Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Hosszú évek ps fanatizmus után az alzának (és zbundy fórumtársnak) köszönhetően áttértem erre a masinára is. Nagyon szoknom kell még az egész kezelőfelületet. Szeretnék egy olyan dolgot megtudni, hogy itt is van e arra lehetőség, hogy ha az én profilomon gpu (vagy csak gold) előfizetés van és a gyereknek is van profilja a gépen, akkor ő is tud-e játszani online vagy pass tartalommal? Kicsit nyakatekert lett a kérdés, de bízom benne, hogy érthető! Köszönöm a segítséget!
-
zojjektum
senior tag
válasz l.skywalker #194755 üzenetére
Köszönöm és neked is kirkri!
Bogarászom az összefoglalót, de hirtelen elég sok az információ.
A játékból való kilépést is szégyenszemre a Youtube-ról néztem meg. -
zojjektum
senior tag
válasz AMD Power #194764 üzenetére
Ezzel én is így voltam, hogy soha nem lesz boxom, de 42db mátyásért azt gondolom kár lett volna kihagyni (mondjuk kb.6x léptem ki a megrendelés véglegesítéséről, de cimbora duruzsolása ráhatással volt a vételi szándékomra), igaz csak s.a.d, de a ps pro mellett jó lesz ez. Ami a legnagyobb furcsaság a számomra ps után a túlzsúfolt dasboard, de jobban ismerkedni csak karácsonykor fogok vele, addig visszakerült a dobozba.
-
zojjektum
senior tag
válasz Szilágyi84 #194780 üzenetére
Nekem is pro az elsődleges konzolom és s-t vettem mellé. Igaz csak 1-2 órát foglalkoztam vele (a gears 5-öt próbáltam), hogy egyáltalán működik-e a gép, azért nem repültem vissza az időben, szerintem teljesen vállalható. Akik kevésbé érzékenyek a grafikára (lásd. nejem) észre sem veszi, pedig előtte pro-n a gow-al játszottam. Kuponozva meg ajándék a kis masina.
-
zojjektum
senior tag
válasz raziel01 #196479 üzenetére
Megremegett a kezem nekem is. Nem régen csatlakoztam egy s-el, de ezt így a generációváltás küszöbén ismerkedésnek fogom fel. Világ életemben PlayStation-ös voltam, de ha maradnak ezek a szolgáltatások, zöldeknél, lehet a következő első konzol xbox lesz és valamivel később a ps-ből az erősebb.
-
zojjektum
senior tag
válasz l.skywalker #196974 üzenetére
Mint új box tulajdonos mondom, jól jön/ne, megismerni a zöld oldal exeit is.
-
zojjektum
senior tag
válasz l.skywalker #197275 üzenetére
Morgen
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
válasz l.skywalker #197657 üzenetére
Az gáz, ha megadtam a gamertag-em és utána nem kér nevet meg email címet, csak pipát dob?
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
válasz persil #197909 üzenetére
Aki engem ismer az biztos volt benne, hogy soha az életben nem lesz boxom. Viszont ezzel az alzás all digitallal próbaként beléptem a zöldekhez is . Úgyhogy nálam már az is nagy szó, hogy egyáltalán megfordult a fejemben, hogy a nextgent az x-el fogom kezdeni és csak utána a ps. Amúgy meg mindjárt világvége
-
zojjektum
senior tag
válasz l.skywalker #197915 üzenetére
Ezért is vettem, hogy abban a kis szabadidőmben se tudjak semmivel sem játszani, de legalább ezt a tevékenységemet csendben tudjam végezni
-
zojjektum
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #197953 üzenetére
Na, na ezzel ne viccelj, mert ez igaz!
-
zojjektum
senior tag
Hogyan tudom a távoli letöltést működésre bírni? Már mindent beállítottam (instant on, remote install vagy mi, régió mindenhol magyar), de azt a nyomorult letöltést csak nem indítja, sem alkalmazásból sem webes felületről, de még csak a várakozásra sem teszi, így a boxon mindig ki kell keresnem ismét, amit le akarok tölteni. Köszönöm!
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
válasz Wesder #200024 üzenetére
Így van. Akik idejárunk a fórumokra, azért hellyel-közzel képben vagyunk az adott termékékkel, de rengetegen vannak akik csak azután kérdeznek, miután vásároltak. Az fentebbi felháborodásom abból indult, hogy kollégámra is ráadta az AD gépet a sims 4 lemezes játékkal az euronicses csodaeladó. Én küldtem vissza, hogy valamit nagyon gyorsan cseréljenek.
-
zojjektum
senior tag
Itt most nem értem a fillértoszás jelentését (vagy most a nagy magyar kompániára gondolsz ). Kolléga bement egy euronicsbe, mert xboxot akart venni egy sims4 játékkal akciós időszakon kívül. Megkeresett egy eladót aki azt adta neki, amit adott. Itt hadd ne a vevő legyen már aki hibázott vagy fillérbaszó, mert azért ment oda, hogy szakértő segítséget kapjon.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz st3v3np3t3r #200242 üzenetére
Upc 500 AD géppel volt már nekem is 300 körüli letöltés, de vannak időszakok, amikor éppen hogy csak van sebesség.
-
zojjektum
senior tag
válasz banderasz77 #200302 üzenetére
Karácsony óta mi is kipróbáltunk jópár játékot az s-el, de amit bárhogyan állítottam és sehogyan sem akar kinézni az a Shadow of Tomb Raider. Olyan, mintha egy n64-es járékra, valami hevenyészett skint ráhúztak volna, szépen fut, de csúnyább, mint az ördög. Nincs egy éles textúra sehol, sem hdr-rel, sem anélkül. Egy gears 5 után meg felsírtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Esetleg megoldás felmerülő hibára? Ma délelőtt volt 2 áramszünetünk. Első után visszakapcsoltam a gépet a második után kikapcsolva maradt (instant on-ra van állítva). Gondoltam este játszok egy kicsit. A kontrollerekben 2450es ladda akksik, eddig 1x kellett tölteni őket olyan jól bírják/bírták. Semmilyen használati szokás nem változott füles bedugva, ahogy eddig, de ahogy említettem nagyon sokat bírtak, amennyit mi játszani szoktunk főleg. De ma este, 2 külön konti az egyikben frissen feltöltött akksik a másikban 3/4ig. Erre mit csinál 0-ra merült mindkét kontrollerben kb. fél-fél óra használat után. Valaki találkozott már ilyen hibával? Mi lehet erre e megoldás?
-
zojjektum
senior tag
válasz Beniii06 #208007 üzenetére
Ezaz, hogy én sem értem . Minden alapállapotban volt ahogy szokott. Akksik a kontrollerben. Az egyetlen változás az áramszünet volt. Egészen addig normál ütemben merült, utána próbáltam nyomni és 2 szinte teljesen feltöltött cucc fél óra alatt lemerült.
Bár most furcsállom, hogy 2 napja a teljesen lemerült akksikat az ikeás töltő kb. 2óra alatt feltöltötte, most meg 6 órája tölti és még mindig nincs kész. Mindenesetre furcsállom a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz Chalez #209617 üzenetére
Én töröltem a gyerek fiókját, mert ugye elrontottuk. Gondoltam egye fene, úgyis új regisztráció volt. Eltelt 1 hónap a reg törlése óta, mondom majd megcsinálom megint. Az epic viszont nem így gondolja, ha regisztrálni akarok azt írja van regisztráció, viszont belépni nem tudok, mert inaktívvá tették. Ott rohadjon meg az epic! Aláírom én rontottam el, de hogy ezt nem lehet sehogy helyrehozni az azért elég kiábrándító. Még úgy sem, hogy leveleztünk a supporttal is.
-
zojjektum
senior tag
Csak nem bírtam ki az sx megjelenéséig és megvettem a cp bundle-t. Az s-t sikerült eladnom (vagyis zbundy BARÁTOMnak). A kérdésem az lenne, hogy a fiókomhoz regisztrált gépet, ha leválasztom, akkor az új tulaj is a profilja alá tudja regisztrálni szériaszám alapján? Jól gondolom, ha így bármi gondja lenne, akkor ő tudja intézni a garanciális ügyintézést? Köszönöm
-
zojjektum
senior tag
Eladáshoz csináltam egy resetet. A fiókomról leválasztottam a gépet. Azt írta, hogy még az áruházból tudok letölteni vagy valami hasonló. Ezt a lehetőséget is bezártam, ezzel remélem nem csináltam semmit rosszat. Ugye nem zártam el a lehetőséget az új tulaj előtt a store-os vásárlástól a saját leendő profiljával? Bocs, ha bagatell kérdés, de most csináltam először!
-
zojjektum
senior tag
válasz oriic #215058 üzenetére
Pedig rengetegen játszanak nyelvtudás nélkül. Egyébként szerintem pont a mgs5 az, ami baromira élvezetes gameplay-el, karakter/mozgásanimációval van megáldva, így játszatja magát. Ráadásul 1000 meg 1 újrajátszási lehetőséggel rendelkezik minden pálya. Én nem lepődöm meg rajta, ha valakinek bejön. Egy phoenix wrighton jobban felhúznám a szemöldököm
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Milyen rendszerességgel/időközönként szoktak a x360-as játékokat leakciózni? Gondolok itt a Red dead redemption-re, most, hogy meglett az x kipróbalnám itt is.
-
zojjektum
senior tag
válasz bigdady #215666 üzenetére
Most tényleg nem szeretnélek megsérteni, de 3 napja magyarázzák, hogy mit és hogyan csinálj. Az lesz a legegyszerűbb, ha hagyod lejárni amid most van, utána veszel egy éves goldot, azt követően elmondják ismét mit csinálj. 300-4000 azt jelenti, hogy mivel most ellőtted a 300 forintos lehetőségedet, mint új belépő, lehet, hogy legközelebb 4000ért tudod váltani 1-1ben az ultimatet.
-
zojjektum
senior tag
Böngésztem a cdkeys-en és úgy gondolom egész jó áron be tudtam szerezni a homefront freedom bundlet. Kicsit féltem a sok negatív kritikát olvasva, de úgy gondoltam max. bukom azt a kb. 2300 forintot. Ugyan kicsit döcögősen indult, de 4-5 óra játék után egész kellemesen csalódtam benne. Mindenki szidta a tesztekben, de őszintén szólva sokkal jobban élvezem, mint egy Battlefieldet vagy cod-ot, de ehhez nyilván kellettek a javító patch-ek hozzá.
-
zojjektum
senior tag
Nagyon nem erőltették meg magukat ezzel az akciós héttel. Copy/paste a múlt heti bethesda akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest