- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Ha aktív használatban lenne egy gamer pc-m (GTX 1060 nekem még az), akkor nem hiszem hogy váltanák ONE S-re. Hacsak valami ritka ONE exkluzív nem érdekelne nagyon.
Az egyéni preferencia persze beleszólhat. Pl. az én párom nem nézné jó szemmel, ha eltűnnék a kisszobába játszani a PC-vel, de ha a nappaliban vagyok a TV előtt, azt valahogy jobban tolerálja. Egy fokkal közösségibb a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Valamit félreértesz szerintem. PC- csak az játszhat a játékkal aki eredetileg megvette. Szóva ha Gears 4-et akarod Xbox-os haverral tolni (te meg PC-n) akkor neked kell megvenni a játékot és a te profilodnak kell homeolva lennie haverod gépén.
Na várj, ki vette a játékot? Te vagy haverod?
Mert ha te akkor simán saját profiloddal tudod letölteni PC-re, haverod meg simán a ready to install részből a saját gépére. -
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Gondold át.
Ahhoz az ő accountjával kellene bejelentkezned PC-re. Szóval nem kapod meg.Egyébként nem tudom PC-n ez hogy működik, hogy elég-e letölteni egy jogosult accounttal a játékot, és a gépen lévő többi account is használhatja-e...
Találtam egy cikket erről, de elég zavaros elsőre. Én úgy vettem ki, hogy windowsba bejelentkezel a saját accoddal, majd a store appba külön a haverod accountjával.
-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Sztem kb. ugyanott jöhet ki az összeg a végén. PC-nél hardvert fejlesztesz és játékokat veszel olcsóbban, konzolnál meg csak játékokat veszel drágábban. Igaz, nem muszáj megjelenéskor megvenni mindent.

Azért egy brutálabb PC drágább, mint 150k, ha 60fps-sel akarsz játszani. -
I3ence
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Just Cause 3-at en nem ajanlanam senkinek. Ocsemmel premierkor vettuk, en felreraktam az elso sziget utan az alacsony framerate miatt. O most a hetvegen fejezte be, azota volt 2 patch de ahogy elneztem a jatekot, csak rosszabbodott a helyzet. A tuzharcok konkretan ugy neznek ki, mint egy lassitott felvetel. Ezt leszamitva ennyit megerne.
-
Spike60
csendes tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hát ott alul jobban nézne ki, de működése legyen megfelelő. Amúgy amcsi szobákat,nappalikat elnézve Őket nem érdekli a szűkös hely, bár ottani fizetéssel nem csodálkozok hogy lazán leszarják!

Vagy ha nagyon akarom bele vágok dekorpapírral 14cm ventilátornak egy helyet, és felül megvan oldva az elszívás szerintem. -
Spike60
csendes tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Kimértem, hát épp hogy elfér, de a szellőző lamellákat nem zárja el szóval olyan szorosan nem megy be, max két ujjam még oda befér, úgy képzeld el!

Tehát 11,5cm magas
Xone magassága 7,9cm
3 cm távolság marad a tetején hogy a meleg levegő útja távozzon.
Akkor két oldalán beszívja és tetején kifújja?
-
negyven2
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nos a kedves internetszolgálatom kb egy hete meglépte, hogy átrakta a nyilvános IP-t zártra. Mondván, hogy fejlesztések miatt. Kérni kérhetek nyilvános IP-t, de egyrészt nem most hanem majd ha befejeződik a fejlesztés (még kb. 1,5 hónap) és akkor is majd havi 5750 Ft+Áfa-ért. A probléma az, hogy rajta kivül igaz, hogy van két másik szolgáltató, de egyrészt a másik ilyen kis helyi társaság tőlük kapja a netet, az Inviterl meg kb 3-4 megás netet tudna csak adni. Úgyhogy eddig sz*pás.
-
zsocy
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Semmivel, csak drágább. Az alap fejes ugyanaz, csak a kettőhöz van egy hangkártya modul ami virtuális 7.1-et csinál. Elég rendesen ront a hangon, plusz a boxxal sem valószínű hogy működik, tehát felesleges rá költeni.
A Cloud 1 tényleg nem rossz fejes, aki áttéved a fejestopikba ott is ezt az ajánlást kapja, ha ragaszkodik a gamerhez. A mostani 20 ezres árát eléggé megéri a motyó.
-
zsocy
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Miért nem veszel egy Kingston HyperX Cloudot, mint pzstm? Nem a kettőt, hanem a sima egyest. 20 ezer körül megvan, megy a mikrofonja a jackes kontrollerrel, és köröket ver minden Razer és valószínű sok minden egyéb gamer fejesre. Rendes hifi fejes az alapja (Takstar PRO80), nem a dizájnra ment el a fejlesztési költség.
Pár fórumtársnak ilyen van itt, és panaszt még nem írtak rá.
Olcsóbb is, jobb is mint a Razer.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a TV hangja optikán megy egy erősítőbe, és onnan jack-el megy wireless füles "adó"-jába tovább. Így kényelmesen kanapé/ágy-ból hátradőlve vezeték nélkül "jó" minőségben hallom a hangot. Multizni nem szoktam, így a mic nem szükségszerű. Persze ilyenkor be kell kapcsolva lenni az erősítőnek...de legalább jön a basszus.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nekem bejött, és jól szól, mert ugye 45 ohm-os. Ezért halkabb is volt Controoler-ben.
Tegnap havernál meghallgattuk a Kraken Pro-egy a Skullcandy Slyr adapterében, abban egész tűrhetően szólt. De, ugye, pc.
A kingston hyperX elvileg elég jó. Pzstm vett egyet korábban. Keress rá a hozzászólásaira, tett fel képet is.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Mintha írtam volna mindkettőt. Adapter nélkül is működik. Elite-ben legalábbis. Én csak az egyszerűsége miatt használom az adaptert.
Viszont ami érdekes, hogy PC-n so vállalható a hangja. De mivel eléggé "mélyközpontú" a hangja, ez miatt box-on majdnem siralmas. Használható, vállalható, de többet nem kell tőle várni.
-
wanted5
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
köszönöm szépen a részletes választ

eleinte használtban gondolkoztam, de elvetettem az ötletet, néhány boltban láttam 360-as controllert 10k körül, így lehet az lesz.. persze reciever nélkül
igazából túl sokat nem akarok rá költeni, mert egyelőre csak 1 játék miatt kéne, meg alapból pc-s vagyok, aztán ha megtetszene a dolog esetleg más játékkal is, akkor a következő lehetne egy one controller -
-
Döglött Róka
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Eme bunko valasz azon viselkedesnek koszonheto amit te is produkalsz.
Leforditom a mondandodat hogy erts hogyan latja aki mar regota idejar (koztuk en is):
"Sziasztok az volna a problemam hogy nem tudom/lusta vagyok hasznalni a keresot inkabb felteszem ugyanazt a kerdest amit elottem minden masnap azon emberek, akik szinten nem tudjak hasznalni"
Majd kicsit kesobb:
"Na mivan, nem ertitek hogy nem akarom hasznalni a keresot? VALASZOLJATOK MAR A TRIVIALIS KERDESEMRE!"
-
Teko001
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Beta-ba elég limitált, mind az elérhető maximális szint, mind a pálya területe (a single, és a "multi" rész is). A gép általi dolgok egy idő után respawnolnak, tehát újra lehet velük harcolni. Azt hiszem több XP-t kapsz, valamint ugye kapsz pénzt is, de ha rouge leszel (megtámadsz egy nem npc-t), akkor túl kell élned x időt úgy, hogy nem lősz senkire. Ha rougeként megölnek, akkor pénzt és xp-t is vesztesz.
-
tunkiih
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Keményebb lootok vannak (lényegében ott vannak az igazán jó cuccok).. miután teli lett a kistáskád helikopterrel kikell vitetni.. benne van a pakliban hogy a többi játékos megöl utközben vagy éppen mikor a helikoptert várod...
Ez ilyen.. de szerintem marha jól megoldották.. tegnap 3 2fős csapat egyszerre rakta fel a cuccait a helire folyamatos stresszeléssel mikor kezdi el valaki lőni a másikat.. természetesen mentek a "megadom magam" animációk..

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem tiltott. Felrakod a Hola-t (feltéve, h droidot használsz), és a böngészőből, vagy az Xbox One Smartglass alkalmazásból vásárolsz. Nekem máshogy nem is megy.. Vki írta már, h van jobb alkalmazás is a Hola-nál, de én csak ezt ismerem.
Szerk.: Régebben használtam a pc-s Hola-t is, de az utóbbi időkben már csak telefonról sikerült vásárolnom. -
Sonic*
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem úgy van az

Asztali gépen, kiakad a mérő 100mbps+-t mutat, minden letöltés (Steam stb) 20mbps körül jön. Laptopon ugyanez, ott 10mbps körül jön. Az Xbox a Network-Network Bandwith alatt mutatta ezt a 7mbps értéket, nem tudom ez valós-e, de holnap megyek és veszek egy 10m-es UTP kábelt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JackFeryll
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nekem is volt már, hogy 2-3 mbps-el jött a játék. Nem tudom miért, de átállítottam instant on-ról energy saving-re, újraindítottam és jött 90-100-al. Aztán visszaállítottam, de nem indítottam újra és ugyanúgy jött. Majd meglátjuk a jövőben hogy lesz.
Ja, ez a napokban volt. dec 24.
-
Dinasti
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Igen 1 köszönöm az tényleg jöhetett volna. De azért tettem ki hogy valaki vigye
A 4 Gow kódomból is csak 1 ember jelezte hogy az övé lett. Na de mindegy jó játékot kívánok hozzájuk!Én meg ismét csábultam és az akció alatt berántottam az Orit és a State of Decay-t. Valaki pár szót irna esetleg róluk amik mondjuk 1 yt videóból nem jöhet le? Az Ori-ban biztos nem lesz csalódás De a SoD-tól picit tartok.
-
Dreimus
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hát sokszor kapott idén már 50%-ot store-ban és emiatt reménykedek egy karácsonyi 60-75%-ban és akkor már olcsóbb is lenne mint a cdkeys, remélem meglep vele az MS, mert eddig még egy nagy akciót se hagyott ki a Horizon 2

ui.: Illetve ezúton is kívánok mindenkinek Békés és Boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ha te akkor simán saját profiloddal tudod letölteni PC-re, haverod meg simán a ready to install részből a saját gépére.

Szinte semmi. Megvettem a Sunset Overdrive, a Halo 5, a Master Chief Collection, a Forza 6 játékokat. Ha ezeket végigjátszottam akkor eladom a One-t mert minden más van PC-re is.
Utóbbiban a Witcher 3 is jó árban van, gyorsan be is húztam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként egy szóval nem írta, h várja.. Csak annyit írt, h szerinte lassan be fog kerülni a Vault-ba.

l.skywalker
IntelKiller7