Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
De messze van még 2021. július 29....
Aztán jövő hét szombattól remélem több megjelenési dátummal fogok így érezni.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Megvettem a Sniper Ghost warrior contracts 2-t , YT-on jónak nézett ki PC-n !!!! Hát izé .. Ez a kb . 25 fps így 2021-ben már eléggé bántja a szemem. Grafika egynek elmegy, de ez a képfrissítés eléggé nyomja a jàtékélményt.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Fityusz
tag
Sziasztok! Jelenleg:a series s tarhely bovitese hogyan lehetseges a hivatalos bovito kartyakon tul? Sehol nem talaltam reszletes infokat arrol, hogy akkor most mit is lehet vagy nem lehet futtatni kulso eszkozrol? Pl.: Egy nagysebessegu usb 3.1 kulso hdd jelentosen olcsobb alternativa a hivatalos verzional de vajon futtathatok-e rola az uj megjelenesu jatekok? Szeretnek tisztan latni a temaban mert most szeretnek vasarolni koznolt es nem tudom eldonteni x vagy s legyen. A tarhelyet nem figyelembe veve nekem jo lenne a series s. Valaszotokat koszonom.
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fityusz
tag
válasz Wesder #51807 üzenetére
Series x|s -re optimalizalt jatekok listaja mar eleg nagy, es egyre nagyobb lessz. Gyakorlatilag akkor nagyon sok nepszeru jatekot amit mar optimalizaltak azt nem is lehet egy sima hulso ssd vagy hdd rol futtatni, jol mondom?
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
Wesder
félisten
Van framerate opció a Biomutantban.
Facé nem mondta ezt nekem senki...I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MunezXBK
nagyúr
Village-et senki sem tolja?
-
addikt
Omno - Official Gameplay Trailer | Summer of Gaming 2021
Sky: Children of the Light jutott eszembe a stílusáról. Úgy látom Game Pass -ba is érkezik.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
válasz PiszokAlfréd #51421 üzenetére
Múltkor beszéltünk róla... Tegnap voltunk BP Örs vezér téri IKEA -ban, rogyásig vannak a polcok LADDA -val.
Csak már fent megszűnt a műszaki rész az étteremnél. Így az összes oda kirakott cucc már csak a lámpák környékén van kitéve.
Töltőből már új fajta van:
Meg ez a féltégla:
Ezekbol viszont sok volt kitéve.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz MunezXBK #51822 üzenetére
Ameddig vittem, az alapján a 7 parásabb volt, vagyis inkább nyomasztóbb. A 8 inkább akciódúsabb, bár az utóbbinál volt egy rész, ahol rendesen paráztam. Szóval lehet, hogy odatömörült egy helyre az a para faktor, ami a 7-ben megvolt végig.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
AMD Power
titán
RDD elértem a végéhez.... De jó is volt. A második rész amúgy ennek a folytatása?
-
30z.Samu
félisten
The Xbox Series S Might Become A 4K Gaming Beast!
Megnéztem ezt a videót és valóban ígértetes a FidelityFX és technikailag ugye használhatóak a konzolokban is, akár az előző generációs gépeken is, mert elméleti síkon régebbi GPU-nál is használható. DE! Kérdés, hogy valóban meglépik-e, hogy az S-en felskálázza a játékokat 4K-ra 60 vagy akár 120fps társaságában. Ha minden igaz, meg lehet csinálni és egész jól muzsikál ez a dolog. Én személy szerint nyilván örülnék neki, ha magasabb felbontáson élvezhetném a játékokat, különösen egy One S port esetében jönne ez jól. De felmerül a kérdés, hogy ha S-en is lehet 4K-ban játszani (még ha nem natív is), akkor a nagy tesót minek vegye meg az ember? Persze ettől függetlenül megmarad az X előnye a nagyobb tárhellyel (bár ez csak ideig-óráig szerintem) és a lemezmeghajtó, akinek szűksége van rá. De akkor mi lenne az X-en? Ott is feljebb tolják a felbontást és lesüríti a gép 4K-ra? Vagy ha be is vezetik ezt a dolgot, S-en maximum 1440p-re vagy 2K-ra skálázza fel a játékot? Érdekes minden esetre, én kíváncsi vagyok, hogy konzolon hogy fogják ezt használni. Mert véleményem szerint hülyék lennének nem használni, ha már van ilyen.
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
válasz 30z.Samu #51831 üzenetére
dehogy lesz belōle amit eddig láttunk az,hogy széttaknyolja a képet és dob az fps-en. kis túlzással ezt a minōséget egy komolyabb tv is megcsinálja...és ez volt a Quality mód a legkisebb sebességnöveléssel
ez az FSR arra lesz jó,ha fullhd-ben/1440p-ben nem tudja tartani az fps célt akkor rányomják,mint a DRS-t[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
Bogyi007
veterán
Az első kép az már-már megtévesztően élethűre sikerült...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
55-ös samsung qled 8k tv 788 euró most. [link] Ez már nem a megfizethetetlen kategória. 1-2 év múlva ez lesz az alap, kb 400-500 euróért. Akkor már kevés lesz a 4k, mert mindenki többet akar. (más kérdés, hogy szerintem a 4k bőven elég mindenre.) Ha ezt követni akarják a konzol gyártók is, akkor lépniük kell valamit. Persze ez magánvélemény, és nem szentírás.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz icemad #51839 üzenetére
Csomo mindennek at kellene alnia 8K-ra. Vagy legalabb 4K-ra.
oke, Netflix eleg jol all, de a HBO Go a FHD felbontasaval elbujhat a 4K Oled CX TV-men.
Sot, a multkor kapcsolgattam a TV-t hat az SD adasok ugy neznek ki rajta mint amikor fogsz 1 feher papirt, kiontesz ra egy kis festeket, majd ravagsz egyet a tenyereddel. Katasztrofa.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #51842 üzenetére
Szintén zenész, a TV adás egy okádék, még 720p-ben is. Nincs is sok csatorna ebben a felbontásban, meg egyébként is elég szomorú, hogy 2021-ben nincs legalább 1080p-s adás. A minap megkaptam a Vodától az új media boxot, gondolhatjátok mennyit használom.... Viszont próbálgattam és volt a Travel-en egy műsor, ami le tudott kötni. Na ott kellemes csalódásként ért, hogy elég tiszta volt a kép és nem pixeles paca volt.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz Bogyi007 #51837 üzenetére
Távolabbi képek szerintem már a 2020 -ban is egész élethűek voltak. Egészen addig, amíg nem látszott pl. a zászló. Vagy egy-egy olyan elem, ami lehet most is el fog ütni. Bár most sokkal jobbnak tűnik a videók alapján.
Most elvileg az aszfalton, keréknyomokon is sokat dolgoztak.
[ Szerkesztve ]
-
darkstreet89
tag
Én még mindig el vagyok az 1080p Tv-n.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #51847 üzenetére
Igen, csak míg 1080p -> 4K között van làtható különbség, addig 4K -> 8K között màr nincs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
Elite kontrolleren cseréltetett már valaki x,y,b,a gombokat? Sajnos azt hallottam, hogy nem nyúlnak hozzá a legtöbb helyen a gumis bevonat miatt, nem tudnák a végén rendesen visszaragasztani. Nesze neked prémium termék, javítás helyett inkább vedd meg újra..
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest