Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #118699 üzenetére
Ez így van. Túl sok a szubjektív tényező ma, Nincs meccs, amit a világ bármely két bírója egyforma módon vezetne le. A másik, ami hiányzik, a retorzió. Míg nincsenek drasztikus büntik, eltiltások utólagosan, addig a rendszer csak takarékon üzemel.
Ls esete nagyon extrém, sokat gondolkodtam anno is rajta, az egyik legmocskosabb dolog, amit valaha futballpályán láttam, másfelől viszont 19-re lapot húzott, kvázi feláldozta magát és bejött neki, így nézve pedig brilliáns "taktikai" húzás.
Ritka az ilyen eset, ezeket pl. meg is lehetne adni gólként, ahogy a kosárlabdában is szokás pl. -
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #118692 üzenetére
Csak amíg nem változtatnak a szabályon addig mindig szubjektív lesz hogy mi a tizi.
Nyomatékosítani kellene, hogy nem szabálytalan ha kézben akad el a labda, kivéve hogyha úgy vetődik rá valaki mint Suárez a gólba tartó labdába Gána ellen. Mert ez így tömör vicc.
Ugyanúgy ez a bayern kezezés sem volt szándékos, de mégis miért van az hogy ez nem tizi, a tegnapi meg az volt?
Be kell vezetni hogy ez nem szabálytalan oszt szevasz, de nem itt agyalni rajta 5 percekig, mert ez kurvagáz.
Ami a Porto Rómán volt is megér egy misét, de az ellen már nehezebb tenni.
-
hobizoli
nagyúr
válasz venember83 #118690 üzenetére
szerintem ha kiesik a Juve CR-l a csapatban a legjobb 8 koze jutaskor, akkor az olasz lapok ugy kikezdik, hogy sirva fog visszamenekulni a RM-ba
foleg ha ZZ is odapottyan, meg jon Mbappe is a csapatba
na meg ha most kiesik a Juve, akkor Allegrinak is kifele fog allni az utja erosen, hiaba a tizenhuszadik Olasz bajnoki cim sorozatban
több drón kell ;P
-
Richard!
addikt
válasz LendvaiFeri1 #118685 üzenetére
Az barátok között is kb. 500 milla. Ideje felébredni!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
válasz Peterhappy #118692 üzenetére
Mozgáselemző szakember kellene a szobába a bírók közé. A kétes és nehéz eset videóval is kétes lesz, viszont ránéznek olyanokra is, amiknél a meccset nézve nem is látunk semmi különöset. Erre gyúrnak-fognak gyúrni a Dombi alkatok. Talán legalább az egyértelműeknél nincs balfaxkodás.
(#118694) vond: egy megcsinált bohócshowt ne hasonlítsunk már a labdarúgáshoz...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #118693 üzenetére
Ezért (FFP) írtam, hogy be is kéne normálisan tartatni.
Igen, nagyon jó lenne egy NFL-hez hasonló rendszer, az ügyesen ki van találva. De itt ilyen nem fog megvalósulni, tartok tőle, hogy még kis részleteiben sem.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Peterhappy
őstag
Nekem baromira tetszik az amerikai rendszer, a fizetési sapkával és a draft rendszerrel, sajnos utóbbi Európában nem életszerű, pedig óriási találmány.
A fizetési sapka viszont szerintem simán működhet. Mondjuk van pénzügyi fair play is, látjuk hogy (nem) működik...Szerintem a Juvénak nincs esélye. Viszont az elmúlt meccsek alapján nem dőlhet hátra a Barca és a Bayern sem, azok jó meccsek lesznek. A Lyon tuti, hogy vért iszik, ott akár még gólzáporos meccs is adódhat, dacára az első meccses duplanullának. A $ziti továbbjutása szerintem szintén tuti.
-
Peterhappy
őstag
válasz itouchfan #118684 üzenetére
Én is rosszabbnak érzem ezt az idényt a VAR miatt, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, lesz pár év "átmeneti időszak", míg jól fog működni.
Szerintem megkerülhetetlen volt és jó, hogy van, sokkal hamarabb be kellett volna vezetni. Annyira felgyorsult a játék az utóbbi időben (és annyi a sunyi szabálytalanság és színészkedés), hogy muszáj volt lépni, ehhez a játékvezető + négy asszisztens kevés (volt).
Így hirtelen azt mondanám, több kamerára lenne szükség, jó ötlet volna, ha az edzők (csapatkapitányok?) kérhetnék ki az esetek visszanézését és szerintem tart már ott a technológia, hogy egy, a teniszben használatos sólyomszem rendszer is működjön (azzal pl. gyönyörűen látszott volna, kint volt-e a labda a harmadik Ajax gól előtt). Hibátlan a rendszer soha nem lesz, de szerintem sokat fog javulni a következő években, sorra jönnek elő a hibák, és hogy mit és milyen irányba kell fejleszteni.Szerintem.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz venember83 #118690 üzenetére
Vagy durrant hármat a mester.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
-
Cs1csó
félisten
Borult a mix sokaknak?
-
vond
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #118687 üzenetére
Elég szomorú, hogy erről szól.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #118685 üzenetére
Persze, és vegyék meg még a fél világot. Hányok már ettől a mérhetetlen költekezéstől (klubszimpátiától függetlenül). Be kéne itt is vezetni valami fizetési, meg vásárlási sapkát. És persze be is kéne tartatni.
-
itouchfan
senior tag
válasz sh4d0w #118682 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy ne kelljen befújni. Hanem hogy ez a kezezés mondjuk nem 11-est ér, hanem valami speckó szabadrúgást, vagy nem tudom...vagy a 16-ost korrigálni...tudom ezek nagyon elrugaszkodottak, de ha már VAR...
Amúgy én abszolút VAR ellenes vagyok. Töröljék el, sokkal rosszabb lett így a játékvezetés, mint előtte. Főleg hogy a bírók se tudják mi van. Ha nem lenne Var, sokkal kevesebb vita lenne, a gólöröm szerepe megmaradna, arról nem beszélve, hogy tegnapelőtt az Ajax meccsen majdnem 5 percet állt a játék Tadic gólja után..
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
sh4d0w
félisten
válasz Napfénysüti #118672 üzenetére
Ha másban nem, hát abban, hogy középre jött ki a labda.
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
válasz itouchfan #118673 üzenetére
Nem is mindegyik ér. 11-es olyan szabálytalanságokért jár, amiért a mezönyben közvetlen szabadrúgás jár. Ezért nem értem azokat az érveléseket, hogy "rossz lövés", "nem is kapura ment", stb. Ha a mezönyben gondolkodás nélkül megadnád ezeket a szabikat, a büntetö is gondolkodás nélkül jár.
Ugyanez van akkor, ha a védö felvág valakit az 16-os és az alapvonal találkozásánál a területen belül.
A megoldás egyébként egyszerű: a játékos ne kínálja fel az esélyt a tizire.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dracox #118675 üzenetére
Mbappé-t meg kell vennie a madridnak..
ez a minimum.
meg kéne azért még egy-két frissítés a keretbe. és az új edzőközépre is kéne valami változás. ez a kroos meg modric kp rohadt unalmas már
modricot el kell hozni az interbe, ugyis a vége felé megy már, kroost leszrom, új, dinamius, technikás, motivált kp kell. hátul megvannak[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz venember83 #118678 üzenetére
Igen, ahhoz is kell érzék hogy az ember tudja mikor kell abbahagyni.
Nem rossz kapus Buffon de azért már sokszor látszik rajta hogy messze van a csúcsformájától, lassabb lett. Ez érthető is hisz nem fiatal csak jó lenne ha ő is belátná, mielőtt még többet és nagyobbat bakizik és nem tud szépen kiszállni.Egyébként nekem a PSG eléggé kapustemetőnek tűnik: Sirigu, Trapp, Areola (ő csak padozik mostanában).
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
Szerintem sem kellene leépítenie az eddigi szobrát a PSG-vel. Egyre többen és egyre többször fogják megtalálni őt apróbb dolgokért is akár (nem egyértelmű hibákért), már csak a korából adódóan. És nem enyhítő körülmény lesz a kora, hanem felróják neki, hogy miért nem akasztja már szögre a cipőt/kesztyűt. A legendáknak láthatóan nagyon nehéz visszavonulni, soknak nem is sikerül még időben meghoznia a megfelelő döntést.
-
dracox
addikt
Ennek a PSG buktának az lehet a legnagyobb haszna, hogy belátja Mbappé, hogy a langyi francia ligával semmire sem fog menni, mert BL cím ellen be vannak oltva... Remélem Perez papa nyáron kimenekíti valahogyan onnan. (kapnak egy több BL győztes Bale-t + lóvét)
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Megtréfálta a vizes füvön megpattanó labda, szerintem látszik, hogy magasabbra várja a pattanás után és még el is csúszott ő maga is. Kellemetlen lövés volt Rashfordtól, de illett volna fognia.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
itouchfan
senior tag
Visszanéztem ezt a tizit többször. Az az igazság, hogy a bíró itt szerintem nem tud "jó" döntést hozni. Ha nem adja meg, abba is bele lehet kötni, ha megadja, abba is...a szabályt kéne tisztázni, de nem tudom hogy. A lényeg az lenne, hogy nem minden 16-oson belüli szabálytalanság kéne, hogy 11-est érjen szerintem.
Napfénysüti: persze hogy az övé. Ez nem jöhet ki.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Napfénysüti
nagyúr
A 2. MU gól szerintetek Buffoné volt? Ezen vitatkozunk a kollégámmal (szerintem hibázott).
Més que un club!
-
MdewC
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #118668 üzenetére
Amúgy Pepe beteg? Vagy mi van vele? Ennyire lefogyott? Nem nézett ki túl jól tegnap a meccsen.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #118658 üzenetére
De ha az őszinte támadó focit szereted, miért nem a Barcelona a kedvenc csapatod a Madrid helyett?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
válasz ForRedGlory #118667 üzenetére
Pepe is hozta formáját
Ott lóbálja a sámlithttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #118661 üzenetére
Jah, most látom gifet is enged. Akkor inkább így teszem be.
-
sh4d0w
félisten
válasz RoyBatty #118660 üzenetére
Senki nem állította, hogy kidolgozott helyzetei voltak a MU-nak, de a kevés adódó esélyt tudni kell kihasználni és ezt ök megtették, miközben a PSG-nek legalább tucatnyi volt a két meccsen és ök nem tették meg. Erre kellene továbbjutniuk?
-
MdewC
nagyúr
válasz DeathAdder #118662 üzenetére
Kölcsönadhatnák.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
DeathAdder
veterán
Nasser Al-Khelaifi már igazolt is valakit tüzet oltani
-
ForRedGlory
félisten
Köszönöm a csapatnak, hogy ezt a végtelenül lehetetlennek tűnő továbbjutást kiharcolta. Ennél csodálatosabb előnévnapi ajándékot nem is kaphattam volna.
Már csak ezért is minden pénzt megér a United továbbjutása. Neymar bambulása: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RoyBatty
aktív tag
válasz sh4d0w #118652 üzenetére
Ez teljesen jogos érv, ezért annyira érdekes játék a foci, mert itt a sokkal gyengébben játszó csapat is nyerhet. Más csapatsportban ilyen nincs, ha ez rögbimeccs lett volna már az első meccsen 30 ponttal nyertek volna a franciák.
A Unitednek köze nem volt ehhez a párharchoz a 180 perc alapján, a Párizs elszórakozta a legnagyobb lehetőségeket is, reálisan 3-4 gól különbség lett volna a két csapat között a két meccsen összesítve. Solksjaer a mai meccsen reális (bekkelős) taktikával küldte fel a csapatát, de a rúgott gólokhoz annyi köze volt, mint nekem, egyik gól sem kidolgozott akcióból született.
Ez a véleményem független attól, hogy mennyire utálom azt a "csapatépítési" stratégiát, amit a PSG/City tol. -
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #118657 üzenetére
Hát ez az. Fergie ahogy vigyorog, mintha megint 50 lenne, nagyon durva.
Nézem a Roma meg nem adott büntetőjét. Ezt hogyan? Világosan látszik, hogy összeakasztották a lábait, és még a 16-oson belül.
Amúgy Dzeko hányszor nyerhette volna meg a meccset, csak a hosszabbításban?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz sh4d0w #118652 üzenetére
“teljesen mindegy, kinek mennyi és milyen minöségű cseréje van, hány sikeres passzt, vagy szerelést csinál vagy éppen milyen a labdabirtoklási aránya.”
Neked lehet hogy mindegy, nekem nem. Én még szeretem az őszinte támadó futballt, mindig is szerettem és fogom is. A focit pedig nem a United játszotta. De engedjük is el, láthatóan teljesen más aspektusból figyeljük ezt az egész sportágat.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #118648 üzenetére
Lyon vagy te....
: D -
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #118644 üzenetére
Eltörölték már azt, hogy "döntetlennél" az idegenben többet lövő csapat jut tovább akkor is, ha az hosszabbításban esik?
-Mert ha nem, akkor az a baj, hogy egyik sem volt tizi és nem nagyon tudod itt a második rossz döntéssel kompenzálni az elsőt, mert akkor meg a Róma jár sokkal jobban.
-Ha viszont eltörölték már, akkor hiba volt nem befújni a másodikat is szvsz.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sh4d0w
félisten
válasz máyköl #118632 üzenetére
Teljesen mindegy, ki mit érez egy meccsen egy csapattal kapcsolatban, teljesen mindegy, kinek mennyi és milyen minöségű cseréje van, hány sikeres passzt, vagy szerelést csinál vagy éppen milyen a labdabirtoklási aránya. Az egyetlen statisztikai mutató, ami számít, a rúgott gólok száma: PSG 1, MU 3.
Solksjaer valóban zseni, ha képes volt annyira felszabadítani a játékosait a nyomás alól, hogy ilyen eredménysort produkáljanak.
Egyvalamit eldönthetnél: minden gól mákos, vagy csak azok a csapatok szereznek ilyeneket, akiket nem kedvelsz? Csak azért kérdezem, mert a gólhoz mindig hiba kell, tehát ilyen értelemben mindegyik mákos...
-
vond
MODERÁTOR
-
Viszlát
addikt
Kompenzált a bíró, vagy megállt az órája, a lényeg, hogy nyertünk bakker!
Hú, én meg is bocsátottam a csapatnak az elmúlt 6 évet. Az első félidőről sajnos lemaradtam, de a másodikban amit láttam az pont az amit vártam tőlük, lehajtott fejjel menni, küzdeni, nem feladni és élni a lehetőségekkel. Le a kalappal, a fiatalok előtt is, Rashford 20-21 évesen olyan higgadt, hogy az szinte már ijesztő...
Rio üzent amúgy élő adásban a vezetőségnek, hogy amint visszaér Ole, tegyenek elé egy aláírt szerződést amin a fizetés mező üresen van hagyva, hadd írjon bele annyit amennyit akar.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeathAdder
veterán
4 angolból mindenki csak a sziti-poolt várta nyolcba, ehelyett lehet ez még fordítva is.
De ha legalább egyik továbbmegy a jövő héten akkor tuti megint lesz angol párharc a négyért.Porto, Ajax, Spurs, Lyon egyike meg ott lesz a négyben
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz máyköl #118632 üzenetére
Lehet, hogy nem zseni Solskjær, meg most mákja is volt, de felnéznek rá a játékosok és hisznek benne, ahogy Zidaneba is hittek.
Talán ez az ő erősségűk.
Mourinho után, bárkit hoztak volna ide, lehet ugyanígy teljesítenek, ahogy most.
Ezt nem tudni, de most "feltámadtak" . -
addikt
Egyedül a MU-tizi volt fújható, itt egyik sem.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #118641 üzenetére
Pontosan annyira járt volna mint ellenünk járt.
Undorító.
Ezt persze gyorsan eldöntötte a VAR, ellenünk tétovázott és Cakir monitorozott.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118641 üzenetére
szerintem sem, ezt büntetőkkel kellett volna eldönteni...
-
DeathAdder
veterán
Ez nagyon nem volt tizi, mondjuk az előző sem, de legalább ott volt egy mezránciga, de attól még ugyanúgy vicces
-
máyköl
veterán
Borzasztó ez a VAR. Vonják vissza a francba az egészet.
-
BenHans
addikt
Nekünk nem jár a tizi te rohadt patkány
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bagyulajuve
addikt
Port-Roma meccsen is utolsó perces 11 lesz sztem
hmm? hogy miii?
(#118641) DeathAdder - portói 11-est nem láttam, de itt összekoccolta lábát
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
vond
MODERÁTOR
Meg ha már sokan a 11-esen rugóznak (bár szerintem adható volt, többen le is írták, hogy miért), azt is magyarázza el nekem valaki, hogy hogyan lett a 3 percből 9 perc hosszabbítás, mikor 2 perc volt a varozás, plusz a büntető elvégzése?
Porto-Roma: Cakir hogy a francba vezet még egyáltalán meccseket?
-
máyköl
veterán
válasz Viszlát #118622 üzenetére
A véleményem nem változik, pedig az ég világon semmi közöm nincs a PSG -hez hogy kampányoljak mellettük, mégcsak nem is szimpatizálok velük. Megnéztem mind a két mérkőzést, és persze tolhatjuk a sablonokat hogy a futballt gólra játsszák és a 3 idegenbeli gólt nem kell megmagyarázni, de érzésem szerint a legkevésbé sem érdemelte meg a MU a továbbjutást, nem éreztem a két meccs alatt egyszer sem amikor uralták volna a meccset, vagy mondjuk igazán a kezükben lett volna a továbbjutás. Nem, ez egy semmirekellő Mourinho -s bukdácsoló továbbjutás volt. Az pedig hogy Solskjær -ről árad most minden hogy mekkora zseni a pedig számomra értelmezhetetlen. Mitől zseni? Mert az olajos csapat védelme elpasszolt egy labdát amit Lukaku berúgott? Vagy mert Buffon kiejtette a labdát a kezéből? Talán mert egy véleményes büntetőt kaptak a 90. percben? Fenét zseni. Mákos, amolyan Zidane féle.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Rohadt féreg cakir...
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez a Porto tizi sem volt az szvsz
Így aztán kurva sok értelme van a VAR-nak.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #118617 üzenetére
Tipik meccs ahol az egyik osztálykülönbséggel lefocizza a másikat, de valamiért végig remeg, a másik csapat meg a semmiből lődözi a gólokat.
Mu önerőből a kapuig sem tudott elmenni, 3 helyzetük az volt hogy
1- eladott labda és kontra 1v1 a kapussal
2- távoli gyenge lövésből orbitális kapushibából egy kipattanó
3- egy tiziAmúgy annyi ilyen meccset láttam már, hogy biztos vagyok benne ha nem fúj tizit csak szöglet van, akkor azt is gólra váltják. Tipik mint a Bayern Cselzi BL döntő
van ilyen néha, ezt a psg baszta el, meccs közben is nagyon érződött, írtam is róla:
Az életbe nem fog ez a psg BL-t nyerni.
Úgy remegnek most is, mintha legalábbis hátrányba lennének, megérezték hogy mindjárt továbbjutnak és ettől megint maguk alá szartak.
Nagy szerencséjük, hogy a United B (vagy inkább C) az ellenfél. De ha innen kiesnek, akkor holnap reggel a helyükben feloszlatnám a klubot (senkinek nem hiányoznának ) -
hobizoli
nagyúr
na Porto tizi 114. percben VAR utan
több drón kell ;P
-
Redneck
nagyúr
Közben a másik meccsen is tizenegyes a hosszabbításban.
NyxNyxNyx:
Köszi, közben találtam, pont a tizenegyest mutatják.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Z'Z"
őstag
Igen, a PSG focizott, De a focit gólra játsszák.
Amit Lukaku berúgott az egyik oldalon, azt a másikon Mbappe kihagyta.
Hozzáteszem, hogy a gólpasszon kívűl nem igazán mutatott kiemelkedő teljesítményt, mert azért Di Mária, vagy Bernát is jobban játszott.
Szóval több góllal kellett volna nyerniük, de ehelyett elbénázták.
Én gratulálok a MU-nak, hogy ilyen összeállítással sikerült nekik a kb. lehetetlen.
Buffont, viszont sajnálom.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Megválaszolom Mérei Andinak a mi történik a PSG-vel kérdést: karma.
Anélkül, hogy nagy lenne a pofám, meg elmennék a sokak szerint véleményes büntető mellett, ennek a csilliárdos parizernek gólokkal kellett volna vernie ezt a united cét. De elszabták, nem kicsit, nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig a csoportmásodikak a nyertesek.
-
Viszlát
addikt
Az a csapat amelyik sehol nincs két meccsen, nem nyer idegenben 3-1-re, de még 2-1-re sem. Az szerintem senkiben nem kérdéses, hogy a PSG játékosállománya fényévekkel jobb a United-énél, de miért nem rúgtak akkor ötöt ha úgysem volt sehol a United? A nagyarányú labdabirtoklásban semmi meglepő nincs, ezzel a kerettel egyszerűen ostobaság lett volna megpróbálni uralni a játékot.
A tiziről meg megmondták a tutit a stúdióban (BT Sport), ott cseszte el a srác, hogy nem kényszerítette semmi arra, hogy felugorjon kiálló karokkal, nézte a labdát, majd elfordította a fejét és hátat fordított, nagyobbá téve magát a kezeivel (magyartalan megfogalmazás tudom, direkt fordítás). A jelenlegi szabályok szerint ez kéz, punktum.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #118620 üzenetére
Szépen összefoglaltad. Annyival egészíteném ki hogy, jobban örültem volna a 90. perces gólnak egy szögletből.
Szerk:
Mondjuk az első félidőben volt egy akkora lökés a tizenhatoson belül MU részről, hogy nem is értettem miért nem lett belőle tizenegyes. Azt hiszem Dani Alvest tarolták le rendesen.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem nem vagy egyedül. Csak a többségünk örül, hogy a PSG megint elbalfaszkodta. A United-nél egyértelműen jobb csapat a PSG, még a hiányzók nélkül is. A meccseken is jobbak voltak, de a MU jobban akarta. Lett volna lehetősége a PSG-nek lőni még gólokat, de nem voltak ott fejben.
A kárörvendés meg jó.
szerk.: A Redditen sokan most a lassított felvételt okolják, hogy ezt befújta a tizinek a bíró. Meg tudja babrálni az ítélőképességet, ha nem látod real time.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Cartevo #118611 üzenetére
Általában azt szoktam mondani, hogy az ilyen közelről kézrerúgás nem ér büntetőt, de jelen esetben senki sem kényszerítette a hátvédet, hogy ugorjon fel és forduljon hátat, mindezt a kézlendítésével egyensúlyozva. Szerintem nagyon nehéz eldönteni, hogy jogos-e, kb. 50-50.
-
máyköl
veterán
Úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel, de ez a MU sehol nem volt a két meccsen. Végig a PSG focizott, és lehet őket utálni, de nevetséges a játék képe alapján hogy az angolok mentek tovább.
-
vond
MODERÁTOR
Ilyet, baszki! Ezt nem akarom elhinni.
Marcus "Iceman" Rashford előtt meg az összes kalapom megemelem. Így odaállni, és így bevágni.
Közel sem volt egy álom futball, de 10 hiányzóval ez is nagy dolog. Az eredmény meg...
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Továbbra is Manchester szurkoló vagyok, de úgy gondolom ez nem volt most jó döntés, erre nem adtam volna tizenegyest. Kicsit bánom hogy a PSG nem mutathatta meg hogy jobb csapat.
A tartalékos Manchester előtt le a kalappal hogy tartani tudták ezt a francia gárdát. Smalling, Young, Shaw nagyon nagyot játszottak. Lukaku egy ólomkatona, egy körülményes, lassú tank, és ma Rashford is kicsit enervált volt, de mégis ők rúgták a gólokat.
vond:
Én szurkoltam Buffonnak hogy megfogja, de azért örültem hogy a csapatom ment tovább. Ha tippelnem kellett volna, arra teszek hogy Rashford most megremeg.[ Szerkesztve ]
-
addikt
A PSG is csak sz*pni jár a BL-be.
A tizi érdekes volt.
Elsőre nem tudtam dönteni ,hogy megadnám-e.
Az biztos ,hogy a védő látta ,hogy jön a lövés, védte magát és elfordult. De nagyon kint hagyta a kezét... Simán megadható volt ezek alapján.1-3. Ennyire United sérült mellett. Le a kalappal.
Buffonnak nem kéne ezt már erőltetnie.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Cartevo
őstag
Fura volt a tizi.
Az a kéztartás közelebb állt a természeteshez, mint a leszorított.
Főleg ugrásnál.
-
DopeBob
addikt
Solskjaer-t lassan szente fogjak avatni
MZ/X
-
veterán
válasz Napfénysüti #118605 üzenetére
Az első meccs után nem gondoltam volna, de NJr és Cavani kiesése miatt ez az első meccs előtt várható volt...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez jó volt. Végre egyszer a MU-nak szurkoltam és pont jókor.
Lukaku-n és Sissoko-n látszik a legjobban mekkora befolyással van a pszichés állapot a focis képességekre.
szerk.: Viszont ez a tizi elég langyos volt. A Real szét lenne most szedve érte.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Emelem kalapom a United előtt.
PetroS Gigolos out.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ruhes parizs, hazaaa
Franciaorszag szegyenei. Moneymar kinlodasat orom volt latni, adjon valaki neki egy zsepit, most biztos bog a madam
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #118596 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
100. perc bakker, mikor fújja már le???
Na végre! Hatalmas!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.