Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35047) ot93 válasza lezso6 (#35045) üzenetére


ot93
senior tag

Én nekem épp ma érkezett meg a Solo 6C-m :) igazából 7c kinézetre jobban tetszett mert magas, de hát az 10k-val drágább lett volna, így csak azért nem érte nekem meg, bár biztos hang tekintetében is többet tud a 7C... Háztól 1km-re pick pack pontra kértem, mondom bicikliivel majd hazahozom csomagtartón... aha, persze... csak csomagtartóra erősítve úgyis csak óvatosan tolva tudtam hazahozni :D) Kicsit meglepődtem, hogy elég súlyos darabok, bár méretre is elég szép darabok, kinézetre is nagyon jók... az összeszerelés, csomagolás minősége is tökéletesnek mondható... azon az oldalon ahol a táp is van, ott lehet a hangerőt, bemenetet, mélyet, magasat állítani, de van hozzá távirányító is, azzal még pluszban némítani is lehet. Azzal lehet bekapcsolni is ha már a főkapcsolót hátul bekapcsoltad...
Még max hangerőn nem hallgattam még bejáratom, akkor is ha nem kell :D de az a 60-as szintű hangerő tényleg igaz... tehát a hangfalon az a max, mert ott már tekertem max-ra de a gépen csak 40 körül volt akkor... Így a max hangerőre csak következtetni tudok.
Nem bántam meg a vételt, amit itt a fórumban írtak az igaz is, nagyon szépen szól, de még csak keveset tudtam tesztelni.
Lényeg, hogy nagyon jó, de erősen gondolkodom egy hangkártyán... Erről a többi fórumtag véleményét is kikérném, hogy mennyire érdemes... ??? :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.