Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz bulikavagyok #57400 üzenetére
Persze, ki is próbáltam 10 órán keresztül. És így vagyok döntés képtelen
Bankkártyával? Hát persze!
-
nagyúr
válasz sirszevenap #57401 üzenetére
Ha képes voltál 10 órát játszani vele, akkor Neked bejön! Én kb 10-15 percet alig tudtam, annyira kikészített..
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz bulikavagyok #57402 üzenetére
Én is kb. 5 óra játéknél tartok. A játék "fílingje" nagyon jó lenne, de nem lehet benne normálisan driftelne, az valami okádék..meg az irányítás is .. De mondom a látvány, a hangok, zenék, a tuningolási lehetőségek azok pedig nagyon jók, főleg annak függvényében, hogy abszolút követi a mai trendeket.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Zjunior
veterán
1 hó gold mikortól 1usd?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
sirszevenap
addikt
Van most egyébként valami kihagyhatatlannak tűnő cucc amit érdemes megvenni? Nincs kedvem a listát végigböngészni!
-
plejik
addikt
válasz nrbi001 #57407 üzenetére
Ráférne, mert ez így gyenge...
bulikavagyok
Na igen az is érdekes, bár ilyen irányítás mellett még jó, hogy nincs sok kocsi, ki se lehetne kerülni őket...zkas90
Hát én még nem, pedig nem mostanság születtem... De kinek a pap, kinek a papné.[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
pCarsHungary
csendes tag
Sziasztok!
Most kell venni Project Cars-ot és jönni versenyelniProject Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
Studiossrác
aktív tag
Ezek az akciók meddig érvényesek? Csak ma, vagy erre is hagynak pár napot?
-
sirszevenap
addikt
válasz pCarsHungary #57410 üzenetére
Meg is őrülök egy ilyen kaliberű szimulátortól! Nem vagyok mazoista, nem akarok mindig utolsó helyen végezni!
-
nagyúr
Azt ne mondd, h ez szerinted jó vétel több mint 10 ezerért! A US Store-ban kevesebb mint 6k! Ezt promózd inkább! Csak nálunk ilyen drága még mindig ez a játék!
[ Szerkesztve ]
-
eagleberg
tag
Ez tényleg nem rossz.
Van még akciós szingapúrim , úgy meg kb. 5500 Ft-ra jön ki.Az US még jobb.
Valaki linkeljen már egy 20 USD feltöltőt, mert én még sose vettem, nem tudom milyet válasszak.[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz Studiossrác #57411 üzenetére
Nov 30-ig
-
zkas90
senior tag
válasz Studiossrác #57416 üzenetére
Igen, amiket leakcióztak BF keretében az 30-ig akciós marad. Illetve 27-én pénteken beraknak majd pár újabb akciót is.
-
Hunt3r22
őstag
Ha Horizon 2 ultimate ed-t megveszem, ahhoz jár a Porsve pakk és a Storm Island?
Xr
-
pCarsHungary
csendes tag
Mint Magyar csapat a Magyar store-t támogatjuk!
Mint egyén...mindenkinek saját szíve joga, hogy hol vásárol
Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
nagyúr
válasz pCarsHungary #57419 üzenetére
Oké, ahogy érzed Navy! Én csak segíteni próbáltam... Szerintem sokan vannak akik nem adnak ki érte 11 ezret, viszont feleannyiért már talán megveszik.
-
GhettoChild
tag
Hello !
Olyan kérdésem lenne (lehet butaság) ha live-ra befizetek mondjuk évet és ha tudom hogy 3-4 hónapig biztos nem használom, lehet szüneteltetni ?
Még új v.ok és gondoltam megkérdem. -
gianni85
veterán
-
L_YKing
addikt
válasz GhettoChild #57422 üzenetére
Ilyen nincs. Ha megvetted onnantol szamitva 1 ev. Se tobb se kevesebb.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wááááááááááááááá... És ne robbanjak fel..
Nem tudtam vásárolni, folyamat kidobott, hogy megteltünk, és most pedig közli, hogy nincs raktáron a játék.. Most megnéztem az xbox one verziót, arra is kapom a "hoppá megteltünk" üzenetet...
Menjenek a pí... Nemmondomtovább....
Sorry az OFF-ért.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #57426 üzenetére
nekem a BO3. Akármennyire tetszett a Beta, nem mertem digitálisba bevállalni. De lehet az első DLC érkezésénél beizzítok egy Deluxe-ot, a lemezt meg eladom
-
-
sirszevenap
addikt
válasz bulikavagyok #57406 üzenetére
Na hát én kocsikáztam még 45 percet trialba. Úgy vagyok vele, hogy ennyi lovettát elosztva home társammal megér. Én pl tudok driftelni meg vezetni is benne! Mondjuk már a trial alatt ferrarim volt.
Teljes árat persze nem fizetném ki érte.Bankkártyával? Hát persze!
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
gianni85
veterán
unatkoztam és számolgattam... eddig (ha beleszámolom, hogy pár régi pontkártyával pénzt is spóroltam) kb 100 ezer forintot költöttem digitális vásárlásokra, amiből kijött eddig az EA Access mellett 18 Arcade játék, 15 retail játék, 6 DLC és 3 season pass
Nem is rossz ez a digitális élet -
Rage47
veterán
válasz N.otorious #57435 üzenetére
-
sirszevenap
addikt
-
N.otorious
senior tag
válasz sirszevenap #57437 üzenetére
Szerencsére mentettem, de most, hogy nézegetem az akciókat, pl a guitar hero live, 2 hete 26 ért vettem meg, most 28 ról 25 re van akciózva? jó kis átbaszás megy ilyenkor
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
nagyúr
válasz sirszevenap #57431 üzenetére
Jól döntötték szerintem. Ha bejön Neked a játék, ez egy korrekt ár érte!
gianni85: Én nem merem összeszámolni, bár szerintem nem érne meglepetés.. Mindenesetre nem ez a legdrágább hobbim, de mostanában talán ezzel töltöm a legtöbb időt.. -így jó befektetésnek tartom.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Szemezek ezzel a Forza-s joyyal, mert azt írtátok, hogy sokkal minőségibb a kidolgozása és gumis - csúszásgátlós - a hátoldala. Közben meg már berendeltem egy ilyen töltő szettes sima fekete joy párost (jackes) az ed-től. Szerintetek melyik az ajánlottabb verzió? Külsőre mondjuk nem ájulok el ettől a színtől.
A fehér arany verziónak is gumis az alja és van rajta 3.5-es jack?[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
Azt a fehér aranyat én is megvenném, de így is sok kontrollerem van, és egyedül játszom.
Esetleg akinek van ebből a fehérkéből, írjon már róla véleményt, ha lehet. Esetleg egy korai D1-hez lehetne viszonyítani
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
lmno
őstag
Project Cars irányítása milyen controllerrel? Egy Forza 6-hoz képest mondjuk.
Érzékenységet lehet állítani kanyarodásnál? -
sirszevenap
addikt
Egyszerű kérdés, mégsem tudom a választ. 15-17 k körül kapok jack-es controllert. Ha én rádugom a fülesem, amin mikrofon is van, akkor úgy fog üzemelni, mintha adapterrel lenne rajta egy sima controlleren egy XBO Stereo headset?
Mert ha igen, akkor inkább veszek egy ilyen jack-es controllert ( valami szebbet, unom a feketét ) legalább akkor lesz kettő. Fülesem meg ugye van...
-
pCarsHungary
csendes tag
Szia!
Lehet állítani érzékenységet, holtjátékot, de a kontroller online versenyzésre nem alkalmas. Viszont ha csak a saját szórakozásra akarsz vele körözgetni, akkor teljesen jó kontrollerrel is!
Kontrollerrel jelentősen érzékenyebb az irányítás mint kormánnyal, így előbb fogy el a gumid, előbb melegszik el a túlkormányozottság miatt.
[ Szerkesztve ]
Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
zkas90
senior tag
válasz pCarsHungary #57444 üzenetére
Te amúgy játszol mással a PC-n kívül?
-
Nordorn
tag
Ha valakit érdekel, a Gears of War 40%-os kedvezménnyel kapható az edigitálnál. Elméletileg a post írásakkor még van raktáron belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest