Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz soundsonic #51253 üzenetére
pontosabban az EA Play-ben van, ami elérhető Game Pass Ultimate előfizetőknek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Most jelenleg van egy xbox one x-em es egy uj generacios series x konzolom. Ha jatszok a series x-en akkor utana tudok meg a masik konzolon jatszani vele vagy mar felejtos az?
-
sumi4623
tag
válasz parandroid #51256 üzenetére
Koszi! Es nem fog osszezavarodni a ket gep?
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, melyik jobb játék Tekken 7 vs Mortal Kombat 11?
-
Dewo
aktív tag
válasz ToomyC #51260 üzenetére
Ilyet hogy lehet kérdezni? Sose értem ilyenkor mit vár az illető ilyen kérdésre
Teljesen ember függő. Valakinek a Tekken7 jó valakinek a Mortal Kombat és valakinek mind2.
Ilyenkor hogy döntesz?? El mondom, sehogy!
Töltsd le és próbáld ki hogy melyik játék tetszik neked majd jobban.
Pacsi[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
ToomyC
aktív tag
Köszi mindenkinek, igazából azért nem tudok dönteni mert a TK7 19.90 akciósan megérné de 2018as játék a MK11 meg 59.90 de az tavalyi...
-
soundsonic
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a destiny-t és hát nagyon tetszik. Jó sok játékos van. Ha ennyire élvezetes marad és nem unom meg akkor később ha kiismertem a játékot és elértem a group-hoz a szintet akkor csatlakoznék hozzátok.
-
-
addikt
válasz sumi4623 #51269 üzenetére
Fifa játék (illetve az EA) alapvetően nem a játék digitális vagy fizikai eladásából él, hanem mikrotranzakciókból. Ráadásul ugye minden évben új szezon, és ezzel együtt új játék van. Amit újra meg "kell" venni.
Ettől függetlenül persze ez nagyon egyéni döntés. Van aki simán ingyenesen biztosítja. Vagy mondjuk GOTY/Ultimate és egyéb verzió további költségek nélkül frissíthető.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Farkassacred
őstag
válasz AMD Power #51251 üzenetére
Imádtam azt a játékot, viszont a végén már bennem volt az az érzés, hogy jöhet is a kövi játék egyből. A kettőnél nehezebben szabadultam a láncból.. Valszeg a tájak is közrejátszhattak és a kidolgozottság.
Viszont a vége alatt az Undead kiegészítőt értettem, ha kijátszottad a simát, akkor mindenképp nézz bele abba is. A kettőhöz is jöhetne hasonló..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
S@c@
őstag
Dying lightból érdemesebb megvenni a the following enhanced edition-t? Vagy a regular is elég? Tudom a fényhatások kicsit szebbek,de van 4k-s feljavítás vagy egyébb dolog?
fps boost a regularral mukodik.
-
S@c@
őstag
válasz tisztelturam #51274 üzenetére
A dlck nem erdekelnek...a grafika ami jobban hogy ott van latvanyos valtozas? Youtubeon csak a fenyeknel latszik minimalis javulas. A 4k erfekelne.
-
persil
nagyúr
De nem mindengy, ha technikailag ugyanannyiba kerul a bovitett verzio?
Illetve most ebben a szent percben nem tudom, de rengetegszer ugy van akciozva, hogy forintra ugyanannyi a ket verza, csak az egyikben tobb a tartalom/frissebb. Egesz egyszeruen netto hulyeseg az alapot megvenni.
Persze, ha most eppen sokkal dragabb a masik, az mar mas, de eleve nem egy csunya jatek, a miatt nem aggodnek. A felbontas onmagaban meg pont annyit szamit, mint egy auto szine.
Szoval tldr; ha a penzbeli diffi nem vag foldhoz, akkor grafikatol teljesen fuggetlen okosabb dontes a following-et venni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Na ez mindjart total mas.
Ebben az esetben viszont azt kellene merlegelned, hogy szereted e annyira a jatekot, hogy ez megerje.
Ha van is grafikai valtozas, nem kell uj jatekra szamitani, a "kicsit szebb" meg kerdes, hogy neked meger e plusz barmennyi forintot.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
hombre[EU]
veterán
dying light nem csatlakozik coopban. ehhez mindkettōnek open nat kell? most csak nekem az, de szerintem az csak a hostinghoz kell
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #51279 üzenetére
Moderate-tel is működnie kéne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
Végére értem a Destroy All humans!-nek, hát az utolsó Boss Fight kitartott vagy 3-4 este, aztán ma reggel rájöttem a takticsra' és elsőre meglett. Továbbra is tartom, hogy nagyon elmérték a fejlesztők a jéték végének nehézségét, a végére szinte megutáltam, de összességében vicces, érdekes játék volt.
Maradt még 4db achievement az ezreshez, nem tudom akarom-e.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Zoleee83 #51282 üzenetére
Gratula. Én valahogy béna vagyok bennük egyik challenge se sikerül sokszor nem hogy 3 csillagosra de az alap csillagok se lesznek meg. Kb fullos mindenem már és mégis nem értem mit csinálok rosszul. Nekem vagy 60% achievement benne maradt. Most vagyok a fő-fő ellenségnél sajnos mindig rage quit -el otthagyom
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz tisztelturam #51283 üzenetére
Köszi!
Én is addig szívtam vele míg meg nem láttam a mintát a főboss-nál:Minden fázisban addig kell tűzzel (Disintegrator Ray?) lőni, míg megáll és leguggol, itt pajzs nélkül sokat veszít az életerejéből, emellett sokat kell a levegőben lenni, illetve amikor ő támad a hullámmal, olyankor a kék pajzsok alá kell behúzódni, akkor nem sérülsz. Amikor már pirosban villog Crypto életereje olyankor meg el kell bújni kicsit töltődni. Az első 2 fázis viszonylag easy a 3. fázisnál kicsit nehezebb a dolog. * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NemMo
őstag
Akciós a Dying Light: The Following - Enhanced Edition csak 4500ft. Ugye jól értelmeztem, hogy ebben az alapjáték is benne van?
-
matex
tag
Rendszer és kontroller frissítés is érkezett.
Azon kevesek közé tartoztam, akiknek a sárga gomb sokszor (10-ből 1-2 alkalommal) nem reagált. Nem tudom, hogy mi volt összeakadva, de végre az Y gomb minden nyomásra működik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lastmohican2
tag
válasz Zoleee83 #51282 üzenetére
Nálam 2 challange volt ami miatt majdnem kuka lett a játék. A sztorit gyorsan kivégeztem, bár a "nyanya" kinyírása tényleg nehéz lett a játék többi küldetéséhez képest. Az uccsó challange-t meg neked is köszönhetem, mert épp a minap lett meg miután írtál a fórumba a játékról. A végigjátszást követően három-négy napig görcsöltem rajta (bár pár próbálkozás után otthagytam, mert csak egyre rosszabb lett a helyzet), majd félreraktam, s most a minap 3. próbálkozásra meg is lett.
-
Elderath
őstag
Arról tudni valamit, hogy paypal fizetés miért nem megy és fog-e valamikor MSnél idehaza?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
addikt
válasz Elderath #51297 üzenetére
Nem tudunk részleteket arról, hogy mikor lesz. Vagy hogy lesz -e valaha. Csak azt, hogy egyes régiókban támogatott. Pl. USA.
Amúgy az MS is elég diplomatikus válaszokat ad a témában, ha felmerül a kérdés valakinél. Valószínű a különböző régiók eltérő szabályozásához és árazásához (is) köze van, hogy nincs egységes PayPal fizetés.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
Kivàncsi leszek mit újítanak majd a Horizon 5-ben, mert ha csak szebb lesz, mint a 4, az szerintem elég nagy meh.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest