Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Multicég....lehető legkevesebb erőfeszítéssel, befektetéssel a legnagyobb profitot kivenni...régi contentek (TBC, D2) újra kiadása (már várom, hogy a mostani D2 Remaster-t kihozzák majd egyszer 4k vagy 8k megjelöléssel, + 2 effektet rádobva 100 euróért
)Valamiért nem akarnak contentet gyártani, nem raknak rá elég embert, nincs ötlet, más játékokon dolgoznak, koronavírus, apámf@xa, nem tudom...
Meg közben meg is öregedtünk, régenmindenjobbvót'. Régen farmoltunk éjjel-nappal (bár most is lehetne, de faxom bele, én nem fogok nyáron a gép előtt ülni, majd esik valami rohadvány loot lfr+mythic+vaultból.)
-
Viktor77
titán
válasz
malacka87
üzenetére
Így van.
És más-más pontot fog érni egy boss hét (tyrannical) és egy trash (tököm tudja) hét.
Így egy bizonyos pont eléréséhez teljesíteni kell mindkettőt, vagy például trash héten sokkal nagyobbat kell menni mint egy bosshéten kisebbet ugyanazért a pontért.
De ezt mutatni is fogja, hogy a pontodat hogy érted el.De ahogy olvasom, szarrá lesz nerfelve majd' minden affix. Pl. a storming tornádója eltűnik, ha eltalál egy playert. És mindig egy irányba mennek (óra járása), plusz lassabban.
-
Viktor77
titán
válasz
malacka87
üzenetére
Na végre, a kurva anyjukat!
Júli 1-et tippeltek sokan, bejött.
Tudják a Blizznél ezt nem lehetett tovább húzni.Emlékeztek, írtam annó, hogy 5 raiddel raideltünk hetente (100+ online). Mostanra átlag 7-8 ember online esténként, raid egyáltalán nincs.
Szerintem ez nyugodtan lehet reprezentatív is. -
Plata
félisten
-
Telda
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Én is márciusban hagytam abba. Nem vagy öreg, csak ha te is vanila óta tolod, akkor szerintem csak kiégtél mint én
.
tipuka: Gondolkoztam rajta, de mivel ismerem az egész kimenetelét, inkább nem kezdek bele.
Nekem már nincs energiám lfg-zni a chaten órákon keresztül. Ilyen több órás raidekhez sincs már ingerenciám. Wipeolni a 15 éves contenten. Bár Karazhan nagy kedvencem volt, de szerintem mindenkinek.
Talán majd a LK, akkor jött be az LFG. Ott már tényleg használható volt minden class, meg a játékmenet is gyorsabb, nem az van hogy elalszok két ütés között
. Meg egy gombot kell spammelni.
A retail meg hát nem tudom, eléggé kiábrándultam.
Pedig jó pár éve, el nem tudtam képzelni, hogy ne lépjek be. Meg jaj mi lesz ha egyszer megszűnik a játék. Semmi, korábban untam meg. -
Telda
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Minden kiegnek volt valami rákfenéje, de számomra Maw és Torghast messzemenően a legsz@rabb, amivel a wowban találkoztam.
Korábban is voltak 1-2 hónapos kihagyásaim, de nem a megjelenés után 4 hónapra rá
.
Pedig nagyon kedves volt ez a játék nekem mindig is, de most nagyon nem tetszik ez az irány ahová tart. -
Plata
félisten
válasz
malacka87
üzenetére
Wod-ot is soloban toltam,de ez a kieg sehol sincs ahhoz képest,légióhoz képest meg lófütty.
Egyébként a Night fae sztori a leghosszabb.
Asszem a harmadik fejezetet tolom,most,többre még úgysincs renown szintem,mert friss kari,de eddig már több küldit letoltam mint az egész vámpír sztoriban.Három napja nyüstölöm a sztorit és még sehol sem vagyok.Vámpírossal ennyi idő alatt rég végeztem.Igaz hunterrel sokkal könnyebb küldizni.Nem kerülöm ki a harcokat a petek úgyis intézik.
Na és tetszik a covenant szett is,bár még csak három vagy négy része van meg. -
TBT
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Itt az lesz a gond, hogy elkezdtek ilyen irányba elmozdulni, ahelyett, hogy a Shadowlands-et befejeznék (és nagyon durva pénzes pletykák jönnek az Overwatch 2-ről is...). Itt a Guild Wars 2-t hozták fel példaként. Abban van ilyen mikrotranzakció, viszont az nem havidíjas játék, illetve a kiegészítői sem olyan "drágák". Persze, kinek mi, bár ez a lépés annyira nekem sem tetszik, de még akár jó is kisülhet belőle, csak előbb a Shadowlands érkezzen már.

-
Plata
félisten
válasz
malacka87
üzenetére
Próbálkozni kell.
Sokadszorra de be engedett bronzebeardre.
Sokszor kidobott szerver vålasztóra.
Meg valami unable lload character szöveg is volt.
Pontosan nem emlékszem.
De sokadjára be engedett.
Jobb úgysem lett.Akkoralag volt mint állat,ah vagy 3 perc mire észrevette hogy valamit be tettem.
Teleport sem ment.
Meguntam és léptem. -
-
Telda
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Ilyenkor el szokott szállni a balance (alapból sem tökéletes), mert 60-ra vannak optimalizálva a karakterek.
Emlékszem mikor egy ilyen pre-patch alkamával a retri palák oneshotolgatták a lovagló embereket AV-n. Bár mondjuk én úgy veszem észre magamon hogy mintha gyengébb lettem volna. -
Csokishurka
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Ertem akkor nem jott be az elméletem
De az sem jo ha senki sem hal meg.
Megneztem az afterlife videókat de lehet mégegyszer megfogom mert eleg jok meg emészteni kell az infokat.
Azt hittem hoznak be uj kasztot, követve a két kiegészítőkenti trendet de ez is elmaradt. -
szaszab
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
De ha egy olyannal kerülsz szembe, aki 3-as twilight devastation-nel áll ki ellened, cseszheted az itemlevel scale-t kezdőként, akinek nulla sebző corruption-je van. Nekem az allis prot warrival csak kettes van, 469 itemlevelben így is a sebzésem 20%-át teszi ki. Ami overall-ban egy mythic-en simán 30-35k. Egy nagyobb pull-on felmegy 200k fölé is. TD nélkül viszont 20-25k ha lenne... A hordás prot warri, aki még csak 460 körüli, a 3-as td-vel az 50k overall-t is elérem. Mivel gondolom az 50% feletti haste-nek köszönhetően eléggé sűrűn proccol...
-
Skyhunter
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Abszolút off, talán nem is ide kívánkozik, de....Hihetetlen, ami manapság folyik. Nekem múlt héten törték fel a bankkártyámat (hogy hogyan, az nem derült ki, szerencsére az OTP Biztonsági csoport letiltotta mindenemet, azóta vissza is kaptam a pénzem), kollégámét tegnap, naponta lehet hallani hogy xy pénzintézet adatait feltörték (nemrég a Takarékszövetkezetét), saját bőrünkön tapasztalni a DDOS és egyéb támadásokat....tegnap kaptunk céges köremailt, hogy bizonyos telefonszámokat fel sem vegyünk, mert nagyon sokba fog kerülni.
Mi történik a világban, egyre nagyobb a kyberbűnözés... Miért nem tesznek ellene, biztosan lehetne, csak gondolom jelentős anyagi/HR ráfordítással. Spórolnak, közben egyszer meg majd összeomlik a világ.
-
-
-
szaszab
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Sosem nézem a hps-t. Holy pappal heal-eltem egy 8-as Underrot-ot. Megszenvedtem vele az utolsó két boss-t, az tény. De ha lett volna összhang, wasd skill, meg az utolsó bossnál mindenki együtt mozog és r sugarú körön belül áll, simán lement volna wipe nélkül. De nem. Ezért wipe-oltunk ott vagy nyolcszor. Sosem értem meg, 1. miért nehéz ráállni a tankra (vagy legalábbis a közelében, a körön kívül), 2. amikor köpni készül már akkor odébb állni (köpéskor igenis megszakítod bármit is cast-olsz, ha rádment, mert túlélés > minden más), 3. ranged/caster miért nem képes lőni az add-okat, 4. illetve sárga körrel sem ráállni a trutyira, hanem mellette. Aztán ugye a heal a hibás, mert nem mass dispell-eltem.
-
Viktor77
titán
válasz
malacka87
üzenetére
WF-ért 385 járt, nyugodj le. Világosan ki lett írva, hogy a következő cycle-ben jár csak a 400 (így elöször nektek). 400 majd a Darkshore-os bossért jár.
Amúgy horda oldalon a 25 killes q-ért nem jár 400-as item? Vagy nem is volt q? Nem tudom, ez hogy működik, tegnap kapcsoltam be elöször a WM-ot, pont ezért.
Mondjuk az is vicces volt, hogy kedden folyamatosan az ment tradechaten, hogy ne adjon le senki, ne érjen végig a számláló.
Egyrészt ugye a fentiek miatt (sehogy nem kaptunk volna 400-as itemet), másrészt a számláló megy nulla leadással is, így mindenképp végigért volna. -
-
Plata
félisten
válasz
malacka87
üzenetére
Warri tankra kíváncsi lennék,monk tankom volt kis szinten úgy 50-es szintig kb,de nagyon gyöngének éreztem,ami azt illeti magas szinten ha monk tankot kapok azt nem szeretem,timewalkingon vagy heroic instában elég papírok szoktak lenni.Pont ezért hagytam abba én is a monk tank húzást,mert úgy láttam instában elég vackok.
DK tankom volt,az könnyű,igaz magas szinten azt is át talentoltam frostra mert az bulisabb.Viszont ma végre meg lett az utolsó heirloom gyűrű is,nem tudom most mihez kéne kezdeni,void küldi szerintem bugos és úgysem jön elő soha.
Kéne valami új cél.
-
BeZol
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Régen is voltak, akik nem voltak odavalóak nálatok, gondolom most már túlsúlyba kerülhettek, mert légió végéig sem jutottatok már annyira sokáig, mint előtte. Nálunk szerencsére jók a játékosok, sokaknak van jól gearelt altja, hogy ha kell extra class (pl. 3-5 rugó zul-ra), akkor van, de ez légióban is így volt, mindig tudtunk az adott fighthoz közel tökéletesen passzoló classokat behozni, viszont ez az utolsó 2 boss már csak rohadt sok gyakorlást igényel. Még csak 40wipe körül járunk, mások pedig 400+-szal ölték le, és akkor jöhet a rákövetkező boss. Mountot nem dob, gear már minek, kb. értelmetlen az egész, és lelkesedés sincs nagyon érte, a jelentkezők meg özönlenek, mert több mythices guild is elnéptelenedett nemrég.
Úgyhogy mi szerencsére találunk embert (hozzátenném, a reprogressben használhatatlanok, mindegyik fixen halott a fight felén kb.), de kevés az olyan, aki tényleg jó is, és sztem érzékelik is ő maguk h bénák, mert nálunk is eltűnnek egy idő után, és akkor marad a régi keménymag, viszont van, akinek épp vmi dolga akad, és emiatt már 4-5ször maradt el raid, mert nem sikerült jól összerakni a csapatot, vagy szimplán épp nem volt elég vmiből.
Tehát nálunk vannak új emberek, de 1-2 reprogress után kb. mindegyik felszívódott (megcsinálta amit eddig másokkal nem tudott), és talán 5ből 1 olyan, aki máig elérhető ÉS jól is játszik, nem csak az van, h nagy az ilvl-je. Na az ilyen embereket nehéz összepecázni, aki jó is, megfelel az ilvl-e is, és fixen játszik és keménymag lesz. -
BeZol
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Inkább tolnátok meg azt a mythic progresst. Már Nightholdban sem tetszett, hogy Guldannal feladtátok.
Azért nem felejtem el az Elisande kill-t, amelyben először voltam úgy top dps, h progress kill volt (ami pár hét gyakorlás után first pull-ra meglett
)
Mostani guildben most fetid ment le ugyan így
Én pl. most átmásztam ranged dps-re, mert mindig melee heavy volt az új guild (souls of damnation), de én pl. mythic+-t csak annyira láttam, hogy 4-5ször ha letoltam a heti ládára valót, elmúlt 2 hétben már azt se, előtte pedig még shadow priesterkedtem, csak az most dps-ként trágya mythicre. A gear-em így is rendben van, hogy 4-5mythic hétnek a gearje elmaradt, mythic+ sem igazán pörgött, tehát kb csak a mechanikákat kell begyakorolni minden bossra, időben pedig ugyan úgy heti 4x3 óra raid van, mint nálatok, és most lesz első extend mythraxx miatt (meg már nálunk is kicsit elment a kedv ettől a mythic raidtől, legalábbis tünedeznek el az emberek). Én is kb. csak kötelességből tolom fel a pofám raidekre (meg egyben a játékba), amúgy kövi patchet várom, mert ebből ennyi elég volt.
-
Arnold2
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
A WoW is tele van csontvázzal. A youtube itt a melóban le van tiltva, de ha beírod, hogy word of warcraft china censored akkor megláthatod, hogy hogyan néz ki nálunk. Ha meg akarják oldani, akkor megfogják, hogy ne látszódjon csont.
Marrowgar ICC elején valami rém mókás pl
(Abban egyetértek Cathfaern-nel, hogy az Acti-Blizz nem szeretett szervezet, hogy non profit módon ontsa magából az AAA játékokat, ellenben lehet koromnál fogva, én nem érzem úgy, hogy a mobil gaming annyira de annyira fajsúlyos lenne/lesz, hogy az az irány. Meg lehet fejni? Meg bizony, de szerintem egy pay-boxos konstrukció még mindig több pénzt tesz le az asztalra mint egy mobilos mikrótranzakciós modell, de ez csak az én véleményem.)
-
Giovan!
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Volt pedig már szó róla korábban is wowheaden. Valahogy Rezan loahoz kapcsolódik majd a zandalari paladinok története.
Meg amúgy igazából a zandalari troll a DH-t leszámítva minden kasztot meg kéne kapjon lore szerint, hiszen folyamatosan hangsúlyozták annak idején, hogy mennyivel fejlettebbek mindenkinél, és hogy a világ minden tudását összeszedték már. Szóval az, hogy mindenhez is értenek, alap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
malacka87
üzenetére
Nem látom az összefüggést: ha drága az Anchor Weed, akkor magadnak legyártani se éri meg, mert "pénzt vesztel" ahelyett, hogy eladnád. Flask árak alacsonyabbak, mint az összetevőik összesen, mert a biznisz abban van, hogy 3-as receptekkel többet gyártasz (pontosabban megvan az esély rá), mint egy. Példának okáért: mifelénk 540-es Anchor Weed árfolyam mellett 2200-2600 egy Flask ára (típusfüggő), de én 10 helyett 15-öt gyártok le. Ha nem többet. A többi gazzal 3000/craft order egy Flask, így 30.000g alapanyagból sikerül kigyártani ~36.000 Flaskot. Nem tűnik soknak, ezért kell nagyban űzni az ilyet, nekem nagyjából 200.000g-om forog ebben, de mindig van 10-20 Fathoms/Currents nálam, hogy különböző időközönként rakjam fel.
ps.: szép hosszan kifejtetten, hogy miért éri meg mégis magunknak gyártani a potionöket

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
.
Voltak ott vagy 100-an, ugyhogy inkább kihagytam.

Viszont W3 remasterednek nagyon örülök, régóta vártam már.