Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #2097 üzenetére
OMG.
Én úgy vagyok ezzel, hogy a pénz félre van rá téve (euróban). Nagyon beleéltem már magam, mindenképp akarok egy xbox one -t. Már úgy elképzeltem, hogy (ha Magyarországon nem lehet kapni) szépen kimegyünk asszonnyal Bécsbe, be egy MediaMarktba, megveszem a gépet, beülünk kávézni valahova, megnézzük 1-2 szép helyet. Eszünk egy kis burgonyaszirmot én meg mellé iszok egy pofa Ottakringert és aztán irány Felcsút.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
JamesHun
addikt
válasz gianni85 #2099 üzenetére
jó pénzért meg akár ott egy netkávézóban bereggelhetitek a One-t és a Forzát is, amiről már köztudott, hogy kell day One net 1x
De azt nyilatkozták, hogy nem lesz régió és minden mindenkinek egyszerre lesz elérhető Live ról (játékok terén). Így necces lenne ha pont a startnál nem így lenne, illetve mi van ha én angliában dolgozoké ott megveszem, játszogatok, aztán hazajövök és dobozoljam be fél évre a legálisan megvett , jogtiszta One-omat?SeriesX: JamesSHun
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #2127 üzenetére
Értem.
Más:
2014 tavaszára tolják a Kinect Sport Rivals megjelenést. Korábban "day one" nyitócímként szerepelt a játék. Az oka, hogy tökéletes játékot akarnak kiadni.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az a legnagyobb baj a kinectel, hogy nincsenek rá gameplayek. Csak prezentációs videók vannak a neten viszont játékokról készült gameplayek, amin aktívan használják a kinectet olyat nem találtam sehol. Tehát hiába próbálják tolni, hogy kötelező mivel nem tudnak mutatni semmi konkrétumot nehezen hiszik el, hogy használható a cucc.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #5252 üzenetére
Folyamatos tulajdonos és kft. csere van a háttérben. Simán kihátrálnak a garis problémák alól. Lesz még itt baj, amikor mindegyiknek be kell kötni az új pénztárgépeket. Ott eladásnál kiderül, hogy mennyi szürke importot szereznek be. Az sem véletlen, hogy egyes boltokban drágábbak ezek a termékek, hisz vannak olyan helyek ahol leadóznak rendesen.
Egyik ilyen jele ennek, hogy kevesen importálnak be xbox one -t. Ez egy hülye duma, hogy nem kapnak, nem is akarják eladni, mert az adókat nem tudnák kitermelni. Megvárják amíg hivatalos itthon is.Persze tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #5977 üzenetére
Az a baj, hogy nehéz ellen állni a kísértésnek.. Én is ugyanígy vagyok vele, de mindig adok neki esélyt. Aztán persze szidom... Nem is tudom, jött már ki bf4 hibajavítás xbox one -ra?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #5983 üzenetére
Hát igazából itt nem csak neked rossz, hanem mindenkinek, uh visszajön az a handycap a másik irányba is No meg engem is idegesít, inkább úgy mondom hogy a játék ismerkedős szakaszában nyújt annyi újat a játék h ne érdekeljen a technikai hiba, de amikor már komolyabban veszem magam s teljesíteni akarok, akkor már ne bszakodjon velem a cucc
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Gebriel
veterán
válasz gianni85 #7633 üzenetére
Foglalkoznak vele, főleg ha csoportosan történik a csalás.
Van egy haverom, múlt év vége felé volt olyan hülye, hogy egy telefonért előre utalta a pénzt.
Megszívta. Nem jött a posta. Akinek meg utalt nem lehetett elérni.Eltelt kb 1 hónap és a be kellett mennie a rendőrségre tanú vallomást tenni, az utalása alapján megkeresték..
Több emberrel is eljátszották a behúzást, bele is buktak.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #7654 üzenetére
Nem tudom hogy én más gyártmányt kaptam e vagy mi, de az enyém egyáltalán nem zavaró, kb 2-3 méterre van tőlem ha játszom s ha teljesen belendül akkor is bőven a ps3 fat szintje alatt van - az igaz hogy figyeltem hogy jól szellözzön, egyszer benthagytam egy elzárt részen, na ott búgott mint a rohadt élet szegény küzdött az életéért, de amúgy ha mind a 4 oldala szabadon van hagyva akkor pár óra killzone alatt sem éri el a nagyon zavaró szintet szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
válasz gianni85 #7658 üzenetére
Nah az meg a másik. Ugye most volt egy hónapig Xbox360-asom, E szériás. de néha olyan hangja volt annak is elég gyakran, hogy már bosszantott és idegesített. (A lemezmeghajtó is hangoskodott, meg a venti is.) Pláne, hogy én az 5.1-et sem szoktam (és szeretem) bömböltetni, azaz nagyon nem is tudta elnyomni semmi. Aztán bár mivel lett volna még bőven mivel játszani Xbox 360-ason, úgy döntöttem inkább most váltok, mert majd úgyis sorra jönnek a jobbnál jobb "nextgen" címek, inkább a jelenben élek majd, azokat is épp elég lesz szinten tartani magam. (Meg hát az Xbox360-as hangja ugye is adott egy lökést a nextgen felé...)
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
válasz gianni85 #7672 üzenetére
Persze, de igazából attól még azért, hogy Xbox One-t rendeltem, nem lesz szép szerintem a gép. Nem egy kis és szép darab szerintem no. De ha nagyon belemegyünk, akkor nekem az alján lévő 45 fokos bevágás nem tetszik. Meg ha belemegyünk az arányokba akkor a gép egyik fele ilyen ugye a másik meg olyan, jobb lett volna ha a dizájnerek, tervezők olyan alapvető dolgot figyelembe vettek volna, mint az aranymetszés szabályai.
(Nem felvágás, csak DTP-t és etc. tanultam, foglalkoztam dizájnelemekkel, arculatokkal nem keveset korábban, meg fotózást is tanultam egy évig, és rohadtúl zavar, ha valami csúnya, vagy látszik rajta, hogy egyszerűen szarok az arányok.)
A másik ami hülyén mutat, az a lemezmeghajtónál lévő ezüst csík. Ha totál fekete lett volna semmi kiemeléssel körülötte, az pöpec lett volna. Esetleg egy aprócska és halvány led lehetett volna a lemezmeghajtó felett, hogy sötétben is tudja az ember azért, hogy hova kell tolni a cuccot.
Szóval a gép szvsz még ronda, de legalább a célnak tökéletesen megfelel. És persze EZ a lényeg.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
boost
addikt
válasz gianni85 #7718 üzenetére
Onlineba talán a nagy előrelépés miatt szavazták meg, mert amig az XBO online inkább visszafejlődött a 360hoz képest, addig a PS4 sokat ugrott előre a PS3hoz képest a lehetőségekben.
Meg az is benne van talán, hogy másfélszer annyi PS4 fogyott, mint XBO, tehát a szavazótábor is hasonlóan alakulhatott.
-
boost
addikt
válasz gianni85 #7744 üzenetére
Persze, hogy engedték. Évente kb egyszer volt bannolás, hogy ha játékot nem vesznek a gémerek, az évi egy konzolon legalább legyen bevétel. Szerinted mibe került volna a bannolós szkriptet nem évente egyszer elindiítani, hanem naponta egyszer?
Meg ha észreveszik, hogy lyukat találtak a rendszerbe, akkor mibe került volna félévente kihozni egy látszólag ugyanolyan tulajdonságú, de hardverileg befoltozott gépet a törések ellen?
HGabor89
gratula, remélem sok örömöd lesz benne. Nekem volt, nemrég ment el PS4 miatt, és jó szívvel gondolok rá.XBO-ra mikor jön nagyobb cím?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #7774 üzenetére
A minőség most elég alacsony volt, de eleve kiírja a HUD a neveket. Meg alapból speckó mordályok voltak a playereknél. És valószínűleg megkülönböztethetőek lesznek a playerek. Gondolom én.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #7964 üzenetére
Igen, hiszen a tetején a lefele törés kapaszkodik csak a tv-d tetejére, a másik rész ami a tv-hez ér az már csak az alja, ami megtámaszkodik a tv-d hátulján, a többi csak lóg, ergo mindegy milyen vastag a tv-d, sőt ha tól vastag nem is biztos hogy jól tud támaszkodni mert nagyon lefele dől szerintem...
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8078 üzenetére
Majd meglátom. Monitoron játszom, nekem számít a felbontás, főleg egy fps -ben. Tegnap úgy döntöttem, hogy 1 hónapig futtatom minkét rendszert majd pedig eldöntöm melyik marad. Pár játékot tudok kölcsön kérni, így megfelelő képet tudok alkotni a két konzolról.
bukikavagyok: Ba*dmeg, milyen asztalt alkottál.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8081 üzenetére
Hát nem nagyon. Kinect a dobozban figyel. Játék nem igazán van rá, mondjuk nem is érdekel, de akkor is. Továbbra is nagy negatívumnak mondom, hogy kötelező hozzá. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy elfáradt ez a project (kinect).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest