Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
addikt
Necromunda: Hired Gun így első érzésre elég pörgős játék. Normál módban is...el nem tudom képzelni milyen lehet keményebb fokozaton.
Kicsit olyan Cyberpunk DOOM.
A közelharcos késelés annyira nincs jól megcsinál, de ezt láttam már korábban a videókon is. Volt pár napja volt fent egy gameplay, amit elég hamar leszedtek feltöltés után.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bandi0000 #51450 üzenetére
Aki szereti a szép platformereket, azoknak a The King's Bird be fog jönni. Nagyon látványos játék, de a Shadows: Awakening is egy jó RPG és nem csúf.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
Ryse is kb annyi, mégis egyik legjobb élmény volt Day1 azzal tolni One-on.
Pont annyira nem érdekel mint az IMDB
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Lehetne pár dolgot javítani. Nekem a közelharcos animációk annyira nem tetszenek, de lehet ezzel egyedül vagyok. Van sok videó a neten, ahol látszik. Leginkább a késelős részekre gondolok. Ahol néha mellé fut a kés.
Egy hiba volt, egy levegőben álló fazon.
Néhány dolgot jobban ki lehetett volna dolgozni. Például az egyik Shrek szerű ellenfél annyira nem sikerült jó.
Összességében viszont nekem tetszik, bár még az elején vagyok. Néha azért keresni kell, hogy hogyan és merre. Pörgős, sok az ellenfél. Én eddig! nem bántam meg az előrendelést.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GalaHU
őstag
válasz Zoleee83 #51414 üzenetére
Forzában igen!
Van egy olyan acsi amihez egy 24 fős multiplayer lobby utolsó helyéről kellene nyerni. Ezzel több gond is van: Általában nem akarózik a gépnek 24 fős lobbykat csinálni, ha van 44 szabad játékos akkor inkább csinál 2x22-őt mint 24+20-at, ergo el se tudod kezdeni.
De ha be is rak valami csoda folytán egy 24-esbe, az indulási pozíció random, tehát semmi garancia arra, hogy utolsó helyről indulhatsz. Mondjuk úgy 24 ilyen szerencsés alkalomból egyszer. Na, akkor innen kellene túlélned a darálót, és megnyerni a futamot, ami általában pár kör... Meg akinek 2 anyja van...Amúgy eddig a pontig minden Forza ki volt maxolva, de ezek után totál elszállt az ihlet...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-
Zoleee83
addikt
válasz GalaHU #51462 üzenetére
Hát az szép, szeretem én is az ilyen mission impossible achikat.
Nálam valahogy a PS-en beakadt, hogy azokat a játékokat amiket szeretek, fullra platinázom, boxon jelenleg csak 1db ezresem van, a Jedi Fallen Order, a Destroy all Humans! lett volna a második, de olyan szinten nehezek a challange-ek hogy esélytelen. Ace all challanges hiányzik minden más megvan.Btw: Nelson Admirális szabin van? Nincs ma weekly deals?
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Roxbury
őstag
válasz totalwarrior #51464 üzenetére
Egy olcsó kategóriás LG 24MP59G IPS monitort. 120Hz jobb lenne az XSX-hez gondolom, ez attól messze van.
Mondjuk Freesync-es (amit, ha jól tudom használ az XSX is), a képe szép, meg a betekintési szögek is. Ennyi maradt a PC-mből, gondoltam ezt meghagyom.Szóval bárkinek ajánlom a Venom dokkolót meg az akksit, szerintem nem fog benne csalódni. Nem kell többet leszedni az akku fedelet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz Stylerr #51468 üzenetére
Sajnos csak a dokkolóban.
Maga a dokkoló nekem amúgy az XBOX-ra van kötve, jár hozzá egy jó hosszú kábel. Szerencsére kikapcsolt állapotban (instant on) is ad neki tápot.
Estére ráteszed és feltöltve indulhat a legnagyobb kényelemben a játék, zölden világít a LED, ha feltöltött. Mondjuk én napi 1-2 órát játszom, így kb 4-5 naponta kell töltőre raknom csak.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Doomhoz érkezik raytracing pc-n trailer, lehet megkapja series is (ha bírja )
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #51473 üzenetére
Amúgy is érkeznie kellene next-gen patchnek idővel. Legalábbis ezt ígérte a Bethesda.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Dungeons 3 milyen lehet konzolon, valakinek van vele tapasztalata?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sefneni
őstag
Ez a Maneater milyen elborult játék..
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #51479 üzenetére
Az is. Vincentnél van róla teszt (nem sok köze van a full featured DV-hez).
-
hombre[EU]
veterán
a HDTV-seknél volt róla videó (talán ugyanarról beszélünk) és elég komoly különbség volt a kettō között. tök jó,hogy ugyanolyan név alatt "árulják" a nerfeltek cuccaikat is dolbyék (vagy nem tudom kinek a sara). gondolom a sebesség miatt kell, de legalább nevezzék meg
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #51485 üzenetére
For Honort már 3éve ki akarom próbálni, eljött az idō
a Darkest Dungeon pedig ajánlom mindenkinek aki szereti a könnyed szórakozástLife, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
Guns, Gore and Cannoli 2 - 1295.- Huf a Store-ban, nagyon fun kis játék, ha valakit érdekelne, ennyit bőven megér.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
-
addikt
-
Elderath
őstag
Valószínű a nagyobb gamekat E3ra tartogatják
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
válasz hombre[EU] #51495 üzenetére
Szerintem lesz 1-2 nagy GP cím bejelentés E3on, nem véletlen ilyen szűk a lista
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Szépen összegyűjtötte a lázálmokat, de ez nem így fog kinézni.
Nintendo, Warner, Avowed kizárva, Hideo Kojimára 10%-ot adok, de nem hiszem.
Ami lesz:
- Flight Simulator (konzol)
- Forza Horizon (valószínűleg már számozás nélkül)
- Halo InfiniteAz "5 új játék" pletykáját már lehetett hallani, de nem valószínű, hogy ezeket mind bemutatják az E3-on. Esetleg egyet-kettőt. A 90 perces műsor egy része ráadásul külsős címekkel fog elmenni, idő sem lenne ennyi szenzációra.
A játéknak soha nincs vége.
-
3L1T3
addikt
BF6 június 9 a reveal!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest