Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Mar meg is van.
Bisohock Infiniti veget nem tudom megcsinalni.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
válasz AMD Power #123351 üzenetére
A léghajón a csatát?Hát az elég durva harc ott .Én kb. 10 próbálkozás után levettem legalacsonyabb nehézségre,aztán ott másodikra sikerült .
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
törölt tag
válasz #57527808 #123346 üzenetére
működik a game pass-os gow 4 pc-n és box-on egyszerre home-olva.
gyors tesztként csináltam egy horde szervert, és mindkét géppel egy szerveren vagyok. csak 1 kijelzővel mókás a dolog
öröm bódottá'!!!szerk.:
vagyis amíg alttaboztam, addig kivágott a játék. mielőtt ide írtam volna, akkor még működött. valami szerver gixer lesz amúgy, mert folyamatosan connencting-et ír a jobb felső sarokban, és random ledobál pc-n.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Kontroller kiegeket használtok? Én az első napoktól kezdve nagyobb, 360-ra hajazó illetve később attól is nagyobb kupakot raktam az analóg karral, alapból alig talál rajta fogást a hüvelykujjam.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz EmThor #123357 üzenetére
Látom ugyanonnan rendeltük Ebay-ről. Nekem is ilyenek vannak, de ez egy négyes pakk, vannak benne magasabbak is.
Ha jól dereng valami 500 Ft körüli összegbe került a négy különböző méretű/kialakítású kupak.
A 4-5-6 ezer forintos Kontrolfreek szerintem pofátlan rablás, csak egy darabka öntött műanyag.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Stauffenberg #123360 üzenetére
Én is ezt a 4 darabos csomagot vettem 1 hete.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #123360 üzenetére
Már többször is gondolkoztam, bár ennyi pénzért még ha nem is érné meg, kit érdekel? Amíg nem próbálom meg, úgyse tudom meg, de jónak tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aaron GreenbergHitelesített felhasználó
@aarongreenberg
9 p9 perccel ezelőttExcited to officially have @DestinyTheGame 2 now in 4K Ultra HD & HDR as latest #XboxOneXEnhanced title! #FeelTruePower #Destiny2
Live-Die-Respawn
-
dunc
nagyúr
válasz oriic #123345 üzenetére
Igazad van de az tény, hogy Mo.-n. A ps4 játékok sokkal olcsóbbak, most is ép 70% os akció van, mint jó ideje! És a gép is drágább! Pl egy W3 full, ps 6k, x 12k, GTA V is 7k ps en, x en meg 20k....és a legtöbb játéknál így van, most tértem x re, de ez hatalmas csalódás!
Amúgy a One X zseniális, megdöbbentő, hogy néz ki pl az új cod, és Destiny 2."Mi az a W3?" hát az isten Witcher 3.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sugarforce #123363 üzenetére
Nem mindenkinek jön be, de aki szereti, az éppen a sokkal precízebb célzás miatt szereti. Mondjuk rendelni fogok egy közepes méretűt is, mert a nagy az már túl nagy, a kicsik meg nem emelnek eleget a stick-ek magasságán.
De például a nagyon sztárolt TheBrokenMachine is a nagy méretű grip-re esküszik. Tény, minél magasabbra emeled, annál finomabb a célzás, ő pedig imád ugrálva sniperezni.
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #123367 üzenetére
Be is rendelek egy pakkot szerintem.
Ugrálva sniperezni, tényleg.. már rég nem néztem videóját. -
törölt tag
csináltam bizonyítékot a gow 4 pc-xbox home-olásról.
milyen játékokkal érdemes ezt még megcsinálni?
play anywhere-ben gow 4 és forza m7 érdekes számomra, utóbbit megvettem lemezes változatban, de azzal kitörölhetem ebből a szemszögből. shadow of war kódot kaptam a box-hoz, de még nem váltottam be. tudtommal ennél nincs multi, így csak annyiban lehet érdekes, hogy egyszerre lehet játszani a két platform-on. a listát átnézve halo wars 2 meg a fh3 lehet még jó "lanozni" pc és box között.[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Ez tény a jelenlegi állapotban, mert épp akció van. Az x-en is vannak ugyancsak impresszív akciók,pl wolfenstein 2 ps-en 22 ezer, ms storeon egy hete lett vége az akciónak, ahol 12 ezer vt vagy 2 hétig biztos. Van igazság abban amit írsz, de ez egy pillanatnyi, 1-2 hétig tartó állapot, ráadásul a lemezes verziókat is vizsgálni kell akkor, ott is vannak eltérések, hol egyik oldalra, hol a másikra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sugarforce #123368 üzenetére
Én mostanában kezdtem Battlefield 1-ben sniperezni (eddig nagyon hanyagoltam), de nekem ez a bokorban kummantás és fél pályáról csipegetés nem jön be, inkább belemegyek a közepes távolságú csetepatékba távcső nélkül, nyílt irányzékkal, mint TheBrokenMachine. Már nem kell sok a Martini-Henry feloldásához.. Az, hogy már ebből is pozitív K/D aránnyal jövök ki, engem nagy boldogsággal tölt el.
Egy éve, mikor ismét konzolozni kezdtem még bűn béna voltam, majdnem sírva visszavittem a konzolt, annyira ratyin ment a Bf1.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Vagy úgy. Hát meg kell találni a kiskapukat azt kész
Pl FM7 Ultimate Elindultam!. itthon 28k én meg 13500Ft-ért vettem oroszból.
(#123371) Stauffenberg Ilyen jól ment neked is? [link]
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #123371 üzenetére
Hát alapvetően én totál balhere vagyok fps-ben, a bf1-et azért is adtam el, mert annyira lelombozott, hogy nem megy rendesen, a többieknek meg olyan arányuk volt, hogy majdnem lefejeltem a padlót, én meg ott kullogok az alvégen.
A sniperezés nekem soha nem jött be, a bf1 sem szerettette meg velem, én inkább a közelharc híve vagyok, amikor 10en éve cod uo /cs / cod 2-vel játszottunk neten haverokkal, mindig én voltam az, aki előre rohant abálni a népet. -
sugarforce
addikt
válasz IntelKiller7 #123372 üzenetére
Mintha magamat látnám
-
Stauffenberg
nagyúr
Rohadt jót röhögtem ezen a videón.
Úgy egy évvel ezelőtt pont így ment és mikor a bénázásom közben tök véletlenül bemákoltam 2 killt egymás után, akkor pont így éreztem magam:
-
Def26
félisten
ez kurva nagy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
dunc
nagyúr
Na "Magyar" Pay Pal al tudok fizetni külfüldi pl Orosz Storebe?
-
DopeBob
addikt
Nah, végre megjött a konzol. De valamit nem értek. Az F1 2017-et valamiért felajánlja a meglévő játékaim között, ott ahol pl a Forza 3 is van, meg még pár darab amit előre megvettem.
Ez hogy került ide? Számítógépen megvan, de az steam-es fiókban van
Véletlenül sem vettem meg, rendeléstörténetben nem látom. Vagy ez csak demo lenne, csak nem írja?
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DopeBob #123380 üzenetére
Lehet, hogy ingyen játszható most, azért szerepel ott.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mike1334
veterán
Battlefield 1ban 1.13as k/d ratiom lett..hogy mennyire fel tudja dobni az ilyesmi az embert korábban ilyen 0.3as volt max, mondjuk most nagy mákom is volt sokszor, de akkor is kár hogy a játék nem mindig ugyanolyan "ügyes" emberekkel rak össze..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
Ha nem itt a helye akkor bocsi!
Szóval 9 éves fiú részére Xbox S-en mik az ajánlott játékok?
Eddig ezeket találtam:
- Forza Horizon 3
- Minecraft
- Forza 7Game Pass / EA Access mennyire tartalmaz számára
játszható tartalmakat?Köszi
WinZol
-
dunc
nagyúr
válasz WinZol #123386 üzenetére
Mit szeret? Milyen stílust? De egy 9 éves srác tudja már mit akar! (nem biztos, hogy kilenc éves kislányt! ) A lényeg egyeztess vele, kérdezd meg!
"Ja és azt is, hogy mit NE!!" Nyilván erőszakos horrort , zombist, ne!
Ezt pl ajánlom! Benne van a Game Pass kínálatában.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz WinZol #123383 üzenetére
Legos cuccok még, ami eszembe jutott. Mindegy melyik, mind jó. Régebbiek már olcsók is, bár érdemes még abból is megvárni az év végi leárazást.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
Vege a Bioshocknak. Game Pass-bol kene neznem valamit helyette. Mit ajanlotok?
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #123392 üzenetére
Valamelyik Forza Horizon. Simán mehet az első is, a kora ellenére bőven vállalható. Ja, ha vagytok ketten, meg van két kontroller, akkor a Lego játékokat felnőtteknek is érdemes kipróbálni. Klasszik Star wars trilógia, vagy az Indy Jones pl valami 990 Ft darabja, és a világ legjobb kalandjátékai között van, különösen hot-seat coop multiban.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
-
szanozs
aktív tag
Ma megérkezett az az xbox360 konzol. Szeretnénk ki próbálni. Van valamilyen lehetőség, hogy még ma letudjak tölteni valamilyen játékot akár live-ról akár a pass-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest