Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Teljesen kezdő lennék a WoW-ban, mit ajánlotok a kezdéshez, miket érdemes elolvasni kezdés előtt, hogy tudnék jól haladni a játékban, hogy ne legyen unalmas egy idő után. PM-be is jöhet.
Köszi!
-
Ghoosty
őstag
válasz novakalex #91155 üzenetére
Először is, szerintem várj pár hetet. Várhatóan szeptember végén jön a patch, ami teljesen átírja a szintezést.
Ha tudsz angolul, akkor wowhead.com-ot javaslom olvasgatásra, tele van útmutatókkal kasztonként, sztorielemenként, bár ha tényleg semmit sem tudsz a wow-ról, akkor kicsit tömény.
Én még régebben úgy csináltam, hogy regisztráltam starter accountot és kipróbáltam első 20 szintig mindent kasztot, ami egy kicsit is érdekelt. Akkoriban csak 70 volt a max szint szóval kicsit nagyobb belelátást engedett egy kaszt működésébe, mint most, mikor 120-as szintkorlát van. Illetve nem tudom, hogy hogyan fog ez változni az új patch után.
Ha igazak a pletykák, akkor 24 óra played után eléred majd a Shadowlands-hez szükséges szintet szóval a jó haladás az garantált. Szerintem inkább az lesz a nagyobb bajod, hogy nem fogsz a történet végére érni és már jönni fog a következő. Mondjuk nem tudom milyen típusú játékos vagy, de ez sokakat nem zavar, csak az "endkontent" érdekli.
Ha van ismerősöd, aki wow-ozik akkor kérd meg, hogy küldjön neked Recruit a Friend (RAF) linket. Az alapján kezdj bele az előfizetésbe. Ez azért jó, mert ő kap különböző bónuszokat (köztük valamennyi ingyen hónapot), neked meg semmibe sem kerül.
Amit nem érdemes kihagyni, az az authenticator. Ez egy 2 faktoros azonosítási applikáció. Sokat hozzátesz ahhoz, hogy ne lophassák el a fiókodat.
Részletesebb kezdőknek szóló útmutatót nem áll szándékomban írni és nem is igazán ismerek, de ha konkrét kérdésed van, nyugodtan tedd fel. -
-
Viktor77
titán
-
Plata
félisten
Kíváncsiságból elmentem trial of style-ra,kis karival és tök egyszerű cuccban első lettem.
-
Lacee1986
senior tag
válasz Ereshkigal #91159 üzenetére
Shadowlands csak 50től lesz elérhető. A 8 kiegésztítőbe szerintem a 7 kiegészítőt és az alap játékot értik. Nem tudom hogy miért.
-
Telda
addikt
Teszteltem kicsit PTR-en és horrific visionben már nem lehet a maszkokat aktiválni. Illetve nem jön corrupted mementos sem. Szóval aki a hátizsákra hajt, mint én is, neki a Pre-patch előtt meg kell szereznie.
-
Telda
addikt
válasz BoneDragon #91164 üzenetére
Kb. még egy hónap van a pre-patchig, ha minden nap csinálok egy fullost 1-2 maszkkal, akkor simán meglesz. De annyira unalmas, semmi kedvem hozzá .
-
Tarill
őstag
Üdv! Meg lehet már venni shadowlands-t úgy hogy nincs bfa-m vagy csak akkor ha hivatalosan is megjelenik?
-
pachito
őstag
Üdv!Számomra BFA kimaradt, Legion a legnagyobb kieg. Ha most veszek Shadowlands-et akkor elérhető lesz az új content vagy érdemes várni a megjelenésig?Köszi
Szerk: bocsi most olvastam vissza
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
-
Telda
addikt
válasz Csokishurka #91175 üzenetére
Én ezt szoktam.
[link] -
Skyhunter
őstag
Este 9-kor nem volt szerver, mint ahogy reggel 6-kor sem. (Eu-Arathor) Szokásos szerver karbantartás, vagy esetleg most lövik fel a pre-t?
-
Telda
addikt
válasz Csokishurka #91181 üzenetére
Vagy még van egy másik, darkheart thicket az első bossig.
Mindent összehúz és aoe . Végig lehet menni lóval.
Warhide nadrágot kell azt hiszem gyártani. De erről is van fent videó.
Darkmoon firewater-t kell venni, mert dungeonökben nem működik a gyors nyúzás kesztyű enchant.
Egy kor alatt 150-180 leather jön, ami durván 400arany, plusz a szürke zöld cuccok.
Ez tiszta gold, AH-tól független, lehet folyamatosan nyomni.
Atal'dazarhoz ajánlott egy 450-es gear. Egyedül a szárnyas dínókra kell figyelni, szakítani kell, mert fearelnek. A középső patrolt én ki szoktam hagyni.
Innen durván 500arany jön körönként. Egy óra alatt megvan a 15k arany.
Videó
A videó címében az exploit szó ne zavarjon meg, semmi csalás nincs benne. A vége felé valamit kínlódik a yakokkal, azzal nem kell foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
És ez jónak számít?
-15k arany/óra
-1 token az 13 EUR (4550 HUF)
-1 token legyen 165k arany (azzal könnyű számolni)
Ez alapján 1 tokenhez kell 11 óra farm. Átszámolom órabérbe, akkor ez 413 HUF/óra.
A minimálbér nettója 107065 HUF. --> 21 nappal számolva napi 8 órával az órabér 637 HUF/óra. Ez a wowfarm órabérének 1,5 szerese...
Nem akarok ítélkezni, ha valaki szeret farmolni, vagy egészségügyi dolog miatt munkaképtelen és a segély még ennél is kevesebb, annak megérheti, de amúgy bármilyen munkába is fogsz jobban megéri. -
warcat
veterán
válasz Ghoosty #91185 üzenetére
Természetesen így van, de ahogy korábban már kitárgyaltam (egy kis frusztráció levezetésként), képtelenek az emberek ezzel kapcsolatban hidegen, logikusan gondolkodni, ez jól meglátszik az utolsó perces Bruto farmon ami megy.
Kapásból megvenném EUR tokenért azt a mountot ha annyira beszarásosan kell,hogy nem tudok nélküle élni , és ha nagyon nem tudod magad túltenni rajta,hogy ennyit költöttél rá, még mindig visszafarmolhatod Shadowlands elején, amikor a horribilis árak miatt sokszoros g/órával lehet farmolni.
Azt is meg kell jegyezni, hogy ez gyerekeknek is hozzáférhető, gyermekmunka tilos de az nem ha magukat robotoltatják.Valamint átjárnak az oroszok is EUba, ahol máshogy jön ki a matek, főleg ha a világvégén laksz valahol a tajgában
EA: It's in the crate!
-
Ereshkigal
őstag
És mit csináljon az, aki fizetni nem akar a tokenért, de túlórázni nem tud, vagy nem fizetnek neki érte?
[ Szerkesztve ]
-
hunvarlan
aktív tag
válasz Ereshkigal #91187 üzenetére
Aki ingyen túlorázik az megér egy misét, és nagyon remélem hogy nem sok ember van így ezzel mert ha nem kapsz valamiért valamit, az egy idő után kiborít bárkit és nemfogja jól csinálni azt amit csinál megutálja és inkább keres mást még ha szereti is csinálni amit csinál. Mert a munkaszeretetből nem lehet megélni ezt kárt is vitatni. Imádom a munkámat de egy percel sem dolgoznék többet ha nem fizetnék ki a túlmunkámat!
-
Telda
addikt
válasz Ghoosty #91185 üzenetére
Én elvagyok és szórakoztat. Nem raidelek, nem járok mythic dungeonbe.
Megcsinálom az invasiont, a world questeket és ennyi. A hátitáska transmogot is kifarmoltam, szóval már vision-be sem kell többet járnom.
Játszanom meg kell, mert függő vagyok .
Ezért szeretem ezt a játékot, mert mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló játékstílust. -
-
Ghoosty
őstag
válasz Ereshkigal #91187 üzenetére
Sok helyen láttam, hogy keresnek beugrós pizzafutárt. Jattal együtt többet hoz, mint a minimálbér.
De mondom mégegyszer, tőlem aztán mindenki úgy farmol, ahogy akar és tud. Csak tudja, hogy rossz az óradíj.
Bennem is megfordult, hogy majd jól kifarmolom a havidíjat, de hamar rájöttem, hogy nem jön olyan jól a gold, hogy ez megérje, így még azelőtt feladtam, hogy belekezdtem volna. Mondjuk a felesleges goldot így is eladom, de igazából 2-3 havonta jön össze egy ingyen hónap. Talán majd ha lesz is pörgés az új kieg miatt. -
Skyhunter
őstag
Én meg mákostészta vagyok. Nekiálltam kifarmolni mythic Xavius-ból a piros leather vállast. Múlt héten 5 karival run. Most a harmadik runra, dodóval meglett. Bónusz loot roll sem kellett. Az volt a poén, hogy szerencsétlen lézercsirkém csak szimpla 120-as, 287-es gearrel. 3 DH-hoz társultam be, akik először ki akartak dobni, utána mondták maradjak. Szegények... .
-
Telda
addikt
Nekem is öklendező rohamom volt, ha már csak rá gondoltam akkor is .
Párszor voltam 3 maszkkal, de az már tényleg szenvedés volt, mert kevés volt a dps.
1-2 az kényelmesen ment, ha valami kis könnyed maszkot raktam fel.
Az artifact kinézetek most is benne vannak, csak spechez vannak kötve, elvileg ezt fogják feloldani.
A gold farmról még annyit, hogy valaki kitűzi magának célul pl. a mythic 17-et. Én meg kitűztem, hogy minden hónapban kiszedem a token árát. Úgy is játszok, akkor meg nem mindegy . Mellesleg most tokenből megvettem a kieget és töltöttem 3 hónapot. -
Plata
félisten
válasz Lacee1986 #91195 üzenetére
Nem tom,telón láttam,pont a maci skin volt betéve képen ezért emlékszem rá.
Mert az érdekelne,akkoriban csak egy farmolós balance dudum volt,azzal meg nem toltam.De most már lett feral dudum.(#91194) Telda
Megértem ha szereted a tokent árát ki farmolni,engem a frász kerület az ah-zástól,attól hogy farmoljak nem,de eladni neeeem,az nem az én világom.
Van olyan online játék amiben F2P accom van,de rengeteg farmolással az accom már elite státuszban van és épp olyan járműben dekkolok aminek az árából vehetnék vagy 8-9 shadowlandset.
[kép]
Sosem költöttem a játékra,de több ezer dollárnyi DLC-, van és store tartalom.Például az összes létező fizetős hajó megvan.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Egyébként ha jó biznisz a bőr farmolás,akkor miért nem jó a storm peaks-i wq-s farm?
Ott kismillió bőr jön össze pillanatok alatt,az nem jó? -
Telda
addikt
válasz Lacee1986 #91195 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a mage tower skinek eddig spechez voltak kötve és mostantól ezt feloldják. Pl. BM-ként a virágos MM íjjat is lehet használni. Főleg hogy BFA-ban szinte végig BM voltam és hiába szereztem meg a skint Legion végén. Nem tudtam mogolni.
Nem is igzán értettem ezt a korlátozást... -
TBT
addikt
"World of Warcraft: Shadowlands pre-patch will go live on September 29."
És az új Login Screen - Icecrown Citadel:[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok