Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34598) mekker válasza Mukucs (#34584) üzenetére


mekker
őstag

[Magánvélemény rovat]
Sok elektronikus zenénél egyébként is kiemelnek. Tudom, nem ilyet hallgatsz, de pl. big room house == tökön-babon döngölnie kell. Éppen ezért szerintem tévedés, hogy ezekhez jól illenek a V-kiemelésű cuccok. Hosszú távon fárasztóvá is válhat, ami még rosszabb, mintha tök laposan szólna a hangrendszer.

A linkelt 2.1 nem tűnik rossznak laikus szemmel. A szatellitek rendes két utasok tűrhető méretekkel és súlya is van azért a doboznak; a mély pedig 8", tehát nem ilyen 5,5" valamivel akarják kiszúrni a szemünket.

Nem tudom mikor vetted a Z623-at, de ha pár éve, akkor az is lehet, hogy vételi ár közelében el tudod passzolni. Tehát árban sem lenne olyan megterhelő.

Egyébként az a baj a 2.1-ekkel, hogy egyszerűen nem asztali PC-hez találták ki. Az rendben van, hogy nagyjából gömbhullámban adja a hangot a sub - tehát kevésbé lineáris irányban, mint a magas-közép része, de akkor is nehéz úgy elhelyezni, hogy ne szenvedjen csorbát a sztereo hangzás. Illetve emiatt több odafigyelést is igényel az elhelyezése - ami egyébként a kábel hossza és praktikussági okok miatt amúgy is korlátolt. A baj ott van, hogy lesznek erősítési és gyengítési pontok a szobában, azaz ha rosszul helyezed el, akkor lehet, hogy a székednél nem fog jól szólni, cserébe viszont má (nem kívánt) ponton meg lelkesen dübörögni fog.

Asztal alá nem érdemes rakni, ha nagyon oldalt rakod az sem túl ideális, asztal tetejére sem érdemes rakni, illetve a falakkal sincs túl jó barátságban. Tehát nem a falhoz tolt íróasztalokhoz való, mert vagy rossz helyet találsz neki, vagy útban lesz valahol a szoba közepén/másik felén.
Ha úgy ülsz pl. tévé előtt, mint egy házimozinál, akkor jobb a helyzet (oda viszont már nem biztos, hogy megfelelő lenne a szatellit része).

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.