Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
Igen, de főként a Blizzardot érintette a dolog. Twitteren a dolgozók százai írták, hogy a tegnapi volt az utolsó napjuk a Blizzardnál. A bejelentett túlélős játékot a csapattal együtt menesztették, csak néhány arc került át máshova. Emellett főként az Overwatch 2 csapatát cincálták meg (több modell és pálya designer, illetve animációért felelős emberke lett munkanélküli). De a Diablo 4 és World of WarCraft csapat sem úszta meg veszteségek nélkül.
Viszont Holly Longdale szerint, ez a 2024-es WoW Roadmapre még nincs hatással. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Én még a lábam nem tettem be HC raidre (normalra sem), mégis 467-en áll a hunterem, és kb 120 db felesleges drake crestem van (egy trinket kéne, és akkor nem kell többő drake, válthatnám át wyrmre). Wyrm crestet simán veszek ki a heti ládából (úgyse jöhet már semmi értelmes az egy trinketen kívül), az heti 3 db upgrade - ugye az aspect's token of meritből lehet venni, 2 db-ért 15 wyrm izé jár. A flightstone-nal meg lasan nem tudok mit kezdeni, annyi jön, pedig nem vagyok túl aktív.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Sikerült olyan csapatot találni akik rendszeresen járnak 20 körüli kulcsokra.
Simán életben tudtam őket tartani 20as -on én is az Evokerrel.
De fegyelmezettek jó az irányítás és nincs rage ha valaki meghalt.
Viszont guilden belül mentem olyanokkal is ahol megy a nagy taktika mégis fekudtunk és egy 16-os kulcs nem ment le.
Hihetetlenül függ a M+ a megfelelő setuptol. -
Plata
félisten
válasz
Ghoosty
üzenetére
Én a hangulata miatt szeretem a játékot és bár eddig tényleg mindig egyedül játszottam,azért néha hiányzik a társaság.
Főleg az ami régen volt vanillától lk végéig,néha hiányzik az hogy haverokkal fél napot elmarháskodjunk.Igaz már nincs annyi időm mint régen,meg öreg is lettem így már nem anyira bírom az egész napos marhulást.
Sw ToR-ban kezdetek óta egyedül toltam,így is elvoltam,de azért nem volt az igazi.
Bár most azt tervezem nem hosszabbítom meg az előfizut,csak a Wow marad.
Na meg persze STO,de az ingyenes.Bár F2P,de nekem elite accom van és egyik másik hajómon lévő felszerelés árából valszeg megvehetném a WoW összes kiegjét meg vagy 10 évnyi előfizut.
De arról nem tudok lemondani,mindig is Star Trek őrült voltam.No meg Star Wars.
Meg bármilyen jó sci-fi.
Egyébként múltkor kiskarival STV-ben küldizgettem és rohadtul visszajöttek a régi emlékek amikor még vanillában ott küldiztünk és tényleg nagyon hiányzott.
Hiányzott az izgalom hogy a hordások mindjárt ránk ugranak,vagy hogy a druida cimbimmel egy fáról szekáljuk a hordásokat láthatatlanul.
Vagy bele folytjuk őket a vízbe mikor utánunk jönnek a víz alá.
Nem emlékszem már régen hogyan is szereztem a hallá változtatós trinketet,de asszem peca versenyen nyertem,nem tudom az még bent lehet-e.
Egyébként ami most angyon szórakoztató még,az a bányászás és a herbázás.
Bár lehet másnak nem az,de nekem nagyon tetszik a herbázás meg bánysázgatás.
-
lakisoft
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Azt vettem eszre hogy sok karakterrel sokat kell jatszani ahoz hogy igazan megerje szakmazni. Ami megeri/megerte ha olyan receptjeid voltak meg ami masnak nem akkor orderkent ha publicba berakja valaki akkor lehet keresni vele, de ez is gyorsan kiporog lemegy a recept ara es tobb lesz az ahban akkor ennek a lehetosgenek is annyi.
Nekem igy lett meg a plans-alvin-the-anvilnagyjabol 450k gold az ara, de pont kerestem es valaki berakta 9k-ert. Szoval akinek kell szivesen lekraftolom neki
.Lehet csak nekem, de a mostani m+ok kifejezetten nehezek nekem. Lehet csak bena vagyok nem tudom. Az eddigi megszokott setupok nem mukodnek. A tankok/healerek nagyresze azt se tudja mit csinal. A dps-ek meg nagyon kis szamokat produkalnak. Mi tortenik itt kerem?
A frost DK-t annyira tonkretettek, hogy nem szeretek belogolni se a mainemre. Raiden fixen utolso helyen vagyunk a 2 frost DK-val
-
kicsako
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Boost is borzalmasan fizet már. 2 hete boostoltam legutóbb, pontosan azért mert nem igazán éri meg. Akkori bevételek:
Full Normal unsaved clearre kaptam 230k-t.
Full HC saved clearre kaptam 167k-t.Ezek kb.2 órás runok, és hibátlanul kell játszanod. Normal runon volt 1-2 gyengébb booster, konkrétan meg kellett kérni a vevőket hogy egy minimálisan azért segítsenek be nekünk. (normal booston ha jól emlékszem 12boosterre volt 18vevő, szóval 2x annyit kellett tolnod mint egy átlagos játékosnak)
M+ árakért felnéztem booster discordra, szóval ezek friss árak:
15ös kulcsra kapsz 30k körül
20as kulcsra kapsz 90k körül (20ast boostolni azért rohadtul nem egyszerű még)Összehasonlításképp content elején 2 órás Normal saved runra kaptam 350-400k körül. 15ös M+ volt ha jól rémlik 50-60k körül.
-
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Erdekesen hangzik. En mondjuk most nem valtok, tetszik a Night Fae shadow pappal, meg akkor is, ha a vampiros lett volna meg egesz jo. De mivel en kevesebbet pvp-zek, igy lenyegtelen. Azt hiszem, az inkabb pvp-re lett volna az igazi.
Inkabb instazni szoktam disc vagy shadow formaban. -
ldave
félisten
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ez van, nem is a régenmindenjobbvolt narratívát szerettem volna felhozni a weapon skill időkkel. Nem is biztos, hogy az jobb volt. Csak a loot lényege szerintem, hogy valamilyen szinten érdekes is legyen, ne csak egy-egy statban pár ponttal erősebb az előzőnél, ezek a négy statos tárgyak pedig ránézésre nem azok.
-
dbzmonty
tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
De, a mainem (pala) cuccait már upgradeltem 220-ra. DH-val két hete jöttem át Shadowlandsre, most érte el a 200-at, a Hunterrel meg még csak most kezdtem a kiegészítőt. Meglepődtem, hogy TW instákban top 1-2 dps vagyok, questelve meg csak 1 mobbal boldogulok. 200 körül gondolom majd a világban sem lesz annyira elveszett a hunti
Van ez a quest, hogy Aiding Revendreth, hát sosem lesz vége, nagyon lassan halad... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Minel tovabb tart annal jobb. Nekem nem surgos, csak egyre tobb spoileres video jon szembe az Youtube-on es van aminek mar a cime is spoileres. Nekem ev vege is eleg, mas mar amugy sem erdekel a kiegbol csak a story, meg esetleg az uj teruletek es az a par uj dungeon/raid 1-1 run erejeig, amihez LFR szint is eleg.
-
Viktor77
titán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Nálunk megvan a 2 raid. Egy main team (hc és mythic progresszel előreláthatólag) kb. 20 fővel és egy másik (leginkább max hc) olyan 25 fővel (ez kettészedhető, ha sok az ember, hogy minél többen lejussanak). Ez az első hét átlaga, aztán majd meglátjuk.
Olyan 50-55 ember online esténként, de főleg raididőben.
Az új raid nem tetszik (egyelőre). -
Eugene Roe
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Nem arra akartam kilyukadni, hogy easy a mythic, legionben se volt az, sőt, hanem hogyha rászánja a kurvasok időt ami amúgy is kell, akkor lesz gear is. Hiába akasztanák rá a lvl300 geart, ha nem tudja a fél életét a sok raiden tölteni, illetve megfelelően teljesíteni a fightokon, ezek pedig nem megkerülhetőek, illetve szerintem nagyobb akadályt is jelentenek, mint a nyers gear.
-
kicsako
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Pontosan. Azok a mechanikák amik HC/Mythicen 1hitelnek, Normalon kb. fél hp-ra visz le vagy annyira sem. Ha nem követed a mechanikát még akkor is lemegy az összes boss..
HC-ra elég a mechanikát betartani, Mythicre viszont már brutál dps/hps min-maxolás kell hogy leüsd. -
tyielow
aktív tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Lehet csak azért volt érdekes számomra, mert anno volt egy Böhömlajcsi nevű guild leaderem, az meg.. na

Direkt ragnarosra jöttem, a haver aki meghívott is itt játszott.
Alapvetően semmi negatív tapasztalatom nincs a honfitársakkal. Bevallom érdekes, mert más játékokban nem volt ilyen nyugis.
A képed meg tiszta GTA. Fa textúrán álldogállni
-
KTony
tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Itt van minden [link]
Ha időn túl megy a kulcs akkor eggyel kisseb kulcsot kapsz másik dungeonba.
A m+ ma már a Wow fő játék módja sok ember én is csak gear miatt megy raidre ha már onnan nem kell semmi akkor véletlen se. Raider.io score mutatja hogy milyen jó vagy de 9.1 ben jön a blizz saját score rendszere. -
ChPessimist
tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Köszi ezt is megjegyzem de későbbre, még nincs SL majd valamikor hó közepe felé vagy vége felé veszem meg szerintem. Még a BfA-nak se tartok a felénél sem contentben és nem rohanok vele. Pár éve az erőltetett rohanással és grinddel nagyon kiégettem magam most nem akarom főleg nem mert napi 2-3 órám van ha csak grindelek mint a bolond akkor nagyon ráunok. SL még úgyis min 1-1,5 évig megy mint content van időm.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Köszönöm! Végül is maradt a skinning + leather. Azt is megmondom miért, mert lusta vagyok.
Nem fogok AH-ba mászkálni questelés közben ellenben BfA alatt rogyásra adom el a 24-25 aranyas craftolt trash páncélokat a vendornak. Kb egy este alatt bejött 1000 arany pedig csak questeltem és amit megöltem megnyúztam majd legyártottam belőle a páncélt aztán adtam is el a vendornak.
Ez az Elemental Shaman nagyon korrekt.
Dungeonok nerfet kaptak? Régen nem csak 1-1 itemet kaptam utánuk és most mintha eltűnt volna a Group Finder reward is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Be sem enged... "ez az account egyszer már belépett" majd szépen loopol a bejelentkezésre akárhányszor karaktert választanék.
Tigerclaw Köszönöm neked is!

Foleg hogy a tobbseg mar rank3-4-es legendarykkal mar el van latva es gondolom megindult a playerek elaszalingozasa is, amit a 9.0.5 nem fog megallitani... de talan a 9.1 sem.
Tipikus kieg eleji ráunásra gondolsz mikor visszasüllyedünk a 4-4,5 millás magra vagy komolyabbra?
Utóbbi azért hazavághatja a kereskedelmet... :/ -
Micsurin
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Akkor a current state szerint nincs is értelme a szakmáknak?
1-2 szakmának van mert aranybánya de így ennyi? Remek... WoD alatt azért ez sokkal jobb volt, eleve a garrison nagyon jó nyersanyagokat adott.edit.: Mobilos Companion mióta használhatatlan? Régen lehetett onnan a WoD-os küldetéseket farmolni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ja... a két komment közt már elkezdtem csak megszakítottam a játékot mert még volt dolgom...

Köszönöm akkor bevárom vele a márciust és megveszem a Sl-et.
Ez az új fejlődési rendszer nagyon szimpatikus, hogy kieget is lehet választani és skálázza a mobokat. Blizz és a felhasználóbarátság? Wow....
Melyik class most a "legfluidabb"? Régen a Fury Warit nagyon szerettem mert melee létére alapvetően szinte alig kellett használni az auto attack-et ez még áll?
Köszönöm!
Hasonlótól tartottam mint pandánál volt a serpentekhez a repu, ott azért erősen morgolódtam anno. -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
A kiegben brewmasterrel es guardiannal is jatszottam es mindkettonek fajdalmasan gyenge dps-es van single targetre. Nem sokkal masabb mint a BFA-ban, mert ott is a TD es hasonlo corruptionok hoztak a dps nagyon nagy reszet, csak ez most meg nincs. Az a 10 guardianos dolog nem kicsi teljesitmeny, de ott a dps nem tisztan tank abilitykbol jott, hanem hogy amikor lehetett valtottak mas specre. Egy reszuk balance affinity-s volt, mas restoration affinity-s. Biztos vannak olyan szinergiak is a talentek es a legendaryk eseten amit normal raidben tankkent nem valasztanak. Erdekes lenne latni a mert adatokat.
A trashdps a kivetel, foleg ha tenyleg sok a target.
-
Plata
félisten
válasz
Ghoosty
üzenetére
Minden kari az első TW instáért hetente 1 küldis itemet kap,ha le adod 500 token.
Ezenkìvül 10 token /boss inståban,plusz híler vagy tank karival instánként nem emlékszem talån 50 token bónusz.
Öt TW instáért egy raid item jár.
Külön 500 token TW raid után.
Jár 500 az első dungeonért és jár 500 raid után is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.
azért a kiegért nem adtam volna pénzt.