Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nonsen5e
addikt
válasz Tarill #60652 üzenetére
[Itt] erre katt, letöltöd, telepíted, belépsz, és a karakterlistás képernyőn lesz premade character gomb.
Esetleg ha itt nem lenne, böngészőben lépj be a battle.net account management oldalra, majd wow és csinálj egy ptr accot. (régen mintha kellett volna)
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Tarill #88474 üzenetére
Gondolom van jó sok heal spelljük, csak shadow formban nem használhatóak holy spellek. Anno ez volt a felállás. Moonkin formban sincs resto spell, még buffolni se tudok. Medve, macska formban meg semmi interakció nincs az NPC-kkel, postaládával és nem ihatok potit se. Lol hogy pl. tankolok és ki kell jöjjek a formból hogy megigyak egy healing potit vészhelyzetben. Ha nem jövök ki, meghalok, ha kijövök inni, jó eséllyel szintén meghalok.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz Tarill #88812 üzenetére
Értem,hát te tudod.
De BfA nélkül szerintem sok értelme nincs játszani.
Légiós területek már eléggé kihaltak,csak inváziókor van ott élet.
De én már arra sem megyek,inkább timewalking.
Nem tudom BfA nélkül tudsz menni timewalking eventre?Ott szerezhetnél cuccot.
Gondolom WQ sincs unlockolva. -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Tarill #88812 üzenetére
Ha még nem vetted meg a BfA-t és az artifact fegyverek még az eredeti módon működnek, akkor semmiképp se vedd meg a BfA-t.
A vanilla EU start óta játszok és messze a Legion artifact rendszer volt legszórakoztatóbb feature eddig a játékban, csak a BfA starttal kivették.
Nem tudom hogy ha nem upgradelsz BfA-ra marad-e. a Legion az ami volt, de kiváncsi vagyok rá.Az eredeti működés az hogy van aktív skillje a fegyvernek több is, az egyik skillt alapból megkapod és aktív a fegyver talentfája végig a levelcap-et is beleértve.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Tarill #88808 üzenetére
Sajnos már több kieg óta...talán a WoD óta ilyen hülye megoldással működik a repülés a többség nem is repül azóta csak a régi területeken, mert eltelik egy vagy talán másfél év is mire elméletben elérhetővé válik, de akkor már csak a töredéke játszik a korábbi játékos számnak.
Szerintem ezt is egy visszacsalogató featurenek szánják arra az időre, amikor már nincs vagy alig van új tartalom a kiegben.
-
Plata
félisten
válasz Tarill #89909 üzenetére
Nyílt hétvége?
Amikor ingyen játszhatsz a játékkal?
Szerintem nem,mert van Trial.
Az bármikor bárkinek elérhető.
Igaz eléggé korlátozott,lvl 20-ig fejlődhetsz és csak a régi content elérhető.
De arra elég hogy megnézd tetszik-e a játék,bár nagyon sok minden nem lesz elérhető benne.
Mint például a pet battle és hasonlók. -
Plata
félisten
válasz Tarill #89914 üzenetére
WoD-ot nem tudod megvenni,mert a Wod már vagy 4-5 évvel ezelőtti kieg.
Jelenleg BfA kieg van,de akkor sem tudnál előfizetés nélkül játszani.
Ha nincs előfizetés akkor max trial karival tudsz játszani,hiába van meg a kieg.
Sőt már úton van az új kieg a Shadowland.Már megvehető és csinálhatsz shadowlandses karit.Bár engem egyenlőre cseszettűl nem érdekel.
Előfizum van meg BfA.Majd ha kijön a kieg megveszem valami olcsóbb helyrű.Mert úgy nézem ez a kieg nem éri meg hogy hivatalos oldalról előrendeljem mint a többit. -
Plata
félisten
válasz Tarill #89929 üzenetére
Jah jó tényleg keverem.
Pedig ma voltam ott többször is.#89930) whitezo88
1256 nem volt,szerintem,de sok volt.
De még ma is esett olyan item ami eddig nem volt meg.
Szereztem új staff kinézetet.
Viszont a sok petet nem tom már hova tenni.
Lehet elkéne őket passzolni ah-ban,de ahhoz lusta vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest