Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
És a fizetési módokat jól láttam? Ti hogyan szoktatok store-ból vásárolni? A live és EA aktiválásához kell fizetési módot megadni?
-
nagyúr
-
DaveHutt
őstag
válasz rolio1 #124103 üzenetére
Ahhoz hogy akár csak ingyenes játékot is megvegyél bankkártyát kell hozzáadni. Live Gold előfizetést cdkeys.comról érdemes venni feltöltőkódként (12-15 hónapost), és Xboxon beaktiválni. EA Access évente 6000 majd 5500 HUF magyar Store-ban, ami világviszonylatban is olcsó, azt érdemes ott beaktiválni.
-
rolio1
tag
Értem, köszi. Sajna csak Maestro kártyáink vannak.
-
Domaximus
tag
Sziasztok !
A minap fedeztem fel Windows Storeben ezt a game pass funkciót. Tulajdonképpen ez egy hasonló dolog mint az Origin Access.
Első aktiválásnál ad ingyen 14 napot , utána lehet venni havi 10 dollárért.
Na mar most elvileg ez a pass Xone játekokra vonatkozik, de én storeból tudom tölteni a Gears 4-et, akkor valszeg játszani is enged ?! Mármint majd inditásnál nem kell neki semmi xtra? Köszi előre a választ! -
Grawens
senior tag
Ha volt már elnézést!
Most csak 10 rugó az Assassins Creed Origins, ma éjfélig adnak mellé AC Unity kódot is.
-
Domaximus
tag
válasz IntelKiller7 #124113 üzenetére
Igen azt láttam h Play Anywheres a játék, meg a Recore is mellette még. De nem fog indításnál kérni semmit, mármint h van e XOne-om és h adjam meg vagy hasonló?
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #124083 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, használok ilyet... Ő kérdezte, egy boxra minek. Egy példát írtam.
Mondjuk a biztonságáról annyit, hogy az irodában egy keményebb kartondarabbal szoktuk kinyitni, ha valaki elhagyja a kulcsot ;-)
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
Erre valaki tud választ? Ha megveszem az X360-as Alice Madness Returnst(Xonera), akkor valóban megkapom a régi, eredeti első játékot is? Ha ez valóban így van, instabuy.
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
https://www.amazon.de/Xbox-Controller-Wireless-Adapter-Windows/dp/B01LY58HQJ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1512908410&sr=8-1&keywords=xbox+controller+windows+adapter
Ezt meg tudom venni bárhonnan olcsóbban?
-
nagyúr
-
MrPeekaboo
senior tag
-
dom1n0
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg one-s gepem van, de uj tv beszerzes miatt kacsingatok a x fele, egy a gondom, a lehtobb gamet ps-en jatszom, boxon forzat, dirt-ot es meg 1-2 jatekot tolok.
Mit gondoltok, erdemes igy is cserelni?
A ket gep kozott jelentos anyagi lyuk tatong -
Ragnar95
félisten
Legújabb dashboard alatt másnál se működik az "Add to pins" opciót appok esetén? Játékokat ki tudok rakni a home screenre "Add to home" opcióval, de appoknál erre nincs lehetőség, az "Add to pins" pedig nem működik Ha rányomok, nem rakja ki az appot, sőt, miután kiválasztom az opciót, újra az "Add to pins" menüpont aktív az adott appon, nem pedig a remove, ami régebben volt ilyen esetben.
Eléggé idegesítő, hogy megvariálták a dashboardot és ami eddig működött, az mostmár nem megy...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok!
PWZ Garden Warfare 2 régóta ennyire halott? Öcsém gépén próbáltunk játszani, de szinte lehetetlen elég embert találni, kb 2-3 ember van jó esetben csapatonként. Pedig a játék jónak tűnik :\ -
Draken
őstag
Sziasztok!
Hog tudom letölteni a sea of thives-t, ha regisztráltam insidernek? Már küldtek a mailt, hogy ki lehet próbálni? Storeba csak előrendelni lehet!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124128 üzenetére
Az Insider App-ban kell megjelennie, de nem automatikus a csatolás mert a Technical Alpha már majd fél éve futott, éppen most lett vége és a következő session a zárt béta lesz amire azok az Insideresek akik az Alpha-ban voltak automatikusan bekerülnek, egyéb bővítésről nem tudok.
De azért én a hivatalos honlapon körülnéznék a helyedben, lehet, hogy ott lesz erről több info.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124129 üzenetére
Köszönöm! Én meg új vagyok, szóval insider approl sem tudtam
-
Darko
senior tag
Most 65.000 Ft az Xbox one s 500Gb a lalkudtuk.hu-n
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124130 üzenetére
No problemo. Ha felvettek Insideresnek akkor elérhetővé válik az App. Azt érdemes időnként megnyitni és válaszolgatni egy két kérdőívre ill. pontozni bizonyos dolgokat, akkor nő az XP és ezzel a szint. Minél több aktivitás mellett lehet Omega-ból Delta-ba, Delta-ból Béta-ba és évente 1-2 alkalommal Alpha-ba kerülni.
De ez komolyan véve is tesztelői felület, sokszor jön jó bug-os cucc
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124132 üzenetére
Na akkor kipróbálom mindjárt, persze szívesen valaszolgatok ilyenekre is! Jött mailben amúgy: " Thanks Insider, enjoy your Closed Beta access "
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #124132 üzenetére
Ebbe a Store insiderbe nem látok semmi lehetőséget !
-
gorgocska
tag
Srácok valaki már előrendelte ezt a játékot :
A Way Out én nagyon gondolkodok rajtaTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, még új vagyok....... Az lenne a kérdésem, hogy játékon kivül esetleg lehet-e, használja-e valaki másra a boxot? Pl. filmnézésre gondolok.
Oneplus 8T 8/256
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ruszi_tomi #124137 üzenetére
Persze. Eredeti Blu-Ray lemezeket lejátsza (4K-t is), plusz van rá VLC Player is.
Live-Die-Respawn
-
3L1T3
addikt
oriic Mi a véleményed a Monster Hunter World-nél egyértelműen a PS4 a fő platform? Nagyon hezitálok, hogy melyik platformon játsszak majd vele.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Draken #124134 üzenetére
"As a thank you, we'll be granting you free access to the upcoming Sea of Thieves Closed Beta!"
mert még nincs mit tölteni. A béta hamarosan érkezik, most ért véget kb. 1 hete az Alpha. Ha megjelenik a Béta akkor majd tudod tölteni. Vannak Weekly Insider hírlevelek direkt a SoT-hez, abban majd tudod követni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ruszi_tomi #124141 üzenetére
Vagy közvetlenül a pendrive-ról/külső merevelemezről le tudod játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
pzstm
titán
válasz MrPeekaboo #124123 üzenetére
plasma cutter volt pedig meg a.....nem ugrik be..assault rifle-hoz hasonlít
Mondjuk én csak normálon toltam le
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
oriic - cupheadben hanyadikra ölted meg a devilt? Nem egyszerű piskóta. 11 órám van eddig a játékban és már csak ő van hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest