Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
Ki lehet azt valahogy deríteni, hogy adott profil kihez van jelenleg hozzá homolva? El van ez valahol tárolva?
Valaki a baráti társaságomból aljas módon szétbarmolta egy játékban hosszú idő alatt összeszedett cuccaimat és rá akarnék pirítani. Rá is és a homepartneremre is, de ahhoz tudni kellene, hogy most jelenleg mi a helyzet.
Persze jelszóváltoztatás stb-n már túl vagyok.
Köszi az ötleteket!M.
-
Mankó
veterán
Valaki tud egy pontos elérhetőséget adni a webes supporthoz, az angol nyelvűhöz, mert a fenti linken semmi nem történik.
Köszi -
Mankó
veterán
Helló.
Tud valaki most valami live hibáról? Nem tudok új felhasználót aktiválni, el se jut az email cím beírásáig, live-ot igénylő játékok is csak pörögnek.
Net van, meglévő felhasználókkal be tudok lépni.
Kapcsolat tesztelve minden ok, kapcsolat típusa nyitott. Ip-t kap, net van, youtube is megy. Xbox SX.
Hajnalban még játszottam most meg semmi. Home partnertől kapom a live-ot, azzal se lehet gond, de rápróbáltam a gamepass megvételére, az is kidob. Most akkor?
Soft reset meg volt. Most kihúzom egy fél órára, mert eddig semmi nem használ neki.
Ötlet? -
Mankó
veterán
válasz
Roland0224
üzenetére
Használtam X-et full hd tv-vel is. Sokkal szebb, részletesebb képe volt, mint az S-nek. Gyorsabban töltődnek be a játékok, multis pályákon S-el voltak mikro lagok, X-nél nem. Ha 30 a különbség egyértelmű a választás.
-
Mankó
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Az 1-el nem, de a 2-t még tolják sokan.
-
Mankó
veterán
Melyik a jobb beállítást Xbox One X és 4k tv esetében: 4k/60Hz vagy 1440p/120 Hz?
-
Mankó
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megsirattattál

-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
Ajándékba menne Sea of Thieves - hol most a legolcsóbb? Eltekintve attól, hogy a Game Pass-ban benne van.
-
Mankó
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A terv nekem is az, a gond csak az, hogy akcióban is 900-ért láttam. Egy tv-ért az meg azért nem kevés.
-
Mankó
veterán
Srácok, a Far Cry 5 PC anywhere játéknak számít?
-
Mankó
veterán
Profilt tudsz áttolni One-ra. Szerintem a 360-os mentéseket, egyéb dolgokat el lehet felejteni.
USB-n nem tölti az AA-s elemeket. Ahhoz vagy külső töltő kell, vagy Play and Charge kittet kell használni.
Instant On-ban használja a baráti kör a boxot, így a háttérben lejönnek az update-k, elindított letöltések, plusz Single módban indított játék menetet a kikapcsolás pillanatától folytathatod.
Alapértelmezett keresőre nem tudom a választ, nem ott netezek. -
Mankó
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére

Pedig a 4k kieg jöhetne már.

-
Mankó
veterán
Jött a Division-höz egy 3.14 Gb-os update. Ez lenne a 4k kieg vagy esetleg 1.9-es verzió?
-
Mankó
veterán
válasz
dobobazsy
üzenetére
Mehetsz egyedül, vagy haverral, vagy random emberkékkel ha nehéz lenne egyedül. A küldi indításakor, a küldit jelző táblánál X, utána Y hosszan és A párosítás. Ilyenkor vagy téged dob egy másik csapatba, vagy hozzád csatlakoznak mások.
Szinttől függetlenül bárkivel mehetsz, annyi, hogy ha pl te 12-es vagy, akivel mész az meg 30-as, akkor a gépi ellenségek a két szint közötti erősségűek lesznek, ergo könnyen halsz, viszont a csapatban lőtt pontok mindegyikét megkapod te is, meg a többiek is. Erősebb játékos mellett gyorsabb a szint lépés. Nagyobb szint, erősebb fegyverek, páncél. A 30-as szint után a rajtad lévő páncélzat értéke lesz a mérvadó.
A küldiket bármennyiszer meg lehet csinálni, szint növeléshez jól jönnek a pontok, a dobált cuccokkal meg vagy erősíted a páncélzatod, vagy meg eladod az árusnál - a pénzre később szükség lesz.
A fő küldik mellett csináljátok a színes 3 szögeket is, amivel a bázis szárnyait erősíthetitek, sok funkció csak akkor válik elérhetővé ha a 3 szárny ki van maxolva!Ha éppen fent vagyok, írjatok rám, vagy vegyetek fel barátnak, szívesen segítek! Nick: pszabi75
-
Mankó
veterán
válasz
balazs025
üzenetére
Hát kinek mi, lehet én vagyok válogatós. Hx cloud i-ii: jól néz ki, memhabos fülrész kényelmes, eddig ok. Viszont egy fél óra se kellett, hogy bele izzadjak. Szép magas hangok, dübörgő pontatlan mély, közép sehol - semmi. Számomra messze volt a hallgathatótól, gyorsan el is fáradtam benne. 20-on x-ezerért jobbat vártam tőle. Ok, külső hangkarijával lehet jobban domborít pc-n, de xboxra engem nem győzött meg.
-
Mankó
veterán
válasz
farkangyal
üzenetére
Milyen beállitásokra gondolsz? Milyen tv, milyen erősítő?
-
Mankó
veterán
válasz
zzola
üzenetére
Tb xo four volt. Kellemes hangja volt nagyon jó középpel. (sok fejest kipróbáltam előtte. Pl. a hyperx cloud i-ii-től jobban tetszett a hangja. 1 évig használtam kb.) Stereo adapter jár a fejeshez, az még csak hozzá tesz a hangjához. Kényelmes is volt, bár hosszú egy huzamban órákat nem próbáltam. Kivehető mikrofonját egyszer beraktam, utána ki se jött.
Megjött az astro a50, aztán érthető okok miatt azt használtam utana. -
Mankó
veterán
Haverok hívtak Dying Lihgt-ba játszani, nekem meg van az eredeti, nekik a folowing. Meg kell nekem is venni azt vagy ez csak egy dlc és elég lenne csak a dlc-t?
-
Mankó
veterán
válasz
cekkk
üzenetére
Csak a netes probléma miatt el ne add az X-et!
Én az S-el voltam egyszer ugyanebben a szituban, sőt itt is beszéltük. Még a régi fat boxxal is 182 Mbittet töltögettem az akkori 200/50-es digivel. A digi váltott 500/200-ra, a sebesség 170-220 Mbit közöttre változott a boxon.
Megjött az S is 1-2 hónapig minden rendben ment, aztán egyik napról a másikra ilyen 15-20 Mbitekkel kezdtek csak csordogálni a játékok. Az agyam majd eldobtam, mindenki 200 Mbitekről írkált, nekem meg max 20 volt, multis játékokból is ki-kidobált.
Reseteltem a rootert, boxot, újrahúztam a kábeleket, wifivel is próbáltam, forward, portolgattam, dmz stb, még a digivel is telefonálgattam. Elment rá 1-2 teljes hetem az idegeskedéssel, nem változott semmi, már a box eladás is eszembe jutott. Persze a PC-n, NAS-on ser-tepert a 400 Mbit mindig, még az 5 éves Nexus 7-em is 60 Mbitet tudott. Aztán bekapcsoltam az Instan On-t és elfogadtam, hogy ez ilyen.
Eltelt 2-3 hét és magától megjavult. Ugyanúgy jöttek a 200 Mbitek, mint régen.És az X-em is ilyen. Van amikor 270 Mbittel jön egy játék végig, van amikor csak 30-al. 500-al sosem fog. Hogy is tudna egy 5400-as hdd 60 Mbyte-tal írni, miközben megy a rendszer, meg még közben lehet játszol is? ...és akkor a hálózat, vagy MS szerver leterheltséggel még nem is számoltunk.
+ Egy kis saját mérés itthon. 500/200 Digi net, társas ház.
PC-n MS szerverről max 40 MByte-tal tudtam tölteni, SSD-vel is próbáltam, torrenttel uaz. NAS-on láttam már 51 Mbyte-ot, de az is "csak" 400 Mbit - és persze azon nem windows megy természetesen.
Ennyit tud az Xbox, legyen az Fat, S, vagy X - de nem is olyan rossz teljesítmény ez belegondolva. -
Mankó
veterán
Srácok ugye a Forza 7 is Play Anywhere játék?
-
Mankó
veterán
Rayman Legends hol most a legolcsóbb? Tudom volt nem régiben akció rá, de most lett rá szükség.
-
Mankó
veterán
Srácok ki jött már a Battlefront 2 ingyenes dlc-je? Írták, hogy lesz benne single kiegészítés is, de nem raknám fel feleslegesen. Köszi
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A razer is bejövős lenne, ha nem vezetékes lenne. Viszont így marad a 100 eus amazonos elite. Kicsit parázok, hogy túl nehéz lesz kicsi kacsóimnak, de a kíváncsiság győzött.
Remélem tartós is lesz majd. -
Mankó
veterán
válasz
dafnymia
üzenetére
XD szériát inkább ne, de kérdezz be a led tv topikba is, az a biztos.
Czymbi: elég combos az az 1500-as fényerő. Lehet ez már jó választás lenne a ki nézett millás oled helyett. Bár lehet ez is akörül mozog.
)hackeeee: olvass utána a dmz-nek, lehet megoldást nyújtana.
-
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
[link] 225$ - ingyen posta. Én erre gondoltam.
-
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor már nincs akció.
Dts-t tényleg nem tudja, de azt megoldom erősítőről.
Aksi időbe az enyém is visz még 8 órát, de kinek van a fején egyhuzamban annyit? Használat közben is tudom tölteni - ez se egy utolsó szempont.
Talán több dolgot tud a 800x, de pl nekem azok nem voltak fontosak, de a tartósság, kényelem, hangzás viszont igen. Próbálj rájuk vétel előtt, ha van rá lehetőséged, az a biztos!Szerk.: Nálam nem visszhangzik, igaz én csak boxon használom.
Haver se panaszkodik, aki vett pc-re az enyém kipróbálása után. Nekem gen2, neki gen3. -
Mankó
veterán
válasz
Blaise
üzenetére
Elite 800x-nek nagyon merev a fejpántja és emiatt törnek. Külföldön és otthon is vannak rá példák, neten sok kép is van róla.
Nekem astro a50 van, nem bántam meg.
Astro gaming oldalán most 25%-os akció van rá, igy 60 fölött kicsivel jön ki. Ismerve a tudását én azt venném, ha nem lenne rá, inkább gyűjtenék rá, de a mostani ár még vállalható. -
Mankó
veterán
Meg jött a Scorpio. A régi boxról backup-oltam a profilt és néhány játékot is atmasoltam, de most nem találom, hol lehet a profilt az újra át tenni. Még a játékokat sem tudom másolni. Backup my settings-ben nem találok ilyen lehetőséget.
Hol kell ezt megejteni? -
Mankó
veterán
Melyik új játékban van magyar felirat?
-
Mankó
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Kezdetben én is azt hittem, hogy botfülem van, de aztán kipróbálva 1-2 komolyabbat és az addigi olcsójános énemet felváltotta más.
Nekem átment néhány a kezemen mire lehorgonyoztam az Astro A50-nél. (Egy haver hozta nekem Manchesterből. A gumtrre.com-on találtam rá 30 ezresért, azért az árért meg kár lett volna kihagyni, ha még használt is, mert az itthoni 100 ezres ára kissé megfeküdte volna a gyomrom. Ismerve a hangját, képességeit, ma már gyűjtenék rá)
Triton kényelmetlen vacak, 10 perc alatt szétnyomta a fejem.
5-6 ezres Xbox One-os headsetnek hazudott vackok, amik ugyan szólnak, de vállalhatatlan a hangjuk.
Xbox One gyári fejes, átlagos hang, de nagyon bele melegedtem.
Cloud 1-2, minőségi kialakítás, jól néz ki, de nagyon hiányoltam belőle a közepet.
Sennheiser PC360 - az egyik legjobb hangú fejes ami járt nálam. Gyönyörű hang, minden ott van ahol lennie kell, szép, kényelmes, jól eltalált kezelő gombok, pl hangtekerő. Sajnos PC verzió volt, külön mikrofon és hang kábellel. Kísérleteztem átalakítókkal, de nem jártam sikerrel, plusz marhára idegesített játékban a 3 m hosszú vastag kábele. Eladtam, de néha még vágyok a hangjára.
Turtle Beach XO4 - ezt használtam sokáig az A50 előtt, nagyon jó közepe volt és szép magasa, a mély is megfelelő volt számomra. Hosszú távon is kényelmes volt viselni. 3 napja adtam el a boxxal együtt, sztereo adapter is járt hozzá. Ritkán látni itt az aprón is.
Az XO4 mellett felváltva pedig egy Xiaomi hybrid agybadugóst is használtam, egész jó hangja volt telefonos headset létére.
Az Astro pedig veri mindegyiket, iszonyat mélyek, gyönyörű hangszínek, vezetéknélküli, 7.1, mind hifi, házi-mozi, játékban megállja a helyét. PS4-hez is jó, egyszerre több eszközt is kezel, PC-re is rádugható, külső hangkártyaként működik a station-e. Órákon keresztül is kényelmes, méretéhez képest könnyű, nem izzadok bele, ha lemerül, a play and charge kit hosszú vezetékével tölthetem játék közben is. -
Mankó
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
Dead Space 1-2-3. Igaz nem fedezékes, de tps lövölde. Az egyik nagy kedvenc, kötelező darab. 2x-3x végig toltam őket. EA-ban már benne van az 1-2.
Division fedezékes lövölde, hosszú kampány, egyedül nagy kihívás lesz a 30-as szint elérése.
Az is kötelező darab, digitálisan néhány ezresért kihagyhatatlan. -
Mankó
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
A grafika nem minden, megszépíti ugyan a játék élményt, de a játszhatóságot, sztorit nem helyettesíti.
A diákjaim a régi nagy címeket nem is ismerik, amikor példálózok egy half life-al, crysis-sal, youtube és mi ez a fos grafika?! Csak a BF1, Rainbow, pedig a maguk idejében ezek voltak az etalonok és sok ma is megállná a helyét, főleg egy grafikai megújulás után.
Egy ilyen "klasszikus" gyöngyszemmel, mint az MDK semmit nem tudnának kezdeni. bennem meg még most is kellemes emlékeket idézett fel . 
Régi 360-os, One-os címek? Huhh, rengeteg jó alkotás van, volt, százszámra tudnánk sorolgatni a nagy címeket, amiket végig kell egyszer játszani. A game pass-ban néhányat megtalálsz, pl Bioshock széria.
-
Mankó
veterán
Van egy német borítós dishonered játékom. Mivel eladtam az S-t és az X-re várok nem tudom megnézni, hogy van e benne angol nyelv. Szerintetek?
-
Mankó
veterán
Valaki megtudja mondani, hogy melyik / melyikek azok a boltok Angliában, ahol nagyon jo árú xboxok, kiegészítők szoktak menni BlackFriday alkalmával?
A múltkor az egyikben 70 körül lehetett kapni Logi 920at váltóval együtt, lehet beneveznék rá a mostani akciók keretében.
Köszi előre is az infót! -
Mankó
veterán
Full HD tv esetén is le kell szedni a 4k-s kiegészítéseket? Csak onnan a dilemma, hogy 4k tv nélkül minek, de mégis 4k-rók rendereli le a full hd-s képet.
-
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha eljátszom a hdd-s backup-ot külsőre, akkor azt onnan valahogy rá tudom rakni az X-re, hogy a külső hdd felszabaduljon és minden home egyéb az X-ről fusson?
-
Mankó
veterán
Valaki tud fogyasztási összehasonlítást? X vs S.
-
Mankó
veterán
Most pótoltam be több mint 500 hsz-os elmaradásomat és a garancia dologra reagálnék.
Itthon ugye a konzolra 2 év, kiegészítőkre 1 év garancia van. 2 hete cseteltem az amcsi ügyfélszolgálattal egy ismerős kontrollerének ügyében és a faszi azt mondta, hogy a kiegészítőkre is 2 év garancia van.
3x is rákérdeztem, mert azt hittem félre értettem. Kérdezem tőle, hogy erre az infóra hivatkozhatok e az itteni MS ügyfélszolgálatnál? Válasz: nyugodtan, mivel hogy minden infó amit tőle kapok az igaz.Na most akkor hogy is van ez?
-
Mankó
veterán
Nem fog működni, a bluetooth csak a kapcsolatot biztosítja a joy és a box között, hangot nem továbbít. Ha azt a fülest akarod használni, akkor kábellel kell csatlakoztatnod a joyhoz. Ha vezeték-nélküli fejest akarsz használni, akkor ajánlom pl az astro a50 xbox one-os verzióját. Az ára borsos, de nagyon jól szól, 7.1 és vezeték nélküli.
-
Mankó
veterán
Dashboard és youtube alatt támogatott már az egér és billentyűzet használata? Használja valaki így? Játék alatt természetesen nem kell, de ott jobb is a joy.
-
Mankó
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Heavy Rain Beyond Two Souls nagyon gyenge volt, többet néztem ki belőle.
HKorn: UC 2 szerintem kihagyhatatlan, de mindben volt áll leejtős rész. Volt amikor lanyhult az érdeklődés, hogy aztán 1 óra múlva megint fellángoljon. Ok, nem egy Last of US, pl. én imádom a stílust és szerettem őket, de csak ez a 2 játék, a többi részemről felejtős kategória volt.
-
Mankó
veterán
válasz
bozsik84
üzenetére
Lassan 3 éve xboxos vagyok, de kb. 3 hónapja megkísértett a ps4 úgy hogy gyorsan beszereztem egyet az exclusivak miatt.
Kellemes csalódás volt, hogy egyáltalán ráállt a kezem a joyra az xo után. Beépített mikrofon, touchpad használata űber ötlet volt a Sony részéről. Halkabb volt (1216B), mint a Xbox One S-em!!! Haver jóvoltából még játékokat sem kellett vennem és a legtöbb exclusív a rendelkezésemre állt.
Az Uncharted 1-2-3-4 és a Last of Us minden percét élveztem. /Nagyon jól eltalált játékok, gyönyörű grafikával és játék menettel. Nem tartom magam hardcore gamernek, de aki kicsit is annak érzi magát, kerítsen lehetőséget arra, hogy a Last of Us-t kijátssza! Megéri! /Viszont az összes többi játék egyszerűen nem kötött le. Unalmasak voltak, 1-2 pálya után abba is hagytam őket pl. Killzone, infamous. Gyorsan eladtam a ps4-et, így 0 Ft-omba került a "próba". (A Horizont ki se próbáltam, mert 3 ismerős is szerint is monotonná vált és még a feléig se jutottak és inkább eladták a lemezt, hogy ne bukjanak rajta sokat.)
Utólag (2 hete adtam el) azt mondom mindenképpen megérte kipróbálni a ps4-et, ezen az áron meg főleg
, de megtartani nem éreztem szükségszerűnek. Az xboxnak egyszerűen jobbak a szolgáltatásai, (pl. ea, gold játékok, akciók, stream pc-re, live stb.) jobb a joy fogása, elosztása, nem utolsó sorban a haveri társaság is ezt a konzolt részesíti előnyben.
Xbox Exclusívak terén a Ryse, Gears of War 4 (egyedül a robotos pálya tetszett, de az nagyon), Sunset (hangulat függő poén játék), Halo széria (nekem nem zsánerem), Forzák (szimulátor) és a Forza Horizon 2-3 (a legjobb árkád autós játék, amivel eddig játszottam) -hoz volt szerencsém - ezek mind hozzák azt a minőséget, élményt mint a PS4 exclusívai, sőőt. Kivéve a Last of Us. Az mindent ütött, igazi érzelmeket közvetített. Az a játék egy csoda, mind a játék menet, grafika, megvalósítás. Na de csak ezért a játékért, nincs értelme plusz 1 konzolt fenntartani. -
Mankó
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
IKEA-s, Lidl-s aksik mibe kerültek?
-
Mankó
veterán
Srácok eneloop aksikat keresek joyba. Ez jó lehet?

Sajnos itt a környéken nincs ikea, meg semmilyen nagy multi, a posta meg majd a felébe kerülne az aksinak.
-
Mankó
veterán
válasz
Madoc
üzenetére
Hasonlóképpen voltunk mi is, nem így kellett volna promózni. Ez nem elég ahhoz, hogy tömegek váltsanak a már meglévő S-ről. Ez az ár meg, ahh, legalább mutattak volna egy új joyt, dashboardot, betöltési időt, bármit ami vonzóbbá tenné az X-et, mert ez így csak egy ernyedt lufi, amiből már most szökik a levegő...
-
Mankó
veterán
Hát ez az E3 elég karcsú volt srácok. Szerintem 200 alatt nem lesz itthon xox ( ez a név is
, kicsit más jut eszembe
)
Ilyen játékokkal demózni az eddigi legerősebb konzolt, hát le égetik magukat csak. 3 említésre méltó, meg a sok indie játék.Más: Ahhoz képest, hogy írogatták, hogy ha mixer-en keresztül nézed, akkor ingyen játék meg meglepetés a goldosoknak, hááát... Mi nem kaptunk semmit, ti?
-
Mankó
veterán
Valaki tud segíteni Fifa17-ben? Megoldható az a verzió, hogy 4 külön géppel tudjunk játszani úgy, hogy 1-1 csapatban 2-2-en vagyunk a csapatból és egymás ellen játszunk?
Nem tudom érthető e, de nagyon jó lenne ha lenne rá megoldás. -
Mankó
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Hát ezek a mostani bluetoothos csodák se nagyon nyerték el a tetszésemet. Van egy babakék, de az is olyan gagyi hatású. A lunar volt az etalon eddig.
Esetleg más ajánlott típus az elite-n kívül? -
Mankó
veterán
Van valakinek itt recon tech típusú kontrollere? Vélemény?
Lunar helyére keresek egy hasonló kialakítású és fogású joyt. (mondjuk a lunar emellé szép is volt) -
Mankó
veterán
válasz
Jim74
üzenetére
Vigyázz azzal a 2 év garanciával! Felvittem nekik a joyom másfél évesen (kolléga aki átvette, igen ez garanciális hiba) és azt mondta a szervíz, hogy fizikai / mechanikai behatás miatt nem garanciális hiba, de még 2000-et is fizetettek velem. Mindezt úgy, hogy se törés, de még egy kurva karc sincs a joyon. ki van ugorva egy gomb.
Bevizsgáltatom a microsofttal, aztán az egészet a nyakukba varrom. Ilyen egy rohadt bagázst, ránéztek a joyra, az 1 év MS garin túl van, mit akar az itt, 2 év az edigitalhoz, ááá írjuk rá, hogy fizikai behatás úgyse ért hozzá a vevő! Pech, hogy mégis. Szét se szedték a joyt, ránéztek, vagy még azt se! Enyhén felment bennem a pumpa, nem is a bukta miatt (de azért is), inkább a hozzá állás miatt. -
Mankó
veterán
válasz
ladislausony
üzenetére
Mkv-t igen, iso-t majd ha lesz rá kodi.
-
Mankó
veterán
Ezzel a konfiggal lenne igazán prémium konzol és végre meghallgattatásra találna az ssd iránti imám is.

Szerintem ssd nélkül csak egy félresikerült ráncfelvarrás lesz a scorpio, főleg ha natív 4k tartalmat akarnak 5400-es hdd-ről megjeleníteni. Úgy lehet még az sshd is kevés lenne. -
Mankó
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Már régóta van boxom, eddig sosem láttam ilyen üzit. Különben Division volt az ominózus játék, s úgy hogy előző nap minden rendben volt a party során. Nagy nehezen megoldódott, szerintem valami live hiba lehetett.
-
Mankó
veterán
Chatelnék a srácokkal és azt írja a box, hogy "Your network settings are blocking party chat" .

Van ötletetek mi lehet a gond, esetleg megoldás rá? Net van, boxon is, beállításoknál is mindent rendbe talál. -
Mankó
veterán
Nem tudok belépni a boxra. Azt írja live gondok, haverok meg fent vannak és rám várnak. Újraindítás meg volt, 15 sec-es is, és még se. Ötlet? Nálatok mi a helyzet?
Szerk.: Látom, nálatok is ez van.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

na ha ott járok legközelebb, majd kereslek.

, pedig csábító volt. Köszi az infókat.
3x is rákérdeztem, mert azt hittem félre értettem. Kérdezem tőle, hogy erre az infóra hivatkozhatok e az itteni MS ügyfélszolgálatnál? Válasz: nyugodtan, mivel hogy minden infó amit tőle kapok az igaz.

, kicsit más jut eszembe
IntelKiller7