáállással vannak válogatotthoz, ami nem jogos...
..de megyek is hadd maradjon a baráti társaság hangulat..
Bocs a kirohanásért, de így látom.. -
KisTücsök
addikt
válasz Cartevo #119775 üzenetére
Hm... iiigen?
__forceberg: Lehet. De amennyire megfigyeltem szerintem nem sokkal több hsz születik itt külföldi csapatokkal kapcsolatban, mint magyarokkal. Passz.
___salesman: Bandit79 kolléga utasított mindenkit, h kerüljük a kormányellenes beböfögéseket. Márpedig a hsz-ed egyértelműen szeretett kormányunk ellen irányul. Igen. Pont abba az irányba. Átlátok ám rajta. Viselkedj kérlek...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KisTücsök #119772 üzenetére
Talán nincs itt akkora forgalom, hogy külön topikot eltartson, csak most épp volt egy jó meccs.
Nincs azzal baj, hogy magyar meccset néz valaki, (én is nézem a válogatott meccseket is) mert azért a nemzeti csapat sok érzelmi töltetet hordoz, de azt is el kell fogadni, ha valakit egyáltalán nem érdekel ilyen-olyan okokból a válogatott.(#119776) itouchfan: pont én szoktam Zsuzsit meg Szalait "védeni". A 10 évet is én írtam nemrég.
A többiekkel és a túlfinanszírozott rendszerrel van a baj, és igen, sok emberből gyűlöletet vált ki az, hogy mennyi pénz pumpálódik ebbe a fociba. Ékes példája lehet pl. egy Varga Roland, aki nem megy/ment ki külföldre, mert itthon jobban keres, mint, amit kint keresne a teljesítményéért.[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz forceberg #119756 üzenetére
Teljesen nyugodt vagyok.
Elmondom mi a nagyon nagy probléma. Nem a foci, nem a politika, hanem az emberi oldaláról megközelítve a dolgokat. Nem neked, nem rólad írom, hanem általánosságban.Szóval kezdem Szalai esetével, megy a fikázás, mint mindig, amire egy tökéletes ellenérv, hogy nem véletlenül játszik 10 éve a Bundesligában, és van 50 gólja (nem topcsapatokban). Erre (ha jól emlékszem, itt, ebben a topikban, de lehet hogy valamelyik hasonló Facebook csoportban) a sok ellenlábas arra a következtetésre jutott, hogy akkor az egész Bundesliga szar, gyenge Lewandowskival (mert a BL-ben ő sem villog), meg mittomén kivel együtt, mert kiestek a VB-ről meg nemtom hány éve nem nyert BL-t a Bájern. Hát ez aztám tényleg logika. Ahelyett hogy elismernénk, lehúzzuk inkább a 4 topbajnokság egyikét, a világ egyik legjobb centerével együtt, csak hogy tovább fikázhassuk. Bravo. Ha meg olyan könnyű lenne a Bundesligában 10 évig játszani, brusztolni, akkor miért nem az van ott, aki károg? Jaa hogyja, a károgók nagyrésze tesiből felmentett volt?...
Másik egy hasonlat, a mai meccsre vonatkozóan.
Nagyon szegény vagyok, vízen és kenyéren élek, de egyszer egy évben összekuporgatok és veszek egy kiló húst, és jóízűen megeszem. Attól függetlenül, hogy tudom, hogy holnap ugyanúgy vizet és kenyeret fogok enni, attól még ma rohadt boldogan eszem a húst. Ennyi az egész. Viszont ilyenkor jön a sok megmondó, aki tökéletesen el tudja (bár szerencsére nem, mivel rájöttem, hogy nem fogok kommenteket olvasgatni), ezért tudná rontani szegény ember örömét. Csak egy kérdésem van feléjük: nehéz lenne ilyenkor kussban maradni?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz forceberg #119768 üzenetére
néger Emersonoknak helye ott nincs!
Bandita koma, figyi már, azt azért még elmagyarázhatnád, hogy a "nem érdekel" az mióta "ennyire negatív", meg "agyhalott full lehurrogó pesszimista komment"? szerintem ez definíció szerint a totál semleges hozzáállás, de hát én mit tudhatok
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Bandit79
aktív tag
Amúgy nem nézek rendszeresen meccseket, most valamiért leűltem és qvára nem bántam meg. Nagy élményt adtak a srácok, grat nekik.
Ilyen meccs után olvasni az agyhalott full lehurrogó pesszimista kommenteket... ez szégyen... -
bagyulajuve
addikt
egy kis Sekiro szopás után öröm visszanézni ide topikba
Resistencia eterna
-
veterán
válasz ZavaBalazs #119765 üzenetére
"Asszem mindenféleképpen" ideje egy külön topik az itthoni focinak
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Mikor láttunk utoljára ilyen dzsudzsákot?
-
Bandit79
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119765 üzenetére
Oké , semmi gond . Kézenfogva elsétálhattok , a naplementében ,nem vitatom biztos így van , ti okosok vagytok...
-
ZavaBalazs
őstag
-
Bandit79
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119759 üzenetére
Senkit nem érdekel, mennyire érdekel -e ,vagy nem...
A bocsánatkérést elfogadom... a válogatott nevében[ Szerkesztve ]
-
Bandit79
aktív tag
válasz forceberg #119756 üzenetére
Nehogy már ő higgadjon le, mikor egy senki lehurrogja azt a csapatot ,aki a a nemzeti mezben játszik még ha nem is mindíg ilyen sikerrel.
Kőbunko inkább maradjon csendben..
Ja meg az idióta kormányellenes böfögéseket is be kell szőni egy focimeccs kapcsán, az a másik fele.. -
ZavaBalazs
őstag
válasz Bandit79 #119758 üzenetére
bocsánat, lehet eltévedtem, ez a "magyar fociválogatott" topic, vagy a "fociról könnyedén, egy baráti társaságban"?
a tudat, hogy a válogatottnak szurkolók számára én érdektelen vagyok, el sem tudod képzelni, hogy mennyire padlóra küld.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Bandit79
aktív tag
válasz ZavaBalazs #119753 üzenetére
Akkor huzz a bdös pcsába , aki ennyire negatív egy válogatottal az ne szóljon inkább egy szót sem, mert hakkor te kiskomám mennyire érdektelen lehetsz azok számára akik együtt éreznek és drukkolnak az ilyen eredményekért..
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #119645 üzenetére
na jó, ha középszerekkel így megy, akkor nem lesz nagy baj.
-
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #119753 üzenetére
az biztos hogy olyan nemzet a magyaron kívül nem sok létezik, aki a saját nemzete válogatottja ellen szurkolna, vagy futballt szeretőként ne szurkolna nekik egy válogatott eseményen
-
itouchfan
senior tag
válasz forceberg #119750 üzenetére
Jól megy a szövegértés. Jó, hogy leírtam, hogy nem azért, mert nyertünk egy meccset, tisztában vagyok az összes fennálló problemával.
Szerintem mostmár tényleg ne lázongjatok, pláne egy ilyen meccs után. Ha kaptunk volna egy 4-5-t, akkor azt mondom. De így aztán tényleg csak indokolatlan fröcsögés.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
ZavaBalazs
őstag
válasz itouchfan #119749 üzenetére
miért? nekem magyarként kötelező szurkolni a válogatottnak? a mai szép eredménytől függetlenül számomra pont ugyanannyira érdektelen marad a csapat, mint eddig volt.
szerk.: na ami már inkább érdekel, vezetnek az überálleszek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz itouchfan #119749 üzenetére
Egy győzelem után egy ilyen írás is éppúgy szánalmas.
Ettől a győzelemtől még messze az elit, ráadásul akkor lesz csak értéke, ha mondjuk a két következő meccsünket is megnyerjük.Ez egy olyan meccs hatását keltette, mint amikor az angol kupákban az alsóbb osztályú csapatok kivernek egy favoritot.
-
itouchfan
senior tag
Qrva vicces volt visszaolvasni az összes fortyogó magyarellenes kommentet így a meccs után.
S-Z-Á-N-A-L-M-A-S.
És nem azért, mert nyertünk egy meccset, nem azért, hanem az egész lenéző, szarozó hozzáallás miatt. Tízmillio szövkap meg játékos országa, az vagyunk.
Elképesztő hangulat volt a stadionban, le a kalappal azok előtt, akik kinn voltak. Innen szurkolt meg valaki élőben?
-
máyköl
veterán
Pátkai nagyon nagyot nőtt a szememben, baromi korrekt nyilatkozatot adott.
"Örülök, csak helyén kezelem ezt a győzelmet. Magyarországon hajlamosak az emberek, a szakértők, az újságírók túlértékelni egy-egy ilyen győzelmet, de maradjunk a reaálitásnál, tudjuk hogy valójában hol tartunk..."
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
mekkora volt az odds a magyarokon ? csak kíváncsiságból..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Redneck
nagyúr
A kommenteket olvasva nagyon boldog vagyok, alig várom hogy megnézzem holnap. A szlovákok ellen is lehetett volna jobb, ha máshogy kezdünk és fegyelmezettebbek, harcosabbak vagyunk. Valahogy mindig így van.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
Gyenge horvát csapat...
Szerencsénk volt.
Grat.a srácoknak!
De a közönségnek mégnagyobb gratula![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Septum15
aktív tag
A csütörtöki teljesítmény után megraktam a horvátokat 1-0ás hendivel. Szóval ha bárki szeretné hogy nyerjen a csapata az szóljon nekem és rakok az ellenfélre, úgy is elfog menni a szelvényem.
De legalább a csapat teljesítménye miatt boldog vagyok.
-
gyuromoj
veterán
válasz bagyulajuve #119723 üzenetére
Origo és NS(O) tuti objektíven értékeli majd a meccset.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #119735 üzenetére
Nem a gólja miatt mondtam, illetve nem nagyon nézek válogatott meccseket, így nem nagyon ismerem, de ma kurvára tetszett ahogyan küzdött, ütközött az egész meccsen, közhelyes de tényleg a szíve hajtotta, és látszott hogy kész meghalni a címerért. Ha mindenki ilyen felfogásban játszana nem lenne sok probléma..
-
BenHans
addikt
Szalai és Dzsudzsák ma tényleg vezérei voltak a válogatottunknak.
Szalai nem csak korrekt a nyilatkozataiban, de tud összefüggően összeszedetten beszélni, ez is sokat elárul.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Z'Z"
őstag
Persze, tudom, hogy barátságos mérkőzés volt, de ki gondolta volna, hogy 3:1-el hazaküldjük az olaszokat?
Én csak azért hoztam fel példának, hogy a mostani eredményt is helyén kell kezelni.
Nem változott semmi a szlovák meccs óta, mert most sincsenek top bajnokságban játszó focistáink. -
veterán
válasz DeathAdder #119734 üzenetére
Minden meccsen ezt nyomja... csak most talált mellé egy gólt.
-
DeathAdder
veterán
Szalai MOTM, eszméletlen mit melózott! TISZETL
-
Cartevo
őstag
A franciákat is lerendeznénk.
-
BenHans
addikt
Kaput eltaláló lövések 8-2.
Van még kérdés?
OTTVANB+️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Redneck
nagyúr
Hogy játszottunk? Holnap megnézem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Z'Z"
őstag
Most nézem, hogy Wales is megverte a szlovákokat.
-
Motion_Blur
félisten
Gondolhatod!
Jönnek majd a "hol vannak a károgók??" szerű kommentek mindenhol...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
villamos
őstag
Magyarország 2 : Horvátország 1
Ez szép volt!Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nincsnév007
őstag
-
Peti78
őstag
Ajjaj mekkora pofájuk lesz!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bagyulajuve
addikt
szép eredmény de remélem majd mindenki (sajtó és MLSZ) a helyén kezeli
(#119717) Z'Z" de az barátságos meccs volt
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
Szép volt fiúk. Megérdemelt diadal, hatalmas küzdés.
Ez a horvát válogatott nagyon a tudása alatt teljesített.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
g0dl
addikt
Csókoltatom az összes ellendrukkert.
-
vond
MODERÁTOR
Bazzeg, úgy izgulok, mintha EB döntőt játszanánk.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Richard!
addikt
Köszöntöm az új embereket a topikban! Remélem ha vége a válogatott hülyeségeknek, akkor is itt maradtok velünk, igazi focit nézni!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nincsnév007
őstag
stadionok hozzák az eredményt
-
paatrick
őstag
Holnap a megyei naplók címlapja:
"MAGYARORSZÁG LEGYŐZTE A VILÁGBAJNOKI EZÜSTÉRMEST!
Óriási szívvel játszott a nemzeti csapat, megérdemelt a győzelem, ez azt is jelenti hogy Magyarország a világ 2. legjobb csapata jelenleg"6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
salesman
őstag
Milyen kellemes esti meglepetés...
Türűűűdrááá!
-
vond
MODERÁTOR
Jesszus, mi van itt?!?! Még a horvátok örülhetnek, hogy nem 3-1. Innen már be kéne húzni ezt a meccset. Gyerünk, fijjjúk!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
Te jó isten mi maradt ki, TÜZIJÁTÉÉÉK
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Mivan Modric nem megy?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
szerintem megérdmelten vezet a csapat, még akkor is ha az elmúlt 10 percben dominált a horvát csapat
(#119706) Napfénysüti - tényleg nagyon gyenge a kapusuk, most mákja volt
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Napfénysüti
nagyúr
Horvátoknál ki ez a balfasz kapus? Mindkét gólban vastagon benne volt.
Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
MIVAANMIIVAAANMIIIVAAAAN?
több drón kell ;P
-
villamos
őstag
Neszeneked!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Pátkai lol
Agyon szidtam szerencsétlent, most megkövetem. Anno nem ejtett ki minket, utáltam is érte.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
g0dl
addikt
Pedig nyomtak
-
gyuromoj
veterán
Szalai lóherét keres vagy miért fetreng állandóan egy kis szellőtől is
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest