Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Aki nagyon türelmetlen, állítsa át az Xbox régióját mondjuk Japánra (nyelv maradhat angol) és már tolhatja is a Turning Tidest
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Nemtom hogy jó helyre írok-e, de most szereznék venni egy Xbox One S-t.
Azt szeretném kérdezni hogy honnan érdemes megvenni,esetleg játékokat is hozzá?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
bbmt
senior tag
Asszem értem mitől népszerű a PUBG.
Nem kell mesterlövésznek lenned, nem kell hihetetlen reakcióidődnek lenni.
1 kill-el 2.-ik lettem, a harmadik körben, pusztán taktikai alapon.És közben ahogy szűkült a kör, csak nőtt a feszültség
Itt nincs olyan mint a BF-ben, hogy kívülről tudod a pályát és ha eleget gyakorolsz akkor tudod mikor hova kell helyezkedni.
Itt változik a pálya, sosem tudod hova kell tartani.
Remélem még optimalizálják mert azért ez így gyászos, nem a grafika hanem a mozgások kicsit darabosak néha
Nem tudom milyen lehet sima ONE-on, ha X-en ilyen...
Ja és ez a játék ordít a fejhallgatóért!![ Szerkesztve ]
A kanál a gyengék villája
-
AMD Power
titán
válasz LedyGyuszi #124234 üzenetére
Jo volt? Hosszu volt a jatek?
-
dunc
nagyúr
Van a külső eszközöknek szabályos leválasztása? (HDD, Pen)
-
törölt tag
válasz AMD Power #124305 üzenetére
Emlékeim szerint game pass-ban benne van. Amennyiben van már előfizetésed, úgy én ajánlom neked. Csak ezért a játékért nem fizetnék elő / nem venném meg.
Egyszer végigjátszani okés, de szerintem nem fog benned semmilyen komoly érzelmeket hagyni. Szórakoztatni fog többnyire, de na, nem egy Witcher 3
-
ksav
csendes tag
Sziasztok!
Hát nálam nem sikerült a cdkey-en 12h gold live vásárlás.
Kártyával vettem,jött az sms majd e-mailben kaptam a kódot... csak éppen nem működik.
Először valami hibát írt ki de el sem tudtam olvasni mert elugrott a kép, azóta pedig akármit csinálok azt írja a freedom hogy a kódot már felhasználták.Valakinek valami tipp? Vagy buktam a storyt?
Előre is köszi aki segít!
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #124305 üzenetére
Hosszúnak hosszú a Mad Max, mert open world elég nagy térképpel és elég sok side mission/collectible van, hogy jó-e az már erősen kérdéses. Játékmechanikában is vannak elég nagy hiányosságok/bugok, de a sztori se nevezhető túl összetettnek.
Ha szereted az open world játékokat és nem zavar, hogy repetitívvé válnak a side missionök, akkor hajrá, ezesetben szeretni fogo a Mad Maxet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
JamesHun
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #124321 üzenetére
Fogalmam sincs, nem játszottam vele.
IntelKiller7: annyira engem nem idegesített fel, meg lehet szokni hogy csúszkál az autó, más engem nem zavart a vezetésben. A "gyalogos" irányításban engem sokkal több elem húzott fel. Az ugrás fizikája valami katasztrofális, a tartsd nyomva a gombot 5mp-ig interakcióhoz téma is elég vicces még egy pár éves játékhoz képest is, illetve a gombkiosztás is full logikátlan.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #124320 üzenetére
Én a roncstelepig bírtam...ott tiszta dodzsem volt, faltól falig...itt unistaláltam azonnal. Úgyis game passból volt, így nem buktam semmit se...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #124324 üzenetére
Eddig 2 játék volt One-on azok közül, amikkel játszottam, aminél a megszokott gombkiosztás teljes ellentétét alkalmazták a fejlesztők, ez a Mad Max és a Watchdogs volt. Ezeket nem érdemes semmi mással egyszerre játszani, mert akkor az életben meg nem szokja az ember azt az idióta kiosztást, amit alkalmaznak bennük.
Mondjuk a Max Maxben azt az okosságot, hogy a B a lövés nem igazán sikerült egyáltalán megszoknom...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ksav
csendes tag
válasz IntelKiller7 #124313 üzenetére
Szia! Hát úgy néz ki nem sajnos.
csak nem értem miért írja hogy a kód felhasználva mikor a gold nem él.
Azt hiszem ez volt az első és egyben utolsó ilyen vásárlásom... drága tanulópénz volt. -
törölt tag
Sziasztok! Xbox one s teljesn kikapcsolt állapotban sercegő hangot ad ki. Valaki találkozott ilyesmivel?
-
őstag
Sziasztok!
Múlthéten beszereztem egy XOX-et, amit egyszerűen imádok. A Forza valami gyönyörű.
Egy kérdésem lenne, tervezek venni még egy kontrollert, hogy ketten is lehessen játszani. Tudtok ajánlani jó multi játékokat, amit lehet pl. osztott képernyőn is.. Stílusban jöhet több féle is.
Köszi!
-
LedyGyuszi
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #124329 üzenetére
Meg lehet szokni a harcrendszer, mivel elég primitív, így 5-10 camp után már rém unalmas lesz leverni 15-20 ellenfelet és semmi kihívást nem fog kb okozni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
luciferk
senior tag
Xbox one konzolt offline módra állítottam, hogy a játék (mafia 3)indításakor ne keljen jelszót beírni, de így a játék nem indul el hiányolja a netet. Hogyan lehet elérni azt, hogy a játék egyből induljon ahol ellett mentve és ne kérjen jelszót?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pletyka: A következő Battlefield a Bad Company 3 lesz. (Vietnám+hidegháború) - [link] (Elvileg ugyanaz a szivárogtató, aki anno a Battlefield 1 megjelenése előtt is számos valós infót szivárogtatott ki)
(#124336) eL Geri
Persze, hogy kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
Bogyi007
veterán
válasz pelenka35 #124341 üzenetére
Ez lemaradt...
Sok a meló reggel így a szokott időben kizárt hogy tudjam hozni a listát...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz pelenka35 #124344 üzenetére
Non problemo...
(#124340) oriic - ha ez igaz lesz akkor valszeg meglesz az első Ea játékom ami esetében nem várok az Accessba való bekerülésig...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Volt aki keresett One S konzolt jó árban. Tessék:
Otthoni szolgáltatás mellé pofátlanul olcsó ez már...
Ha már Telekom: Berendeltem a tévém tőlük...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Bogyi007 #124346 üzenetére
Köszi a linkemet
A link kapcsán kerültem ide. Ugyanis ilyet szemeltem ki ajándékba a lányoknak. Amennyiben lesz még raktáron, és megrendeljük, a játékok vásárlása a következő kérdéses pont. Googleba kerestem, denem tiszta. Pontosan honnan is lehet venni a játékokat? Közvetlen a gyártótól? Webshopokból? Microsoft storeból?A cél a Just Dance lenne, annak mobiltelefonos használatával - mivel a Kinect elérhetetlen hozzá -. Keresem, hogy pontosan melyik Just Dance játék érhető el hozzá, és milyen áron?
Segítene valaki nekem? Köszönöm!
Szerk: Ezeket találtam, ezek tuti eredetiek, és működnének?
[ Szerkesztve ]
havri
-
Bogyi007
veterán
válasz havri1 #124347 üzenetére
Már a 2015 is megy mobilos irányítással, nekem a 2016 van meg a játékból One-ra, qhhiz jár egyébként 1 hónap hozzáférés az Unlimited szolgáltatáshoz is, ha a 2017-et veszed akkor 3 havi hozzáférés jár hozzá - azt Ps4-re vettem meg...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
CDKeys-en még mindig (vagy már megint) van PUGB 27.99€-ért (~8800HUF) [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest