- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
Ghoosty #91185 üzenetére
Én elvagyok és szórakoztat. Nem raidelek, nem járok mythic dungeonbe.
Megcsinálom az invasiont, a world questeket és ennyi. A hátitáska transmogot is kifarmoltam, szóval már vision-be sem kell többet járnom.
Játszanom meg kell, mert függő vagyok.
Ezért szeretem ezt a játékot, mert mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló játékstílust. -
warcat
veterán
válasz
Ghoosty #91185 üzenetére
Természetesen így van, de ahogy korábban már kitárgyaltam (egy kis frusztráció levezetésként), képtelenek az emberek ezzel kapcsolatban hidegen, logikusan gondolkodni, ez jól meglátszik az utolsó perces Bruto farmon ami megy.
Kapásból megvenném EUR tokenért azt a mountot ha annyira beszarásosan kell,hogy nem tudok nélküle élni , és ha nagyon nem tudod magad túltenni rajta,hogy ennyit költöttél rá, még mindig visszafarmolhatod Shadowlands elején, amikor a horribilis árak miatt sokszoros g/órával lehet farmolni.
Azt is meg kell jegyezni, hogy ez gyerekeknek is hozzáférhető, gyermekmunka tilos de az nem ha magukat robotoltatják.Valamint átjárnak az oroszok is EUba, ahol máshogy jön ki a matek, főleg ha a világvégén laksz valahol a tajgában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest