Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #57539 üzenetére
Helloween is volt sok cuccal meg vicces dolgokkal, de legfőképpen két autót lehetett megszerezni.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
nagyúr
-
plejik
addikt
Na tegnap végre megjött az új Routerem. Végre nem 1/1 a tempó, hanem 15/10 körül van. De ha sikerülne jobb helyet találnom neki, még bőven fel lehetne tolni a sebességet..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
addikt
válasz Something_ #57549 üzenetére
Összes BF nehéz az első 5-10 szintig
Amíg nincs normális fegyod.
Itt mondjuk jobb a helyzet mert csak egy normális blaster meg gránát kell és jó vagy
Engem inkább az zavar, hogy meg mindig nem tudok úgy játszani kontrollerrel mint egérrel, csomószor túlkorrigálok.
Egerrel olyan jól lehetett alázni őket bétában.
Marha idegesítő.
Ha mar elite kontroller akkor ilyen magas joystick karral könnyebb célozni? Lehet jobban menne vele.[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #57552 üzenetére
Uj heist nincs vagy nem tudom mi ps4-en végigdaráltuk mind. Elvittek az orrom elöl a kiszemelt gépet Igyekszem beszerezni
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
nagyúr
válasz fityere #57555 üzenetére
Akkor ezt benéztem, de még a régit sem csináltam végig, így azt is letolhatnánk! Jó hír, h már eladó gépet keresel, így gondolom hamarosan visszatérsz közénk!
Én egyébként ma adtam el a régi gépemet. Hajnalban tettem fel a hirdetést, és reggelre négyen írtak rám! Elég kapós volt..[ Szerkesztve ]
-
eagleberg
tag
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #57556 üzenetére
Volt egy elite gép amiért mentem volna kb 30 játékkal meg füles két kontroller. Amikor hívtam a fickót, hogy úton vagyok a gépért a megbeszéltek szerint, benyögte, hogy most vittek el és bocs. Anyukádat jo hogy megvolt beszelve. Úgy hogy most keresgélek tovább
-
norbi2010
őstag
Rise of the Tomb Raider végigjátszása után visszalehet még menni gyűjtögetni?
Amúgy ez a játék egy csoda, ilyen szép játékkal én még box-on nem játszottam, de talán még PC-n se.
-
nagyúr
válasz fityere #57558 üzenetére
Akkor ezek szerint Ausztriában is élnek ilyen tapló emberek..
Más: Vélemény: sosem gondoltam volna, hogy idén novemberben Falloutozni fogok -ezzel egyetértek. De Fallout helyet ajánlom a Halo-t, ahhoz legalább ingyen jönnek a DLC-k!
norbi2010: Tudtommal igen!
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #57560 üzenetére
Vannak
-
4m@15
tag
Én is így vagyok vele, most kicsit hanyagolom és visszamegyek Forzázni. Esetleg, ha gondolod vegyél fel, lowoskodhatunk együtt a "batlefrontban" :-)
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
sirszevenap
addikt
-
OddMan
őstag
válasz Something_ #57396 üzenetére
Ha hibás volt a HDD, akkor szerintem már nem is megoldható a dolog, mert az eredeti HDD-ről át kell másolni pár dolgot az új meghajtóra. Esetleg valamelyest még olvasható volt a régi HDD?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
eagleberg
tag
válasz Gregszton #57513 üzenetére
Úgy néz ki mégiscsak lehet egyszerre hárman vagy akár többen is játszani, annak ellenére, hogy csak 1 valaki vette meg a játékot. Most kipróbáltam a 360-on már jól bevált módszert és működik ONE-on is!! Nem feltétlen kell home legyen köztetek, viszont nem lesz egyszerű kivitelezni
Ennek feltétele, hogy aki "beugrik" annak kell legyen két kontrollere..
Az sem árt, ha közben tudtok egymás közt beszélni (Skype, telefon ...), mert az időzítések elég fontosak.
Ha mindez megvan akkor léphetünk tovább...
Elég macerás az "indulás", de megpróbálom leírni a lényeget. Ha nem megy szólj.Az a GamerTag aki "tényleg" megvette a játékot, az fel kell legyen téve minden ONE gépre.
Sorban egymás után kell belépnetek, nem egyszerre.
Aki "tényleg" megvette annak kell utoljára belépnie.Az első "beugró" lépjen be az első kontrollerrel a játéktulajdonos GamerTag-jével.
Utána a második kontrollerrel lépjen be a saját GamerTag-jével.
Utána a második kontrollerrel indítsa el a játékot.
Miután elindult a játék vegye kézbe az első kontrollert.
Térjen vissza a főmenübe és LÉPJEN KI a tulajdonos GamerTagjével.
Majd vissza a második kontrollerhez, lépjen vissza a játékba és játszhat...
Utána valahogy (skype, sms ...) szóljon a következő beugrónak aki csinálja végig ugyanezen lépéseket.
Utána valahogy (skype, sms ...) szóljon a következő beugrónak aki csinálja végig ugyanezen lépéseket.
Ezt lehet ismételni.
Ahány ember akarja, annyi el tudja indítani a játékot.A legvégén a "tényleg" tulajdonos már beléphet a saját nevével és játszattok együtt.
Kb. ennyi. Csak nagyon rövid időm volt ezt most kipróbálni, nincs még alaposan tesztelve, de úgy tűnik itt is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz bulikavagyok #57560 üzenetére
nekem az év multiplayere a Halo. tok jól vegyíti a régi stílust az újjal. örülnek mondjuk több járműves pályának de majd jönnek idővel.
-
tunkiih
őstag
Nekem a dobogó az megvan általában, de ne felejtsük el hogy az SW-ben marhára nem mindegy melyik játékmódról beszélünk TDM párti vagyok ottis elsőkörben.. (drága mulatság lenne oda vágni.. )
[ Szerkesztve ]
-
ordas12
csendes tag
Sziasztok !
Karácsonyra vennék a gyerekeknek egy gépet , kell-e valamit rendelnem hozzá ,
hogy beüzemeljem ?(pl valami kábel)
Egy Sony tv-re szeretném rákötni. -
nagyúr
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #57539 üzenetére
Jovok en is
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
GhettoChild
tag
Hi !
Halo 5-be lehet olyat csinálni mint az előző részeknél, hogy a gránátok sorrendjét felcserélem és nem sorba dobálom el ahogy begyűjtöttem ? -
-
MatulaAvB
csendes tag
Most csak én nem találok, vagy valóban nincs One-hoz kinect játék? Kifejezetten az Adventures-t kerestem, de csak 360-ra van.
-
tibibi
őstag
.Jól látod alig van hozzá játék ráadásul az xbox 360 asok se mennek vele.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Ez az xbox one forum?
Bankkártyával? Hát persze!
-
a.sebi
őstag
válasz sirszevenap #57581 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
Olvastam a Szingapúri vásárlás menetét. Írva vagyon hogy be lehet lépni a saját Acc-al is - de feltétlenül szükséges-e ez?
Ugyanis nemcsak én szeretnék ott vásárolni hanem párom öccse is. Az működik hogy több darab 50 dolcsis karit veszek és az egyiknek a reedem code-át ő a másikat meg én használom fel a profilomhoz vagy mindenképpen azzal a profillal kell fel is használnom a kódot amivel később vásárolni is szeretnénk?
A srácnak nincs saját Paypal s bankarija sem csak nekem. És én is inkább használnék egy másik profilt mint a főprofilomat vagy fölösleges az aggodalmam?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #57584 üzenetére
Az nem gond hogy a PayPal fiókomban szereplő cím nem fog egyezni a Szingapúri címmel?
Ha az Adress Booknál így szerepelnek az adatok akkor az így okés?
My address
256 Jurong East Street 24
Singapore 600256
SG
656777 3777[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Blaise
veterán
Assassin's Creed guruk!
Hogy van az AC játékoknál a sorrend a sztori szempontjából?
Ha jól tudom az AC1-2-Brotherthood-Revelations-3 részek egy sztoriba tartoznak, utána meg jön a Black Flag és a Unity ami szintén egy külön sztori. Jól tudom így? A mostani Syndicate külön sztori ismét, vagy kapcsolódik valamelyikhez? Melyikkel érdemes elkezdeni az újabb részek közül?
-
zkas90
senior tag
válasz Blaise #57589 üzenetére
A kérdésed felébresztette bennem a kíváncsiságot és rákerestem erre:
Időrendben így vannak a játékok (nem megjelenési rendben, hanem a játékban levő idő szerint):Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles (ds)
Assassins Creed
Assassins Creed bloodlines (psp)
Assassins Creed II
Assassin's Creed II: Discovery (ds
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelations
Assassins Creed IV Black Flag
Assassins Creed freedom cry (aciv dlc)
Assassins Creed Rogue
Assassins Creed liberation
Assassins Creed III
Assassins Creed Unity
Assassins Creed Syndicatein games at least, the ds games are not referenced whatsoever in the main games but bloodlines has references in ac2 (and explains altairs relationship with maria thorpe)
this is not taking the present storyline into consideration
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Tegnap nálam vendégeskedett egy Országos szinten is elismert Halo Harcos.
Kis monitoron tolja, minden felesleges beállítást mellőző gombkiosztással, jó pár éve (2002).Nos, 1 óra játék után is gyakorlatilag úgy játszott (a 60" as tévén ) mint aki aznap látta először a játékot.
Minden ami eddig elismerést, élményt , hű meg há-t okozott másnak, az neki maga volt a gyötrelem.A konklúzió az lett, hogy elment és vett egy újabb 21"- 1 ms Monitort magának.
Nem vagyunk egyformák...[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
modflow
veterán
A Tomb Raider-ben mik ezek a kártyák és mire jók??
-
4m@15
tag
válasz sting2 #57592 üzenetére
Ez így van, egy TV-t a mérete miatt messzebbről kell nézni. Akkor pedig a részletek vesznek el, ha közelebb megyünk, úgy pedig túl nagy lesz a "kép" nem tudunk akkora felületre koncentrálni.
Érjen be annyival, hogy egész jó ez a 10-9 stat battlefrontban? Ugyanis tv-n játszom?
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
storm3
senior tag
Nekem is bodulet szarul megy a battlefront, mig pl Destinyben joval jobb vagyok. Nem ertem, es zavar az is a jatekban hogy kis pisztollyal kiszednek a map masik vegebol.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest