Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz GoTReX #90398 üzenetére
Ha megveszed fél évre, akkor egyértelműen Blizzard Shop, nem érdemes mással szórakozni.
Ha 30 naponként veszed, akkor vagy kockáztatsz és veszel valahonnan (létezik 9,25 EUR-os ajánlat is), vagy konkrétan online cégtől és akkor kb 1 EUR-t nyersz rajta. Ennyiért én inkább vennék Blizzardtól.
Én eddig 60 naposakat vettem mindig 21 EUR-ért. A 30 naposnál így már észrevehetően olcsóbb, de a 90 napos Blizzardos ajánlathoz képest nincs nagy nyereség, de a 90 napot mindig soknak tartottam. Jól esett 1-2 hét szünet 60 naponta.
(Nyüzsgősebb időben a legjobb ajánlat, ha találsz valakit, aki goldból vesz neked időt és ad némi kedvezményt. Mondjuk most ahogy olvasom éppen pangás van.) -
Ideg
aktív tag
Halihó!
Egy kis emlékeztető:
Már csak holnapig rendelhető meg bevezető áron a World of Warcraft: Krónikák Első Könyv.
Utána már csak teljes áron.
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
érdemes elkezdeni nulláról, akit csak a sztori érdekelne, PvE only...(semmi raid, vagy közös móka stb)...hallottam módosítottak ezt-azt az évek alatt.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Viktor77
titán
válasz - = Zk = - #90403 üzenetére
Ezt neked kell tudni, de szerintem egyeedül unalmas.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Plata
félisten
Ha jól emlékszem négy éve kezdtem el újra a játékot draenor kieg végén,új accountal nulláról,nem magyar szerveren tök egyedül és jól elvagyok.Nem igazán tudok angolul,de így is el vagyok,mindig random raidre járok.Játék már nem olyan mint régen,nincs szükség klánra vagy egyéb közösségre,simán el lehetsz teljesen egyedül is.
-
Ghoosty
őstag
A legutóbbi 4 hónapnyi előfizetésem pont így telt. Egyedül vagy LFG-vel (dungeon küldetések miatt), csak a sztorit olvasgatva. Minden régi content-en végigmenve. Cataclysm alatt hagytam abban szóval Pandától kezdve kezdtem magam felzárkóztatni a sztoriban. Még nem értem a BFA történet végére, de most megint szüneten vagyok.
Azt tudni kell, hogy az akció rész tényleg unalmas a küldetések alatt. A legtöbb ellenfél nem jelent kihívást. Hunterrel quest-gearben szólózni tudom az 5 személyesnek nevezett küldetéseket is. Shadow priest-tel ugyanilyen gearben csak a 3 személyes megy.
Igazából az volt a tervem, hogy majd végzek hamar, mert mindenhol azt olvasom, hogy nincs kontent és akkor majd PvP, meg raid, meg mitik run stb, de egyelőre van elég. -
whitezo88
nagyúr
válasz Ghoosty #90406 üzenetére
Sok éve a Wow retail Diablo3 jellegű lett technikailag (félisten erejű karakter, itemizáció, M+ stb) solo szinten. Hacsak nincs guilded személytelen az egész, lfg chat nélkül pörög, még M+ is gyakran pugban. De a soloba sok energiát tettek. Nekem a valódi MMO élmény hiányzik belőle, azért Classicozok.
-
Ghoosty
őstag
válasz whitezo88 #90407 üzenetére
Nekem nincs bajom a szólózással, meg tényleg érdekel a történet, de egy kicsit tömény, főként, hogy tényleg semmi kihívást nem jelent a harc. Ezét is tartok mindig egy kis szünetet.
Viszont szeretem a guildes/csoportos tartalmat is, de a kettő egyszerre már nem fér bele az időmbe. Így először a lore-ral akarok végezni.
Korábban még gondolkodtam, hogy elkezdek classic-ozni, de az meg egy kicsit túl HC. Nem feltétlenül azért mert nehéz, azzal még nem lenne baj, de ez a nincs gold semmire, meg minden mob után üljek le enni, mert a hp regeneráció olyan lassú. Ettől nem lesz nehezebb, csak tovább tart minden. Az agyatlan grindet meg nagyon rosszul viselem. Azért még nem mondtam le róla teljesen, de ez megint egy harmadik dolog és az első kettőre is kevés az időm. -
MegalodonS
őstag
Persze hogy megeri,nagyon jo szoloban, csak valami jo class kell hozza!!Most 100% xp buff es nagyon gyorsan lehet haladni.
En a helyedben,elso karakter beast master hunter vagy Death Knight lvl70-ig,utana Demon Hunter es mar 120 is vagy!!A magasabb szintrol,konyebb a kicsiket segiteni.Demon Hunter,mining-herbal tokeletes hozza![ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Ha nem sietsz, és ráfekszel a küldetésekre, akkor nem fogsz jó ideig unatkozni, főleg ha nem csak a fő sztori vonalat követed kiegészítőnként. Rengeteg achievement van, ami szintén nagyon le tud kötni.
Teljesen élvezhető a játék egyedül is, kihívás mondjuk nem sok lesz benne, de ha az nem számít, akkor szerintem érdemes belevágnod. -
J o e
tag
Szerintem mindenképp érdemes belekezdeni, főleg ha az új kiegben is tervezel játszani. Igazából amíg jön az új kieg, végig is tudod küldizni a területeket nyugis tempóban.
Másik pedig, hogy annyi területe van a játéknak, hogy garantáltan nem fogsz unatkozni -
Plata
félisten
Ha jól olvastam a hírt akkor öt hétig egyfolytában timealking lesz,50%-al több reput kapunk.
Jövőhéten kezdődik.
[link] -
Eugene Roe
őstag
válasz Ereshkigal #90416 üzenetére
Van annyi értelme, mint itemlvl-t gyűjteni ha nem mythic raidet, vagy pvp-t nyomsz, akkor az egész játék értelmetlen jelenleg (imao).
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Plata
félisten
De timewalkingozni jó,fun.
Még akarok gyűjteni vagy 20-30 ezer timewalking badge-t,kell a heirloom upgrade-re,meg az új mountokra amik majd jönnek shadowlands után. -
Plata
félisten
Na már meg 74 ezer accot banolnak.
[link] -
J o e
tag
Játszom ezekkel az altokkal is, viszont nyilván nem napi szinten ráérős, nyugis tempóban húzom fel mindet.
-
PeL
addikt
Ezek a sokszor látható 10-es druid csordák akik farmolják a növényeket nazjatarban vajon nem farm botok ugyanúgy? Meg szoktam látni itt ott hunter / druid csapatokat akik be vannak állítva egy olyan helyre ahol folyamatosan spawnolnak nekik a mobok és ölik őket (Temple of Sethralis környékén pl.) azok is tuti farm botok.
-
Ghoosty
őstag
válasz muszurkefal #90423 üzenetére
Most is bannoltak ez miatt szóval azért nem gondolnám, hogy nem ér semmit. De persze ezt nem lehet biztosra tudni. Mivel összesen nincs 1 perc, hogy reportoljak, így meg szoktam tenni. Mondjuk egyelőre csak 3-4 alkalommal láttam nagyon gyanúsat.
-
Plata
félisten
válasz muszurkefal #90425 üzenetére
Ha elég sokat farmol akkor a futja havidíjra bőven.
Egyébként nem tom mi a szöszt kerestek,de icecrownban is láttam ilyen druid hordát kiskarival.
Jah azért ami nem kis teljesítmény az az hogy mindnek nagy bagoly megvolt.
Ki farmolni annyi karival,na meg annyi karival letolni BfA repülés öcsit,az sem piskóta.[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz muszurkefal #90425 üzenetére
Elnézést, félreértettelek, én a másikra gondoltam a "be vannak állva egy helyre ahol azonnal spawnolnak a mobok". Azok valószínűleg botok, azokat érdemes jelenteni.
Viszont a 10-es csordában haladókat nem érdemes jelenteni, ők valószínűleg nem botok, ők/ő egy multiboxos játékos. Ez a TOS szerint teljesen megengedett.
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Egy olyan kérdésem volna, hogy h tudok valakit megkeresni a wowban ha nem tudom a battletag utáni számsorozatot?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MegalodonS
őstag
-
PeL
addikt
válasz MegalodonS #90430 üzenetére
Beraktak egy npc-t az insta elejére, amit azok tudnak aktiválni akik már leverték az instát, és egyből Jaina-hoz dob be, nem kell végig ütni az egészet újra és újra.
-
Viktor77
titán
válasz MegalodonS #90432 üzenetére
Miért lenne olcsóbb a mount? Csak annyi, hogy nem kell hozzá végigverni az instát. Sőt, ha te még nem verted végig, akkor a többieknek miattad végig kell. Így a boost ugyanaz marad.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz MegalodonS #90435 üzenetére
Mert aki milliókat adott érte az már megvette.
Ilyenkor jön jól a guild ugye, akikkel végigmész, aztán már csak főboss.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
hunvarlan
aktív tag
Erre csak annyit mondok hogy gyakorlás kérdése az egész és ez igaz az egész játékra (m+,Raid,pvp) de ha mythic raidből kell valakinek valami az dolgozzon is meg érte amit meg is tesz nyilván akinek megvan!
-
Plata
félisten
válasz MegalodonS #90437 üzenetére
Szerintem kezdj egy sámánt és csináld meg vele a légiós kampányt,akkor lesz egy szép elementál mountod,ez a Jaina mount eléggé ronda ahhoz képest.
-
MegalodonS
őstag
válasz hunvarlan #90438 üzenetére
Igazad van meg nem!!Gondolom, te minden raidet, le tudsz tankolni es ki tudsz healelni???Ha nem, akkor lehet megertesz,ha pedig igen, akkor nagyon ugyes vagy
(#90439) Plata
Van shamlim,de meg nem vittem vegig vele a legios kampanyt, de a Jaina mount nekem nagyon tetszik.Viszont a elemental mount nem rossz, ebben igazad van!![ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz MegalodonS #90440 üzenetére
A sámli elementál mount nem is egyféle,a sámlid talentjától függ a szine.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz MegalodonS #90440 üzenetére
Nem kötekedni szeretem volna csak inspirálni hogy tanuld meg de egyébként igen healeltem is elég sokat raiden de tankolni nem tankoltam mert nem az én stílúsom jelenleg dps-elek bőven elég nekem az is.
-
Plata
félisten
válasz MegalodonS #90444 üzenetére
Van elem meg hìler sámlim.
Majd megmutatom.De csak este leszek otthon. -
hunvarlan
aktív tag
válasz MegalodonS #90443 üzenetére
Amúgy ma éppen megcsináltuk a klánnal a mythic jaina raidet és kb csak le kell burstölni meg eggyütt kell mozogni semmi extra nincs benne próbálj meg dps geart gyűjteni és puggal letolni minden héten elöbb utóbb meglesz most mi is inveltünk pugot és az 1ik mount pugnak esett a másik a klánnak!
-
Plata
félisten
Azt megtudjátok mondani hogy miért van az hogy dps karival ha jelentkezek akár LK akár BC random instára akkor dps karival kiírja hogy x perc átlag várakozási idő,tankkal jelentkezek nem ír ki semmit,csak hogy x ideje várakozok.
Rugót és warrit is sikerült 70 fölé húzni,így szerdán mehetek velük TW-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest