- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
novakalex #96096 üzenetére
Szakmával kb nem is kell foglalkoznod. Válasz 2 gyüjtögetős szakmát abból lesz egy kis pénzed(mining meg herbalism). 2020 decemberében kezdtem neki szintén 0 ismerettel és kb az összes szakmát kipróbáltam de alig tudtam belőle pénzt kiszedni(egy csomó olyan van a piacon aki jóval olcsóbban adja mint amennyiért te kicraftolod).
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Ha nem jatszottal meg semmilyen MMORPG-vel, akkor szerintem csak random valassz valamilyen classt, ami szimpatikusnak tunik. Az aktualis kieget, meg az endgame-t engedd el, mert mar a veget jarja, szoval semmikepp se foglalkozz powerlevelinggel. Nem javaslom hogy sokat jarj instaba a szintezes soran, mert azzal tul gyorsan fogsz fejlodni es alig latsz majd valamit a jatek valodi szepsegebol.
Talan elsore erdemes hibrid class-t inditani, amivel kiprobalhatsz 3 szerepet is es Dungeonokba is konnyebben lejuthatsz. Sot talan a Druida class amivel erdemes kezdened, mert az egyedi 4 role-os, vagyis lehet healer, tank, melee es caster dd is. Felesleges azon stresszelni, hogy aktualisan mi a legjobb endgame-ben.
Szakma eseten meg talan csak gyujtogetes legyen, mert az tisztan el tudod adni, szoval herba/mining. Esetleg herba/skinning vagy herba/alchimia, ami nem csak eladhato, de neked is sokat megsporol. A klasszikus craft szakmak jellemzoen csak ideiglenesen adnak geart, a legendary craftingba meg mar keso beszallni. A legjobb stresszmentes dolog a fenti par kombo.
-
Plata
félisten
válasz
Azt javaslom olyan szerveren kezdj ahol vannak magyarok,hogy legyen segítség,keres egy magyar klánt,akik segítenek is a kezdőkön,nem csak a némiszervüket méregetik.
De itt is biztos segít valaki,például Viktor.
Olyan karaktert csinálj ami tetszeni fog később is.Bár ha első kari akkor DH és DK gondolom ki zárva de a többi kaszt elérhető. -
Ghoosty
őstag
válasz
novakalex #91155 üzenetére
Először is, szerintem várj pár hetet. Várhatóan szeptember végén jön a patch, ami teljesen átírja a szintezést.
Ha tudsz angolul, akkor wowhead.com-ot javaslom olvasgatásra, tele van útmutatókkal kasztonként, sztorielemenként, bár ha tényleg semmit sem tudsz a wow-ról, akkor kicsit tömény.
Én még régebben úgy csináltam, hogy regisztráltam starter accountot és kipróbáltam első 20 szintig mindent kasztot, ami egy kicsit is érdekelt. Akkoriban csak 70 volt a max szint szóval kicsit nagyobb belelátást engedett egy kaszt működésébe, mint most, mikor 120-as szintkorlát van. Illetve nem tudom, hogy hogyan fog ez változni az új patch után.
Ha igazak a pletykák, akkor 24 óra played után eléred majd a Shadowlands-hez szükséges szintet szóval a jó haladás az garantált. Szerintem inkább az lesz a nagyobb bajod, hogy nem fogsz a történet végére érni és már jönni fog a következő. Mondjuk nem tudom milyen típusú játékos vagy, de ez sokakat nem zavar, csak az "endkontent" érdekli.
Ha van ismerősöd, aki wow-ozik akkor kérd meg, hogy küldjön neked Recruit a Friend (RAF) linket. Az alapján kezdj bele az előfizetésbe. Ez azért jó, mert ő kap különböző bónuszokat (köztük valamennyi ingyen hónapot), neked meg semmibe sem kerül.
Amit nem érdemes kihagyni, az az authenticator. Ez egy 2 faktoros azonosítási applikáció. Sokat hozzátesz ahhoz, hogy ne lophassák el a fiókodat.
Részletesebb kezdőknek szóló útmutatót nem áll szándékomban írni és nem is igazán ismerek, de ha konkrét kérdésed van, nyugodtan tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest