Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igaz persze, köszönöm a választ. De azért tegyük hozzá, hogy a PUBG akkor már teljesen befutott játék volt PC-n amikor Box-ra megjelent. És nem magyarázható csak azzal, hogy a PS-en nehezebb Game Preview játékot megjeleníteni ha olyan nagyszerű alkotások mint az ARK megjelenhetett. Van köze hozzá, de azért ez itt sikerként könyvelhető el. És lehet, hogy meg fog jelenni PS-re is, de jelenleg ez a legerősebb Xbox Console Exclusive.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
na jó azért ennél pont, hogy a sony nak adok igazat, mert nem akarom megsértrni a pubg játékosokat, de ezt a vállalhatatlan szart ami az a játék... jó kicsit túlzok, de hogy egy stabil 30 fps t se tudnak hozni nem hogy 60-at az vicces, én is megvettem, igaz véletlen, de inkább ne adnák ki addig amíg nincs normálisan megcsinálva, mert pénzük sztem már lenne fejlesztésre
-
-
JamesHun
addikt
-
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én meg a második kategóriába tartozom. A Unity-vel kezdtem, majd a Black Flag-et toltam ki, most pedig az Ezio Collection megy a II. résszel Boxon + PC-n tologatom a III-at. Eddig a 4 részből nálam a Black Flag volt a legjobb, nehezen szoktam meg a Unity után, de 4-5. nekiállást követően már nagyon tetszett és eddig ez az etalon. Két napja megjelent a Rogue is XBOX One-ra, be is fogom húzni az első leárazásnál.

-
Siffredi
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
ööö, a nemesis rendszer lényege, hogy az adott ork, aki legyőz téged, szintet lép, ergo erősödik... Illetve az egyéb belviszályok miatt szintén lép szintet a többi, egymással harcoló ork...
Egyébként türelmesnek kell lenni, és szépen fejlesztgetni kell Talliont. Először pár orkot szabad csak bevállalni, majd kisebb csapatokat, de ahogy fejleszti az ember Talliont, úgy lehet bátrabban támadni is. Maxra fejlesztett karakterrel rá lehet menni egy hadseregre is.
-
Madoc
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Idő közben végig gondoltam, főleg, hogy átolvastam külföldi fórumokon a véleményeket. Így már én is máshogy látom.
"This... Is... HUGE.
Sea of Thieves, Crackdown 3, Froza, Gears... Any new version that comes out will now be on Gamepass and free to those who subscribe. That's INSANE. Good job MS, you just made something that was already awesome a total steal."
"That's great. I wasn't sure to pay 70€ for Sea of Thieves, but I'll definitely open a subscription for its release in March."
-
Akelaus
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na de jó! Itt van nálam lemezesen, kölcsönkaptam, de nem, én megvettem valamelyik akcióban, ne kelljen már a lemezzel sz.rakakodni, meg ha visszakéri a tulaj akkor.
Pont az irányítás ami kiakaszt némelyik játékban, erre írod, hogy itt meg a lovon kell vele szenvedni és még vannak hozzá "csemegék" is. Lehet nem ez lesz a következő játék akkor aminek nekiállok. 
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Azt tudom, hogy megjelent az új, trialban a kampányt kipróbáltam, de ott az éves access, gondoltam a film előtt hagulatozok kicsit. De akkor ez kimarad, köszi az infót!

Nem igaz, hogy nem tudnak rendes single player játékot csinálni egy ennyire élő franchisenak...ott a Harry Potter, a régi sztori évek óta végetért, az új könyv és film meg meh..mégis jön mobil alkamazás meg elvileg "rendes" játék is... -
WinZol
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Segítség kellen!
Szeretnék ajándékba Forza 7-et adni.
Ajándék alatt értem, hogy fizikailag kezébe adni a kódot, amit
Ő pötyög be.
Ha jól gondolom, akkor a store-ben ezt nem tudom megtenni.
Az amazon.com-on láttam download code-t, de az a régiómat nem kedvelt.Hogyan lehet megoldani.
(akár privátba is)
Köszi
-
Jovanny2
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Örülök, hogy okoztam néhany vidám percet. Tudod mit hagytál ki a képletből? Hogy én azzal a kontrollerrel játszom tovább 1-2 hétig. Nem kell letennem. Szól a gép, hogy merül az akku. Utána még jó pár meccset lejátszok, abbahagyja a rezgést, utána is bőven van idő 2 meccs közt akkut cserélni. De mindig jót mosolygom, amikor magyarázzátok a bizonyítványt az 5-600 mAh akkutokkal.
Ha maradok a te példádnál, akkor merül laz akku, leteszem és kontrollert cserélek. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én simán kifizettem azt a 6k-t a Play and Charge KIT-ért. Elemmel mindig is utáltam szórakozni. Egyszer beteszed az akkut aztán csak ráteszed a kábelt, ha kell és cső. Elég hosszú a kábel csomószor van az, hogy le sem húzom, hanem simán játszok kábellel.
Mindenki rinyála beépített akkuért de minek? ha tönkremegy akkor vehetsz új kontrollert. De megérte.

Kiégek.

-
birorichard
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez szerintem ízlés dolga, nekem pl. kifejezetten olcsó és lehúzás szaga volt, hogy PS-ben akksi van a kontrollerben, hiszen nyilván beledobják a legfilléresebbet, ami ha tönkremegy, vagy kábelezel vagy veszel újat. Nem mintha újonnan is sokáig bírná... Xboxba vettem pár erősebb ladda-t az ikeában, napokig bírja aktív játékkal, gyors csere, és megy is tovább, szóval szerintem jó ez így. Állványt meg így is lehet hozzá venni, ha esetleg kell.
-
mike1334
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát van pár, ami érdekel(Fallout 4, AC: Black Flag, Witcher 3, Skyrim, Red Dead Redemption...), csak kár, hogy nincs belőlük demó, megkönnyítené azért, bár pár már tényleg nem olyan drága, szóval apránként...
Csak kicsit félek, hogy kiöregedtem, pl ma kipróbáltam a Battlefield 1-t, és hát na...kell még szokni az irányítást 
-
mike1334
veterán
-
Edgar2621
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Én csak párszor számíttattam be játékot, de többször jártam nálam emiatt. Tényleg nagyon változó, volt olyan, hogy egy játékom piaci ára 5000(minimum) volt, ők adtak volna érte 3000et. Olyan is, hogy az egyik héten még 7000et adtak volna egy játékomért, a következő héten már csak 4000et(bár sportjáték volt, aminél a következő közelgő megjelenése nagyon lenyomja az árat). Pár alkalommal viszont tényleg jó áron számították be a játékom, még úgy is megérte, hogy amit elhoztam tőlük az a piaci ár felett ment náluk. Alapvetően az 576 drága, de cserébe általában többre is tartják a játékokat mint a konkurencia. A különbözet a lényeg, ha jobban jössz ki ott, akkor ott kell cserélni, ha nem, akkor menni kell tovább

-
kresz2
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Valamelyiket jó áron számolták be,valamelyikért filléreket adtak volna.
A friss címeket azt hiszem 8-10000 körül számítják be.
Viszont a régieknél nagy különbségek vannak.A doom konkrétan 3000 ft-ot ért.
Olyan is előfordult hogy valamelyik játék értéke az egyik hétről a másikra drasztikusan leesett.
Bundle csomagolású és mondjuk német borítójú játékot be sem vesznek.
Szerintem menj be valamelyik boltba,ott rögtön elmondják melyik mennyit ér,esetleg csak azt hagyod ott amelyik megéri neked.
Ja,olyan is előfordulhat hogy valamelyik címből sok van nekik,azt szintén nem veszik be.
Az 576-ról ezek a tapasztalataim,ennyit tudtam segíteni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
"amellett nehéz elmenni objektíven nézve is, hogy van kb 3-féle kombó For Honorben, amúgy pedig csak az időzítés és az irány számít."
Pedig pont az időzítés, ütések iránya és blöff (!) az egész harcrendszer sava-borsa. Én például nem kedvelem a megjegyezhetetlen és végtelen kombókat. Anno az egyik kedvencem volt a Fight Night még az X360 érában, ott is azt szerettem, hogy az ütések és védések iránya meg a stamina tartalékolása volt a siker kulcsa. Szerintem ez nem rosszabb az általad említett címeknél, csak más. Meg ez eredendően multis játéknak készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- FIFA 16 Playstation 4
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De most erősen gondolkodom rajta, hogy beviszem bontatlanul egy olyan boltba, ahol beveszik és hozok el helyette mást.
Kibaszottul hiányzik néha, hogy legalább 2-3 órát egyben letoljak valamivel.

l.skywalker
IntelKiller7